IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще търпим беззаконията??? - 2

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    [SIZE="6"][COLOR="DarkRed"]
    НАСТАНЯВАТ РОМОВЕ В ОБЩИНСКИ ЖИЛИЩА В ТЪРНОВО, ТЕ ВЕДНАГА ЗАПОЧВАТ ДА КРАДАТ И ТОРМОЗЯТ СЪСЕДИТЕ СИ - БЪЛГАРИ И ТУРЦИ СЪБИРАТ ПОДПИСКА СРЕЩУ НАГЛЕЦИТЕ !!!
    Класика !
    правят каквото си поискат, останалите пишат подписки.

Сигурен съм, че ако им опънат жените и дъщерите и тогава ще пишат подписки . Такъв е материала на тая пробита държава и циганите го знаят !
    Last edited by Amsterdamm; 11.08.2015, 21:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ravon Разгледай мнение
      Докога ще я караме с тази дискриминация на ромите и на малцинствата у нас? Нали всички трябва да сме равни, да сме като братя и сестри, да не се делим и дискриминираме по малцинства, а да живеем заедно в разбирателство?
      Докога ще търпим дискриминацията?

Роми се оплакаха, че не са били допуснати до басейн

"Заставам на входа, попитах най-любезно мога ли да ползвам басейна. Тази, която беше на касата, ме изгледа особено, замълча, спогледаха се с охранителя и го попита: "Какво правим? После дойде управителката и попита какво искаме. Не можело да ползваме съоръжението, защото било с клубни карти."
      Това е отговорът, който Христо Николов получава в неделя при опит с негов приятел да влезе в басейн в Балчин баня. На него му е отказано, защото е от ромски произход. Входът за басейна е осем лева. Докато чака, Николов вижда как другите хора дават тази сума и влизат безпроблемно. На Николов обаче е обяснено, че в басейна се влиза само с клубни карти, които в този ден нямало да се издават, разказва той пред "Нова тв".
      "В един момент идва управителката и започва на висок тон: Вие какво искате? Става само с клубни карти, които се взимат преди сезона. Имам претенциите, че съм средностатистически гражданин, който разбира нещата. Ако става въпрос за цвета на кожата ми, по-добре ми го кажи, отколкото по този начин. Това ме възмути", обясни още Николов. Той заяви, че не е показал обидата и огорчението си, но си е представил какво ще е трябвало да обяснява на детето си, ако е бил със семейството си.
      Той се връща в Самоков и решава да провери дали отношението на служителите е било лично към него, или е към самата ромска общност. Той завежда негови трима приятели, също роми, оборудвани със скрита камера. Те отново са върнати с обяснението, че са необходими клубни карти, които са свършили. Николов разговаря с няколко клиенти на басейна, които отричат да са им искали клубни карти и потвърждават, че са влезли само срещу платени осем лева.
      Какви "братя и сестри" бе - защо не отидеш да кажеш на ония изверги в Дупница, че Българите са им братя и сестри, за да не ги нападат на озверяла орда и да се опитват да ги убият с камъни и лопати и да ги заплашват с автомати - че и полицаите даже?

Модераторите - моля кажете ми ако имате някакви координати на тоя равонов, та да го спипам за кирливия врат и да му кажа аз на него едни братя и сестри !!!
      Last edited by X_Y; 10.08.2015, 18:46.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Приятели тази година са почивали в Созопол.
        Пекат си се те на плажа и по едно време идва тумба "ромки" облечени като за през зимата. Въпросните "дами" влизат в морето и започват да се къпят с дрехите.
        Втора случка - "ромка" си прави интимна прическа под душовете на плажа пред очите на всички плажуващи.
        Е, тази смрад от двата примера, ако я видя на платен басейн никога повече няма да стъпя там. Оставете отвращението за миг настрана и си представете какви зарази пренасят.
        Поклон пред собственика на басейна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ravon Разгледай мнение
          Докога ще я караме с тази дискриминация на ромите и на малцинствата у нас? Нали всички трябва да сме равни, да сме като братя и сестри, да не се делим и дискриминираме по малцинства, а да живеем заедно в разбирателство?

