Миташки в събота гледай би ти ви репортерите.Там ще разбереш как по европейска програма неграмотен * от Шуменско получава средно образование и после в София получава книжка.Как един от изпитващите който не е в схемата го хваща и пише до ДАИ а от там отговарят че няма доказателства.Гледай за да разбереш че не циганите са виновни а други.Циганите правят това което им се позволява.....Проблема е в София и софиянци
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще търпим беззаконията??? - 2
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПешов, ти въобще от твоето село излизаш ли? Ако ти имаш късмет да живееш на спокойно или сравнително спокойно място, не всички са така !!! И не бръзай да се хвалиш, защото само за няколко години ного бръзо може да се променят нещата. Какво - 200 души трябва да отидат на село заради една овощна градина ли? 20 да копат, другите да пазят? И през зимата пак да пазят ли? Според теб какъв процент от населението трябва да е зает в селското стопанство?
Протоколов - съвсем скоро четохме пак за такъв случай. Засаждат хората декари-декари с дръвчета - овощарство да развиват - дават си парите - отиват след някой месец да хвърлят едно очо - НЯМА НИ ЕДНО ДРЪВЧЕ !!!
Според Пешов е трябвало целогодишна охрана да си наемат - е, къде ще им излезе сметката?
Знам, че има мръзеливи Българи и трудолюбиви ромове, знам, че има крадливи Българи и честни ромове... ама досега не съм чул орда Българи да нападнат и разграбят имота на злочест работлив т.нар. "ром", пребивайки го междувременно... а ти Пешов - чувал ли си такъв случай?
Коментар
-
Пешов, ти въобще от твоето село излизаш ли? Ако ти имаш късмет да живееш на спокойно или сравнително спокойно място, не всички са така !!! И не бръзай да се хвалиш, защото само за няколко години ного бръзо може да се променят нещата. Какво - 200 души трябва да отидат на село заради една овощна градина ли? 20 да копат, другите да пазят? И през зимата пак да пазят ли? Според теб какъв процент от населението трябва да е зает в селското стопанство?
Протоколов - съвсем скоро четохме пак за такъв случай. Засаждат хората декари-декари с дръвчета - овощарство да развиват - дават си парите - отиват след някой месец да хвърлят едно очо - НЯМА НИ ЕДНО ДРЪВЧЕ !!!
Според Пешов е трябвало целогодишна охрана да си наемат - е, къде ще им излезе сметката?
Знам, че има мръзеливи Българи и трудолюбиви ромове, знам, че има крадливи Българи и честни ромове... ама досега не съм чул орда Българи да нападнат и разграбят имота на злочест работлив т.нар. "ром", пребивайки го междувременно... а ти Пешов - чувал ли си такъв случай?Last edited by Императорът; 27.04.2016, 21:22.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеСлучай, който ще подкрепи тезата на ИМпето :
- преди няколко години един познат си купи изгодно земя със засадени млади плодови дръвчета. Щял да се мести от Пловдив на село и да става земеделец ...Година по-късно дръвчетата бяха отсечени за огрев от мангау ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеМиташки успокой се.Изтрии люспата от домат в долния ъгъл на монитора и чети внимателно какво ти пиша.Не ромите са виновни че българите напуснаха селата и решиха че е по добре да те клецат разни бездарници в канцелария в София за 700 лева вместо да гледат земята и да произвеждат.Аз произвеждам картофи боб фасул домати краставици и продавам по малко.Избиват се за продукцията.Два декара двор и десетина декара земя ти гарантират ей тая заплата от 700 лева.И не харчиш за квартира и храна.Миналата година от един декар картофи сорт Стремстер червени са изкарах 8 осем тона картоф за продан.Отделно два тона малките които не са толкова малки.За мое учудване и тях изкупиха.До началото на август бях продал всичко.Цената от 1.20 тръгнах и свърших на 80 стотинки.На ромите продавах по левче на дребно.Говорим за градина с капково напояване.В Плевен климатът е такъв че садим в края на март и до края на юли вадим всичко.Проблема на селата не са ромите а глупавите мързели българи тарикати.На село се работи не се пие кафе и бира и не се дърдорят дълбоки приказки с Ленчето и Марчето
- преди няколко години един познат си купи изгодно земя със засадени млади плодови дръвчета. Щял да се мести от Пловдив на село и да става земеделец ...Година по-късно дръвчетата бяха отсечени за огрев от мангау ....За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение8 МБ се харчат годишно за ВНОС на храни !!!
