IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще търпим беззаконията??? - 2

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Нас ли? В Гърмен и Орландовци "нас" ли пазеха?
    Затуй у кавички

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
      Няма бе, иначе кой ще ни "пази" те като влязат в затвора?

90-годишна баба открита в безсъзнание на улицата! Наглец я пребил и ограбил!
      Старицата припаднала, намерили я с рани по краката, ръцете и лицето

90-годишна старица е нападната и ограбена около 13 часа днес, близо до бл. 17 в столичния квартал "Борово", съобщиха пред БЛИЦ очевидци. Жената е намерена на улицата паднала и в безпомощно състояние. Пред полицията посочила, че нападателят е млад мъж. Наглият обирджия е успял да изтръгне от ръцете на жената чантата й. Лекарите констатирали травми по ръцете, лицето и краката на старицата. Откарана е в болница за обстойни прегледи. Полицията издирва агресивният нападател.

Диана МИЛЕВА, БЛИЦ

Нас ли? В Гърмен и Орландовци "нас" ли пазеха?
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Ами какво чудно, щом досега няма полицай в затвора - дори такива "полицаи", които с престъпното си бездействие са отговорни за причинена смърт !!!!
        Няма бе, иначе кой ще ни "пази" те като влязат в затвора?

90-годишна баба открита в безсъзнание на улицата! Наглец я пребил и ограбил!
        Старицата припаднала, намерили я с рани по краката, ръцете и лицето

90-годишна старица е нападната и ограбена около 13 часа днес, близо до бл. 17 в столичния квартал "Борово", съобщиха пред БЛИЦ очевидци. Жената е намерена на улицата паднала и в безпомощно състояние. Пред полицията посочила, че нападателят е млад мъж. Наглият обирджия е успял да изтръгне от ръцете на жената чантата й. Лекарите констатирали травми по ръцете, лицето и краката на старицата. Откарана е в болница за обстойни прегледи. Полицията издирва агресивният нападател.

Диана МИЛЕВА, БЛИЦ

Коментар

Ченгетата хич не се правят на обидени. От репортажа на Нова телевизия за крадлите от Варна и Игнатиево стана ясно, че те ПЛАЩАТ ПОДКУПИ НА ПОЛИЦАИТЕ !!!
          Ами какво чудно, щом досега няма полицай в затвора - дори такива "полицаи", които с престъпното си бездействие са отговорни за причинена смърт !!!!

Коментар

Ченгетата хич не се правят на обидени. От репортажа на Нова телевизия за крадлите от Варна и Игнатиево стана ясно, че те ПЛАЩАТ ПОДКУПИ НА ПОЛИЦАИТЕ !!!
            Тия мурафети също се оправдават с обидата. Имаше филм за корупцията в нюйоркската полиция, сега ми се губи името (Серпико май, ма не съм сигурен) и там също обидени от обществото, че не ги дооценявало. Но в Ню Йорк си е война, та верно не ги дооценяват, а наште само се ояждат по време на служба.
            Last edited by Trakatrak'; 12.08.2015, 20:27.

Коментар

• Законите на джунглата ...

Ромски въргал с шофьор, блъснал циганче на пътя

12-годишното момче е откарано в болница

Роми подбраха шофьор, който около 11 часа днес е предизвикал катастрофа и е блъснал циганче на пътя, алармираха в БЛИЦ очевидци. Пострадало е 12-годишно момче. Инцидентът е станал на бул. "Монтевидео", близо до блок 527 в столичния квартал "Овча купел".

След сблъсъка близките на детето са нападнали невнимателния водач. Пострадалото момче е откарано в болница без опасност за живота.

Диана МИЛЕВА, БЛИЦ

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                Преди 1990 пак крадяха много, имаше и убийства (най известно е това на племенника на Чочоолу и бременната му съпруга), но тогава българите отговаряха ня престъпленията им доста ожесточено. Сега толкова свикнахме, че един шамар на джебчийката и я пускаме да си ходи, дано преджоби чужденците. Да не говорим за телефонните измамници, срещу които отдавна трябваше да се създадат оперативни групи от полицаи, следователи и агенти в постоянна връзка с нарочни прокурори. Ама ченгетата се правят на обидени - ха да видим кво ще правите без нас като ни набеждавате и разваляте агентурните мрежи. Забравят, че с тези агентурни мрежи тормозеха честните граждани и особено тия, които искаха равноправие и свобода на изява. Реформа трябва първо на МВР и цялата правоохранителна структура и тогава може да пробият реформите и в другите сектори. Ама Бойчето не е куражлия. Магистрали прави.

