Първоначално изпратено от Гошо Тъпото
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Още една тъпа тема "как да инвестирам..."
Collapse
X
-
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеНазад може и да изглежда ок, но помисли как изглежда подобна стратегия в настоящата ситуация? Ако настоящите очаквания за силен долар и лек ръст на лихвите се реализират какво става със стратегията през следващата година- СП +0-10 %, ТЛТ -20 %, злато -10-20 %, а ако има и лост...
Верно че миналото си е минало, ала защо очакваш сега да е точно обратното ?
Между другото поотделно на горните 3 никаква вяра им нямам понастоящем, ала като комплект - да.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНяма смисъл да се открива топлата вода.
Още преди Христа смарт пипъл са си го казали.
По 1/3 в бизнес ( роби, търговийка, едно друго..), земя и злато.
Сега това изглежда така SPY / TLT / GLD и гарантира минимум едно 7-8% годишно.
Който си е по алчен и иска двойно може и с лост да го прави - SSO EDV DGP, ала умната...
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеУмна, руса, квото има ...
За SPY-то - що да влиза на върха?
Влез си в 3-те и щом чувстваш че спай е най надценен пусни си и къси отделно щом искаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНяма смисъл да се открива топлата вода.
Който си е по алчен и иска двойно може и с лост да го прави - SSO EDV DGP, ала умната...Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеВ такъв случай, ако бях на твое място, без да е препоръка , аз бих се насочил към имот във Варна, София или друг от по-големите градове. Но не жилищен, а бизнес имот. Малък магазин или гараж, а може и повече от един.
И във Варна има немалко свободни търговски площи, дори и по главната, Наивник и Jay Gould могат да потвърдят.
pipbel,
Очаквах твоето включване, отвори много четене, мноого съм бос в тази материя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеДа ти имам и познатите и на тебе, моите башалки не падат под 5 Кhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Който си е по алчен и иска двойно може и с лост да го прави - SSO EDV DGP, ала умната...
За SPY-то - що да влиза на върха?
Коментар
-
Няма смисъл да се открива топлата вода.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе мръднаха ного - и това при сериозен спад на златцето... а когато неминуемо то тръгне нагоре?Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеИмпе, подсети ме , че имам два наполеона вкъщи и не помня къде ги скрих....
пп Ще трябва да питам жената, но май тя не знае , че имам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеОсрахте темата на човека с простотии
.
Коментар
Коментар