Първоначално изпратено от blqblq
Разгледай мнение
Относно оптимизма, да си припомним къде бяхме преди 30 години - една фалирала държава без подкрепа от никъде, чиято система се обърна на 180 градуса. Това е равносилно на национална катастрофа. Да сравним 90-те със сега - само аз ли виждам огромната разлика във всичко? По-развитите държави просто имат времева преднина пред нас, това е всичко. Но ще ги настигнем, това е самата обективна реалност.
Ако приемем, че стандартът на живот е показател за развитието на едно общество, то си струва да споменем, че за последните 16 години стандартът на живот в България (БВП на глава от населението ППС) се е утроил, както и че стандартът в София е над средното за ЕС. И всичко това е заслуга на българина. Същия този българин, който Елин Пелин и други описват като махленски дегенерат.
Относно примера с италианката - и аз съм забелязал колко много хора от Източна и Южна Европа хейтят държавите си, не сме само ние. Последно видях един поляк, който твърдеше, че страната му е най-зле в ЕС по всички показатели. Та и ние така.
Коментар