Първоначално изпратено от andy2000
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Още една тъпа тема "как да инвестирам..."
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 1_9_7_8 Разгледай мнениеИ кое му е малко?Ще взема по 250 - 300 евро всеки месец 20 години.
Всяка година се прави актуализация спрямо инфлацията и след 20 години имота (поддържан добре) ще струва доста парички ДПФМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТвърде малко. За такава доходност, та и по-голяма, човекът може да си направи ДПФ, за да може и да изклати г-н Горанов.
Всяка година се прави актуализация спрямо инфлацията и след 20 години имота (поддържан добре) ще струва доста парички ДПФ"Начинът да гледаш право в Слънцето,без да ослепееш е ти самият да светиш..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеОсрахте темата на човека с простотии
Сега дa ги питам тези, които бутат 25%, т.е. 50 бона в злато , откъде го купуват и къде го съхраняват?
50 бона са 21 жълти лунара, вкъщи ли ще ги държиш?
От Тавекс ли ще ги купиш? Там ножицата е около 7%, което хич не е малко...
Last edited by Императорът; 17.03.2015, 11:01.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
На път сте да объркате съвсем човека. Ако слушам свои познати, вътре с някои работи, най-добре, да си купи...политик /или, да диверсифицира, поне трима-четирима. Они са възможно най-живата далавера, щото по цял ден си чоплят в носа, плещят баналности насам-натам и, междувременно, си докарва/ли/ от 10 до над 30 К месечно ...официално и прозрачно. А, купиш ли ги, ще стоят като Матросов на амбразурата, и ще обясняват на цял свят, че няма такова нещо и че са неподкупни.
На цял свят, вкл. и на теб.
Коментар
-
Осрахте темата на човека с простотии
Сега дa ги питам тези, които бутат 25%, т.е. 50 бона в злато , откъде го купуват и къде го съхраняват?
50 бона са 21 жълти лунара, вкъщи ли ще ги държиш?
От Тавекс ли ще ги купиш? Там ножицата е около 7%, което хич не е малко...Last edited by andy2000; 17.03.2015, 10:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеИмпе, подсети ме , че имам два наполеона вкъщи и не помня къде ги скрих....
пп Ще трябва да питам жената, но май тя не знае , че имам...За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеНе си ме разбрал - само чета и коментирам статията, която си препоръчал.
Личните ми потребности и възможности не са предмет на разговора, но в случай, че си любопитен - да го кажа така - нямам грижи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе си попадала на човек. Така де, хора всякакви. Аз не съм от дащните. При мен ще си караш на цървулките
Личните ми потребности и възможности не са предмет на разговора, но в случай, че си любопитен - да го кажа така - нямам грижи!Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениещедри ... колкото за непретенциозен чифт обувки
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1_9_7_8 Разгледай мнениеhttp://www.estador.de/Projekte.html
http://www.rendite-immobilien.de/pfl...e-details.html
Предлагат от 2 до 6% доходност за следващите 20-25години.Слагаш и забравяш.Все пак в Германия всичко е уредено както трябва.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеYeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеДа ти имам и познатите и на тебе, моите башалки не падат под 5 К
Коментар
Коментар