Коментар

Положението вече явно е ужасно тежко.
                  Всеки ден има новина "ци*анин уби ...". Новините за побоища, кражби и други престъпления вече не ни правят впечатление. Това че не си плащат тока, водата, живеят в незаконни постройки и не внасят никакви данъци и осигуровки вече дори не се коментира.Това е държавата на абсурдите, държавата в която МВР оставя един етнос да налага терор над българи, турци и др. НЕма такава държава ...
                  Преди 1990 пак крадяха много, имаше и убийства (най известно е това на племенника на Чочоолу и бременната му съпруга), но тогава българите отговаряха ня престъпленията им доста ожесточено. Сега толкова свикнахме, че един шамар на джебчийката и я пускаме да си ходи, дано преджоби чужденците. Да не говорим за телефонните измамници, срещу които отдавна трябваше да се създадат оперативни групи от полицаи, следователи и агенти в постоянна връзка с нарочни прокурори. Ама ченгетата се правят на обидени - ха да видим кво ще правите без нас като ни набеждавате и разваляте агентурните мрежи. Забравят, че с тези агентурни мрежи тормозеха честните граждани и особено тия, които искаха равноправие и свобода на изява. Реформа трябва първо на МВР и цялата правоохранителна структура и тогава може да пробият реформите и в другите сектори. Ама Бойчето не е куражлия. Магистрали прави.
                  Last edited by Trakatrak'; 12.08.2015, 15:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение
                    Ще ви помоля да ми спестите редакцииите.
                    Благодаря!

Все някой трябва да работи в таз държава....

пп Давам ти идея а ти я предложи от твое име...
                    Вместо да се гъчкате на 6 етаж, да работите от вкъщи ( или от вилата, морето и т.н.) Много фирми го практикуват.....Икономисват се доста средства на фирмите а и нета у дома ще ти е без пари....

Коментар

• Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение
                      Ще ви помоля да ми спестите редакцииите.
                      Благодаря!
                      Щом звездичките ти помагат, ще си ги слагам - за нищо.

Коментар

• Ще ви помоля да ми спестите редакцииите.
                        Благодаря!

Коментар

Помниш ли как преди няколко дни имаше репортажи за баща и син - българи - манипулирали електромери, така че драстически да се намаляват сметките - т.е. кражба на точец? - Тогава журналята натъртено и категорически цитираха НК (често и от мен споменаваният Чл. 234в) и обясняваха как тия двамата трябвало да влязат в затворът....

.....но когато цели цигански гета крадат ток, нито журналисти, нито политици се осмеляват да цитират Чл. 234в, все едно в тая държава има закон, поставящ циганите над законите, а не е написано в конституцията, че законите важат еднакво за всички граждани !!!!

И преди съм казвал, че според Теорията за счупеният прозорец, позволиш ли на тумба цигани просто да се самонастанят някъде и да почнат да крадат ток, неминуемо се стига и до тежки престъпления, защото те придобиват чувство за пълна безнаказаност !!!!!
                          Дам, всичко е толкова просто. Теорията е напълно вярна и начина за решаване на проблема е доста очевиден. Само дано МВР се събуди преди да е станало късно ....

Коментар

Положението вече явно е ужасно тежко.
                            Всеки ден има новина "ци*анин уби ...". Новините за побоища, кражби и други престъпления вече не ни правят впечатление. Това че не си плащат тока, водата, живеят в незаконни постройки и не внасят никакви данъци и осигуровки вече дори не се коментира.Това е държавата на абсурдите, държавата в която МВР оставя един етнос да налага терор над българи, турци и др. НЕма такава държава ...
                            Помниш ли как преди няколко дни имаше репортажи за баща и син - българи - манипулирали електромери, така че драстически да се намаляват сметките - т.е. кражба на точец? - Тогава журналята натъртено и категорически цитираха НК (често и от мен споменаваният Чл. 234в) и обясняваха как тия двамата трябвало да влязат в затворът....

.....но когато цели циг*нски гета крадат ток, нито журналисти, нито политици се осмеляват да цитират Чл. 234в, все едно в тая държава има закон, поставящ цига*ите над законите, а не е написано в конституцията, че законите важат еднакво за всички граждани !!!!