http://www.segabg.com/article.php?id=801699
Ще попитате защо пействам това туканка.... ами защото в цели региони вече е невъзможна каквато и да е стопанска дейност - защото почти мнозинството в трудоспособна възраст е ромово, а то не само, че не работи, но се занимава с грабежи, бандитизъм и терор над малцината хора, които нещо се опитват да произведат... да напомням ли например злочестият фермер от Видинско - над 100 пъти ограбван и 10 пъти пребиван зверски? - КАК да произведеш каквото и да е - и защо да произвеждаш нещо, което озверелите диваци ще опоскат като скакалци преди дори сам ти да го опиташ, камо ли да го продадеш, за да изкараш някой лев?
Има и други фактори, то се знае, но лъвският пай от тия 8 МБ са на сметката на щетите, нанасяни от привилегированата популация !!!!Last edited by aleks262; 27.04.2016, 12:28.
Коментар
-
8 МБ се харчат годишно за ВНОС на храни !!!
http://www.segabg.com/article.php?id=801699
Ще попитате защо пействам това туканка.... ами защото в цели региони вече е невъзможна каквато и да е стопанска дейност - защото почти мнозинството в трудоспособна възраст е ромово, а то не само, че не работи, но се занимава с грабежи, бандитизъм и терор над малцината хора, които нещо се опитват да произведат... да напомням ли например злочестият фермер от Видинско - над 100 пъти ограбван и 10 пъти пребиван зверски? - КАК да произведеш каквото и да е - и защо да произвеждаш нещо, което озверелите диваци ще опоскат като скакалци преди дори сам ти да го опиташ, камо ли да го продадеш, за да изкараш някой лев?
Има и други фактори, то се знае, но лъвският пай от тия 8 МБ са на сметката на щетите, нанасяни от привилегированата популация !!!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
...и продължават !!!!!
60-годишен пребит в "Триъгълникът", двама, вкл. 20-годишно момиче пострадали от побой в "Захарна фабрика", пребито младо момиче на ул. "Магнаурска школа", под носа на ГДБОП !!!!
http://www.blitz.bg/news/article/407750
Ама иначе преди няколко дена два полка полиция пазеше мирния протест на феновете на ЦСКА, да не би да оскубят на Килимоглавия перуката !!! Нищожеството бъчварова вече не всеки ден, всяка минута показва пълната си непригодност !!! Ако животното - нейн господар имаше топки, щеше да я изрита още утре - не - ОЩЕ НОЩЕС !!!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеНапротив никак не е трудно номерът е че Общината не иска и се оправдава с някакъв педерастки съд.Минават оценяват им жилищата казват че ще се строи нова сграда и в нея имат право на това и това.Който не иска дават му парите и чао Гергино.А да видим при това положение дали съдът ще ги осъди.Общината не иска да свърши работа това е проблема
Коментар
-
НЕ СМОГВАМ ВЕЧЕ ДОРИ ДА ПИША ВСИЧКИ УЖАСЯВАЩИ НОВИНИ:
ДВЕ ЖЕНИ, ЕДНАТА БРЕМЕННА, ПРЕБИТИ В кв. ХРИСТО БОТЕВ, МЪЖ И ЖЕНА ПРЕБИТИ В кв. гОЦЕ ДЕЛЧЕВ !!!
http://www.blitz.bg/news/article/407750
Ама иначе според мръсницата бъчварова престъпността намалява рязко, разкриваемостта е почти 100%, а който се съмнява в това, е враг на държавата... а Динко и Перата са най-големите престъпници !!! "Интересно" какъв ли е етносът на биячите в Христо Ботев?????Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Масовият бандитизъм на "дискриминираният етнос" продължава !!!
