IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще търпим беззаконията??? - 2

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
    Мръсна сган, нямам думи.
    Как може 5 човека да бият инвалид с дърва за огрев?!?!?!
    Колко болен мозък трябва да си???
    За "ромчето" Митко всички медии ореваха орталъка, за избитите възрастни хора по селата не се чува НИЩО, защото е прието за НОРМАЛНО цигани да убиват като кучета пенсионери..

Онзи ден в с.Малорад още един убит ...
    Както казах и ДОКАЗАХ в анализът на прецедентът ""Баталова воденица", от т.нар. "съд" в Страсбург де факто взеха решение, че Българите в България не са хора и нямат човешки права !!!!

Тоя ужас ще продължава и ще става все по-страшен, докато продължаваме да търпим антибългарски НПО-та и безропотно да се кланяме на неадекватните и античовешки европейски институции !!!!

Механизми за действие ИМА - и това ного пъти съм коментирал - трябва да се суспендира престъпната "харта" за човешките права на ЕС - което е заложено като възможност в самата нея при форсмажорни обстоятелства (такива очевидно са налице), да се върнат смъртната присъда и принудителният труд като наказателни мерки - иначе положението е неспасяемо !!! За тая работа са нужни обаче държавници с топки, а не гниди като сегашните управляващи !!!!
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Къде са бхк и другите подобни?

Коментар

• Мръсна сган, нямам думи.
        Как може 5 човека да бият инвалид с дърва за огрев?!?!?!
        Колко болен мозък трябва да си???
        За "ромчето" Митко всички медии ореваха орталъка, за избитите възрастни хора по селата не се чува НИЩО, защото е прието за НОРМАЛНО роми да убиват като кучета пенсионери..

Онзи ден в с.Малорад още един убит ...
        Last edited by aleks262; 25.04.2016, 14:05.

Коментар

• "Расте достойна смяна !!!"

ПЕТИМА ИЗВЕРГИ ОТ РОМОВ ПРОИЗХОД УБИВАТ ЗВЕРСКИ САМОТНО ЖИВЕЕЩ СТАРЕЦ - ЧЕТИРИМА ОТ ТЯХ: "ДЕЧИЦА" НА 16 ГОДИНИ !!!!

http://www.struma.com/sinya-lampa/je...o-smurt_96216/

Сега, защото са "мънички" ще им дадат смехотворни присъди - и само след 3-4 години - при това порастнали, укрепнали, охранени от нашите данъци там, където ги затворят (АКО въобще ги затворят), ще продължат да ни избиват !!!!! А ние ще се чудим: "как се стигна до тук", докато управляващите изроди ще продължат да настояват, че трябва да ги "интегрираме" и че зверовете може и да се "поправят" !!!!

Решението е само едно - връщане на смъртното наказание и ИЗТРЕБВАНЕ на подобни зверове - без милост, без компромиси и без никакви дрънканици за "човешки права" и прочее безобразия !!!! НЕЧОВЕЦИ НЕ МОГАТ ДА ИМАТ ЧОВЕШКИ ПРАВА !!!!

ДА ВИДИМ СЕГА ДАЛИ ЕВРОГЕЙТАШКАТА ОБЩНОСТ ЩЕ СЕ ВЪЗМУТИ И ДАЛИ ЕВРОДЕПУТАТИ ЩЕ СЕ ПЕРЧАТ ПОД СЛОГАНЪТ: "АЗ СЪМ ГОСПОДИН СТАЙКОВ" Или едно ошамарено ромче по-важно от един възрастен човек, брутално убит ????
          Last edited by aleks262; 25.04.2016, 14:05.

Коментар

• ....дори загубих време да прегледам т.нар. "Стратегия за образователна интеграция на малцинствата"... щях ного да се смея, ако не беше трагично до драстичност и идиотия... държавна програма, измислена и написана от безполезни дебили, които дори не се осмеляват да НАЗОВАТ проблемите, камо ли да предложат адекватни речения !!! Все едно да очакваме от лекар да излекува рачец, при положение, че той въобще не се осмелява да признае, че пациентът е болен от рачец !!! Е, как да стане? Как да стане, докато в ОФИЦИАЛНИ държавни стратегии де факто приравняват евреи и арменци - с традиционно много високо ниво на образование - с гъгнивите "обекти" на безполезната стратегия - само за да не бъде нарушена абсурдната "политическа коректност"?

Да не говорим за отделни пунктове в стратегиите и целеполагането, които могат да бъдат разглеждани само и единствено като прояви на пълно неадекватство и безмозъчие като например:
            4. Обогатяване на учебното съдържание с елементи от историята и културата на
            етническите малцинства с акцент върху техните културни постижения и върху приноса
            им към общонационалната култура и развитието на обществото
            .

И какъв точно е "приносът" на тия, дето авторите на стратегията почти не смеят за назоват? А "културата" им?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Страшното е, че след всичко туй не се е намерил поне един отчаян баща, който да грабне лупарата, да нахлуе в тоя фонд и да направи кървава баня !!! АЗ така щях да направя !!!!

