IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще търпим беззаконията??? - 2

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някъде по долу бях писал, че БХК под ченгесарско влияние, според мен. Като гледам какво напрежение предизвикват, съвсем се убеждавам в подозренията си.
    http://pik.bg/%D1%84%D0%B5%D0%BD%D0%...ews430412.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Бат Минко Разгледай мнение
      Аз бих разпарчетосал полицая прокурора доктора и накрая мангото
      И в моментът: по БТВ репортаж за случая - показаха и тоя... това същество. Дежурният ако ще да ме трие - но според мене тая твар само заради мордата си заслужава набиване на кол !!! Гнусна, генетически тъпа физиономия, зверска осанка, никакъв намек за мисъл в празният поглед на мътните дзъркели, никаква следа от разкаяние !!! Абсурд е такива изроди да бъдат смятани за хора и третирани като хора, защото те НЕ СА !!! Не може всеки дегенерат и унтерменш да се смята за човек само защото може да ходи на два крака !!!
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        В подобни условия сицилианският народ му е намерил цаката - създал е Мафията. Като стане нещо такова - никой не отива в полицията - защото тя е един от враговете. Отива при местният mafiozzo и след няколко дена хъхреците ги намират разпарчетосани с лупара.
        Аз бих разпарчетосал полицая прокурора доктора и накрая мангото

Коментар

В подобни условия сицилианският народ му е намерил цаката - създал е Мафията. Като стане нещо такова - никой не отива в полицията - защото тя е един от враговете. Отива при местният mafiozzo и след няколко дена хъхреците ги намират разпарчетосани с лупара.
          http://vbox7.com/play:03eb81a8

Коментар

Жалкото на тоя случай е че всеки разбира в каква държава живеем след като това се случи с негови близки.А ние живеем в държава мутри и простаци.Ако не си в оня списък полицията не си мърда пръста за тебе прокуратурата също а лекарите ти казват ми няма ние да гледаме баба ти....А на теб ти се плаче от ярост и безсилие...Остава ти само да вземеш калашника и да ги зачешеш....

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
              не са добре нещата и не знам колко още ще ги чакаме да се оправят сами...преди да вземем тоягата и бой докато мърдат
              Поне 500 години.
              Доказано е.

Коментар

Жалкото на тоя случай е че всеки разбира в каква държава живеем след като това се случи с негови близки.А ние живеем в държава мутри и простаци.Ако не си в оня списък полицията не си мърда пръста за тебе прокуратурата също а лекарите ти казват ми няма ние да гледаме баба ти....А на теб ти се плаче от ярост и безсилие...Остава ти само да вземеш калашника и да ги зачешеш....
                не са добре нещата и не знам колко още ще ги чакаме да се оправят сами...преди да вземем тоягата и бой докато мърдат
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                  Внучката на пребитата във Видин баба: Искам да си отиде без болка

http://www.blitz.bg/news/article/372804

Гледката е като от ада, издава страшни звуци и изглежда като удавник, казва Милена Нейова

Искам баба да си отиде без болка. Гледката е като ада, издава страшни звуци и е като удавник. В момента баба е коматозно състояние. Не може да гълта, не може да пие, а от болницата искат да я изпишат. Това разказа внучката й Милена Нейова пред bTV. „От болницата искаха да я изпишат, да плащам и да си тръгвам. Казват ми: „Няма да държим баба ви и да я гледаме тук”. Добре, че главният лекар д-р Дочкова и д-р Начин проявиха човещина. Те са наясно, че е невъзможно да я изпишат в такова състояние. Гледката на баба ми е като от ада”, сподели още внучката й.

Припомняме, че 94-годишната Емилия Бузова бе пребита в средата на октомври в дома си от трима души. „Задържан е Петър Петров, който е рецидивист. Хванат е веднага след инцидента и е пуснат, а после го хващат пак. Трима са били, но другите двама не са арестувани. Самият задържан казва, че не пребил жената, а е пазил”, обясни още Милена Нейова./БЛИЦ

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение

Гледката е като от ада, издава страшни звуци и изглежда като удавник, казва Милена Нейова

Искам баба да си отиде без болка. Гледката е като ада, издава страшни звуци и е като удавник. В момента баба е коматозно състояние. Не може да гълта, не може да пие, а от болницата искат да я изпишат. Това разказа внучката й Милена Нейова пред bTV. „От болницата искаха да я изпишат, да плащам и да си тръгвам. Казват ми: „Няма да държим баба ви и да я гледаме тук”. Добре, че главният лекар д-р Дочкова и д-р Начин проявиха човещина. Те са наясно, че е невъзможно да я изпишат в такова състояние. Гледката на баба ми е като от ада”, сподели още внучката й.

