IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТЕХНОЛОГИИ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

Срещу какво?
    Давам едни пари и кво ще получа насреща?
    1."даваш едни пари" в патентните офиси и на патентните представители към тях, АКО харесаш обекта и пожелаеш да споделим разпореждането с него. Него, аз го изготвям, т.е. за мен, това прави ТУК, У НАС, един от най-добрите български патентни представители.
    2.Тук, у нас, стъпките за подаване, вече са извършени, взет е номер и входяща/приоритетна дата.
    3. Преди да решиш, дали искаш да участваш, ЕСТЕСТВЕНО, можеш да си направиш свое (и независимо от моето) патентно проучване, да си убеден, че си на прав път.).При подаване международната заявка, вече, като заявител, вписваме И теб, след който момент, правата за разпореждане се изравняват. (ДО този момент, понеже, си страничен субект, права по конкретния обект, нямаш). 4.Следва най-тегавото: Очакване да бъде издаден патентът.
    Не знам, дали забеляза но, всички трудове и разходи до момента, аз съм ги поел, дори без да се познаваме.
    И още, ако го направиш, придобиваш пълни и равни с моите, права за разпореждане с обекта, който, аз съм разработил.
    ​​​​​​​Не виждам, кое е нередно, нечестно и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от Santander Разгледай мнение
      Ако говорим за smart home технологии тази зима тествах смарт глави за радиаторите на ТЕЦ-а. Яко е свързването на много стара технология с по-нова. Много съм доволен колко не трябва да мисля за въртене на кранове нон-стоп.

Има какво да се желае, но генерално бих препоръчал https://www.netatmo.com/en-eu/energy/valves
      Този начин с терморегулиращи глави директно на радиатора не е добра идея. Хистерезиса им е голям и освен всичко друго те регулират температурата върху себе си, а не вътре в стаята. Резултата е, че температурата в стаята се клати с +/- 2-3 градуса, което създава голям дискомфорт.

Правилният начин е терморегулатора да се сложи на отсрещната стена, на колкото се може по-голямо разстояние от радиатора. След това по радиоканал терморегулатора управлява електрическа глава, която вече е там на радиатора. Така се получава температурен комфорт с максимална грешка на температурата в стаята от 0.5 градуса.

Ето например терморегулаторите на SALUS - аз такива ползвам навсякъде и съм много доволен. Има както жични, така и безжични версии. Ти търси безжични версии, които са с означение RF (Radio Frequency):

https://salus-controls.com/uk/produc...um-thermostat/

Коментар

• Ако говорим за smart home технологии тази зима тествах смарт глави за радиаторите на ТЕЦ-а. Яко е свързването на много стара технология с по-нова. Много съм доволен колко не трябва да мисля за въртене на кранове нон-стоп.

Има какво да се желае, но генерално бих препоръчал https://www.netatmo.com/en-eu/energy/valves

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

Срещу какво?

Виж сега... Как да ти кажа.. може би... Не е дип-пип... Ама пак така...

БаМките ти правят договор от 132 страници, а вие може да минете с едно ... стискане на ръце (викам аз)...

Но кой съм аз, че да ви се бъркам в договорните отношения...

Нека авторът да ти каже... Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Така, де - ти им буташ пари в ръцете, а те бягат!

Тия хора наистина не знаят къде да "инвестират".

Един съвет: що не си запазиш всичките 100% печалба?

Как?

Не е сложно: ти си сигурен в печалбата, иначе не би рискувал чужди пари, които не са безотчетни!

И?

Ми, правиш си една репо-сделка. Колко му е? Все ще има банка, която да ти "даде" - разбира се срещу подходящ залог (одобрен от нейните инспектори)...

И си ОК! Работи си на воля, печели, ще имаш мотив за сериозни действия. Накрая си прибираш 100-те %, разплащаш се с банката и продължаваш да печелиш самостоятелно.

Не е трудно!

