IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще търпим беззаконията??? - 2

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Убийците на Г. Рогачев продължават да разиграват съдът !!!

ЕДИНСТВЕНИТЕ ДВАМА ПОДСЪДИМИ УБИЙЦИ ОТ МНОГОБРОЙНАТА ОЗВЕРЯЛА ОРДА ОТЛАГАТ ПРОЦЕСА, ЗАЩОТО ЕДИНИЯТ НЕ БИЛ ДОВОЛЕН ОТ ЗАЩИТАТА СИ.

http://www.blitz.bg/news/article/386009

Да напомним случая, който за пореден път опозори управляващата клика и я самоизобличи като антибългарска: Преди над година Георги Рогачев бе нападнат и брутално убит в своята бензиностанция от озверяла орда от около 60 нечовеци. Впоследствие поради "зародилото се напрежение" извергите бяха неотлъчно охранявани над месец от цял полк жандармерия, а от цялата сган бяха арестувани САМО ДВАМА - останалите са безнаказани и на свобода в незаконните си катуни.

НИКОЙ не понесе отговорност за това, че огромното стадо убийци на практика остава безнаказано. Никой не понесе отговорност за това, че полицаи и жандармеристи, получаващи заплати от данъците на българите, не само че не ги защитават, но защитават тия, които ги избиват.

Утре - или след година - Кольо Рогачев неизбежно ще тръгне на лично отмъщение, защото такива като него забавят, но не забравят. Тогава той и близките му ще бъдат наричани "расисти", "неофашисти", "ксенофоби" и не знам какви, а безнаказаните убийци ще бъдат изкарани невинни жертви - и всичко това, защото управляващите нямат желанието и смелостта да озаптят тая дивашка сган !!!!
    Last edited by aleks262; 11.01.2016, 12:36.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
      А какво общо има с това Фандъкова? Аз не гласувам за нея, но според мен тук кмета не може да направи кой знае колко. Нали ги бяха забранили каруците, ама от Хелзингския комитет веднага заплашиха да ни съдя, че нарушаваме на правата на циганите и се стигна до по-либерално решение да се забранят само в центъра. Тук според мен на тази снимка, се вижда просто, че полицията не си върши работата.
      Ха-ха - ами аз пък не искам кмет, който е командван от Хелзингския комитет !!! Нали забраната няма да е само за каруци, управлявани от хъхряци, но за каруци по принцип? Откъде-накъде някой ще има право да нарушава законите, само защото е от някакъв етнос? Щели да съдят... ами нека да опитат - ако бях кмет веднага щях да заведа контрадело по обвинение в нарушение на Българската Конституция (според която всички граждани имат равни права и задължения, независимо от етнос, религия и т.н.) и в насаждане на етническа дискриминация и омраза - и да навра кънев и изметта му в кучи анус завинаги !!! И какво: центъра - който не живее в центърът не е софиянец ли и е длъжен да диша циганската воня и да гази в конските л.йна ли?

Освен това в ного Български градове каруците са забранени и никой не смее да гъкне дори.

Да: полицаите не си вършат работата - ама и те няма какво да направят, защото трябва да има механизъм за санкции. понякога пишат актове, ама циганорът къса актът пред очите им и си заминава !!! Не могат да го смъкнат от каруцата и да го помелят от бой с палките (както неведнъж правят с хора), защото мръсномургавият вечно има "права". Събираемостта на актовете и глобите вече не е в техните правомощия и не им е работа - Софийска община трябва да си ги събира - защо не праща садия-изпълнител да рекетира глобените хъхреци, така както са рекетирани хиляди хора от общинската Топлофикация?

