Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще търпим беззаконията??? - 2
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЕ, това вече е философски въпрос.
Само поредното доказателство, че въпросните организации де факто упражняват антибългарска и противодържавна дейност и трябва да бъдат унищожени и забранени със закон.
Истината е очевидна - НИКЪДЕ не търпят безобразията на тая гнусна пасмина - само и единствено тук и отчасти в Румъния т.нар. "роми" имат "права" да нарушават законите безнаказано и отгоре на всичко всевъзможни привилегии.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗащо тези, които ни учат на "толерантност" са нетолерантни?
ШВЕЦИ ПЪДЯТ И ТЕРОРИЗИРАТ РОМОВИ ПРОСЯЦИ !!!
http://www.dnes.bg/redakcia/2015/08/...upanici.272771
Чудно, защо разните ромозащитни организации, които иначе ни мачкат непрекъснато, си трайкат?
Коментар
-
Защо тези, които ни учат на "толерантност" са нетолерантни?
ШВЕЦИ ПЪДЯТ И ТЕРОРИЗИРАТ РОМОВИ ПРОСЯЦИ !!!
http://www.dnes.bg/redakcia/2015/08/...upanici.272771
Чудно, защо разните ромозащитни организации, които иначе ни мачкат непрекъснато, си трайкат?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Пак ромови екскурзии за сметка на българския данъкоплатец !!!
МВнР ОТНОВО ОСИГУРЯВА ЧАРТЪР ЗА ТУМБА ЦИГАНИ "ИЗМАМЕНИ БЕРАЧИ НА БОРОВИНКИ" В ШВЕЦИЯ.
http://www.blitz.bg/news/article/354477
Чета, гледам по телевизорът и неизбежно възникват у мен разни въпроси по повод на:
- Ако тия "измамени хорица" бяха Българи, а не ромове, някой щеше ли да си мръдне пръста за тях? Защото аз никога не съм чувал случай МВнР да праща чартърни самолети, за да прибира закъсали български гастарбайтери.
- Толкова ли са важни тия мургавеляци, че пращат самолет за тях?
- Министерството твърди, че трансферът щял да бъде за сметка на транспортираните... как точно очакват да си съберат парите от индивиди, които цял живот се водят "социално слаби", не притежават нищо законно и никога не плащат нищо?
- Една ромова женска по телевизорът благодари на "нашата страна България" (мдам - очевидно вече е тяхна, а не наша), че ги е прибрала... не се ли сетиха телевизионните репортери да я питат колко данъци е платила на "нейната" страна и как смята да си плати самолетният масраф?
- Наистина ли са отишли да берат боровинки - или да крадат и просят - обичайното препитание и "културна традиция" на това племе - и ако да - откъде-накъде ще прибираме със специални самолети някакви просяци, все едно са поне министри?
- Ако все пак отишли на боровинки - кой е измамен - те или тоя, който ги е наел, като е видял какъв берач е Хъхрю - откъсне три шепи боровинки, две изяде, а после половин час лежи и пуши и си дръгне аналната зона и гъбясалите крака? Според вас кой е по-вероятно да е измамникът и кой измаменият - от ромовете и швеците?
Ако драсна някъде по чужбина, няма да ми пука да заделям пари за връщане - като реша да си ида, ще ревна, че съм закъсал и ще искам МВнР да ми плати полетът.Last edited by Императорът; 11.08.2015, 20:17.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Какъв е етноса на извършителите можем само да гадаем ...
Изверги смазаха носа на баба, за да измъкнат къде са парите
Задигнали 6500 лева на жената
Двама мъже нападнаха и ограбиха самотно живееща 80-годишна жена от шуменския квартал „Дивдядово”. Окръжната прокуратура в Шумен образува досъдебно производство срещу Марин А. и Гошо Б. за грабеж в условията на опасен рецидив, съобщиха от Апелативната прокуратура във Варна.Нападателите влезли в дома на жената, като я пребили, за да им каже къде са парите. След като й счупили носа, тя не издържала и казала, че къта 6500 лева във възглавницата. Двамата изчезнали, след като взели парите.
Местната полиция разбрала за нападението вчера от сина на бабата. След незабавно разследване днес за 24 часа е задържан Гошо Б., който е разпознат от пострадалата. Другият извършител Марин А. успял да избяга и се издирва от полицията.
БЛИЦ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеНапиши трактат по въпроса. Може все некой в МВР да го прочете. Те там не особено грамотни в сложните социални тематики, но да четат могат. После архивират.... в кръглата папка и си я карат по старому.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеМелето в Дупница: 200 цигани с лопати нападнаха и биха трима българи, заканват се на ченгетата: „Ще извадим автоматите!”
Ранените младежи изведени с патрулки от „Гиздова махала”, двама с комоцио настанени в болница
Роми и българи се биха с лопати в Дупница. Трима българи са с тежки рани по главите, 20 роми са с леки охлузвания, един е със счупена челюст. Това е „резултатът” от кървавия екшън, който, както съобщи БЛИЦ, се разигра вчера около 15 часа.Христо Михалчев, Олег Стоянов и Борис Равенски правили ремонт в къщата на тъста на Христо, съобщава в. „Струма”. Пред дома в кв. „Гиздова махала” двама роми – мъж и жена, се скарали, а Борис имал неблагоразумието да снима свадата с мобилния си телефон. Това разгневило циганите и те насочили агресията си срещу него.