ОЗВЕРЯЛА ОРДА ОТ ОКОЛО 30 Т.НАР. "РОМИ" ПРЕБИВА ЗВЕРСКИ РУСНАК И СИНЪТ МУ В ПЕТРИЧ !!!!
http://www.blitz.bg/news/article/407761
Отново голяма част от нападателите са ромови "дечица", които изродените ни съдии ще помилват по главичките и ще ги пуснат пак да пребиват и убиват... страшното е, че в цели региони вече е невъзможна дори най-елементарна стопанска дейност, страшното е, че възрастта на биещите и убиващи цигански диваци спада все повече и повече - расте цяло озверяло поколение, убедено, че за него закони няма, че са безнаказани и никой не смее да им каже нищо !!! Ако не се вземат спешни, крути, безмилостни мерки - това положение ще стане абсолютно непоносимо и рано или късно ще се стигне до кървава гражданска война - ако не престанем да се кланяме на престъпни НПО-та и гейташки евродепутати и еврочиновници, на които е много лесно да ни преподават строги уроци по абстрактен хуманизъм, скрити в закътаните си кабинетчета !!! Колко Българи ежегодно са убивани от тия озверели диваци? Колко са пребиваните, изтезаваните, ограбваните, тероризираните? Ние хора ли сме в държавата си - или кучета - ама то в толерантната Европа и кучетата имат по-големи права от нас !!!
Но кой да вземе тия мерки? Парцалът, дето се води министър на вътрешните работи ли? Шопарът главен прокурор? Президентът с нежното гласче? Или премиерът със сърце на мишка и глава като картоф?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Преди време копи-пейстнах решението на т.нар. "съд" и подробно го анализирах, но модераторите изтриха това. Решението на "съдът" в Страсбург е изцяло неправомерно до такава степен, че противоречеше точно на тия членове от Европейската конвенция, цитирани в него - и точно на седем места в решението се признаваше в прав текст, че свърталището е незаконно. Дори студент по право можеше да навре т.нар. "съд" в кучи анус без дори да се изпоти - но Софийска община, начело с нищожеството фъндъкова, прие това престъпно решение без никакъв коментар !!!!
Не мисля, че там има и една законна сграда - но и да има - нека остане, къде е проблемът? така и във "Факултето" проблемите се създават от незаконно самонастанилите се - живеещите в законни жилища цигани НЕ създават проблеми и никога не са създавали - всеки кореняк жител на западна Красна поляна или на Западен парк може да потвърди това.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеНомерът в Баталова воденица е, че част от обитателите са законно там и покрай тях наплив от други. Съдът се съобрази предимно с легитимните жители. Много трудно ще се уредят нещата там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКакто казах и ДОКАЗАХ в анализът на прецедентът ""Баталова воденица", от т.нар. "съд" в Страсбург де факто взеха решение, че Българите в България не са хора и нямат човешки права !!!!
Тоя ужас ще продължава и ще става все по-страшен, докато продължаваме да търпим антибългарски НПО-та и безропотно да се кланяме на неадекватните и античовешки европейски институции !!!!
Механизми за действие ИМА - и това ного пъти съм коментирал - трябва да се суспендира престъпната "харта" за човешките права на ЕС - което е заложено като възможност в самата нея при форсмажорни обстоятелства (такива очевидно са налице), да се върнат смъртната присъда и принудителният труд като наказателни мерки - иначе положението е неспасяемо !!! За тая работа са нужни обаче държавници с топки, а не гниди като сегашните управляващи !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 888 Разгледай мнениеКъде са бхк и другите подобни?
Коментар
Коментар