Иначе решението е елементарно - който обикаля с каруца из градът - 1 Б глоба. Ако конят не притежава ветеринарни или каквито и да е документи - още 1 Б глоба. Ако конят одриска улицата - още 1 Б глоба.
      Като спрат полицаите каруцата - конфискация. Конят се дава на еколозите - да го закарат някъде из пущиняците и да го пуснат да става мустанг, каруцата се изгаря, хъхрекът - няколко шута в аналната зона и да се маха. КАКВО ще направи? Ще се оплаче в БХК? - А КАК ще докаже, че въобще е притежавал кон и каруца? Че той може да претендира, че са му конфискували слон и златна каляска !!! Ама тия неща се доказват !!! - Със свидетели от маалата ли? Че аз мога да дам на 10 хъхрека по 50 лева и те ще се закълнат, че аз съм притежавал не каруца, ами Кадилак !!!

Ако пък по някакъв начин (не знам и аз как) докаже, че е имал каруца, тогава да плати 3 Б глоба за горепредвидените нарушения и ЧАК ТОГАВА ще бъде обезщетен с нова каруца и кон... ама ако ги изкара на улицата, ПАК наново санкция !!!

Я ме тури кмет, та да видиш дали след месец само ще има и една каруца да се движи из София !!!!! Само че фъндъкова е гнида - тя пръво е генетически страхлива като господарят си и второ - разчита на хъхряшките гласове.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        "ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА" ?!?!?!?

ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ФЪНДЪКОВА, БЕЗМОЗЪЧНИЦИ !!!!

Хъхреци на коне се размотават из така наречената "европейска столица", управлявана (т.е. унищожавана) от мръсната самоковска селянка, която не се осмелява да обясни на тия диваци, че тоя град съществува в 21 век, а не в 19-и и да им забрани да се мотаят из него с мръсните си коне и смрадливите си каруци... а да се надяваме, че ще унищожи гнусните им незаконни развъдници, това е в сферата на фантастиката !!!!

http://www.blitz.bg/news/article/384813
        А какво общо има с това Фандъкова? Аз не гласувам за нея, но според мен тук кмета не може да направи кой знае колко. Нали ги бяха забранили каруците, ама от Хелзингския комитет веднага заплашиха да ни съдя, че нарушаваме на правата на циганите и се стигна до по-либерално решение да се забранят само в центъра. Тук според мен на тази снимка, се вижда просто, че полицията не си върши работата.

Коментар

• НЕИНТЕГРИРУЕМИ !!!!

ЗА ЕДИН ДЕН -ДВЕ НАПАДЕНИЯ НАД УЧИТЕЛКИ, ИЗВЪРШЕНИ ПОСРЕД УЧИЛИЩЕ ОТ РАЗБЕСНЕЛИ СЕ РОМОВИ "МАЙКИ" !!!

http://www.blitz.bg/news/article/385477

http://www.blitz.bg/news/article/385448

С КАКВО ПРАВО тия твари нападат българските учителки? ТЕ ли им плащат заплатите? Или копелдаците им имат право да безчинстват в час? Такъв ли пример дават на малките си - и как се очаква че тия хъхрячета ще станат малко от малко полезни граждани?

Само в един ден две доказателства, че в огромната си част циганетата НЯМАТ НИКАКВО МЯСТО в Българското училище !!! Те трябва да бъдат дресирани като зверове в специални зверилници - с камшик и тояга - а така наречените им родители - да бъдат пратени да работят като добитък, за да ги издържат !!!

Как да стане обаче, кой да въведе ред в тая държава? Защото според омбудсманката мая манолова, трябвало да закрием социално-педагогическите интернати, защото там - видиш ли - държавата лишавала от детство зад решетките малолетните крадци и бандити... а вероятно и убийци, защото феноменът малолетен убиец от хъхрещ произход вече се среща все по-често !!! Защо манолова не вземе един такъв малолетен изверг у тях си и лично да го превъзпитава?

http://www.blitz.bg/news/article/385507

Според хъхрешката напаст в Сандански пък, това че имали по 5-6 чаавета, им давало право да крадат ток и дори да се оплакват от "дискриминация" (?!?!?!?) защото токът им спирал било от пренатоварване на мрежата, било защото след проверка им откачат незаконните жици !!!

http://www.blitz.bg/news/article/385427

Все едно ТЕ си хранят малките, разбираш ли, а не ги храним пак НИЕ с всевъзможните помощи? КЪДЕ по дяловите е прокуратурата, начело с оная мръсна свиня ??? КАКВО е написано в Наказателния кодекс? ЗАЩО законите не се прилагат, когато са МАСОВО нарушавани от представители на паразитния хъхрещ етнос? ЗАЩО всички останали, вкл. пенсионери с мизерни пенсии трябва да плащат тока, който тия гниди безнаказано крадат?

ДОКОГА ТОЯ НАРОД ЩЕ ТЪРПИ ИЗДЕВАТЕЛСТВАТА НА ГНУСНЯВАТА НАПАСТ, БЕ ???????

Коментар

Хъхреци на коне се размотават из така наречената "европейска столица", управлявана (т.е. унищожавана) от мръсната самоковска селянка, която не се осмелява да обясни на тия диваци, че тоя град съществува в 21 век, а не в 19-и и да им забрани да се мотаят из него с мръсните си коне и смрадливите си каруци... а да се надяваме, че ще унищожи гнусните им незаконни развъдници, това е в сферата на фантастиката !!!!

Това ще да са конни гвардейци. От новата, мургавата гвардия. Ех, Индия, ах, Египет....

Коментар

• Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнение
              С приемиер, който е фен на Винету, сигурно защото е единствената книга, която е чел, са нормални тези картинки по улиците на столицата.
              Мхм, а и Путин го обича... Докато се радваме на обичта на Путин така ше е...

Коментар

С приемиер, който е фен на Винету, сигурно защото е единствената книга, която е чел, са нормални тези картинки по улиците на столицата.

Коментар

• ЕСТЕСТВЕНОТО СЛЕДСТВИЕ ОТ ТОЛЕРАСТИЯТА КЪМ ХЪХРЯШКИТЕ БЕЗЗАКОНИЯ Е

ПЪЛНАТА АБДИКАЦИЯ НА БИВШАТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА !!!

ОТ ДВА ДНИ ВЛАКЪТ МЕЖДУ МОНТАНА И БЕРКОВИЦА Е СПРЯН, ЗАЩОТО "ДЪРЖАВАТА" Е НЕСПОСОБНА ДА СЕ СПРАВИ С ЦИГАНСКИТЕ БАНДИТИ И ТЕРОРИСТИ, НАПАДАЩИ ВЛАКОВЕТЕ С КАМЪНИ !!!!

http://www.blitz.bg/news/article/384897

И никаква реакция - нито от оная нещастна стара к.рва, дето се води "министър на вътрешните работи", нито от животното с големите приказки и мишешко сърце, дето се води "премиер" !!!! Стадо мръсни диваци, генетични паразити и престъпници, самонастанили се без ничие разрешение на чужда земя, спряха железопътните съобщения между два български града. Довчера нанасяха щети на подвижния състав, утре ще демонтират и откраднат цялата линия... защото няма кой да ги прогони оттам, няма кой да арестува бандитите, да ги осъди за тероризъм и да ги прати да чука камъни, няма кой - ако се наложи, да застреля неколцина от тях !!! Това вече не е никаква държава, това не е дори катун - това е територия без закони, без бъдеще - обитавана от диваци и управлявана от изроди !!!! Виновни сме персонално всички ние, които продължаваме да търпим и отново и отново даваме власт на подчовеци, доказали се негодни не държава, ами обор да управляват !!!

Някъде тук бъдещите историци (не знам от каква националност) ще ударят една червена линия и ще напишат в учебниците "КРАЙ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА"

Левски... Ботев... Стамболов... Списаревски... дано не гледате отгоре, дано не виждате, че саможертвата ви е била безполезна.... един дебил с глава като картоф се из.ра на свещената земя, за която вие умирахте.

Коментар

• "ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА" ?!?!?!?

Last edited by Императорът; 05.01.2016, 16:51.

Коментар

• Хъхряшки бандити бомбардират с камъни влаковете край Монтана !!!

РАЗБИРА СЕ НИКЪДЕ НЕ СЕ СЪОБЩАВА ЗА АРЕСТУВАНИ ОБИТАТЕЛИ НА НЕЗАКОННОТО СВЪРТАЛИЩЕ.

http://www.blitz.bg/news/article/384456

http://www.blitz.bg/news/article/384432

Ето типично проявление на Теорията на счупеният прозорец - самонастанили се незаконно на чужда земя до линията - никаква реакция (защото имали "права"), 99% сигурно крадат ток и вода, никаква реакция (пак защото имали "права") извършват явно терористически действия, заплашвайки живота на пътуващите във влака - пак никаква реакция (явно и на това имат "право")... какво трябва да направят още - да разрушат линията и да дерайлират влак, убивайки не дай боже десетки хора ли - та някой да обърне внимание? А то и това се случи преди година, слава богу, че влакът се оказа товарен !!! ДОРИ И ТОГАВА нямаше арестуван нито един !!!!
                      Last edited by aleks262; 03.01.2016, 21:53. Причина: моля спазвайте добрия тон

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                        Защо в тази тема се пускат се някакви новини за разни мангали претрепали некои човечец,а не се пускат материали за геноцида спрямо българският народ от ДС върхушката и червените политици. Защо няма материали за мутрите които дерибейтват над мирното население. Аман от лицемерие и двуличие .....
                        Направи тема и пускай бе, и аз ще поствам в нея с удоволствие. Това и е хубавото на демокрацията.
                        Апропо, аман и от мрънкачи.
                        Last edited by andy2000; 29.12.2015, 11:58.

Коментар

• Бачкаш цял живот, постигаш нещо и ....

Задържаха ром за жестоко убийство на зърнен бос
                          Патоанатоми от София установили, че Кунчо Кунчев е наръган с два ножа - ловен и кухненски

Има задържан за жестокото убийство, което потресе врачанското село Добролево в навечерието на коледните празници. Известният зърнопроизводител Кунчо Кунчев беше намушкан многократно в дома си. След проведено полицейско разследване служителите на реда установили самоличността на извършителя на бруталното престъпление. Това е 35-годишният Мариан Д., който е криминално проявен, съобщиха от пресцентъра на полицията.Припомняме, че трагедията се разигра в нощта срещу 21 декември. Близки се притеснили, че Кунчев не вдигал телефона си и отишли да го потърсят в дома му. Там те се натъкнали на зловещата гледка - мъжът бил паднал по слипове до леглото в стаята на приземния етаж, в която живеел. До тялото е бил намерен пълнител за пистолет, а самото оръжие и кобура, които са законно притежавани, не са открити. От полицията съобщиха, че освен пистолета от дома на Кунчев липсва и ловна пушка.

Оперативна група от София, която разследва тежки престъпления, веднага поела случая. Прокуратурата дори спряла погребението на възрастния човек, тъй като патоанатомите в столицата установили, че жертвата е наръгана с два ножа – ловен и кухненски, собственост на убития Кунчев.

Още на следващия ден криминалисти нахлули в дома на Мариан Д. Там те открили липсващите от дома на Кунчев огнестрелни оръжия и единия от ножовете, с които е извършено бруталното убийство. Младият мъж, който е от ромски произход, бил задържан веднага. Полицията обаче все още работи по версията престъплението да е било извършено от двама или повече души.

Местни жители разказаха, че Мариан се преместил в селото преди няколко години от Малорад заедно с братята си. Той не е бил единственият задържан – в хода на разследването няколко други хора също са били прибирани в полицията за разпит. Всички останали обаче вече са пуснати, като единственият, на когото ще бъдат повдигнати обвинения на този етап е Мариан.

В селото се говори, че единствените пари, липсващи от дома на едрия земеделец, са 300 лева, които били в джоба му. Убитият е бил доста заможен, което поставя под въпрос версията за убийство с цел обир.

Кунчо Кунчев беше погребан едва вчера. Местните все още не могат да се отърсят от трагедията и живеят в постоянен страх. /БЛИЦ

http://www.blitz.bg/news/article/383582

Коментар

• Отново покровителстван от "държавата" ромов бъндитизъм !!!

КЛАНЕ И ПРЕСТРЕЛКА В МЕЗДРЕНСКО СЕЛО - ХЪХРЯШКИ УБИЕЦ РЕЦИДИВИСТ В ОСНОВАТА НА СБЛЪСЪКА !!!!

http://www.blitz.bg/news/article/383301

Като във филм за Дивият запад - но от родният Северозапад - ромове с брадви, срещу Българи с пистолети. Дивата сеч, по чудо завършила без убити, предизвикана от някакъв цигански "бос", пуснат предсрочно след присъда за убийство. И въпреки, че пролетта същият изрод е извършил опит за ново убийство, никой не е взел мерки да го вкара отново в затвора.
                            Ето как престъпници и национални предатели загнездени в съдът, полицията и прокуратурата на практика генерират тежка престъпност, НЕИЗПЪЛНЯВАЙКИ служебните си задължения и оставяйки хъхрещите бандити да безчинстват на воля. Проблемът е решим само по един начин - въвеждане на военно положение, суспендиране на престъпната "харта за човешките права" на ЕС, създаване на военно-полеви съд и безжалосни действия както срещу бандитите, така и срещу закрилниците им.

Коментар

• Ами нищо чудно - то като погледнеш човекоподобното, дето се води "министър" - дори се води и "професор", а не знае кой е Жолио Кюри, прави си сметка за всичко в образованието.

Иначе родолюбството не се учи в училище - децата въобще научават повече неща извън него, неслучайно съм казвал, че Ботйов, Вапцаров, Смирненски, Вазов най-добре да бъдат не просто изхвърлени от програмата, но: ЗАБРАНЕНИ, защото тогава най-ного след година над 50% от тийнеджърите ще ги знаят НАИЗУСТ !!!!

Което не означава, че ако ме турите Дуче, няма да назнача т.нар. "министър" мияч на кенефите в някое хъхряшко училище.

Коментар

• УРОДЛИВИ МУЛТИКУЛТУРИСТИ С ПОРЕДНИЯ СИ ГНУСЕН УДАР ПО БЪЛГАРЩИНАТА!

Безродници изтриха думата “Родина“ от учебните планове

Защо изтриха думата „Родина” от учебните планове, питат географи

„Съвет за национална сигурност се свиква, когато някой е позволил в основния закон на едно общество да няма думата: „Родина“. Когато няма думата „Родина“ и когато се премахва единствения клас, в който се учи „Роден край“ – тогава се свиква Съветът за национална сигурност“.

Това заяви председателят на Асоциацията на професионалните географи и регионалисти (АПГР) Марин Русев на пресконференция в БТА.

За това на 17 декември учителите по география провеждат символичен протест. Мотото му е: „География и икономика” не е третостепенен учебен предмет!”. Учителите започват подписка срещу небалансираното разпределение от изучаваните предмети в училище.

Повод за искането да бъде свикан Съвет за национална сигурност, е социологическо проучване, според което, едва около 40 % от българите биха защитили родината си, каза Марин Русев.

„Това, което се внушава на българското общество с новия закон за образованието, е в тази посока. Това са бомби, които ще гърмят след 15 години, когато няма да има кой да защити България от сирийци, пакистанци, афганистанци, които ще опитат да прегазят страната ни в стремежа си да стигнат до Западна Европа„, прогнозира преподавателят по география.

„Последното действие от Министерството на образованието и науката (МОН) бе да махнат последната дума: „Родина“. Ще има „Околен свят“, няма да има „Родина“. Това е причината 23 януари 2016 година пред сградата на МОН да организират протест в защита на достъпността на знанията по география и родолюбивото възпитание.

„Имаме нов закон, който има нов дух, модерни постановки, предлага приложими идеи, има раздвижена структура. В него, в 12-те формулирани цели, няма нито дума за Род и Родина, за Роден край, Родинознание.

С документа се демонстрират нови принципи, поставят се нови цели, европейска квалификационна рамка и обвързаната с нея национална квалификационна рамка. Поднормативните актове ще бъдат обвързани с цели и принципи“, представи есенцията на законодателните промени Русев и подчерта, че не те се ангажират със съотношението между изучаваните предмети.

„През ноември 2015 година излезе наредба за учебния план. В предварителната работа на министерството, при тайното свикване на членове на комисиите, са излезли с крайни становища и почти всички са подписали с особено мнение. Всяка географска комисия е подписала с особено мнение и препоръка, че тези нормативни документи са изпълними само при 2 часа седмично за изучаване“, каза Русев.

Според преподавателите има лобистки натиск от „придворни издателства”, които са готови да отпечатат новите учебници и за това не искат да има промени в тях. „Искаме половин час да се увеличи хорариума за 5-ти клас, защото материалът е много тежък за децата„, каза Русев.

Той описа срещите на зам.-министър Ваня Кастрева в различните градове така: „Директори на училища бяха поканени като публика на речите на Кастрева. Специално наети автобуси са докарвали хора от Стара Загора, Ямбол и Бургас”.

След неколкократни писма до министерството, на които нямали отговор, Русев се принудил да вземе думата на едно от обсъжданията. Тогава била уговорена среща за 25 ноември т.г. със зам.-министър Кастрева.

На нея са присъствали лидерите на трите най-големи учителски синдиката, експерти по музика, по изобразително изкуство и по история. „Те мълчаха, защото са свършили работата пред своите гилдии. От асоциацията на географите използвахме само 25 % от времето, бяхме прекъсвани по важни въпроси от хора, които нямат отношение„, заяви Русев.

„В горния курс децата учат най-много чужди езици, български, математика, втори чужд, физическо, химия, физика. Биологията и географията делят последно място“, обяви още преподавателят.

„Корекциите на учебния план са козметични. Премахна се планираното за 9-ти и 10-ти клас гражданското образование. От избираемите часове са взети часове за философия. Единствената дума за „Роден край“ в първи клас, в новия вариант е „Околен свят“. Очаквам, че скоро ще има промяна на наредбата, в която може да го нарекат и виртуален свят”, леко иронично каза той.

„Удобно да махнем „Роден край“ и да електронизираме децата си до край„, иронизира Русев.

„Намаляване на часовете по география и икономика не е третостепенен учебен предмет. Виждаме го при Черните Златки, в случаите преди Кристалина Георгиева да стане отговорен фактор на световна организация имаше кандидат, който засрами страната ни (Румяна Желева – б.р.).

Дори от последното изказване на премиера личи недостатъчна географска подготовка – черноморската и сухоземната граница на БГ били по-големи от границите на Гърция – или грешка на езика, или празнота в пространствената ориентация“, коментира преподавателят по география.

Според него сложната материя може да откаже децата да учат и да има ранно сегрегиране още от училище. „Само 10-15 % от учебния план са леки и достъпни“, допълни Русев.

Деяна Фиданова, преподавател във Френската гимназия в София, обясни, че образованието е сфера, в която последствията са много тежки. „Каквато и професия да имат децата, ако не познават територията, върху която ще я прилагат, ще им е трудно. Географията изгражда национално самочувствие.

Децата не познават страната си по една основна причина – науката е лишена от възможността да присъства в Българското училище„, допълни Фиданова.

Коментар

Working...
                                X