IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще търпим беззаконията??? - 2

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнение
    Убиец се бори за "Човек на годината". Защо, по дяволите?

Досега ненавиждах БХК, а сега ги мразя! Освен * почнаха и убийци да защитават.
    Омразата вреди на мразещия, преди всичко! Към БОКЛУЦИТЕ само презрение!

Коментар

• Убиец се бори за "Човек на годината". Защо, по дяволите?

Досега ненавиждах БХК, а сега ги мразя! Освен * почнаха и убийци да защитават.
      Last edited by X_Y; 04.11.2015, 17:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
        "Не разбрахте ли, че нито има, нито може да има такова нещо - никого, естествено, не сме глобявали за "циганско лято", словосъчетанието не попада под санкцията на закона. За съжаление под неговата санкция не попадат и писачите на подобни глупости."

Това коментира във Facebook председателят на СЕМ Георги Лозанов, провокиран от фалшивата новина, която беше публикувана в няколко онлайн и печатни медии, че регулаторът "е глобил Виктория Петрова от bTV за словосъчетанието "циганско лято".

"Водещата на новините по bTV беше санкционирана с 300 лева и наказана с мъмрене заради произнесената от нея в ефир фраза „циганско лято", пише във фалшивите публикации.

Аман от глупости на гърба на СЕМ! - коментира във Facebook доц. Лозанов.

Тази публикация направо ме разплака!, коментира пък Мария Стефанова.

Приятели, пиша ви като председател на СЕМ 2 мандата и член на СЕМ - 10 години. Няма и капчица истина в тази публикация. НЕ Е ОБИДНО, НИТО Е ПРОТИВОЗАКОННО да се казва ЦИГАНСКО ЛЯТО. Този, който е написал публикацията няма общо с журналистиката, а още по-малко с медийната регулация. И за да съм абсолютно точна - никой журналист не плаща наказателното постановление, защото СЕМ глобява медиата, която изцяло носи отговорност за излъченото съдържание. Слагам сега точка, защото ми е обидно, че някой въобще може да повярва на тази евтина, заблуждаваща и дори обидна за Виктория Петрова публикация, написа Стефанова.
        Ааааааа, тия прийоми с разпространение на лъжовни новини и версии известно за кого характерни. И за моя милост такива се пускат най-различни, та съм свикнал. Защо СЕМ да не попада под лъжата на клеветата. те да не живеят в Люксембург, а? Имат си недоброжелатели, изпържили ги, изпързаляли ги, орезилили ги. Да се фалят тогава, щото както казват, лоша реклама нямало. Ма те това и правят.
        Last edited by Trakatrak'; 03.11.2015, 20:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Тотален абсурд и гавра на някакви изроди-чиновници, които плюскат данъците ни !!!!

Българската дума е ЦИГАНИ, а Българският език е все още официален в тая държава и НИКОЙ не може и няма право да ми забранява да използвам собствения си език в собствената си държава и да ме принуждава да ползвам чуждица - нито мен, нито телевизионерката, нито когото и да било !!!
          "Не разбрахте ли, че нито има, нито може да има такова нещо - никого, естествено, не сме глобявали за "циганско лято", словосъчетанието не попада под санкцията на закона. За съжаление под неговата санкция не попадат и писачите на подобни глупости."

Това коментира във Facebook председателят на СЕМ Георги Лозанов, провокиран от фалшивата новина, която беше публикувана в няколко онлайн и печатни медии, че регулаторът "е глобил Виктория Петрова от bTV за словосъчетанието "циганско лято".

"Водещата на новините по bTV беше санкционирана с 300 лева и наказана с мъмрене заради произнесената от нея в ефир фраза „циганско лято", пише във фалшивите публикации.

Аман от глупости на гърба на СЕМ! - коментира във Facebook доц. Лозанов.

Тази публикация направо ме разплака!, коментира пък Мария Стефанова.

