IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще търпим беззаконията??? - 2

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
    МОН в момента е окупиран от ЕНИЧАРИ!
    И от тъпанари и кариеристи !
    С този министър МОН си е за закриване.....Две смислени изречения не съм го чул да каже...
    А е "геният" на българската нАука....Няма друг случай в историята ни, а може и в световната, когато от гл. асистент да станеш направо професор.....

Коментар

Вярно
      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Евала на тоя учител - и аз на негово място бих постъпил така - вместо гнуснотняшкият "химн" ще науча децата да пеят: Къде си, вярна ти любов народна !!!
        Защо, щом се учи тая гнус, не учат турски, арменски, еврейски и т.н. народни песни? Докога в цялата държава само отвратителните хъхреци ще са привилегировани?

Коментар

Един учител на бунт: Без "Джелем, джелем" в моя час!

http://www.dnes.bg/obrazovanie/2016/...ia-chas.290886

Един учител по музика обяви бойкот на включването на ромския химн "Джелем, джелем" в учебниците.
          Според новите планове на Министерството на образованието песента трябва да се изучава в девети клас. Плевенският учител Валентин Янков обаче отсече, че няма да я преподава.
          "Аз съм български учител по музика и не преподавам и не уча децата си на ромски песни. Достатъчно е, че родителите им слушат такава музика!", написа преподавателят в профила си във Facebook. Той е категоричен, че в неговите часове "няма да има "химн" на ромите".

До къде го докарахме! В часовете по музика, да изучават децата, такива жалки песни!
          Евала на тоя учител - и аз на негово място бих постъпил така - вместо гнуснотняшкият "химн" ще науча децата да пеят: Къде си, вярна ти любов народна !!!
          Защо, щом се учи тая гнус, не учат турски, арменски, еврейски и т.н. народни песни? Докога в цялата държава само отвратителните хъхреци ще са привилегировани?
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
            Това го пророкуваше ЦРУ за 2007г преди 20 години...Шефа си знае работата
            Добре че не всички пророчества ги разбират правилно. Щото едно от началото на века го уцелиха и ква стана тя.

Коментар

ЕС е креатура и цели увлядяването на цял континент и заличаването на нациите! Няма какво да се "конструира", той за това е конструиран! Много хора смятат, че може да има промяна и нова конструкция! НЕ НЕ МОЖЕ!

Всеки разумен човек е наясно, че когато "приятелите" му лъжат на карти, едва ли може да очаква от същите хора искреност в новата игра!

п.п.
              Ако ЕС се унищожи и нациите се спасят. Няма нищо лошо след 50 или 100 години да се създаде нов съюз в заимен интерес на народите, но само АКО ХОРАТА СА УЗРЕЛИ!
              Винаги има още възможности. стига да знаеш как.

Коментар

ЕС е креатура и цели увлядяването на цял континент и заличаването на нациите! Няма какво да се "конструира", той за това е конструиран! Много хора смятат, че може да има промяна и нова конструкция! НЕ НЕ МОЖЕ!

Всеки разумен човек е наясно, че когато "приятелите" му лъжат на карти, едва ли може да очаква от същите хора искреност в новата игра!

п.п.
                Ако ЕС се унищожи и нациите се спасят. Няма нищо лошо след 50 или 100 години да се създаде нов съюз в заимен интерес на народите, но само АКО ХОРАТА СА УЗРЕЛИ!
                ЕС по скоро е карикатура.А какви политици има.Не е за вярване.А как се целуват само.Баси по злее е от СССР

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                  Да, да, така ще се преобърне, че може камилите да пият вода на Дунава, както е пророкувал Нострадам.
                  Това го пророкуваше ЦРУ за 2007г преди 20 години...Шефа си знае работата

Коментар

Ми то зависи от съюза, който съумем да конструираме. Сегашните много не стават, но в тях са парите и ножа. А повечето са под сянката на хегемона. Но тепърва трябва да се мобилизираме срещу дестабилизирането на нашия регион. а дали ще успеем, не съм пророк, че да видя, пък и няма да е интересно.

п.п.

Коментар

Нострадамус общо взето нищо не е познавал!

Ако не си забелязал в рамките на ЕС се цели създаването на мултикултурен бълвоч и унищожението на нациите, В МОМЕНТА! А камилите вече пият вода от Дунав!

ЕС не е спасение за България, а нейното унищожение! От 2007г. до днес държавата само е прогнивала!
                      Ми то зависи от съюза, който съумем да конструираме. Сегашните много не стават, но в тях са парите и ножа. А повечето са под сянката на хегемона. Но тепърва трябва да се мобилизираме срещу дестабилизирането на нашия регион. А дали ще успеем, не съм пророк, че да видя, пък и няма да е интересно.

Коментар

Да, да, така ще се преобърне, че може камилите да пият вода на Дунава, както е пророкувал Нострадам.
                        Нострадамус общо взето нищо не е познавал!

Ако не си забелязал в рамките на ЕС се цели създаването на мултикултурен бълвоч и унищожението на нациите, В МОМЕНТА! А камилите вече пият вода от Дунав!