"Заставам на входа, попитах най-любезно мога ли да ползвам басейна. Тази, която беше на касата, ме изгледа особено, замълча, спогледаха се с охранителя и го попита: "Какво правим? После дойде управителката и попита какво искаме. Не можело да ползваме съоръжението, защото било с клубни карти."
          Това е отговорът, който Христо Николов получава в неделя при опит с негов приятел да влезе в басейн в Балчин баня. На него му е отказано, защото е от ромски произход. Входът за басейна е осем лева. Докато чака, Николов вижда как другите хора дават тази сума и влизат безпроблемно. На Николов обаче е обяснено, че в басейна се влиза само с клубни карти, които в този ден нямало да се издават, разказва той пред "Нова тв".
          "В един момент идва управителката и започва на висок тон: Вие какво искате? Става само с клубни карти, които се взимат преди сезона. Имам претенциите, че съм средностатистически гражданин, който разбира нещата. Ако става въпрос за цвета на кожата ми, по-добре ми го кажи, отколкото по този начин. Това ме възмути", обясни още Николов. Той заяви, че не е показал обидата и огорчението си, но си е представил какво ще е трябвало да обяснява на детето си, ако е бил със семейството си.
          Той се връща в Самоков и решава да провери дали отношението на служителите е било лично към него, или е към самата ромска общност. Той завежда негови трима приятели, също роми, оборудвани със скрита камера. Те отново са върнати с обяснението, че са необходими клубни карти, които са свършили. Николов разговаря с няколко клиенти на басейна, които отричат да са им искали клубни карти и потвърждават, че са влезли само срещу платени осем лева.
          Алоу Равоне нещо ще кажеш ли по темите под твоя пост, щото всичко започва в следствие на ситуациите описани в постингите под твоя.....

Коментар

• Докога ще я караме с тази дискриминация на ромите и на малцинствата у нас? Нали всички трябва да сме равни, да сме като братя и сестри, да не се делим и дискриминираме по малцинства, а да живеем заедно в разбирателство?

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
              Пък аз оставам с усещането, че някой саботира или провокира Бъчварова. Пречи някому.
              Мале-мале - горкинката министърка, дето лошите престъпници я провокират и саботират.... представяш ли си например руснаците `42-ра да бяха клюмнали жално и да бяха ревнали, че лошите немци ги провокират и им саботират комунизъма, вместо да започнат яростен отпор? - Сега сигурно Владивосток щеше да се казва Гьобелсберг примерно....

Явно ромовете усилено саботират всички министри за години назад и 60 000 полицаи... чудно защо тая огромна въоръжена структура само плачка, вместо да даде отпор?

Коментар

Ако бяхме нормална държава, пачаврата, дето се води министър, трябваше да хвърли оставка още днес, ако не - да бъде изхвърлена като мръсен парцал !!! Що за "държава" е това - полицията да е принудена да се БАРИКАДИРА пред банда изроди и престъпници и след целия тоя ужас дори да няма арестувани - или поне аз никъде не прочетох за такива ????
                Плюс това имаме заплахи за саморазправа, циганските бандити заплашват и мирните хора, и полицаите с автомати - и пак никаква реакция? Защо въобще е това МВР, тая полиция, защо храним 60 000 униформени, които не могат (или не искат или не смеят)да се справят с някакви примитиви? Ако имахме държава като държава и полиция като полиция, сега щяхме да четем за поне 20 разстреляни цигани, масови обиски и тотален погром на циганското свърталище в Дупница, защото това вече е директен бандитизъм и посегателство срещу националната сигурност !!!!

Откак нищожеството бъчварова е министър, циганските безчинства тотално ескалираха, мургавите нямат абсолютно никакъв респект дори към полицията - и в един момент ще се случи нещо непоправимо !!!!

Пък аз оставам с усещането, че някой саботира или провокира Бъчварова. Пречи някому.

Коментар

• Ако бяхме нормална държава, пачаврата, дето се води министър, трябваше да хвърли оставка още днес, ако не - да бъде изхвърлена като мръсен парцал !!! Що за "държава" е това - полицията да е принудена да се БАРИКАДИРА пред банда изроди и престъпници и след целия тоя ужас дори да няма арестувани - или поне аз никъде не прочетох за такива ????
                  Плюс това имаме заплахи за саморазправа, циганските бандити заплашват и мирните хора, и полицаите с автомати - и пак никаква реакция? Защо въобще е това МВР, тая полиция, защо храним 60 000 униформени, които не могат (или не искат или не смеят)да се справят с някакви примитиви? Ако имахме държава като държава и полиция като полиция, сега щяхме да четем за поне 20 разстреляни цигани, масови обиски и тотален погром на циганското свърталище в Дупница, защото това вече е директен бандитизъм и посегателство срещу националната сигурност !!!!

Откак нищожеството бъчварова е министър, циганските безчинства тотално ескалираха, мургавите нямат абсолютно никакъв респект дори към полицията - и в един момент ще се случи нещо непоправимо !!!!

Коментар

• при масови безредици най- ефективно е гладкоцевното оръжие с боеприпаси 13/0

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                      Мелето в Дупница: 200 цигани с лопати нападнаха и биха трима българи, заканват се на ченгетата: „Ще извадим автоматите!”

