IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще търпим беззаконията??? - 2

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• aleks262, понеже на мен няма да ми повярваш, защо в някой почивен ден не се разходиш до СУ и да намериш някой от професорите по Етнология, който и да е. Сигурен съм, че с радост ще ти обясни разликата между "роми" и "цигани".

Ако много те мързи, това също би те ориентирало, макар и повърхностно ...
    https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A6...B0%D0%BD%D0%B8

Успех!

Коментар

• Тълпа роми пребиха мъж с бухалки и щанги

Пореден случай на побой над мъж от роми или поне за това съобщава самият Васил Христов в профила си във Фейсбук, научи novini.bg. Според информацията в социалната мрежа, мъжът е пребит от тълпа цигани, връщайки се за София от Белоградчик снощи. Васил бил бит с бухалки, щанги от цяла тълпа. Сега, според статуса му, е в Пирогов. Разминал се е с няколко шева на главата и счупена ключица.
      „Къде живеем?“, пита пострадалият. Снимките, придружаващи поста му, са споделени за броени часове стотици пъти.

Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/348232-%D1...BA%D0%B0).html
      Last edited by aleks262; 18.04.2016, 17:48.

Коментар

• Брутално! 8-годишни ромчета биха и грабиха пенсионер в "Люлин"

Малолетните нападатели взели чанта с пари и мобилен телефон

Цяла банда малолетни ромчета нападна и преби пенсионер в столичния квартал "Люлин". Бруталното нападение е коствало на мъжа чантичка с пари, лични документи и мобилен телефон.

Малките ромчета издебнали пенсионерът в междублоково пространство в квартала и му нанесли удар с тъп предмет по главата, след което го съборили. Децата избягали от мястото на престъплението, но по-късно са заловени и отведени в 9 РУ, съобщават от МВР.

Още по темата: Роми пребиха мъж в София, медиите мълчат

Разследващите установили, че жестокото нападение било дело на две 8-годишни момчета и на две момичета - на 10 и 9 години, като всички са от София.

http://nbox.bg/krimi/item/26679-brut...-v-lyulin.html
        Last edited by aleks262; 18.04.2016, 17:49.

Коментар

• САМО ЗА ЕДИН ДЕН !!!!!!!!

Мъртво пияни, нагли и агресивни роми се забили с над 100 км/ч в буса, ремонтирал светофар в София

Мъртво пияни роми се возили в автомобила убиец, който блъсна работник, оправящ светофарната уредба на кръстовището на булевардите "Константин Величков" и "Сливница". Това разказа пред БЛИЦ служителка на денонощен магазин, която видяла кървавата катастрофа с очите си.Както БЛИЦ съобщи преди всички, минути след полунощ стана катастрофа на кръстовището на булевардите "Сливница" и "Константин Величков". Лек автомобил се вряза в камион на Центъра за градска мобилност, който вероятно е поправял един от светофарите. След удара колата спира в тревни площи.

"Летяха с над 100 км/ч и се забиха право в буса, който беше спрял, за да оправят светофара. Един работник се беше качил на вишка и при удара изхвърча. Лекарите казаха, че е починал на място. Другият мъж, който беше в буса, го откараха в болница", разказа очевидката.

"Ако не беше бусът, щяха да се забият право в магазина или в баничарницата до нас", споделя още жената, видяла с очите си зверската катастрофа.

