Благодаря много за адекватните отговори! Понеже виждам, че много хора питат „Защо ти е тая Америка?“, ви отговарям. Чували ли сте приказката „гъз път да види“? Еми, за това е Просто проучих как стои въпроса и на база събраните данни (които съм ги събирал, общо взето, по кафетата и на маса ), си вадя извод, че най-неблагоприятният вариант е да се върна с толкова пари, колкото да си върна кредита. Иначе, намерих прилична работа там, ще живея с приятели от университета (групичка от 6 човека сме, а максимума при настаняване е 4 души, така че със споделянето на пространство няма да имам проблеми) и най-важното, ще видя малко свят. А просто за Америка нещата стават по-лесно, затова съм избрал тази дестинация, не че няма врътки за професионален стаж, в Китай например, ама това догодина . Що се отнася до емиграция, дума да не съм чул - САЩ е последното място, където бих емигрирал.
Иначе по темата, ако курса Октомври месец е 1,4 (в което много се съмнявам) съм назад с около $500, което наистина не е повод за притеснения. Въпреки това, мисля да се вслушам в думите на Грую и да си взема долари за 2500 лв. Благодаря още веднъж, ако имате други предложения, пишете, ще летя най-рано през Май (ако е рекъл Господ ).
Иначе по темата, ако курса Октомври месец е 1,4 (в което много се съмнявам) съм назад с около $500, което наистина не е повод за притеснения. Въпреки това, мисля да се вслушам в думите на Грую и да си взема долари за 2500 лв. Благодаря още веднъж, ако имате други предложения, пишете, ще летя най-рано през Май (ако е рекъл Господ ).
Коментар