Ранените младежи изведени с патрулки от „Гиздова махала”, двама с комоцио настанени в болница

Роми и българи се биха с лопати в Дупница. Трима българи са с тежки рани по главите, 20 роми са с леки охлузвания, един е със счупена челюст. Това е „резултатът” от кървавия екшън, който, както съобщи БЛИЦ, се разигра вчера около 15 часа.Христо Михалчев, Олег Стоянов и Борис Равенски правили ремонт в къщата на тъста на Христо, съобщава в. „Струма”. Пред дома в кв. „Гиздова махала” двама роми – мъж и жена, се скарали, а Борис имал неблагоразумието да снима свадата с мобилния си телефон. Това разгневило циганите и те насочили агресията си срещу него.

За да защити приятеля си, Олег излязъл от къщата и тогава станало страшно. Около 200 роми окупирали българската къща, а докато дойде полиция, те нападнали с лопати тримата българи. Те също грабнали лопати, за да се защитят, и започнало страшно меле.

Тези от циганите, които нямали лопати, хвърляли камъни по тримата. „Едва успяхме да се вмъкнем в къщата. Щяха да ни убият. Звъняхме на тел. 112 и на полицията в Дупница, но полицаите дойдоха 30 минути след като подадохме сигнала. След като пристигнаха униформените, барикадираха къщата, за да не могат да влязат ромите, иначе щяха да ни убият”, разказва Олег Стоянов.

Напрежението толкова ескалирало, че на място пристигнал лично шефът на РУП – Дупница Белослав Динев. Ромите обаче не се усмирили. Крещели срещу полицаите, заплашвали, че ще извадят автомати и ще ги избият. Българите обвиняват служителите на реда, че са се изплашили от циганите и затова не са пристигнали навреме.

След като страстите се поуспокоили, тримата българи били изведени с патрулка към болницата в Дупница. Там били откарани и ранените при боя цигани. Българите са с комоцио, Христо и Борис са със зашити рани по главите и остават под лекарско наблюдение, тъй като има опасност да получат мозъчен кръвоизлив.

Полицаите блокирали двата изхода на общинската болница, за да не могат българи и роми да се срещнат и да не се стигне до бой в здравното заведение. Докато чакали пред болницата, млади цигани коментирали, че ще се качат в колите си и с автомати ще нападнат село Бистрица, откъдето са тримата българи, и ще пометат всички. /БЛИЦ
                      Честито на анархистите! Безвластието най-после дойде на власт. Циганското безвластие.

Коментар

• Ето ги бе, интегрирани са!!! Малко повече подробности относно мелето в Дупница ...

Мелето в Дупница: 200 цигани с лопати нападнаха и биха трима българи, заканват се на ченгетата: „Ще извадим автоматите!”

Ранените младежи изведени с патрулки от „Гиздова махала”, двама с комоцио настанени в болница

Роми и българи се биха с лопати в Дупница. Трима българи са с тежки рани по главите, 20 роми са с леки охлузвания, един е със счупена челюст. Това е „резултатът” от кървавия екшън, който, както съобщи БЛИЦ, се разигра вчера около 15 часа.Христо Михалчев, Олег Стоянов и Борис Равенски правили ремонт в къщата на тъста на Христо, съобщава в. „Струма”. Пред дома в кв. „Гиздова махала” двама роми – мъж и жена, се скарали, а Борис имал неблагоразумието да снима свадата с мобилния си телефон. Това разгневило циганите и те насочили агресията си срещу него.

За да защити приятеля си, Олег излязъл от къщата и тогава станало страшно. Около 200 роми окупирали българската къща, а докато дойде полиция, те нападнали с лопати тримата българи. Те също грабнали лопати, за да се защитят, и започнало страшно меле.

Тези от циганите, които нямали лопати, хвърляли камъни по тримата. „Едва успяхме да се вмъкнем в къщата. Щяха да ни убият. Звъняхме на тел. 112 и на полицията в Дупница, но полицаите дойдоха 30 минути след като подадохме сигнала. След като пристигнаха униформените, барикадираха къщата, за да не могат да влязат ромите, иначе щяха да ни убият”, разказва Олег Стоянов.

Напрежението толкова ескалирало, че на място пристигнал лично шефът на РУП – Дупница Белослав Динев. Ромите обаче не се усмирили. Крещели срещу полицаите, заплашвали, че ще извадят автомати и ще ги избият. Българите обвиняват служителите на реда, че са се изплашили от циганите и затова не са пристигнали навреме.

След като страстите се поуспокоили, тримата българи били изведени с патрулка към болницата в Дупница. Там били откарани и ранените при боя цигани. Българите са с комоцио, Христо и Борис са със зашити рани по главите и остават под лекарско наблюдение, тъй като има опасност да получат мозъчен кръвоизлив.