Както само БЛИЦ съобщи, нагли, пияни и агресивни са били бабаитите, чиято кола блъсна и уби работник, оправящ светофарната уредба на кръстовището на булевардите "Константин Величков" и "Сливница".

http://www.blitz.bg/news/article/406240

Коментар

• Чичо от Столипиново

За съжаление всички вие, които призовавате за гражданско съзнание и липса на агресия НЯМАТЕ грам представа какво представлява съвременния ром. Колко от вас са били обирани на спирката в гетото? Колко от вас са нощували поне веднъж в български блок, но разположен до гетото? На колко от вас пияни роми са забивали нож в предния капак на колата понеже сте им бипнали да се отместят от пътя? Колко от вас в неделен ден са се учудвали защо децата не чуват нищо от телевизора поради данданията от близката ромска сватба, която продължава три денонощия? На колко от вас са удряли детето и са му вземали колелото посред бял ден? Сигурен съм, че няма такива. Затова моля, НЕ ПИШЕТЕ глупости по форумите! Липсата на национална стратегия и купуването на гласове по изборите, чието начало постави СДС на времето, докараха нещата дотам, че това племе ще дозатрие държавата.
            Last edited by aleks262; 18.04.2016, 17:21.
            Не препоръчвам никому нищо.

Коментар

• Една случка от петък в СОФИЯ
              събират се мотористите към 7 вечерта и бръм бръм лекичко из квартала.
              Прибирам се с колата и в уличката 2-ма си заебали моторите на платното и не можем да минем. Свиркаме няколко пъти - излиза капута и псува ръкомаха рита бронята на колата.
              Приятел дето се водеше това му и трябваше, излезе запсуваха се и го свали от мотора с хед схот - като електронна игра.
              Идват куки бла - бла и се разправяме 30 мин в кварталната кръчма.
              Поркаме си ние и гледаме как се събират мотористи.
              Викаме ние полиция - отива и седи при тях към час.
              тъкмо си тръгвам към 11 идват 40-на - чух рева на моторите.
              Кратък бой 2-3 мин 40-на срещу 4 и на 100метра седят УШЕВИТЕ и гледат СЕИР.

Я познайте сега дали няма да има отмъщение - битите хора са "СИЛНИ" меко казано.
              И КОЙ Е ВИНОВЕН?

Да Ви казвам ли случки от бизнес парка.
              И все са виновни КАПУТИТЕ облечени в униформи.
              Няма такава измет комплексирана
              Last edited by bota156; 18.04.2016, 17:01.
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Щом фъндъкова се прави на ударена, софиянци вземат редът в свои ръце:

ВЛЕЗЕ ЛИ ПАК КАРУЦА В КВАРТАЛЪТ НИ - РАЗПРЯГАМЕ - ЗАКАНВАТ СЕ ХОРАТА В Ж.К. ЛАГЕРЪТ !!!!

http://www.dnes.bg/sofia/2016/04/18/...riagame.299758

Прави са хората - защото надали има такава гнъс в която и да е столица - и не само столица в белият свят !!! Вонящи талиги, анални отпадъци по улиците, задръстват кварталните улички, не спазват никакви правила за движение, катерят по тротоари, навират се в градинки, често управлявани от малолетни хъхрячета, които би трябвало да са на училище, а мизерната кметица - с хленчене ги защитава, зер каруците били етнически транспорт... още не може да разбере, че това е СТОЛИЦА, а не паланката, дето се е пръкнала !!!
                Иначе не че не им налагали глоби - ама платена няма нито една... и никой не се сеща, че тия каруци просто трябва да бъдат унищожавани !!!!
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• ЕТО ДОКЪДЕ ВОДИ ПРЕМАХВАНЕТО НА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ:

Чудовищен изверг за втори път съди България в т.нар. "съд" в Страсбург !!!!

http://www.blitz.bg/article/44534

Някой някога да е чул тоя "съд" да е защитил нормални хора? Но, когато става дума за подобни зверове, техните "права" са над всичко. Затова НЕЗАБАВНО трябва да се възстанови смъртната присъда и подобни нечовеци да бъдат унищожавани физически - нека се жалват на Петър, докато дяволите ги въртят на шиш над казанът... а ако от т.нар. "съд" пищят, да вървят при Любо Пенев !!!

Не стига, че 20 години хрантутим гнидата, вместо палачът да му пръсне грозната кратуна, ами и ще съди !!!!

Коментар

• Нали родната полиция ги пази?

