Само ще кажа , че тези който сега реват най - много срещу либералния модел , при установяването на диктатура , няма и да мине много време след това и ще са първите който ще се опитат да ревът против новия модел на управление защото ще ги засегне и тях в личен план. Но няма да имат тази възможност, защото ще има последствия за тях самите и техните семейства. И диктатурата може да не е лява или дясна , а да е поставена на съвсем друг принцип. Примерно паравоенни формации подчинени на генерал - диктатор , който контролират цели региони по феодален модел.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой е най-прекият път България да се развие и как да спомогна за това?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Имхотеп
Е това последното изеечение звучи демагогско-манипулативно-лъжовно.
А за другото - руската телевизия в САЩ е проводник на политиката на кремъл - лъжа след лъжа. Това е държавна телевизия, която няма как да не провежда московскаъа пропаганда. За това не е нужен съд. Има Закон който е приложен.
Друго - не съм чул някоя друга държава да има телевизия зад граница която да работи срещу държавата в която излъчва. Ако има такава, моля някой да каже.
Аз даже се чудя защо още не са ги изгонили РТ оттук, наглостта им е безгранична.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
не, но форума не се чете вече...
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Берти ма ти ако мислиш че двама трима трола ще променят мнението на хората в заблуда си...как си го представяш ненанва соросоидна куришка да ми промени мнениетотова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеинтересно ако някой отиде и направи една фондация България за Америка примерно и започне да плаща на разни индивиди да пропагандират независимост на Тексас примерно ... колко време ще я остави перукан и компания. Респективно в Русия ако се направи същото да пее за независима Украйна и Крим в нея.
тука сме като бойно поле за разни тролове... всичко се замазва..
Коментар
-
Абсолютно те разбирам. Ти защитаваш много конкретен свой икономически интерес
Първоначално изпратено от Iv_max
Сега що казаха на руската телевизия в сащ да се регистрира като агент на разузнаването ако иска да излъчва....? Имаше съд ли или доказателства? Ами за скрипал? Руската телевизия за диверсант ли я нарочиха? )) враг на демокрацията))
Що веднъж не коментираш квото съм казал...а отговаряш на въпросите ми по тоя начин...?
Сега съм сигурен кво ще кажеш))
Имай пред вид...че и 5 % от нещата за русия дет ги казвам в нормална обстановка няма да се наложи да ги спомена въобще...първо щото всеки нормален човек вижда и няма нужда се коментира...и второ с примотито ти мозъче....няма как да не се говори така...
Заради такива кат тебе ставам аз фен на русия - зорлем.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Неизбежно е. Когато основния ти аргумент е че трябва да си направим диктатура, защото видите ли демокрацията не е перфектна...
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеинтересно ако някой отиде и направи една фондация България за Америка примерно и започне да плаща на разни индивиди да пропагандират независимост на Тексас примерно ... колко време ще я остави перукан и компания. Респективно в Русия ако се направи същото да пее за независима Украйна и Крим в нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнениеЗапочвам от най-голямата, може би: демокрацията е лъжа в сегашно време.
Коментар
-
Коментар
-
интересно ако някой отиде и направи една фондация България за Америка примерно и започне да плаща на разни индивиди да пропагандират независимост на Тексас примерно ... колко време ще я остави перукан и компания. Респективно в Русия ако се направи същото да пее за независима Украйна и Крим в нея.
тука сме като бойно поле за разни тролове... всичко се замазва..това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Бре, неприемлив бил текста. Значи е попаднал право в целта
Въпросните руски журналисти са изтрепани по абсолютно бандитски начин и отговора ти за ЦРУ малко мяза на България от 50-те и 60-те години. Като не те кефи някой го нарочваш за диверсант с подривна дейност и враг на народа. Но поне тогава преди да те разстрелят е имало някаква пародия на съдебен процес. А сега в Русия и това не си правят труда да направят.
Първоначално изпратено от Iv_max
Не.
Алтернативата е да си западен журналист и да не плюеш по властта и така ще бачкаш във СНН и никой няма да те убива. )))
Ако пък си руски журналист бачкаш в САЩ....за КГБ....ще ти дават...САЩ защитниците на свободата....поле за изява....в праймтайма.
Иначе не е свобода на словото при всички положения закриването на американските фондации в Русия дето имат директна линия с ЦРУ и които плащат за да изграждат опозиция и журналисти които да подготвят обстановката за смяна на властта ....щото това е въпрос на национална сигурност на САЩ......но пък е пълна свобода на словото руска телевизия да е обявена за агент на КГБ в САЩ и Великобритания.
То и при нас е така....отворено общество...америка за българия,...центъра за социални иследвания...и още 20 .....такива...те не влияят на политиката в българия....въобще...обаче руското влияние е огромно.
Унгария и те забраниха американските фондации. Нямам идея защо така се постъпва....демокрацията не е ли да наложиш навсякъде твоето влияние като сложиш удобни за теб правителства? Аз смятам че няма нищо по демократично от това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
Винаги съм се чудил....кое хара хората да се обединят към някаква идея толкова силно....?
Това че са стигнали дъното или духа им?
В света най-силните духом нации са Японците, Руснаците, Сърбите и Германците.
А най лицемерните демагози са Англичаните и Американците
Това е за мен.
Но дали духа сплотява хората или безисходицата - нямам отговор на тоя въпрос.
Ето аз как виждам нещата за изброените нации. Японци , Руснаци и Германци със силно развит стаден инстинкт , готови да се подчиняват на лидера безпрекословно. Това показва и историята. Това са настоящи и бивши Империи. Най ,,успешните,, диктатури са се случили там , като и няма и помисъл за противопоставяне. Сърбите балканци като нас с провинциален комплекс , но шовинисти и гледат на околните с пренебрежение. Англичани индивидуалисти. Американците индивидуалисти , но като сбор от нации трудно могат да се характеризират. И в бъдеще не се знае какво точно ще надделее. Изброените характеристики показват обща закономерност, но като винаги има изключения. Има нещо общо между Руснаци и Американци , като големи нации с големи възможности не са толкова дребнави и са по - широко скроени от другите. Разликата между горе споменатите империи и Британската и Американската ,,Империя,, слагам я в кавички защото още няма точните харектиристики на империя е че гореспоменатите са ценрализирани а Британската и нейния наследник не са централизирани толкова. Относно демагогията и лицемерието, тя умело се използва както от либералните демокрации така и от диктатурите. Нека да си спомним и времената Тато.
Отговора на въпроса дали духа или безизходицата сплотява хората в зависимост от контекста , може да се отговори че и двете могат да сплотят хората.
Послеслов.
Руснаците , не са чак такова стадо , могат и да проявят индивидуализъм. Но Японците и повечето азиатски нации определено са силно стадно ориентирани. Нещата могат да бъдат много по - сложни и нациите да проявяват различни характеристики в различни исторически периоди.
Last edited by Todor Sabev; 05.06.2018, 18:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
Винаги съм се чудил....кое хара хората да се обединят към някаква идея толкова силно....?
Това е за мен.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Все още чакам конкретиката.
И понеже говориш за свободата на словото, кажи ми ти повече свобода на словото ли ще има ако си направим дикататурата, както явно и ти искаш?
Ето ти тука списък с убити руски журналисти:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List...lled_in_Russia
Това ли ти е алтенативата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеОткрих прекия път България да се развие!Еврика!
Показан е в долния клип от 1,28 до към 1,41....
https://www.youtube.com/watch?v=R5i9k7s9X_A&t=264s
Това е за мен.
Коментар
Коментар