Приятели, пиша ви като председател на СЕМ 2 мандата и член на СЕМ - 10 години. Няма и капчица истина в тази публикация. НЕ Е ОБИДНО, НИТО Е ПРОТИВОЗАКОННО да се казва ЦИГАНСКО ЛЯТО. Този, който е написал публикацията няма общо с журналистиката, а още по-малко с медийната регулация. И за да съм абсолютно точна - никой журналист не плаща наказателното постановление, защото СЕМ глобява медиата, която изцяло носи отговорност за излъченото съдържание. Слагам сега точка, защото ми е обидно, че някой въобще може да повярва на тази евтина, заблуждаваща и дори обидна за Виктория Петрова публикация, написа Стефанова.
          Last edited by Andi11; 03.11.2015, 11:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Тотален абсурд и гавра на някакви изроди-чиновници, които плюскат данъците ни !!!!

Българската дума за тия същества е ЦИГАНИ, а Българският език е все още официален в тая държава и НИКОЙ не може и няма право да ми забранява да използвам собствения си език в собствената си държава и да ме принуждава да ползвам чуждица - нито мен, нито телевизионерката, нито когото и да било !!!
            Ми гъжа Петрова да вземе да обжалва, в Административен съд или там където трябва, пък да си викнат експерти филолози и да затворят зяпналата уста на човека с папионките. Демокрация става със защита на свобода на словото, особено срещу обърканите представи на некви интелигентчета овластени със сламени сопи. Лошото, че и съдът у нас сламен, та 300 лв. нема бъдат изпити, а ще наранят чиновничеството. Доволно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
              Пингвина за пореден път се гаври с българите!

Българската дума е ЦИГАНИ, а Българският език е все още официален в тая държава и НИКОЙ не може и няма право да ми забранява да използвам собствения си език в собствената си държава и да ме принуждава да ползвам чуждица - нито мен, нито телевизионерката, нито когото и да било !!!
              Last edited by Andi11; 03.11.2015, 11:35.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                След 15-20 години политическа каста и партии няма да има.
                То, че ще има партии и политическа клика ще има. Въпроса е обаче да я има и България, под България разбирай да има българи, а не територията да запази формално името само!

Коментар

• Mike Florida

След 15-20 години политическа каста и партии няма да има.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                    СЕМ глоби водеща на БТВ за "циганско лято" в ефир

http://www.faktor.bg/novini/balgariy...sko-lyato.html

Виктория Петрова трябва да плати 300 лв. за думите си
                    СЕМ лепна безумна глоба на Виктория Петрова. Водещата на новините по bTV беше санкционирана с 300 лева и наказана с мъмрене заради произнесена от нея в късната емисия обидна фраза, според Съвета. Става въпрос за невинното определение „циганско лято“!

Красивата варненка информира зрителите за топлото време в Западна Европа, което докара температури от по 20 градуса във Франция и Великобритания и дори изкара испанци и португалци на плажа, пише HotArena. „Необичайното циганско лято ще продължи още една седмица“, информира Виктория Петрова и така изправи косите на шефовете си.

От близо година всички национални телевизии имат забрана от босовете си да използват думата циганин и прилагателното от нея, което е неделима част за едни от най-характерните родни идиоми – циганска работа, циганско лято, циганска баница.

Затова топлата есен е само сиромашко лято, а филията с червен пипер – бедняшка баница за телевизионните журналисти. Най-строго наблюдавани били синоптиците по медиите, но и водещите били следени под лупа за подобни „неправилни изказвания“, които водят след себе си яки глоби от СЕМ. Смешната забрана обаче не била стигнала до журналистите от bTV, които подготвят международните новини и затова те поставили словосъчетанието „циганско лято“ в устата на Виктория. Петрова се усетила, че е направила гаф чак когато пречела информацията в ефир и вече било късно за поправки.

„Тя си е виновна, че кой професионалист не преглежда поне веднъж всичко, което трябва да каже“, коментират колежки на Петрова.

Нейни приятели обаче са категорични, че през последните дни тя е затрупана с работа покрай изборите и затова се е доверила на международните редактори. Редно е глобата да е разпределена поравно между тях и нея, ама за назидание нарочно стовариха цялата вина върху водещата, обясняват от нюзрума на телевизията.

Петрова обаче не си слагала проблема на сърцето, защото не чакала на една заплата, за да преживява месеца. Тя живее при приятеля си Красен Кралев, който поемал всички разходи по къщата и й правел щедри подаръци.
                    Пингвина за пореден път се гаври с българите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
                      Какво да се разбираме ?
                      Хем казваш, че трябвало цялата политическа класа да се заличи , хем после - подмяната на същата щяла да е плавна .
                      Хем много хора били читави / не маргинализирани в убежденията си / , хем - така де ама нали условията били такива , та ........... вече не били идеалисти , а " нормален масов човек " ? След това - " ние КОНЮНКТУРНИ човечета ли трябва да бъдем винаги " ?!?

