Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да изкарваме достатъчно пари в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеБасни, приказки, слухове през човек.....
Денонощно бачкане му е майката на ИЗРАБОТВАНЕТО НА ПАРИТЕ.....
Изкарването е за тези дето почват с вкарването....
Нали съм ти рекла, че такива като теб имат по две гърбици - едната от бачкане, другата от бираПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеБасни, приказки, слухове през човек.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнениеОт много фактори зависи. 99% от фирмите извиват ръцете на своите подчинени. "Див капитализъм", дето имаше една приказка. Бачкаш по 10-12 часа, за някаква мизерна надница. Извънреден труд никой не ти смята. Всичко е подарък за чорбаджията!
Кои са чак пък толкова тези 99%?
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеИзвинявай, но това са някакви басни.. Аз пък познавам един дърводелец който от 8 години не може да си извади разрешително от община Варна за да си построи цех при това в промишлената зона. .......
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнениеаз пък не виждам причина ,ако знам нещо с което бих могъл да бъда полезен да не го споделя с другите.
спечели 1 други 1000 трябва да загубят,такива са реалностите.Всеки сам трябва да
намери това което търси,не да чака жокер от другите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеИма доста хора които са се върнали тук и им е по -добре. Но винаги става въпос за хора със знания и умения за които има търсене.
Сега се сещам за едни познат в Русе, който се върна от Испания след 10 г там. Човека си направи дърводелски цех който се разширява и печели добре. Той и ортака му са работещите и се оглеждат вече да наемат перснол защото бизнеса върви.
Друг един също се върна от Испания където са били семейно овчари (нямам грешка) и тук естестввено мизерстват.
Така наречените "помощи за малък и среден бизнес" са по-скоро спънки за същия но някъде могат и да помогнат.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от FareL Разгледай мнениеНали знаеш че аз мога да съм зле ,но съседа трябва да е по зле иначе не ми е добре .мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Дайте моля ви да сме обективни и да споделим възможностите за развиване на какъвто и да бизнес без да се притесняваме ,че някой ще ни открадне идеята или ,че комшията ще дръпне повече от нас. В една държава има място за всички . Бизнеса не е за мързеливи и глупави хора той е страст ако мога така да го нарека ,което е различно от алчност ,завист и пр.
Това което е написано на сградата на НС над тиквите на общата снимка на "милите" ни депутати не важи ли за хора като нас?Докато се "спасяваме" по-единично ще ни мачкат по-единично.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнениеаз пък не виждам причина ,ако знам нещо с което бих могъл да бъда полезен да не го споделя с другите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение"..апример ако за мен е важно да се боря с проруската пропаганда, заделям да кажем 500 000 лева, разделям ги на две преценявам как да пускам грантовете и пускам два конкурса - едния за контрапропаганда и единия за директно очернянене на да кажем Путин. Явяват се там кандидатите, аз си преценявам чии планове най ме кефят, преценявам дали има достатъчно човешки капацитет и който спечели почва да си изкарва парите. ..."
Бая си се поохарчил тия дни в Австралия.
Гледам всинца беха от твоите НПО-та
Коментар
-
"..апример ако за мен е важно да се боря с проруската пропаганда, заделям да кажем 500 000 лева, разделям ги на две преценявам как да пускам грантовете и пускам два конкурса - едния за контрапропаганда и единия за директно очернянене на да кажем Путин. Явяват се там кандидатите, аз си преценявам чии планове най ме кефят, преценявам дали има достатъчно човешки капацитет и който спечели почва да си изкарва парите. ..."
Бая си се поохарчил тия дни в Австралия.
Гледам всинца беха от твоите НПО-та
Коментар
Коментар