ЕС не е спасение за България, а нейното унищожение! От 2007г. до днес държавата само е прогнивала!

Коментар

Ако ЕС се разпадне споерд мен имаме шанс, защото ще се обърне и геополитиката, а от там всичко на кето сме свидетели до тук, според мен може да претърпи промяна! Просто продажният политически елит беше купуван, а той продаваше унищожението на България!

Ако ЕС не се разпадне, нямаме никакъв шанс! Абсолютно никакъв!

Коментар

Отклоняваме се от темата за учителя с плам в очите, но никъде не съм твърдял, че ромите трябва да се омешат с българите. Макар че в Румъния до голяма степен това е ставало в разширен план. Но пак си имат много роми. Номера е да ги правим поне малко добри граждани, за да не тормозят останалите. Това че държавата имаше кретенска политика, общо взето го твърдя откак се занимавам с такава дейност. Но именно изяви в крайност подкрепяха тази извратенящина, а нормално мислещите ни обявиха за крайни. Разработваха ни, профилактираха ни, провокираха ни, намесваха се в професионална и обществена изява и дори в личния живот. Слугинажката дърхава обаче се докара до закриване, до затриване и вече се чуди как да се обърне, как да се изметне, та да не метне топа или да не пометне неграмотния си елит, седящ в утробата на топло, без да вижда какъв е светът и естествено не знае какво да прави. Преломната петилетка, за която говориш, може наистина да преобърне нещата, но едва ли в наша полза. Глупавите общности изчезват и се опасявам, че твърде дълго бяхме такова.
                            Ако ЕС се разпадне споерд мен имаме шанс, защото ще се обърне и геополитиката, а от там всичко на кето сме свидетели до тук, според мен може да претърпи промяна! Просто продажният политически елит беше купуван, а той продаваше унищожението на България!

Ако ЕС не се разпадне, нямаме никакъв шанс! Абсолютно никакъв!

Коментар

Ромите се плодят, защото държавата обслужва интересите на малцинствата, а не на собственото си население, на което принципно принадлежи държавата! Ромите няма как да бъдат асимилирани, защото това е невъзможно! Етническите групи винаги ще бъдат разделени, както това е било и до сега! Не си представям вариант, в който аз се женя за ромка!

При една национално отговорна политика, популацията на ромите ще бъде намалена по естествен начин, като просто се спре ПООЩРЯВАНЕТО чрез помощи на масова раждаемост! Ще се спре тази раждаемост, когато в страната се спазват законите и се увладее циганската престъпност!

Много по-евтино е да храниш един ром в затвор, дори и да плащаш на охрана, отколкото той на вън да направи 5 деца и ти да трябва да плащаш, за издръжкаат на всичките. Проблемът с раждаемостта идва от факта, че кражбите и социалните помощи позволява на големи групи от това население да не работят и в чуденето си и бездействието си се "забавляват" с паравене на деца!

Етническите българи могат да бъдат поощрявани да правят повече деца, чрез различни програми и прочие! В момента ние поощряваме малцинствата чрез програми, които нарастват и изместват основния етнос!

Аз смятам, че сме в рамките на преломна 5тилетка до 2020г., в която или Европа и в часност България ще се наводни с всякаква сган, арабска и негърска и живота изцяло ще се промени за континента и цивилизацията ни! Или ще настъпи "обръщане на палачинаката", чрез силни националистически режими, които ще следват интересите на етническите ядра на държавите и ще спре демагогията за обслужване на каквито и да са интереси на малцинства или мигранти!

Убеден съм, че няма да имаме средно положение! Или едното или другото!
                              Отклоняваме се от темата за учителя с плам в очите, но никъде не съм твърдял, че ромите трябва да се омешат с българите. Макар че в Румъния до голяма степен това е ставало в разширен план. Но пак си имат много роми. Номера е да ги правим поне малко добри граждани, за да не тормозят останалите. Това че държавата имаше кретенска политика общо взето го твърдя откак се занимавам с такава дейност. Но именно изяви в крайност подкрепяха тази извратенящина, а нормално мислещите ни обявиха за крайни. Разработваха ни, профилактираха ни, провокираха ни, намесваха се в професионалната и обществената ни изява и дори в личния живот. Слугинажката дърхава обаче се докара до закриване, до затриване и вече се чуди как да се обърне, как да се изметне, та да не метне топа или да не пометне неграмотния си елит, седящ в утробата на топло, без да вижда какъв е светът и естествено не знае какво да прави. Преломната петилетка, за която говориш, може наистина да преобърне нещата, но едва ли в наша полза. Глупавите общности изчезват и се опасявам, че твърде дълго бяхме такава.
                              Last edited by Trakatrak'; 26.01.2016, 17:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                http://www.blitz.bg/news/article/387785

Ето виждате ли къде отиват данъците ни? Не за икономика, инфраструктура, образование, здравеопазване, отговорна раждаемост, иновации, достойни пенсии за работили цял живот хора - въобще за каквото и да било подобряване на живота ...
                                Гнусни и примитивни до пръсване ...

Коментар

Working...
                                X