И преди съм казвал, че според Теорията за счупеният прозорец, позволиш ли на тумба циг*ни просто да се самонастанят някъде и да почнат да крадат ток, неминуемо се стига и до тежки престъпления, защото те придобиват чувство за пълна безнаказаност !!!!!
                            Last edited by Amsterdamm; 12.08.2015, 14:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение
                              С този автомобил циг*нски цигани от Южен Бронкс правеха тараш на вилите над Каменния мост по прекия път за Костенци. Посред бял ден и в присъствието на хора по вилите, включително и аз. Уж берат къпини. Бутат огради, портички и к’во намерят е тяхно. На мен се опитаха да свалят ламарини от покрива на вилата ми. И да ми свалят и гумите на колата, че са нови. Тактиката им е следната: Едно ци*ане те пита нещо, забаламосва те, иска ти вода и т.н. И държи в ръката си включен тел. И ако стане нещо им съобщава на момента.

Изтропа ламарина и тогава се усетих. И тия като скакалци се разбегаха, поне 20 мигянина, като видяха, че се обаждам на 112. Чувстват се велики и безнаказани. И има защо. Обадих се на 112. След некое време ми казаха да се обадя на 0953 88 710. Дежурният в РУП Берковица. Тоя ме изслуша от кумова срама. И каза, че ще дойде патрулка. 4 часа ги чакам. Отново се обадих и каза, че били минали, но нямало никой???....

Мислех да се обадя на Господари на ефира и БТВ Репортерите. Но реших да взема собствената си безопасност, охраната на имотите си и наказанието за нарушителите в собствените си ръце. Тая сутрин си поръчах две бейзболни бухалки и турски ятаган от нета. Не редовите българи палим етническото напрежение за пари, а от зор. От зор, че най-многобройната полиция на човек от населението си седи мирна и си пита дедовото карандашче за нас. И извършва геноцид спрямо българското население
                              “.

http://www.blitz.bg/news/article/354690
                              Тия хорица и всички жертви на цига*ския терор, като са тръгнали да правят опълчение, първо да почнат от Жълтите павета - парламент, министерски съвет, МВР и т.н. първо тук трябва да се овършее, защото тук са загнездени тия, дето оставят ци*аните да вилнеят безнаказано и дори копторите им не смеят да бутнат, щото видиш ли, ромовете имали права да нарушават законите !!!!

90% от престъпленията в тая държава се вършат не просто от ци*ани, но от ци*ани, които живеят в незаконни гета, катуни и свърталища - и точно тия незаконни гета, катуни и свърталища, трябва да бъдат УНИЩОЖЕНИ - без милост и без компромиси, ако трябва не с булдозери, а с огън !!!!

Цига*ите, живеещи между Българите в законни жилища, като цяло не създават проблеми и това могат да го потвърдят хората от Гърмен, та до Калиакра, ако щете.

Когато държавата отказва да защити елементарните човешки права на своите граждани, но защитава и покровителства безчинствата на душманите, убийците и мъчителите им, народът е в правото си сам да се защити, включително с насилие, всеки народ има исконно право дори на революция, когато мирните средства са изчерпани.
                              Last edited by Императорът; 12.08.2015, 15:10.

Коментар

• С този автомобил цигански цигани от Южен Бронкс правеха тараш на вилите над Каменния мост по прекия път за Костенци. Посред бял ден и в присъствието на хора по вилите, включително и аз. Уж берат къпини. Бутат огради, портички и к’во намерят е тяхно. На мен се опитаха да свалят ламарини от покрива на вилата ми. И да ми свалят и гумите на колата, че са нови. Тактиката им е следната: Едно цигане те пита нещо, забаламосва те, иска ти вода и т.н. И държи в ръката си включен тел. И ако стане нещо им съобщава на момента.

Изтропа ламарина и тогава се усетих. И тия като скакалци се разбегаха, поне 20 мигянина, като видяха, че се обаждам на 112. Чувстват се велики и безнаказани. И има защо. Обадих се на 112. След некое време ми казаха да се обадя на 0953 88 710. Дежурният в РУП Берковица. Тоя ме изслуша от кумова срама. И каза, че ще дойде патрулка. 4 часа ги чакам. Отново се обадих и каза, че били минали, но нямало никой???....

Мислех да се обадя на Господари на ефира и БТВ Репортерите. Но реших да взема собствената си безопасност, охраната на имотите си и наказанието за нарушителите в собствените си ръце. Тая сутрин си поръчах две бейзболни бухалки и турски ятаган от нета. Не редовите българи палим етническото напрежение за пари, а от зор. От зор, че най-многобройната полиция на човек от населението си седи мирна и си пита дедовото карандашче за нас. И извършва геноцид спрямо българското население
                                “.

http://www.blitz.bg/news/article/354690

Коментар

Working...
                                X