Полицаите блокирали двата изхода на общинската болница, за да не могат българи и роми да се срещнат и да не се стигне до бой в здравното заведение. Докато чакали пред болницата, млади цигани коментирали, че ще се качат в колите си и с автомати ще нападнат село Бистрица, откъдето са тримата българи, и ще пометат всички. /БЛИЦ

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                          Ромите са с други гени, за тях децата не са ценност

Те имат съвсем друг бит, култура и традиции, ще имаме проблеми с тях, посочи кардиологът д-р Сотир Марчев

Известният кардиолог д-р Сотир Марчев "хвърли бомбата" в сутрешния ефир на Нова телевизия. Медикът, поканен да коментира темите от сутрешния печат, заяви, че основният етнически проблем не е между българи и турци, а между българи и роми. "Ромите са с други гени, за тях децата не са ценност", подчерта лекарят. "Те имат съвсем друг бит, култура и традиции, други ценности. Ще имаме проблеми с тях. И Европа ще има проблеми с тях", допълни гостът.

"Образованият човек е труден за манипулация. Много е важно да чуем век по-късно Жан Жак Русо. В образованието е спасението на нацията ни", подчерта д-р Сотир Марчев.

/БЛИЦ
                          Бих умрял от смях, ако не бе трагическо - но бих желал този иначе учен човек или който и да е друг да ми обясни какво точно представлява ромовата "к у л т у р а"? Как може да се говори въобще за "култура" на племе, което няма история, писменост, което няма дори собствени лични имена и говори най-бедния, почти нечленоразделен език на планетата, в който няма думи за числа по-големи от десет и думи за каквито и да било морални категории, което е единственото племе извън екваториалните региони, което никога не е имало държава? Д-р Марчев въобще разбира ли какво означава думата: култура?

Иначе е прав - ама истината усилено се прикрива: че ромовете чисто генетически се отличават от хората !!!! Нормалните хора (а и животните) при опасност гледат да защитят на първо място своите деца или малки - ромовете рискуват животът на своите чаавета за свой кеф и изгода.

И да - проблеми между Българи и турци няма - въпреки негативните исторически наслагвания и разликите в език и религия.
                          Last edited by Императорът; 10.08.2015, 10:20.

Коментар

• Едно мнение на лекар

Ромите са с други гени, за тях децата не са ценност

Те имат съвсем друг бит, култура и традиции, ще имаме проблеми с тях, посочи кардиологът д-р Сотир Марчев

Известният кардиолог д-р Сотир Марчев "хвърли бомбата" в сутрешния ефир на Нова телевизия. Медикът, поканен да коментира темите от сутрешния печат, заяви, че основният етнически проблем не е между българи и турци, а между българи и роми. "Ромите са с други гени, за тях децата не са ценност", подчерта лекарят. "Те имат съвсем друг бит, култура и традиции, други ценности. Ще имаме проблеми с тях. И Европа ще има проблеми с тях", допълни гостът.

"Образованият човек е труден за манипулация. Много е важно да чуем век по-късно Жан Жак Русо. В образованието е спасението на нацията ни", подчерта д-р Сотир Марчев.

/БЛИЦ

Коментар

• Интегрираните продължават напред ...

Зверски бой с лопати между цигани и българи в Гиздова махала

В мелето в Дупница има поне четирима ранени

Бой между българи и роми вдигна на крак полицията в Дупница. Трима българи са с тежки рани по главата, един от ромите е със счупена челюст след бой с лопати, съобщава struma.bg.Екшънът се разиграл в Гиздова махала в събота около 15 часа. По първоначални данни на Районно управление – Дупница при инцидента, който е станал на една от улиците в махалата, е пострадало лице на 60-години, което е получило лека телесна повреда. Според полицейската информация случаят бил разрешен и нямало напрежение в ромската махала.

Според struma.bg снимка с мобилен телефон е била в основата на кървавото меле, в което пострадалите били повече от един..

БЛИЦ

Коментар

КОГО защитава т.нар. "съд" в Страсбург ???

МАСОВ УБИЕЦ ЗА ТРЕТИ ПЪТ ОСЪЖДА ДЪРЖАВАТА В СТРАСБУРГ, ВСИЧКИ ПЛАЩАМЕ ЗА БЕЗУМНИТЕ ПРЕТЕНЦИИ НА ИЗВЕРГЪТ !!!

http://www.blitz.bg/news/article/353788

За сетен път се уверявам ,че нещо не си в ред с централният ...И къде е туй дело де е спечелил тоя >>>> http://hudoc.echr.coe.int/eng#{"languageisocode":["ENG"],"documentcollectionid2":["JUDGMENTS"]}
                                http://www.echr.coe.int/Pages/home.aspx?p=home
                                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Working...
                                X