IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да изкарваме достатъчно пари в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Хахаха, Чиче свърши тази работа, отворен пазар на труда. Само балъци и страхливци бачкат като роби
    Балъци и страхливци има за още 10-15 години, след това "тарикатите" ще се чудят защо трябва да плащат средноевропейски заплати и за неквалифициран труд

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Басни, приказки, слухове през човек.....

Денонощно бачкане му е майката на ИЗРАБОТВАНЕТО НА ПАРИТЕ.....
      Изкарването е за тези дето почват с вкарването....
      Хих ... работохолик.
      Нали съм ти рекла, че такива като теб имат по две гърбици - едната от бачкане, другата от бира
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

Хахаха, Чиче свърши тази работа, отворен пазар на труда. Само балъци и страхливци бачкат като роби

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнение
          От много фактори зависи. 99% от фирмите извиват ръцете на своите подчинени. "Див капитализъм", дето имаше една приказка. Бачкаш по 10-12 часа, за някаква мизерна надница. Извънреден труд никой не ти смята. Всичко е подарък за чорбаджията!
          И като се събуди?
          Кои са чак пък толкова тези 99%?

Коментар

• От много фактори зависи. 99% от фирмите извиват ръцете на своите подчинени. "Див капитализъм", дето имаше една приказка. Бачкаш по 10-12 часа, за някаква мизерна надница. Извънреден труд никой не ти смята. Всичко е подарък за чорбаджията!

Коментар

Чичка, недей да лъжеш ората!!!! Бачкането нема почти никаква връзка с парите. С работа се праи гърбица, не пари

Коментар

• Басни, приказки, слухове през човек.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                  Извинявай, но това са някакви басни.. Аз пък познавам един дърводелец който от 8 години не може да си извади разрешително от община Варна за да си построи цех при това в промишлената зона. .......
                  Искаш ли му телефона. Тъкмо може да си поръчаш някое мебелче...

Коментар

• Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
                    аз пък не виждам причина ,ако знам нещо с което бих могъл да бъда полезен да не го споделя с другите.
                    Ами живеем във времената на див капитализъм и парите не падат от небето.За да
                    спечели 1 други 1000 трябва да загубят,такива са реалностите.Всеки сам трябва да
                    намери това което търси,не да чака жокер от другите.

Коментар

• Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнение
                      Има доста хора които са се върнали тук и им е по -добре. Но винаги става въпос за хора със знания и умения за които има търсене.
                      Сега се сещам за едни познат в Русе, който се върна от Испания след 10 г там. Човека си направи дърводелски цех който се разширява и печели добре. Той и ортака му са работещите и се оглеждат вече да наемат перснол защото бизнеса върви.

Друг един също се върна от Испания където са били семейно овчари (нямам грешка) и тук естестввено мизерстват.

Така наречените "помощи за малък и среден бизнес" са по-скоро спънки за същия но някъде могат и да помогнат.
                      Извинявай, но това са някакви басни.. Аз пък познавам един дърводелец който от 8 години не може да си извади разрешително от община Варна за да си построи цех при това в промишлената зона. Върнали и се "справят" тия които от чужбина отиват в държавната администрация. Ей, я на и Калина на бат ви Бойко, била танцьорка на пилон в Южна Африка, а като се върна тук стана шефка на държавна агенция с начална заплата от 4600 лв. Та ако имаш телефона на тоя твоя познат дай ми ги да се обадя и без това искам да поръчвам един мебели
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от FareL Разгледай мнение
                        Нали знаеш че аз мога да съм зле ,но съседа трябва да е по зле иначе не ми е добре .
                        +1
                        мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Дайте моля ви да сме обективни и да споделим възможностите за развиване на какъвто и да бизнес без да се притесняваме ,че някой ще ни открадне идеята или ,че комшията ще дръпне повече от нас. В една държава има място за всички . Бизнеса не е за мързеливи и глупави хора той е страст ако мога така да го нарека ,което е различно от алчност ,завист и пр.

Това което е написано на сградата на НС над тиквите на общата снимка на "милите" ни депутати не важи ли за хора като нас?Докато се "спасяваме" по-единично ще ни мачкат по-единично.

Коментар

• Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
                            аз пък не виждам причина ,ако знам нещо с което бих могъл да бъда полезен да не го споделя с другите.
                            Нали знаеш че аз мога да съм зле ,но съседа трябва да е по зле иначе не ми е добре .

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                              "..апример ако за мен е важно да се боря с проруската пропаганда, заделям да кажем 500 000 лева, разделям ги на две преценявам как да пускам грантовете и пускам два конкурса - едния за контрапропаганда и единия за директно очернянене на да кажем Путин. Явяват се там кандидатите, аз си преценявам чии планове най ме кефят, преценявам дали има достатъчно човешки капацитет и който спечели почва да си изкарва парите. ..."

Бая си се поохарчил тия дни в Австралия.

Гледам всинца беха от твоите НПО-та
                              Хахаха, там Путин ги спечели с голяма преднина

Коментар

• "..апример ако за мен е важно да се боря с проруската пропаганда, заделям да кажем 500 000 лева, разделям ги на две преценявам как да пускам грантовете и пускам два конкурса - едния за контрапропаганда и единия за директно очернянене на да кажем Путин. Явяват се там кандидатите, аз си преценявам чии планове най ме кефят, преценявам дали има достатъчно човешки капацитет и който спечели почва да си изкарва парите. ..."

Бая си се поохарчил тия дни в Австралия.

Гледам всинца беха от твоите НПО-та

Коментар

Working...
                                X