65-ГОДИШНА ЖЕНА В ГЪРМЕН ПРИНУДЕНА ДА СЕ БРАНИ СЪС СТРЕЛБА ОТ РОМОВИ НАБЕЗИ !!!

http://www.blitz.bg/news/article/405688

Всичко помним как по време на събитията в Гърмен полиция и жандармерия охраняваха гъгнивите престъпници, вместо да ги арестуват и да унищожат незаконните им свърталища... резултатът беше ясен - че престъпните любимци на властта ще добият смелост от пълната си безнаказаност - и това вече се случва !!!
                    Само искам да знам - ако събитията от миналото лято се повторят - но с по-тежки последици - убит или не дай боже повече убити, КОЙ ще отговаря, за това, че законите на държавата не бяха приложени, само защото престъпниците са т.нар. "роми"? Как може десетки хиляди Българи да бъдат прогонени от законните си домове - от топлофикации и банки, но тия хлебарки никой де не смее да ги прогони от незаконните им катуни, защото имали "права"? Ние права нямаме ли, тоя женица права няма ли - или тя - Българката, не се брои за човек в България?

Коментар

• Пауъров - имаш склонността - понеже аз - от София - да говориш така, все едно аз не правя разлика между лук, чесън и бобец, което в случая е погрешно. Знам, че има изключения и в двете посоки (виждал съм на село *ани, които работят здраво и намират това за нормално), но говорим за масата. Това, дето описваш е обратна интеграция - хората се *изират, вместо ромовете да се очовечават - до това води социалната политика. Има и такива, дето искат да гледат кокошляци и домати - ама не става - щото ромовете разграбват всичко.

Анди - ами така е - после полицаите ще се чудят защо диваците ги нападат и ги бият !!!! Къде са шефовете на тия полицаи, къде е оная гнида бъчварова? Нападение срещу полицаи - с ножове, брадви - трябва да се третира като нападение срещу държавата - в такива случаи полицаите трябва да стрелят на месо !!! Каква е тая условна присъда - * разбира само едно от цялата патаклама - че е нападнал брутално полицай, а садията го пуска да си ходи !!!! Тия деградирали изроди се респектират само по един начин - с много бой, при нужда и куршум !!!! Превърнали къщите (със сигурност незаконни) в барикади - ами подпалете някой катун, бе !!!! Но всичко идва от управляващите и от разните НПО-та - защото ако полицаите реагират адекватно - БХК, КЗД т.нар. "европейски съд" ще нададат вой до небето и ще погнат полицаите, задето са се защитили !!!
                      Last edited by X_Y; 08.04.2016, 12:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Ами да: глупости. Ти като се трепеш да сееш царевица, що му е на да го прави? Нали ти като си платиш данъците и осигуровките - на него бамкоматчето ще му снесе пари за ракия?
                        Mи аз не искам да плащам данъци ама нищо не мога да направя по въпроса.Или по точно не искам данъците които плащам да отиват за мързели.Не бива да забравяш че и българите много ги мързи.Ти не си виждал ама аз виждам осемдесет годишна жена загънала чорапите на коленете и копае пипера.Двора четири декара а снаха и и внука и са безработни и псуват лошата държава дето не дава безлихвени кредити които на всичкото отгоре и да не се връщат.Внука държи бирата пред магазина и държи речи ти знаеш ли как е в Германия.Там ако искаш да гледаш лук държавата ти дава парите и ако е сушаво или пък реколтата е слаба не си иска парите.Жена му го заряза дъщеря му не иска да стои и тя избяга.Ей такива са и повечето българи.не бъркай днешните българи с онези от нашето детство с нашите баби и дядовци.По голямата част от българите останали по селата са тотални мърши алкохолици мързели живеещи от пенсиите на родителите си без жени и деца.Мите осъзнай се и влез в реалността.София е едно селата друго.Тия българи не гледат дори кокошки котки и кучета.Искат Бойко да дава за бира кафе и цигари.Седят пред кметството и по цял ден тоя кмет нищо не прави тоя Бойко не дава пари
                        Last edited by X_Y; 08.04.2016, 12:20.