Това пък за Франция и великобритания не го разбрах !

Въобще, моля, изразявай се последователно и стегнато, без абсолютизации. Опровергай тезата ми , че средностатистическият българин не е способен да надскочи битовизмите и стереотипите си при избора си !
                      Първо ако проследиш темата, ще видиш, че измитането на политическата каста, така, както съм го коментирал е в контекста на случващото се в Западна Европа!
                      Тъй като ние сме в тяхната сфера на влияние, на първо място либерало-толерастката клика, трябва да бъде изметена там, за да задуха вятъра на промяната и тук!

В България, разбира се също много трябва да се "мете"! Въпросът е, че въпреки, че тъй наречените политически елите се избират от населението. Това често е вменен и предрешен избор! Политическата клика в България продава интересите на населението, подобно на случващото се и в Западна Европа!

Интересно ми е обаче, кои според теб за "въздигнатите" над битовизмите общества! Дай примери! Къде е "качествения" МАТРИАЛ!
                      Last edited by Mike Florida; 02.11.2015, 22:00.

Коментар

• Mike Florida

Те отдавна не се финансират от пазарите а от ЕЦБ. Просто еврото трябва да отлети много мощно на юг, 10 пъти юг. Реалната му стойност няма и толкова.Разменните курсове могат да решат всички проблеми които се явиха, няма да има пари за преразпределяне - те ще се стопят, няма да има големи заплати от бюджета и събираните данъци от нещастници които все още си ги плащат. Няма да има нито еврофондове - корупция, нито евробондове - токсични книжа без лихва.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• ЕВАЛА СЕМ, МАШАЛА!!!

СЕМ глоби водеща на БТВ за "циганско лято" в ефир

http://www.faktor.bg/novini/balgariy...sko-lyato.html

Виктория Петрова трябва да плати 300 лв. за думите си
                          СЕМ лепна безумна глоба на Виктория Петрова. Водещата на новините по bTV беше санкционирана с 300 лева и наказана с мъмрене заради произнесена от нея в късната емисия обидна фраза, според Съвета. Става въпрос за невинното определение „циганско лято“!

Красивата варненка информира зрителите за топлото време в Западна Европа, което докара температури от по 20 градуса във Франция и Великобритания и дори изкара испанци и португалци на плажа, пише HotArena. „Необичайното циганско лято ще продължи още една седмица“, информира Виктория Петрова и така изправи косите на шефовете си.

От близо година всички национални телевизии имат забрана от босовете си да използват думата циганин и прилагателното от нея, което е неделима част за едни от най-характерните родни идиоми – циганска работа, циганско лято, циганска баница.

Затова топлата есен е само сиромашко лято, а филията с червен пипер – бедняшка баница за телевизионните журналисти. Най-строго наблюдавани били синоптиците по медиите, но и водещите били следени под лупа за подобни „неправилни изказвания“, които водят след себе си яки глоби от СЕМ. Смешната забрана обаче не била стигнала до журналистите от bTV, които подготвят международните новини и затова те поставили словосъчетанието „циганско лято“ в устата на Виктория. Петрова се усетила, че е направила гаф чак когато пречела информацията в ефир и вече било късно за поправки.

„Тя си е виновна, че кой професионалист не преглежда поне веднъж всичко, което трябва да каже“, коментират колежки на Петрова.

Нейни приятели обаче са категорични, че през последните дни тя е затрупана с работа покрай изборите и затова се е доверила на международните редактори. Редно е глобата да е разпределена поравно между тях и нея, ама за назидание нарочно стовариха цялата вина върху водещата, обясняват от нюзрума на телевизията.

Петрова обаче не си слагала проблема на сърцето, защото не чакала на една заплата, за да преживява месеца. Тя живее при приятеля си Красен Кралев, който поемал всички разходи по къщата и й правел щедри подаръци.

Едит : Излезе инфо, че са преосмислили простотията си. Самият пингвин скочи да обяснява, че всичко е парлама!
                          Last edited by andy2000; 03.11.2015, 15:28.