За да защити приятеля си, Олег излязъл от къщата и тогава станало страшно. Около 200 роми окупирали българската къща, а докато дойде полиция, те нападнали с лопати тримата българи. Те също грабнали лопати, за да се защитят, и започнало страшно меле.
Тези от циганите, които нямали лопати, хвърляли камъни по тримата. „Едва успяхме да се вмъкнем в къщата. Щяха да ни убият. Звъняхме на тел. 112 и на полицията в Дупница, но полицаите дойдоха 30 минути след като подадохме сигнала. След като пристигнаха униформените, барикадираха къщата, за да не могат да влязат ромите, иначе щяха да ни убият”, разказва Олег Стоянов.
Напрежението толкова ескалирало, че на място пристигнал лично шефът на РУП – Дупница Белослав Динев. Ромите обаче не се усмирили. Крещели срещу полицаите, заплашвали, че ще извадят автомати и ще ги избият. Българите обвиняват служителите на реда, че са се изплашили от циганите и затова не са пристигнали навреме.
След като страстите се поуспокоили, тримата българи били изведени с патрулка към болницата в Дупница. Там били откарани и ранените при боя цигани. Българите са с комоцио, Христо и Борис са със зашити рани по главите и остават под лекарско наблюдение, тъй като има опасност да получат мозъчен кръвоизлив.
Полицаите блокирали двата изхода на общинската болница, за да не могат българи и роми да се срещнат и да не се стигне до бой в здравното заведение. Докато чакали пред болницата, млади цигани коментирали, че ще се качат в колите си и с автомати ще нападнат село Бистрица, откъдето са тримата българи, и ще пометат всички. /БЛИЦ
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеАма и народа е ТЪП, защото вместо да се вдигне всичко живо и да гласува.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеКаква държава императоре, след като всички политически партии отхрърлиха задължителното гласуване с цел запазване на статуквото. Старите ку..и БСП и ДПС си ги знаем, но сега и от ГЕРБ минаха в техният лагер. Докато народа не се вдигне и не ги измете, тия ще си правят квото искат. Те са заедно само се делят за пред публиката. На циганите всичко им е позволено, щото подкрепят "нашите". Ама и народа е ТЪП, защото вместо да се вдигне всичко живо и да гласува, те предпочитат да хапват салатка и да пият ракияили пък да правят "СИМПАТИЧНИ ПРОТЕСТИ", пък нека циганите да си правят квото искат.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеБезнадеждна работа. Нормалните цигани трябва да си живеят нормалният живот като всички хора, престъпниците, паразитите и боклуците трябва да бъдат смазани от държавата и елиминирани като престъпен фактор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеМдаааа, нормалните цигани стават жертва на ненормалните. Изходът е нормалните да се погрижат за превъзпитанието на ненормалните. Въпросът е кои са повече и кои са по бабаити? Като гледам вторите май са в абсолютно превъзходство. Затова нормалните гледат да избягат от циганската си идентичност без някой силом да ги асимилира. Но поради изявените им антропологични характеристики не всички успяват. По беличките и по-културните са с късмет. Бях писал на Дон Карло за някои известни българи, които са с цигански произход, че той не знаеше. Конфликтът не е етнически, а между групи с нормални и ненормални житейски стратегии. Българите с нормални такива също не могат да възпрат сънародниците си с екстремистки изяви, особено ония, дето са овластени. Санирането на обществото може да премине само през лечението и на едните, и на другите. Трябва да се провежда интеграция на ромите заедно с интеграция на мафиотите. А сега, де!?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМале-мале - горкинката министърка, дето лошите престъпници я провокират и саботират.... представяш ли си например руснаците `42-ра да бяха клюмнали жално и да бяха ревнали, че лошите немци ги провокират и им саботират комунизъма, вместо да започнат яростен отпор? - Сега сигурно Владивосток щеше да се казва Гьобелсберг примерно....
Явно ромовете усилено саботират всички министри за години назад и 60 000 полицаи... чудно защо тая огромна въоръжена структура само плачка, вместо да даде отпор?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКакви "братя и сестри" бе - защо не отидеш да кажеш на ония изверги в Дупница, че Българите са им братя и сестри, за да не ги нападат на озверяла орда и да се опитват да ги убият с камъни и лопати и да ги заплашват с автомати - че и полицаите даже?
Модераторите - моля кажете ми ако имате някакви координати на тоя равонов, та да го спипам за кирливия врат и да му кажа аз на него едни братя и сестри !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАко бяхме нормална държава, пачаврата, дето се води министър, трябваше да хвърли оставка още днес, ако не - да бъде изхвърлена като мръсен парцал !!! Що за "държава" е това - полицията да е принудена да се БАРИКАДИРА пред банда изроди и престъпници и след целия тоя ужас дори да няма арестувани - или поне аз никъде не прочетох за такива ????
Плюс това имаме заплахи за саморазправа, циганските бандити заплашват и мирните хора, и полицаите с автомати - и пак никаква реакция? Защо въобще е това МВР, тая полиция, защо храним 60 000 униформени, които не могат (или не искат или не смеят)да се справят с някакви примитиви? Ако имахме държава като държава и полиция като полиция, сега щяхме да четем за поне 20 разстреляни цигани, масови обиски и тотален погром на циганското свърталище в Дупница, защото това вече е директен бандитизъм и посегателство срещу националната сигурност !!!!
Откак нищожеството бъчварова е министър, циганските безчинства тотално ескалираха, мургавите нямат абсолютно никакъв респект дори към полицията - и в един момент ще се случи нещо непоправимо !!!!
Коментар
Коментар