Коментар

• Интегрирани и толерантни към ме ве ре ...

РОМЕИН напада и псува полицаи, получава 20 месеца условно

Владимир Джамбазов буквално обезумял срещу ченгетата, дошли да арестуват брат му

С условна присъда от 20 месеца се отърва жител на ромския квартал „Лозница” в Асеновград, замерял с нож и ритал полицаи, съобщава „Марица”.
                          Владимир Джамбазов буквално обезумял срещу ченгетата от специализирана група „Сигма”, дошли да арестуват брат му Михаил. Екшънът се разиграл на 19 март тази година, след като група роми се опитали да си устройят гонки с каруци из улиците на Асеновград въпреки предупреждението и проверка на полицейски патрул.

Пияните каруцари се държали арогантно с полицаите, замервали ги и посегнали да ги бият, след това успели да избягат.

Минути по-късно патрулите вече ги издирвали по адреси в махалата, но роднините им стегнали истинско опълчение, за да ги спрат. Когато дошли полицаите, къщите били превърнати в барикади, а от вътре срещу тях хвърчала покъщнина. Замервали ги със стъкла, чинии, тенджера, брадва, а Владимир засилил нож срещу едниия полицай. След това мъжът след като започнал да рита в слабините младши инспектор, командир на групата.

Полицаят е с лека телесна повреда, рани и отоци, пише в съдебномедицинската експертиза. В съда Владимир признал вината си и се спасил с условна присъда, защото е с чисто съдебно минало. Междувременно стана ясно, че брат му Михаил и друг участник в мелето - Вадет Шекерджи, остават с постоянна мярка задържане под стража и разследването срещу тях продължава. Заради напрежение в махалата се наложи части на жандармерията да останат тамняколко дни. Тогава роднините на задържаните биячи настояха, че са били бити при акцията по издирване на Михаил. Присъдата на Владимир е с 4 годишен изпитателен срок.

http://www.blitz.bg/news/article/404131

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                            Митак спри глупостите моля те.Иди поживей на село за да видиш с очите си за какво става дума.Това че аз днес съм засял 60 декара царевица не значи че всеки го прави.
                            Ами да: глупости. Ти като се трепеш да сееш царевица, що му е на да го прави? Нали ти като си платиш данъците и осигуровките - на него бамкоматчето ще му снесе пари за ракия?
                            Last edited by X_Y; 08.04.2016, 12:18.

Коментар

Пауъров - я кажи: в работен ден, по това време на годината - в нормалните села, нормалните хора къде са - на полето и по градините си ли - за да сеят и засаждат разни работи - за да отгледат реколта и да се прехранват - или са мотаят по центъра, за да търсят кого да линчуват?

И на колко години последно е прегазеното малко - защото се чуха цифрите: 4, 6 и 7? Щото вече имам чувството, че и така наречените му "родители" не знаят !!!!
                              Откъде да знаят хората кат не са се научили да броят. Родителите явно от зората на демокрацията, която в техните среди бе възприета като освобождение от училищното мъчение. Горкото детенце! Не са го научили да се пази на пътя от камиони, че и от опашките (ремаркетата) им.

Коментар

Пауъров - я кажи: в работен ден, по това време на годината - в нормалните села, нормалните хора къде са - на полето и по градините си ли - за да сеят и засаждат разни работи - за да отгледат реколта и да се прехранват - или са мотаят по центъра, за да търсят кого да линчуват?

И на колко години последно е прегазеното малко - защото се чуха цифрите: 4, 6 и 7? Щото вече имам чувството, че и така наречените му "родители" не знаят !!!!
                                Митак спри глупостите моля те.Иди поживей на село за да видиш с очите си за какво става дума.Това че аз днес съм засял 60 декара царевица не значи че всеки го прави.

Коментар

Working...
                                X