Коментар

• Какво да се разбираме ?
                            Хем казваш, че трябвало цялата политическа класа да се заличи , хем после - подмяната на същата щяла да е плавна .
                            Хем много хора били читави / не маргинализирани в убежденията си / , хем - така де ама нали условията били такива , та ........... вече не били идеалисти , а " нормален масов човек " ? След това - " ние КОНЮНКТУРНИ човечета ли трябва да бъдем винаги " ?!?

Това пък за Франция и великобритания не го разбрах !

Въобще, моля, изразявай се последователно и стегнато, без абсолютизации. Опровергай тезата ми , че средностатистическият българин не е способен да надскочи битовизмите и стереотипите си при избора си !

Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                            Чакай сега! Дай да се разберем!

Ти за някакви "идеални" хора ли говориш? Или за нормалния масов човек!

Ако мислиш, че хората във Франция са много повече от българите, било интелектуално, морално или духовно, не бих се съгласил. Или може би арабите или африканците! Тези, които нахлуват в Европа сега ли?
                            Или може би говориш за китайците!

В България има хора, които са съхранили държава на над 1300. Казвали са им, че са гърци, по времето на Византия, после са ги османизирали, но въпреки всичко НЕ!
                            Те са си останали българи! Малко народи са устоявали подобен гнет и са се запазвали.
                            В началото на 20 век държавата е била доста развита, това се отнася и за 60-70те години на миналия век, също така!

Сега е зле. ДА!
                            Ама ние КОНЮНКТУРНИ човечета ли трябва да бъдем винаги!

Има нещо, което се нарича исторически шанс. Той е изключително важен! За сега той ни отрежда тази съдба. Убеден съм, че хора като тебе, при същите хора в държавата, но при по-добра обстановка, като тази във Великобритания примерно, щяха да се тупат в гърдите, колко сме велики! Сега обаче само ХЕЙТ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
                              Достатъчно съм видял и виждам.
                              Колко от посочените от теб " нормални, читави и достойни хора " се позиционират като такива , но извън контекста на битието си ? Колко от тях нарушават релацията между избора и социалното програмиране ? Или всички сме принципиални , ама принципите извират от себичността и семейната изгода ?
                              Чакай сега! Дай да се разберем!

Ти за някакви "идеални" хора ли говориш? Или за нормалния масов човек!

Ако мислиш, че хората във Франция са много повече от българите, било интелектуално, морално или духовно, не бих се съгласил. Или може би арабите или африканците! Тези, които нахлуват в Европа сега ли?
                              Или може би говориш за китайците!

В България има хора, които са съхранили държава на над 1300. Казвали са им, че са гърци, по времето на Византия, после са ги османизирали, но въпреки всичко НЕ!
                              Те са си останали българи! Малко народи са устоявали подобен гнет и са се запазвали.
                              В началото на 20 век държавата е била доста развита, това се отнася и за 60-70те години на миналия век, също така!

Сега е зле. ДА!
                              Ама ние КОНЮНКТУРНИ човечета ли трябва да бъдем винаги!

Има нещо, което се нарича исторически шанс. Той е изключително важен! За сега той ни отрежда тази съдба. Убеден съм, че хора като тебе, при същите хора в държавата, но при по-добра обстановка, като тази във Великобритания примерно, щяха да се тупат в гърдите, колко сме велики! Сега обаче само ХЕЙТ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                                Не е необходимо политическата класа и избирателите да "еволюират" изведнъж или да се появят чудодейни достойни лидери, от нищото! Нещата ще стават малко по малко, а промяна ще има и отвън!

Като ти гледам долния пост за 90% маргинали в БГ, сериозно се змислих, дали изобщо да ти отговарям!

В България има доста нормални, читави и достойни хора! Ако не може да го видиш сам, аз нямам намерение да те убеждавам в каквото и да било, както и нямам диалог с теб, от тук на сетне! Ако това ти е "погледа"!
                                Достатъчно съм видял и виждам.
                                Колко от посочените от теб " нормални, читави и достойни хора " се позиционират като такива , но извън контекста на битието си ? Колко от тях нарушават релацията между избора и социалното програмиране ? Или всички сме принципиални , ама принципите извират от себичността и семейната изгода ?

Коментар

Working...
                                X