И ще се сещаш понякога за нас, ще идваш да ни даваш по някой безлихвен кредит... Та, така...
            Аз и сега се сещам за някои от вас или за първите ви роднини, не по бащина линия. Вярваш или не само днес, поне на 5 (ПЕТ) пъти. Ей така, профилактично.
            А, като ми приказваш за репо-сделки, кога сам, за последно, си правил? Напр.аз, ходих преди години и не с пат.заявки, ами с ДОГОВОР С МИ, 132 страници ... ГЛЕДАТ КАТО ОТРОВЕНИ С ЦИАНИД. Толкова по баМките ни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
              За нормалните във форума:
              ПРЕДОСТАВЯ СЕ ВЪЗМОЖНОСТ
              За придобиване право на заявяване международен патент за сондажен метод срещу финансиране на международната му заявка. Методът е с пъти по-производителен от всички досегашни и е прилобим при проучване и добив на нефт и газ, а също, при хидростроителство, борба със свлачищата и изграждане на защитени подземни комуникации. Не предвижда хидравличен фракинг, опазва подземните и надземни води.
              Приоритет по българска заявка от 2018 -та година.

Авторът.
              Срещу какво?

Коментар

Скорошен пост от една друга тема, в която, не пиша т.к., обещах (тази, на ПДНГ АД)

Моят коментар е че, тези бааавно-бавно ще пълзят насам-натам но, потенциал да надскочат едни 7.50-8.00 лв, нямат и скоро, едва ли ще имат без подобен пробив. Един техен мажоритар, г-н Ал.Керезов, през 2017-та отказа да слуша, ъ.к.си имаше подръка верен дупкАтел, тогава И.Д., г-н Пламен Николов. 4 години след срещата ни, те са повече от 3 (ТРИ) лева ПОД тогавашните нива от 7.60 и то не поради евтиния нефт, ами евтиния мозък, който "ползват". Т.е., вместо нагоре с тези пари -надолу.
                Не съм злопаметен, (да се чувстват отново поканени) но, всеки път ще им напомням, колко струва високото самомнение на яхналите куц кон.
                Който разбрал-разбрал. Насила, хубост не става.

Така, де - ти им буташ пари в ръцете, а те бягат!

Тия хора наистина не знаят къде да "инвестират".

Един съвет: що не си запазиш всичките 100% печалба?

Как?

Не е сложно: ти си сигурен в печалбата, иначе не би рискувал чужди пари, които не са безотчетни!

И?

Ми, правиш си една репо-сделка. Колко му е? Все ще има банка, която да ти "даде" - разбира се срещу подходящ залог (одобрен от нейните инспектори)...

И си ОК! Работи си на воля, печели, ще имаш мотив за сериозни действия. Накрая си прибираш 100-те %, разплащаш се с банката и продължаваш да печелиш самостоятелно.

Не е трудно!

И ще се сещаш понякога за нас, ще идваш да ни даваш по някой безлихвен кредит... Та, така...

Коментар

• Скорошен пост от една друга тема, в която, не пиша т.к., обещах (тази, на ПДНГ АД)

Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Те Бенча продаваха по много позиции в петък. Явно някой клиент закриваше портфейл. Помогнах му тук там, но точно на това дръвце преди 2 лв да не ме брои
                  Моят коментар е че, тези бааавно-бавно ще пълзят насам-натам но, потенциал да надскочат едни 7.50-8.00 лв, нямат и скоро, едва ли ще имат без подобен пробив. Един техен мажоритар, г-н Ал.Керезов, през 2017-та отказа да слуша, ъ.к.си имаше подръка верен дупкАтел, тогава И.Д., г-н Пламен Николов. 4 години след срещата ни, те са повече от 3 (ТРИ) лева ПОД тогавашните нива от 7.60 и то не поради евтиния нефт, ами евтиния мозък, който "ползват". Т.е., вместо нагоре с тези пари -надолу.
                  Не съм злопаметен, (да се чувстват отново поканени) но, всеки път ще им напомням, колко струва високото самомнение на яхналите куц кон.
                  Който разбрал-разбрал. Насила, хубост не става.

