If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това е и във връзка с "неизбежното" поскъпване на токът - ЗАЩО НИКОЙ В ТАЯ ДЪРЖАВА НЕ СМЕЕ ДА КАЖЕ ИСТИНАТА - колко ни струват циганските посегателства, колко ни струва токът, който циганите крадат в незаконните си, мръсни свърталища ???? Защо всички ние или бизнесът (тоест ПАК НИЕ) трябва да плащаме, защото управляващите не смеят да озаптят тая измет?
Например една от любимите ни фабрики - М+С може да бъде зверски ударена от поскъпването на токът... докога ще търпим това? Мисля, че е крайно време да се търси по съдебен ред дори отговорност от управляващите, които оставят циганите да ползват безплатно ток, а и да мародерстват съоръженията, защото никой не е длъжен да плаща да това, че политиците нямат топки да приложат законите !!!!
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Не виждам никакво възмущение от изключително жестокото убийство днес на магистрала Струма... Сигурно щото убийците не са цигани...
Интересно дали ще бъде приложена цялата строгост на закона...
Чл. 116. (1) За убийство:
11. извършено по хулигански, расистки или ксенофобски подбуди и
наказанието е лишаване от свобода от петнадесет до двадесет години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.
А отде знаеш какви са убийците? И защо мислиш, че не възмущаваме?
"Геномът е носител на наследството и се състои от хромозоми с наредени аминокиселини . При циганинът на 17-то място аминокиселината аланин е заменена с левцин и това означава, че той губи способността да бъде човек, т.е той никога не може да достигне интелектуалното равнище на онзи, който има нормално равнище на аминокиселини "
Въххх, малей!!! Отивам да изгоря ритуално дипломата си
П.П. В човешкото тяло белтъците са съставени от точно 20 броя аминокиселини. Тяхната подредба зависи от хромозомите. Всяко отклонение при строежа на белтъците води до някакво заболяване, а не до загубата на способност да бъдеш човек.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
" Геномът е носител на наследството и се състои от хромозоми с наредени аминокиселини. При циганинът на 17-то място аминокиселината аланин е заменена с левцин и това означава, че той губи способността да бъде човек, т.е той никога не може да достигне интелектуалното равнище на онзи, който има нормално равнище на аминокиселини "
Ясно в България затова са много, защото се надяват тук да си им се развие аланина и намалят левцина
" Геномът е носител на наследството и се състои от хромозоми с наредени аминокиселини. При циганинът на 17-то място аминокиселината аланин е заменена с левцин и това означава, че той губи способността да бъде човек, т.е той никога не може да достигне интелектуалното равнище на онзи, който има нормално равнище на аминокиселини "
Не виждам никакво възмущение от изключително жестокото убийство днес на магистрала Струма... Сигурно щото убийците не са цигани...
Интересно дали ще бъде приложена цялата строгост на закона...
Чл. 116. (1) За убийство:
11. извършено по хулигански, расистки или ксенофобски подбуди и
наказанието е лишаване от свобода от петнадесет до двадесет години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.
Съименник на последният ни читав държавник Тодор Живков - хъхряк - спипан да кара колата си на заден ход по пътя към Враца и спрян от полицаите, се нахвърля срещу им със заплахи и удари. За своите безобразия той е наказан от съдът със "солидната" глоба от 100 (СТО) ЛЕВА.
Циганинът се е зъбил на полицаите с викове: "Знаете ли кой съм аз, бе" - а ние трябва да се запитаме ТОЙ знае ли кой е човекът, чието име носи - и наясно ли е, че ако бе сторил същото по времето на истинския Тодор Живков, в моментът щеше да вие като бясно пце в мазето на врачанската милиция, докато милиционерите го смазват методично от бой ????
Показаха неколцина и по телевизията - някакъв хъхреше получленоразделно, че и той бил "българин" и имал "права" защото бил две години в казармата навремето - очевидно нямаше с какъв друг принос към държавата да се похвали. Ама съм и аз - не съм се сетил, че щом съм ходил войник, значи съм освободен от здравни осигуровки !!!
Интересно - колко от тия гниди са здравноосигурени, че да имат безочието да искат оставка на министърът на здравеопазването? Как може да искаш нещо оттам, където абсолютно нищо не си дал?
Разбира се - организаторът на протестът - хъхряк - бивш общинар от ДПС - иска закони "еднакви за всички" - но в същото време "специални програми" за ромовете - а ако му посочат законът - според който гнусното им гето трябва да бъде на 90% сринато, ще почне пак да вие за дискриминация !!!
Но най-ного ме вбеси и развесели едновременно следната реплика:
....защото бъдеще без малцинствата в България няма да е розово нито за българина, нито за арменеца....
Тая хъхреща хлебарка наистина ли си мисли, че без т.нар. "роми" - безполезна и престъпна измет, България ще пропадне ?!?!?!?
Къде са оядените плъхове от Хелзинския комитет? Къде е Бойко Борисов? Освен някой изпуснат бисер около циганските метежи, от рода на черджето и този, който го дърпа, нищо друго не чуваме от него. Само че този път събитията са по-различни, жаравата в ромските гета отдавна вече не тлее. Тя пуши и всеки момент от нея ще лумнат жестоки пламъци. Пълни измислици са, че огънят се подклаждал от фенове на футболни клубове и организирани агитки. Истината е, че на хората им писна да се „интегрират с ромите”. Те искат справедливо спазване на законите, спокойствие, тишина и сигурност за децата и домовете си. Нямат я и никой от управниците не си дава зор тъкмо сега да им ги върне. Наистина, човек трябва да е луд в предизборното време да настъпва могъщия цигански електорат.
Това не е държава .Това е някаква територия на която живее население със сбъркан чип
26.06.2015 15:06;
''Работник на лот 4 на магистрала Струма е пребит до смърт от четирима здрави мъже. Екшънът се разиграл около 13 часа на строежа на магистралата в района на санданското село Левуново. 47-годишен строител направил забележка на пътуващи в "Сеат", че участъкът не е пуснат за движение и трябва да минат по заобиколен път. Тогава от колата изскочили четирима мъже и се нахвърлили върху работника с ритници. Един от тях грабнал камък и го хвърлил по главата на работника. Пострадалият веднага е откаран в санданската болница, но въпреки усилията на лекарите починал заради жестоката травма на главата.
"Всичко това стана за секунди пред очите на останалите работници. Тези мутри са го пребили зверски. Надявам се полицията да ги открие", каза шефът на фирмата, която строи лота, "Агромах" Методи Бачев.'' http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4841667
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар