IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще търпим беззаконията??? - 2

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
    Понеже съм националист от малък и по тази причина преследван от нашенски безродници и чужди манипулатори, ще ти отговоря, че национализмът е само идеологическа плагформа, чрез която се опитваме до подобрим положението на всички, така че да не сме толкова зависими и натиснати отвън. Но за това е необходимо всички граждани на страната да я чувстват като своя. Нещо като италианците в Швейцария, повечето от които не си мечтаят да се върнат при мафиозите. Та единството на България не може да се осигури с насилствено асимилиране, доколкото това е контрапродуктивно. Нещо повече - национално безотговорно. Следователно трябва да се търсят подходи за постепенна, естествена асимилация. Така че турците, например, да не мечтаят за Ана Ватан, май се казваше Майката Родина на турски, но също и от Анкара да нямат поводи за намеса във вътрешните ни работи. Пък за ромите още по-сложна работата, щото се плодят като албанци в Косово през титово време и не след дълго ще станат мнозинство сред младежките поколения. И при това положение, когато изпусната вече работата, да се правиш на даскал-баблаит, ми се чини твърде неуместно. Какво толкова като българчетата научат една хубава ромска песен. Ми че те ги зтаят от Брегович и Слави, там за месечината и Гергьовдена. Що даскалът не е отишъл на концерт на Слави и там да се прави на майстору, доде пеят "Месечина" или "Ерделези". Аз съм съгласен, че трябва да охраняваме културното си пространство от чужди агресивни инвазии, но това трябва се прави умно и кадърно, щото другото е провал. А за провалите на квазинационалистите по-добре да не ти пиша, че там много психопатчета, които и без това се опитват ме изкарат луд, само щото не съм примитив и продажник като тях.
    Ромите се плодят, защото държавата обслужва интересите на малцинствата, а не на собственото си население, на което принципно принадлежи държавата! Ромите няма как да бъдат асимилирани, защото това е невъзможно! Етническите групи винаги ще бъдат разделени, както това е било и до сега! Не си представям вариант, в който аз се женя за ромка!

При една национално отговорна политика, популацията на ромите ще бъде намалена по естествен начин, като просто се спре ПООЩРЯВАНЕТО чрез помощи на масова раждаемост! Ще се спре тази раждаемост, когато в страната се спазват законите и се увладее циганската престъпност!

Много по-евтино е да храниш един ром в затвор, дори и да плащаш на охрана, отколкото той на вън да направи 5 деца и ти да трябва да плащаш, за издръжкаат на всичките. Проблемът с раждаемостта идва от факта, че кражбите и социалните помощи позволява на големи групи от това население да не работят и в чуденето си и бездействието си се "забавляват" с паравене на деца!

Етническите българи могат да бъдат поощрявани да правят повече деца, чрез различни програми и прочие! В момента ние поощряваме малцинствата чрез програми, които нарастват и изместват основния етнос!

Аз смятам, че сме в рамките на преломна 5тилетка до 2020г., в която или Европа и в часност България ще се наводни с всякаква сган, арабска и негърска и живота изцяло ще се промени за континента и цивилизацията ни! Или ще настъпи "обръщане на палачинаката", чрез силни националистически режими, които ще следват интересите на етническите ядра на държавите и ще спре демагогията за обслужване на каквито и да са интереси на малцинства или мигранти!

Убеден съм, че няма да имаме средно положение! Или едното или другото!
    Last edited by aleks262; 26.01.2016, 17:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
      А бе, "Аланколу", как национализма ще се разработва и ще обслужва интересите на псевдодясно или псевдоляво! Национализма е есенцията, той е основата на всичко!

Ако няма национализъм какво има??? Някаква биологична маса на определена територия! Да ама НЕ!

Това е държавата на българите и се нарича България, нарича се България, защото е изградена от ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ, които представляват над 51% от населението. Освен етнически българи държава включва две големи малцинства, турско и ромско, които се отнасят към тъй наречените българските граждани!

Образователната система трябва да обслужва националните интереси - единствено на етническите българи, на които ПРИНАДЛЕЖИ И ДЪРЖАВАТА!
      Понеже съм националист от малък и по тази причина преследван от нашенски безродници и чужди манипулатори, ще ти отговоря, че национализмът е само идеологическа плагформа, чрез която се опитваме до подобрим положението на всички, така че да не сме толкова зависими и натиснати отвън. Но за това е необходимо всички граждани на страната да я чувстват като своя. Нещо като италианците в Швейцария, повечето от които не си мечтаят да се върнат при мафиозите. Та единството на България не може да се осигури с насилствено асимилиране, доколкото това е контрапродуктивно. Нещо повече - национално безотговорно. Следователно трябва да се търсят подходи за постепенна, естествена асимилация. Така че турците, например, да не мечтаят за Ана Ватан, май се казваше Майката Родина на турски, но също и от Анкара да нямат поводи за намеса във вътрешните ни работи. Пък за ромите още по-сложна работата, щото се плодят като албанци в Косово през титово време и не след дълго ще станат мнозинство сред младежките поколения. И при това положение, когато изпусната вече работата, да се правиш на даскал-баблаит, ми се чини твърде неуместно. Какво толкова като българчетата научат една хубава ромска песен. Ми че те ги зтаят от Брегович и Слави, там за месечината и Гергьовдена. Що даскалът не е отишъл на концерт на Слави и там да се прави на майстору, доде пеят "Месечина" или "Ерделези". Аз съм съгласен, че трябва да охраняваме културното си пространство от чужди агресивни инвазии, но това трябва се прави умно и кадърно, щото другото е провал. А за провалите на квазинационалистите по-добре да не ти пиша, че там много психопатчета, които и без това се опитват ме изкарат луд, само щото не съм примитив и продажник като тях.

Коментар

Възможно е, човекът да се напъва само от крайни родолюбиви чувства, но ме съмнява. Крайният национализъм се разработва от интригантските среди като резервен вариант за подпиране на псевдолявото и псевдодясното. Просто парвенюшкия псевдоелит губи почва и прави маневри дано се закрепи, щото отиваме към общонационална катастрофа.
        Понеже съм работил в сферата на междуетническите отношения, трябва те светна, че атаката срещу култов за едно от малцинствата символ, тази популярна и красива песен, е подкрепа за ромската престъпност и тяхно оправдание за неглижиране на обществото. Вие не ни уважавате и ние не ви уважаваме. Именнто подобни недомислени или подлярски премислени изяви ни водят към гражданска война, към външна намеса в работите ни и дори до сепаратизъм и опасност от разцепване на малкото от територията, която ни останала. Хубаво да имаш самочувствие, но такова понякога води направо в Джендема. А за МВРО-то-добре да ти не пиша, щото нема и да ме разбереш.
        А бе, "Аланколу", как национализма ще се разработва и ще обслужва интересите на псевдодясно или псевдоляво! Национализма е есенцията, той е основата на всичко!

Ако няма национализъм какво има??? Някаква биологична маса на определена територия! Да ама НЕ!

Това е държавата на българите и се нарича България, нарича се България, защото е изградена от ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ, които представляват над 51% от населението. Освен етнически българи държава включва две големи малцинства, турско и ромско, които се отнасят към тъй наречените българските граждани!

Образователната система трябва да обслужва националните интереси - единствено на етническите българи, на които ПРИНАДЛЕЖИ И ДЪРЖАВАТА!

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
          Грешиш, на това се вика пасивно мероприятие ... Години наред няма нужда да се
          вкарват никакви усилия и ресурси в разработки - щото ако се престараваш може и някой да скъса синджира ....
          Нямам предвид писаното от теб, .. където и да било
          Ако се изразиш по-ясно, може и да влезем в дискусия. Иначе само към фразьорство нема как да се обърна.

Коментар

Честно да ти кажа, малко в повече ми идва твоето философстване!

От онези дни философстваше, че ВМРО си правили реклама с протеста против псевдобежанците! Търсили някаква "добавена стойност", която в бъдеще да материализират, сякаш това не е цел на 99% от партиите! Кажи кои са тези партии от 1ния останал %?

Днес, когато има някаква статия и позиция, която според масата от българите, навярно биха определили като полезна за отстояването на национално самосъзнание! Отново си позволяваш да пускаш язвителни коментари!

Ти си представител на най-лошото от "Бай ганьовщината", само на лошото обаче, от образа на Бай ти Ганьо! Човека, който има мнение за всеки и знае предварително, че всички са маскари!

п.п
            По добре първо погледни себе си и не дей да философстваш толкова спрямо хората, който не обслужват разрушаването на българската национална идентичност! Вземи нещо да напишеш, за това как МОН, начело с еничара Танев, подменя историята и националното самосъзнание!

Ако е за критикарство смятам, че може да си насочиш усилията доста по "на място"!
            Възможно е, човекът да се напъва само от крайни родолюбиви чувства, но ме съмнява. Крайният национализъм се разработва от интригантските среди като резервен вариант за подпиране на псевдолявото и псевдодясното. Просто парвенюшкия псевдоелит губи почва и прави маневри дано се закрепи, щото отиваме към общонационална катастрофа.
            Понеже съм работил в сферата на междуетническите отношения, трябва те светна, че атаката срещу култов за едно от малцинствата символ, тази популярна и красива песен, е подкрепа за ромската престъпност и тяхно оправдание за неглижиране на обществото. Вие не ни уважавате и ние не ви уважаваме. Именнто подобни недомислени или подлярски премислени изяви ни водят към гражданска война, към външна намеса в работите ни и дори до сепаратизъм и опасност от разцепване на малкото от територията, която ни останала. Хубаво да имаш самочувствие, но такова понякога води направо в Джендема. А за МВРО-то-добре да ти не пиша, щото нема и да ме разбереш.

Коментар

Ми човекът решил да напусне и си търси вратичка. Шъ го уволнят, но да не вземе да стане политик от некоя псевдонационалистическа партийка. И това на активно мммм-приятие мяза. Пак се фащаш.
              Честно да ти кажа, малко в повече ми идва твоето философстване!

От онези дни философстваше, че ВМРО си правили реклама с протеста против псевдобежанците! Търсили някаква "добавена стойност", която в бъдеще да материализират, сякаш това не е цел на 99% от партиите! Кажи кои са тези партии от 1ния останал %?

Днес, когато има някаква статия и позиция, която според масата от българите, навярно биха определили като полезна за отстояването на национално самосъзнание! Отново си позволяваш да пускаш язвителни коментари!

Ти си представител на най-лошото от "Бай ганьовщината", само на лошото обаче, от образа на Бай ти Ганьо! Човека, който има мнение за всеки и знае предварително, че всички са маскари!

п.п
              По добре първо погледни себе си и не дей да философстваш толкова спрямо хората, който не обслужват разрушаването на българската национална идентичност! Вземи нещо да напишеш, за това как МОН, начело с еничара Танев, подменя историята и националното самосъзнание!

Ако е за критикарство смятам, че може да си насочиш усилията доста по "на място"!
              Last edited by Mike Florida; 26.01.2016, 15:27.

Коментар

Ми човекът решил да напусне и си търси вратичка. Шъ го уволнят, но да не вземе да стане политик от некоя псевдонационалистическа партийка. И това на активно мммм-приятие мяза. Пак се фащаш.
                Грешиш, на това се вика пасивно мероприятие ... Години наред няма нужда да се
                вкарват никакви усилия и ресурси в разработки - щото ако се престараваш може и някой да скъса синджира ....
                Нямам предвид писаното от теб, .. където и да било
                Last edited by Protokol; 26.01.2016, 15:12.
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Един учител на бунт: Без "Джелем, джелем" в моя час!

http://www.dnes.bg/obrazovanie/2016/...ia-chas.290886

Един учител по музика обяви бойкот на включването на ромския химн "Джелем, джелем" в учебниците.
                  Според новите планове на Министерството на образованието песента трябва да се изучава в девети клас. Плевенският учител Валентин Янков обаче отсече, че няма да я преподава.
                  "Аз съм български учител по музика и не преподавам и не уча децата си на ромски песни. Достатъчно е, че родителите им слушат такава музика!", написа преподавателят в профила си във Facebook. Той е категоричен, че в неговите часове "няма да има "химн" на ромите".

До къде го докарахме! В часовете по музика, да изучават децата, такива песни!

Коментар

• Един учител на бунт: Без "Джелем, джелем" в моя час!

http://www.dnes.bg/obrazovanie/2016/...ia-chas.290886

Един учител по музика обяви бойкот на включването на ромския химн "Джелем, джелем" в учебниците.
                    Според новите планове на Министерството на образованието песента трябва да се изучава в девети клас. Плевенският учител Валентин Янков обаче отсече, че няма да я преподава.
                    "Аз съм български учител по музика и не преподавам и не уча децата си на ромски песни. Достатъчно е, че родителите им слушат такава музика!", написа преподавателят в профила си във Facebook. Той е категоричен, че в неговите часове "няма да има "химн" на ромите".

До къде го докарахме! В часовете по музика, да изучават децата, такива жалки песни!
                    Last edited by Mike Florida; 26.01.2016, 15:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      http://www.blitz.bg/news/article/387785

Ето виждате ли къде отиват данъците ни? Не за икономика, инфраструктура, образование, здравеопазване, отговорна раждаемост, иновации, достойни пенсии за работили цял живот хора - въобще за каквото и да било подобряване на живота ...
                      Прокуратурата, прокуратурата...

Коментар

• http://www.blitz.bg/news/article/387785

Ето виждате ли къде отиват данъците ни? Не за икономика, инфраструктура, образование, здравеопазване, отговорна раждаемост, иновации, достойни пенсии за работили цял живот хора - въобще за каквото и да било подобряване на живота ...
                        Last edited by X_Y; 20.01.2016, 09:27.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Открийте разликата с 18 годишния пълнолетен, нинжда-автомобилист с бокса от Враца...
                          15 годишно момиче спасява живот и предотвратява катастрофа http://newsline.bg/19299/15-godishno...va-katastrofa/
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Наглост !!!!

РОМОВЕ РЕВАТ: ХРАНЯТ НИ ПО-ЗЛЕ ОТ БЕЖАНЦИТЕ !!!

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2016/0...jancite.289312

Освен че получават всевъзможни помощи от нашия джоб, дават им безплатни продукти, защото били "бедни и гладни" (преценете дали са такива, особено тая с КОЖЕНОТО ПАЛТО), но въпреки това паплач НЕГОДУВА, не им харесвали продуктите - утре чер хайвер и яйца от пъдпъдъци ще поискат !!!!

ДОКОГА отрепки в трудоспособна възраст, които не са работили и секунда в живота си, ще живеят като кърлежи на наш, гръб, че и ще се зъбят? Че и някаква... боже не зная как да ги наричам вече, се зъбила на пенсионерка: "Пенсията ти била малка, а какво да кажем ние, безработните? Няма работа за нас, затова ще крадем !!!"

Как да разбере паразитната гад, че пенсията си възрастните хора са заслужили с ТРУД - тя, която признава за "работа" само снасянето на чаавета и кражбата ????

За такива кърлежи само ПРИНУДИТЕЛЕН ТРУД - направо от пунктовете за помощи да ги товарят на камионите и да ги карат някъде да копат - който откаже да работи - бой до спукване и нито троха хляб !!!!
                            Last edited by X_Y; 12.01.2016, 14:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Пореден абсурд на родното КРИВОсъдие !!!

28-ГОДИШЕН ИЗРОД РЕЦИДИВИСТ, С 11 ПРИСЪДИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ЗА УБИЙСТВО (?!?!?!?) НАПАДА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА В МОНТАНА, ТРИМА МЛАДЕЖИ Я СПАСЯВАТ !!!

http://www.blitz.bg/news/article/386039

И това е лежало абсурдно смешен срок за убийство, сигурно магистратите са решили, че ще се "поправи" ???? ДОКАТО НЕ СЕ ВЪРНЕ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ, престъпниците ще продължават да се гаврят с нас !!!!
                              Ми излезъл в отпуск, бе, Импе. Другия път може го пуснат за целата летна ваканция. Трудно е да се лежи всеки ден на нара. Трябва има промеждутъци и пропуски. В коя държава мислеше, че живееш? Ааааа, не сме Британия, ами Булгария. И ти си император не в Лъндън, ми в Софето.
                              Last edited by X_Y; 12.01.2016, 14:56.

Коментар

• Пореден абсурд на родното КРИВОсъдие !!!

28-ГОДИШЕН ИЗРОД РЕЦИДИВИСТ, С 11 ПРИСЪДИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ЗА УБИЙСТВО (?!?!?!?) НАПАДА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА В МОНТАНА, ТРИМА МЛАДЕЖИ Я СПАСЯВАТ !!!

http://www.blitz.bg/news/article/386039

И това е лежало абсурдно смешен срок за убийство, сигурно магистратите са решили, че ще се "поправи" ???? ДОКАТО НЕ СЕ ВЪРНЕ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ, престъпниците ще продължават да се гаврят с нас !!!!
                                Last edited by X_Y; 12.01.2016, 14:56.

Коментар

Working...
                                X