И голяма част от парите в, са от доброволни дарения на хората !!! Аз не виждам май друго спасение за държавата ни, освен някак да станем част от Китай макар и временно - там такива ги разстрелват.
              Колко временно? 40 години ли? Веднъж вече ни ги спрягаха 40 години. От тях минаха 25. А положението все по-лошо. Май ще трябва завинаги да минем оттатък Великата китайска стена.
              Last edited by Trakatrak'; 21.04.2016, 22:04.

Коментар

• Интеграция чрез образование ?!?!?

ЕТО ЗА КАКВО МОН ХАРЧИ ДАНЪЦИТЕ НИ - СПОРЕД ХЪХРЕЩО В 7 КЛАС 2+2=5, А 7+5=25...А ПРЪСТИТЕ НА РАЧИЧКИТЕ МУ СА 8, БЕЗ ДА Е С ЧЕРНОБИЛСКИ ПРОИЗХОД !!!

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2016/0...o-e-2-2.300143

Обнадеждаващо е все пак, че по ниво на образованост сред тийнейджърите сме на 78-о място на света, явно голяма част от Българчетата са все пак ного умни и учат здравата... само дето те ще драснат накъдето им видят очите, а тука ще останат само Мишовците...

Кой е пуснал това да стигне до 7 клас? Кой въобще го е пуснал да влезе в училище? Мамунь би се научил поне да си брои пръстите за седем години !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                  Недейте така, бе, съсипвате фонда. Той затова е направен, за да бъде точен. Покрай тая основна дейност може да излекува две-три дечица. Значи върши работа. С научният фонд как беше - отчита се научна дейност, българите станаха нация научно-техническа, потоците си течаха и едва кога пишманучените се скараха, некои неща излезнаха. Недейте така! Съсипвате държавата на схемите, конструкцията на усвояването и присвояването, затлачвате икономиката, щото без тези последни пари какво ще се върти. Пералните ли?
                  Страшното е, че след всичко туй не се е намерил поне един отчаян баща, който да грабне лупарата, да нахлуе в тоя фонд и да направи кървава баня !!! АЗ така щях да направя !!!!

И голяма част от парите в, са от доброволни дарения на хората !!! Аз не виждам май друго спасение за държавата ни, освен някак да станем част от Китай макар и временно - там такива ги разстрелват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                    ГДБОП нахлу във Фонда за лечение на деца в чужбина, много арестувани. Над 10 души са арестувани при операцията. Сред тях е шефът на фонда Павел Александров. По непотвърдена информация има и други задържани хора от ръководството на фонда. По време на разработката са се появили и имена на журналисти. Не се съобщава какво е тяхното участие и роля в престъпната схема. Разследващите са се натъкнали на грандиозни злоупотреби, свързани с лечението на деца в чужбина... https://www.24chasa.bg/Article/5442187

Арестите са направени по време на заседание на обществения съвет към фонда, който одобрява финансирането на лечението на деца извън България. Полицаи и прокурори влезли на заседанието и задържали заподозрените, че са източвали фонда, начело с Александров. Общественият съвет на фонда се състои от 17 души, от които трима представители на медии, четирима на пациентски организации, осем лекари и един човек от агенция за социално подпомагане, както и шефката на агенцията за децата Ева Жечева. През август 2014 г. здравният министър д-р Мирослав Ненков върна като директор на Фонда за лечение на деца Павел Александров.Александров бе уволнен в началото на октомври 2013 г., след като управлява фонда в продължение на три години. Тогава здравният министър Таня Андреева обясни, че той е освободен заради нарушения в работата - както административни, така и в сферата на трудовото законодателство.

ПС: Само преди дни бащата на едно от убитите от фонда и неговите чиновници деца, потвърди пред една от централните ТВ написаното тук през април 2013 г. по повод смъртта на детето си.
                    Недейте така, бе, съсипвате фонда. Той затова е направен, за да бъде точен. Покрай тая основна дейност може да излекува две-три дечица. Значи върши работа. С научният фонд как беше - отчита се научна дейност, българите станаха нация научно-техническа, потоците си течаха и едва кога пишманучените се скараха, некои неща излезнаха. Недейте така! Съсипвате държавата на схемите, конструкцията на усвояването и присвояването, затлачвате икономиката, щото без тези последни пари какво ще се върти. Пералните ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                      25.04.2013 г. Убийства на деца в България http://investments.dir.bg/_wm/librar...9&df=8&dflid=3
                      Фондът за лечение на деца в чужбина е върнал на държавата близо 25 млн. лв., за да могат чиновниците да вземат по-големи премии...