Коментар

• За нормалните във форума:
                    ПРЕДОСТАВЯ СЕ ВЪЗМОЖНОСТ
                    За придобиване право на заявяване международен патент за сондажен метод срещу финансиране на международната му заявка. Методът е с пъти по-производителен от всички досегашни и е прилобим при проучване и добив на нефт и газ, а също, при хидростроителство, борба със свлачищата и изграждане на защитени подземни комуникации. Не предвижда хидравличен фракинг, опазва подземните и надземни води.
                    Приоритет по българска заявка от 2018 -та година.

Авторът.

Коментар

Смени ли си памперса, след като стана от сън? /беше казал, че вече си с памперс/
                      Не, Дебилио. Не съм казвал. Халюцинираш.
                      Last edited by Pyramid; 10.03.2021, 19:09.

Коментар

Дебилио, спя преди смяна.
                        Кой разбрал-рзбрал.
                        Смени ли си памперса, след като стана от сън? /беше казал, че вече си с памперс/

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Не само че споменатото качество ти липсва, ами имаш и ментална дислексия. По-надоле не аз просех "няколко десетки лева"?

Дали? Я пак?

Коментар

Хората я "оценяват", но ти искат И пари, за да стане "публична", а после - отива в архивите...

Това е, напълно в манталитета на българският "високоинтелигентен притежател на интелектуална собственост"!

Т.е. - същият той си "ляга за следобедна дрямка" и го огласява пред "робите", които трябва да бачкат къртовски и са длъжни да му финансират т.нар. "интелектуална собственост", за която той ще мислЕЛ /на сън/...

И защо дремеш - следобедно, а не бачкаш, за да изкараш необходимите ти средства, за да не товариш околните с твоите измишльотини?

Така си свикнал, ли? Па, хвани се някоя по-нископлатена и неквалифицирана работа - така правят хората, на които са им необходими средства. Това не си го чувал в Горна, нали? Аве, я си полегни там, а има едни - дето мислят, че били умни - те ще ти платят, за това, че поспиваш следобед... /кой разбрал-разбрал!/...

Високоинтелигентен...
                            Дебилио, спя преди смяна.
                            Кой разбрал-рзбрал.

Коментар

Така кажи отначало, че да те разберат: Признай, че си и беден, и гламав, и всичко си идва на място.
                              Не само че споменатото качество ти липсва, ами имаш и ментална дислексия. По-надоле не аз просех "няколко десетки лева"?

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Кофти е, наистина, да говориш за интелектуална собственост с нискоинелигентни но, Добрата новина в, че, създадена, я оценяват хората на нужното ниво.
                                Кой разбрал-разбрал, лягам за следобедна дрямка

Хората я "оценяват", но ти искат И пари, за да стане "публична", а после - отива в архивите...

Това е, напълно в манталитета на българският "високоинтелигентен притежател на интелектуална собственост"!

Т.е. - същият той си "ляга за следобедна дрямка" и го огласява пред "робите", които трябва да бачкат къртовски и са длъжни да му финансират т.нар. "интелектуална собственост", за която той ще мислЕЛ /на сън/...

И защо дремеш - следобедно, а не бачкаш, за да изкараш необходимите ти средства, за да не товариш околните с твоите измишльотини?

Така си свикнал, ли? Па, хвани се някоя по-нископлатена и неквалифицирана работа - така правят хората, на които са им необходими средства. Това не си го чувал в Горна, нали? Аве, я си полегни там, а има едни - дето мислят, че били умни - те ще ти платят, за това, че поспиваш следобед... /кой разбрал-разбрал!/...

Високоинтелигентен...

Коментар

Working...
                                X