IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще търпим беззаконията??? - 2

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ПИСНА МИ ПО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ ПИШМАНРЕПОРТЕРЧЕНЦА ДА ОРЕВАВАТ ЕФИРЪТ ОТ СЪЧУВСТВИЕ ЗА ЗЛОЧЕСТАТА УЧАСТ НА РОМОВИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ГЪРМЕН, ПОПАДНАЛИ ПОД УДАРИТЕ НА ЗАКОНЪТ - А АКО БЪЛГАРИН ОСТАНЕ БЕЗ ДОМ?

1500 Български семейства изгубили едничкият си дом до 13-а година !!!

http://www.spekulanti.com/imoti-bulg...slujvani_zaemi

Случайно някой да се е загрижил за съдбата на тия Българи в България - спазващи законите, работещи честно, плащащи данъци? Някой да е оревавал със сълзи медиите за злочестата им участ? Някой да се е замислил къде са отишли те след като са останали на улицата - не да са хукнали институциите да им помагат и да ги настаняват някъде наготово - а поне да се замислят и поинтересуват от съдбата им?

Или тези хора, щом не са цигани, а Българи в България - нямат човешки права ??? По-важни ли са някакви, които не само че са абсолютно безполезни и никога нищо не са дали на тая държава, но непрекъснато получават всичко наготово, че и вършат престъпления ???

Last edited by X_Y; 30.06.2015, 12:30.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Жей, защо не помислиш за скрита камера и запис ???? Тия свински изроди трябва да бъдат законово и морално унищожени !!!
      Ще... но няма да е от мен. Вече много хора им имат зъб, само може да подкрепим събитието... В събота разбрах, че във Варна ще има нова офанзива против крадли и ченгета..
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
        КОНВЕНЦИЯТА:

http://www.ombudsman.bg/regulations/...hts-convention

ХАРТАТА:

https://www.cpdp.bg/?p=element&aid=437

Само ЕДНО сравнение:

КОНВЕНЦИЯТА:

Член 2

1. Правото на живот на всеки се защитава от закона. Никой не може да бъде умишлено лишен от живот освен в изпълнение на съдебна присъда за извършено престъпление, за което такова наказание е предвидено в закона.

2. Лишаването от живот не се разглежда като противоречащо на разпоредбите на този член, когато то е резултат от употреба на сила, призната за абсолютно необходима:
        а) при защитата на което и да е лице от незаконно насилие;
        b) при осъществяването на законен арест или при предотвратяване на бягството на лице, законно лишено от свобода;
        с) при действия, предприети в съответствие със закона, за потушаване на бунт или метеж.

ХАРТАТА:

Член 2

Право на живот

1. Всеки има право на живот.
        2. Никой не може да бъде осъден на смърт, нито екзекутиран.

Коментарът е излишен. Ето затова казвам, че ЕС трябва да бъде унищожен, просто за да оцелее европейската цивилизация. Съюз, в който нямаш право дори да защитиш животът си или животът на близките си, убивайки този който е нападнал теб или детето ти, съюз в който дори полицаите трябва да търпят терор или да гледат безучастно убийство, защото нямат право да се намесят, съюз, в който и най-ужасяващите изроди и сатрапи трябва да бъдат отглеждани в комфортни затвори, вместо да бъдат унищожавани физически, такъв съюз просто няма право да съществува !!! Това е една античовешка, антицивилизационна структура... и ако европейските народи не предприемат нужното, за да свалят тая структура, било с честни избори, било със сила, бъдещите китайски и руски историци ще обявят 2000 година (годината на приемане на т.нар. Харта) за годината, в която европейската цивилизация е ЗАГИНАЛА !!!

Коментар

• Жей, защо не помислиш за скрита камера и запис ???? Тия свински изроди трябва да бъдат законово и морално унищожени !!!

Коментар

Явно трябва хората сами да започнат да раздават правосъдие, друг изход няма - цацаров отдавна доказа, че е само една безполезна, мръсна свиня.
            Там е работата Импе, че ако ги барнеш, идват куките и те обвиняват теб, за самоуправство, побой, рекет...Не, че може да ти пришият нещо, но опитват поне да сплашват. За мен варианта е само да ги издебва човек когато са сами и не ги пазят, защото те се движат винаги на тумба, отзад има още няколко които пазят, а накрая на 50 - 100 метра 2 ченгета униформени от 1 во РПУ.

Например скоро във Варна една групичка младежи качваха на плакати снимки на крадлите по центъра. Имало е идея да се качат и снимки на ченгетата които ги пазят, та не знам, но тепърва има да се вдига още много шум...

Ха... върха на наглостта бе когато един от шефовете в 1-во РПУ ми бе казал "Ами хората си вадят хляба! Кво толкова!" - Та тогава му викам "Слушай бе свиньо в униформа, няма проблем да си вадят хляба, ама пречат на мен и тяхната охрана е нападнала жена ми! Имаш ли нещо да кажеш по тоя повод?!" Изчерви се като рак шибанякът и ме заплаши с арест, че съм му казал свиня. Ама само със заплахи си остана, а после вика "Ами ако има проблем, обади се тук!" и аз звънях ... като ги видя около моите клиенти, звъня и "Приберете си ги..." и куките си ги прибират...