ГДБОП нахлу във Фонда за лечение на деца в чужбина, много арестувани. Над 10 души са арестувани при операцията. Сред тях е шефът на фонда Павел Александров. По непотвърдена информация има и други задържани хора от ръководството на фонда. По време на разработката са се появили и имена на журналисти. Не се съобщава какво е тяхното участие и роля в престъпната схема. Разследващите са се натъкнали на грандиозни злоупотреби, свързани с лечението на деца в чужбина... https://www.24chasa.bg/Article/5442187

Арестите са направени по време на заседание на обществения съвет към фонда, който одобрява финансирането на лечението на деца извън България. Полицаи и прокурори влезли на заседанието и задържали заподозрените, че са източвали фонда, начело с Александров. Общественият съвет на фонда се състои от 17 души, от които трима представители на медии, четирима на пациентски организации, осем лекари и един човек от агенция за социално подпомагане, както и шефката на агенцията за децата Ева Жечева. През август 2014 г. здравният министър д-р Мирослав Ненков върна като директор на Фонда за лечение на деца Павел Александров.Александров бе уволнен в началото на октомври 2013 г., след като управлява фонда в продължение на три години. Тогава здравният министър Таня Андреева обясни, че той е освободен заради нарушения в работата - както административни, така и в сферата на трудовото законодателство.

ПС: Само преди дни бащата на едно от убитите от фонда и неговите чиновници деца, потвърди пред една от централните ТВ написаното тук през април 2013 г. по повод смъртта на детето си.
                      Last edited by Jay Gould; 20.04.2016, 15:43.
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Шегуваш ли се? Не знам закон, дето да ми забранява да използвам книжовният Български език в собствената си държава. Аз нецензурно не пиша НИКОГА и ти го знаеш.

Коментар

• Нямам намерение да ви обяснявам по 100 пъти да си мерите речника.
                          रादोस्त

Коментар

• Хиксигреков - защо не си направите едно Министерство на истината? Чел ли си "1984" на Оруел? Това, което бях написал аз беше компилация от ФАКТИ !!!! Докато се боим да признаем фактите, нещата могат само и единствено да се ВЛОШАВАТ, докато станат нетърпими... впрочем като държава и общество сме се докарали до тук най-вече защото години наред старателно игнорираме именно фактите !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                              Нападнаха екип на Нова в деня, в който съдът гледа мярката на Пиже

Екип на Нова тв се сблъска с поредна агресия, родители на децата РОМЕИ, които пребиха и ограбиха възрастен мъж, обиждаха репортера Вероника Димитрова и блъскаха микрофона й.

Инцидентът става в деня, в който Софийски градски съд гледа мярката на РОМЕЯ Трайчо Василев-Пиже и доведения му син Владимир Андонов, които нападнаха екип на телевизията през октомври миналата година. Майката и бащата на невръстните побойници живеят в столичния квартал "Захарна фабрика".

Четири деца – две на 8 и две на 10 и 9 години - пребиха и ограбиха възрастен мъж. Те са предадени на Детска педагогическа стая и са настанени в институции. Те многократно са отнемани от майката и настанявани в институции, но отново са връщани при нея.

http://offnews.bg/news/Intcidenti_6/...he_627908.html
                              Както съм казвал хиляди пъти вече, всичко започва от това, че на тия твари се позволява да се самонастаняват в незаконни свърталища, които де факто са се превърнали в анклави. Обяснявал съм го съобразно Теорията на счупеният прозорец - как от простото самонастаняване (например в конкретният случай) при липса на реакция от властите, безобразията ескалират... докато се стигне до убийството на проф. Калоянов - утрепан от същите тия изроди, които софийските общински власти не смеят дори да прогонят, камо ли да ги изправят пред съда !!!

И - пак съобразно Теорията, елиминирането на бандитизъм трябва да започне от основата - унищожаване на незаконните свърталища - без никакви компромиси, без милост и без оправдания, че "ромовете няма къде да отидат". Обяснявал съм защо решението на т.нар. "съд" в Страсбург е противоправно и въобще не бива да се взема под внимание... а и щом хиляди Българи могат да бъдат изгонени от ЗАКОННИТЕ си жилища, защо т.нар. "роми" да не могат да бъдат прогонени от незаконните си свърталища? Нима тук няма очевадна дискриминация?

За конкретния случай - щом тия същества на тая крехка възраст могат да пребият зверски човек - след 5-6 години ще започнат и да УБИВАТ !!!! Тогава ще оплакваме поредната Вероника или поредната баба Дона и ще се чудим как се е стигнало до тук !!!!
                              Last edited by X_Y; 19.04.2016, 12:25.

Коментар

• Ето ги, ИНТЕГРИРАНИ !!!

Нападнаха екип на Нова в деня, в който съдът гледа мярката на Пиже

Екип на Нова тв се сблъска с поредна агресия, родители на децата РОМЕИ, които пребиха и ограбиха възрастен мъж, обиждаха репортера Вероника Димитрова и блъскаха микрофона й.

Инцидентът става в деня, в който Софийски градски съд гледа мярката на РОМЕЯ Трайчо Василев-Пиже и доведения му син Владимир Андонов, които нападнаха екип на телевизията през октомври миналата година. Майката и бащата на невръстните побойници живеят в столичния квартал "Захарна фабрика".

Четири деца – две на 8 и две на 10 и 9 години - пребиха и ограбиха възрастен мъж. Те са предадени на Детска педагогическа стая и са настанени в институции. Те многократно са отнемани от майката и настанявани в институции, но отново са връщани при нея.

http://offnews.bg/news/Intcidenti_6/...he_627908.html
                                Last edited by andy2000; 19.04.2016, 11:16.

Коментар

Working...
                                X