[QUOTE=PapilloN*;1059767934]Така ... Иначе сядането в ресторант е от порядъка на 10$ ....../QUOTE]
Момче, кои са тия американски ресторанти?
Да не си се объркал с Макдоналса?
Да, ако има късмет човек, може и да изкара пари.
Племенницата ми работи на Аляска четири месеца летния сезон и там бабите дават много бакшиши.
Цупеше се на 100 долара бакшиш на ден. Но, квартира не плащаше и храна също.
Върна се с около $10 000, но никога не сме правили сметка.
Другата ми племеница работеше на три работи на някакъв остров, направи си удоволствието да се поразходи и толкоз.
Едната работа, чистеше къщи, на другата стрижеше тревата пак на някакво имение и се хвалеше, че там и давали $15 на час, за третата не помня.
...............................................
Лично аз, преди години, с очите си видях, такива студенти, да продават цветя по пътищата! Беше ужасно!
Казваха, че им вземат документите и така ги принуждават да работят, каквото им се каже.
Може времената да са се променили, незнам, но ресторант за $10 е направо смехория, освен ако не е някоя верига, която му се струва че е ресторант!
И все пак отивай, момче!
Всеки с късмета си!
В кой град отиваш, не каза....
И не искай във форум да намериш отговор на въпроса си.
Със сигурност ще изкараш добре, емоцията си емоция!
Момче, кои са тия американски ресторанти?
Да не си се объркал с Макдоналса?
Да, ако има късмет човек, може и да изкара пари.
Племенницата ми работи на Аляска четири месеца летния сезон и там бабите дават много бакшиши.
Цупеше се на 100 долара бакшиш на ден. Но, квартира не плащаше и храна също.
Върна се с около $10 000, но никога не сме правили сметка.
Другата ми племеница работеше на три работи на някакъв остров, направи си удоволствието да се поразходи и толкоз.
Едната работа, чистеше къщи, на другата стрижеше тревата пак на някакво имение и се хвалеше, че там и давали $15 на час, за третата не помня.
...............................................
Лично аз, преди години, с очите си видях, такива студенти, да продават цветя по пътищата! Беше ужасно!
Казваха, че им вземат документите и така ги принуждават да работят, каквото им се каже.
Може времената да са се променили, незнам, но ресторант за $10 е направо смехория, освен ако не е някоя верига, която му се струва че е ресторант!
И все пак отивай, момче!
Всеки с късмета си!
В кой град отиваш, не каза....
И не искай във форум да намериш отговор на въпроса си.
Със сигурност ще изкараш добре, емоцията си емоция!
Коментар