Припомняме, че 94-годишната Емилия Бузова бе пребита в средата на октомври в дома си от трима души. „Задържан е Петър Петров, който е рецидивист. Хванат е веднага след инцидента и е пуснат, а после го хващат пак. Трима са били, но другите двама не са арестувани. Самият задържан казва, че не пребил жената, а е пазил”, обясни още Милена Нейова./БЛИЦ
                    Ако бяхме нормална държава, тия изроди щяха сега да очакват публичната си екзекуция !!!! Само че не сме - затова двама от тримата са на свобода, съседът, който ги е изобличил, се крие, злочестата старица чака смъртта си в страшна агония, а тия - дето НЕ са ги арестували, протестират за привилегиите си !!!!

Боже, как искам да съм Дуче !!!! Реки от кръв ще се леят, ама след година това пак ще е нормална държава с ред и закони !!!!

Коментар

• ИНТЕГРИРАНИ РОМИ ПРЕБИВАТ ДО СМЪРТ БАБА !!!

Коментар

Помня само, че веднъж Ангел Джамбазки приклещи една пачавра от БХК в едно ТВ-предаване на живо - и натисна я с въпросът: "КОЙ ви финансира ???" и тая хвърли микрофонът и побягна.

Може би просто се е сетила внезапно, че е забравила газовата печка запалена в къщи - ама все си мисля, че побягна от гузност.

Наистина институциите трябва да направят проверки кой финансира тая доказано антибългарска организация. Подривната дейност все още е престъпление в тая държава.
                        Трябва, но няма кой.... Много неща трябва да се направят в тази държава, трябва и да се прекратят стачките на полицайте, защото са незаконни фиктивните стачни дейности от длъжностни лица, но нищо не се прави.

Коментар

• Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнение
                          Ще говоря по наблюдения и без твърди факти:
                          1. Когато им влезеш в сайта първото, което ми прави впечатление е, че няма реклами. 2. Щом няма реклами това означава, че се финансира директно от някое правителство.
                          3. Щом е НПО това означава, че не е от българското правителство, а от чуждо.
                          4. Русия няма ресурса, а и мотива да толерастира толкова държавата.

Следователно БХК се спонсорира от друго НПО наречено Америка за България. Ако някой има по-добра информация за това нека сподели. Това са мой лични разсъждения съдейки по политиката на фондацията.
                          Помня само, че веднъж Ангел Джамбазки приклещи една пачавра от БХК в едно ТВ-предаване на живо - и натисна я с въпросът: "КОЙ ви финансира ???" и тая хвърли микрофонът и побягна.

Може би просто се е сетила внезапно, че е забравила газовата печка запалена в къщи - ама все си мисля, че побягна от гузност.

Наистина институциите трябва да направят проверки кой финансира тая доказано антибългарска организация. Подривната дейност все още е престъпление в тая държава.

Коментар

Аз не мога да разбера какво се чака още - има в парламента уж патриотически партии - БХК трябва да бъдат разследвани за престъпна дейност !!! КОЙ ги финансира? ЗАЩО за тях всеки, който тероризира Българите в България е герой? На хората ли трябва да им кипне и сами да си разчистят сметките с кънев и останалите изроди?
                            Ще говоря по наблюдения и без твърди факти:
                            1. Когато им влезеш в сайта първото, което ми прави впечатление е, че няма реклами. 2. Щом няма реклами това означава, че се финансира директно от някое правителство.
                            3. Щом е НПО това означава, че не е от българското правителство, а от чуждо.
                            4. Русия няма ресурса, а и мотива да толерастира толкова държавата.

Следователно БХК се спонсорира от друго НПО наречено Америка за България. Ако някой има по-добра информация за това нека сподели. Това са мой лични разсъждения съдейки по политиката на фондацията.

Коментар

Убиец се бори за "Човек на годината". Защо, по дяволите?

Досега ненавиждах БХК, а сега ги мразя! Освен * почнаха и убийци да защитават.
                              Аз не мога да разбера какво се чака още - има в парламента уж патриотически партии - БХК трябва да бъдат разследвани за престъпна дейност !!! КОЙ ги финансира? ЗАЩО за тях всеки, който тероризира Българите в България е герой? На хората ли трябва да им кипне и сами да си разчистят сметките с кънев и останалите изроди?

Коментар

Убиец се бори за "Човек на годината". Защо, по дяволите?

Досега ненавиждах БХК, а сега ги мразя! Освен * почнаха и убийци да защитават.
                                Защо, защо? Именно щото е убиец! Живеем във времената на Апокалипсиса.

Коментар

Working...
                                X