Цял роман мога да напиша... Имаше и 2 свестни ченгета, има и едно-две във 2-ро РПУ свестни, но са малко...
            Last edited by X_Y; 30.06.2015, 12:28.
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Явно трябва хората сами да започнат да раздават правосъдие, друг изход няма - цацаров отдавна доказа, че е само една безполезна, мръсна свиня.
              Ха... мен нали ме заплашваха с обвинения за рекет и побой ако съм бил търсил кой бил нападнал жена, ми смрадливите куки от 1 - во РПУ Варна! Бях стигнал до там, че когато* се появяха покрай обекта ми тогава звънях в 1 - во РПУ и им казвах ''Елате си приберете антуража!" Смрадливите ченгета звъняха на* и след малко * с тях изчезваха.

Всичките са в кюпа! Бойко, Румен Петков, тогавашния главен прокурор, а вероятно и сегашния.. В цялото 1 - во РПУ - Варна имаше само 2 свестни ченгета и то се криеха от колегите си, останалото измет. * и тарторите се отчитат по веригата на редовите ченгета, а те нагоре и до София. Парите от краденото се отчитат всеки ден или през ден на полицаите на ниско ниво, а на шефовете им веднъж седмично. Те пък 1 път на месец пращат данъка в София. Това е системата и всичко останало е ала-бала!
              Last edited by X_Y; 30.06.2015, 12:26.

Коментар

• Амстердам, това беше виц, добър виц.

Прочее, моят пост, който си оставила, е къде по-твърд. Требеше и него да истриеш.

Ех-х-х.

Лека ви нощ.

Спете си спокойно.

https://www.youtube.com/watch?v=SpPttC7uXNE
                Last edited by noneth; 29.06.2015, 22:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                  Ми нали ти гласуваш за Буци?Сега оти се косиш?
                  Гласуват пилешки глави като теб! Ни за Буци, ни за друга политическа отрепка съм гласувал и ми е от единия крачол в другия и за тях и за тъпаците които се редят с бюлетини и висят като прани гащи, по изборни секции.

Гласувал съм на местни избори и то на първи тур, защото се бе кандидатирал един приятел! Като не познавам ни Буци ни Бамбуци ме боли оная работа за избори и ала-бала!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                    Джебчийките от Игнатиево на свобода! Бойко Борисов и главния прокурор Цацаров не били гледали телевизия! http://newsline.bg/read_more.php?post=15009

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                      Докога?

Точно дотогава, докато простият българин продължава да се крие по избори, или да гласува за мишкунин и доказан престъпник като бойкоборисов !!!! А за оня парцал бъчварова нямам думи просто. Ако бяхме държава, в момента жандармерията щеше да прави истински погром в това незаконно свърталище, а утре булдозерите щяха да го изравняват със земята.Значи първо имаме незаконна сеч, после имаме незаконно гето, чиито обитатели крадат ток и вода, накрая нападение срещу държавни служители, изпълняващи служебните си задължения.... и нищо - полицията БЯГА и няма да има никаква реакция - нито от полиция, нито от прокуратура !!! И после се чудим защо циганите безчинстват - ами защото никой не смее да ги спре, сакън да не им нарушат "правата" - ДА ВЪРШАТ БЕЗНАКАЗАНО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ !!!!

А аз съм страшно разочарован от ПФ, които само джафкат и заплашват, но нищо не правят - ако бяха националноотговорни, досега да са свалили престъпното правителство на животното бойкоборисов !!!!

Коментар

• Доокога?

http://www.dnes.bg/crime/2015/06/29/...samokov.268351

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                          Джебчийките от Игнатиево на свобода! Бойко Борисов и главния прокурор Цацаров не били гледали телевизия! http://newsline.bg/read_more.php?post=15009
                          Ми нали ти гласуваш за Буци?Сега оти се косиш?

Коментар

• Джебчийките от Игнатиево на свобода! Бойко Борисов и главния прокурор Цацаров не били гледали телевизия! http://newsline.bg/read_more.php?post=15009

Коментар

• Циг*ни отнасят къс по къс железния мост в Димитровград

Рибари алармираха за ромската напаст

Роми посегнаха на железния жп мост над река Марица край Димитровград, алармираха рибари. Крадците къртят бетонните плоскости по пешеходната част на моста за арматурата и намиращите се под тях кабели на жепето, обясниха очевидци на случващото се там.В поне три участъка пешеходната зона на моста вече е опасна за преминаване заради дупките, които зеят там. Други плоскости пък вече са напукани и също застрашават живота и здравето на преминаващите.

Мостът освен от рибари се използва за преминаване на жители от кварталите от левия бряг на Марица, които отиват на пазар или към града. Оттам минават и много деца, съобщава haskovo.info. /БЛИЦ

Last edited by Amsterdamm; 29.06.2015, 21:59.

Коментар

КОЛКО НИ СТРУВАТ ????

ЦИГАНИ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ИЗВЪРШВАТ ДИВЕРСИОННИ ПОСЕГАТЕЛСТВА СРЕЩУ ЕЛЕКТРОРАЗПРЕДЕЛИТЕЛНАТА МРЕЖА !!!

Мисля, че е крайно време да се търси по съдебен ред дори отговорност от управляващите, които оставят циганите да ползват безплатно ток, а и да мародерстват съоръженията, защото никой не е длъжен да плаща да това, че политиците нямат топки да приложат законите !!!!

А-а-а..., не така! Ман...алите и пе...алите са свещената крава на демокрацията. Ако нарушаваш "правата" им веднага ще дойдат да те демократизират. Тия демократични "ценности" не ни ги спускат току-така. А са пик..ли накриво колониалната администрация, а са ги сменили. А са започнали да мрънкат робите, а са дошли "нашите" съюзнически войски да налагат етнически мир, ако не могат или не искат еничарите да го направят.

Коментар

Working...
                                X