IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Студен синтез, декември по магзините за 2000$

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• цена1.5m $ и разходи 60$/24ч ми се струва малко скъпичко.Вярно че е заредено за 24 месеца при работа 1МВ/ч .А и доставката на контейнера е за най-малко 4 месеца.
    БАВНО доста бавно и скъпо
    Ужким за Декеври,пък то ако палтиш днес, чак Март го получаваш,много тъпо.
    Поне комисията ДЕКВР ще си по-одължи мандата и високата експертиза която ни предоставя.

пп.
    И тва тегло от 10 тона,айде и 3-4 хил. лева за постамент 6кв.метра отидаха,УЖАС!
    Last edited by bezsapruga; 15.11.2014, 11:24.
    Обединени хумусно-минерални права.Платена! данъчна амнистия
    http://minerals.ga

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
      Благодарско!

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
        Някаква нова информация по тази тема има ли?
        http://www.e-catworld.com/

Коментар

• Някаква нова информация по тази тема има ли?

Коментар

• Подобни теми трябва винаги да се оцапват с глупости в интернет, това е традиция дето се вика. Действайте смело - новия трети свят на децата с подутите кореми ви зове и нали монополите трябва да поставят България в него.
            СМЪРТ НА МОНОПОЛИТЕ И СВОБОДА ЗА ХОРАТА ! РАЗПАД НА МРЕЖИТЕ ПИЯВИЦИ ! НАС СВЕТИЯ ДУХ НИ ЗАРЕЖДА С МИСЪЛ И ПАЗИ и колкото и организирано и информирано да е злото то е обречено на смърт.
            D.Y.F-091066

Коментар

• 0ldman

Аз ползвам тази на съпруга ми и съм много доволна !
              Като почне да изпуска правя малко вакуум , подкачва и до сега не ме е оставяла на студено !

На бате Пешо не я знам , но напълно го подкрепям за мирогледа!

Ти си сладко детенце и затова не ми се ще да ти давам достъп до въпросната термопомпа!

Коментар

• Първоначално изпратено от magi208 Разгледай мнение
                Евала бате Пешо ! И аз това им разправям !
                С такъв мъж не ми трябва термопомпа !
                Права си ...
                Трябва ти "малкият заек"....

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Мързела е движеща сила на мизерията и България е явното доказателство а хубавите жени са голяма заблуда.Най готиния секс не е хубави жени те са за путкоразвеждачите да се фукляват пред глупаците
                  Евала бате Пешо ! И аз това им разправям !
                  С такъв мъж не ми трябва термопомпа !

Коментар

• secstr

Патенти има за какви ли не неща и едва ли ще се патентова това което може да пребори монополите. Хората които ще го направят ще получат по висока награда от пари и власт и патентоването им е последната грижа. Патент пред съда се събаря - отменя дори от една публикация за която автора има права с по ранна дата от тази на патента
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от secstr Разгледай мнение
                      показвам на специалистите сертификат за патент на изобретение което преобразува непознат вид енергия в електрическа ,моля тези които не разбират да не отговатят ,останалите е патента е издаден след 1,5 годишно проучване на петентното бюро е Швейцария : http://worldwide.espacenet.com/publi...038172A1&KC=A1
                      То хубу, ама Ердоган не ги обича тейзи генерали

Коментар

• Първоначално изпратено от 0ldman
                        И това са:
                        - Мързела
                        - Мечтите
                        - Хубавите жени
                        - и други маловажни фактори

В тоя ред на мисли към тая тема се отнасям с РЕСПЕКТ!
                        Но това начинание, ако е възможно, е трудно! И ще бъде саботирано от сегашното статукво! Революционни промени в енергийните източници биха създали нов световен ред...

хммм... В инвеститорски форум, една хубава тема може да се превърне във ВСИЧКО друго, но не и в същността на тоя форум! Тук има повече физици, химици, ТЕКЕЗЕСАРИ като батко ви Пешко и др... То е ясно и че Аз не допринасям, поради което утре това мое мнение няма да го има! Явно е обаче, че трябва да има повече профилирани форуми- за колхозници и други учени
                        Мързела е движеща сила на мизерията и България е явното доказателство а хубавите жени са голяма заблуда.Най готиния секс не е хубави жени те са за путкоразвеждачите да се фукляват пред глупаците

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение

Между другото,наистина правилният подход е да се представя като свръхоптимизиран генератор,а не като перпетуум мобиле.Разбирането за перпетуум мобиле е да работи навсякъде,при всякакви условия ... било то на земята,било то в космоса.Сигурен съм,че 95% още на ниво идея не отговарят на това условие
                          Някога си ходил при БАН и те са ти отказали... а сега какво те спира, намираш съмишленици и го правите.

Ако може да се направи сравнително евтин модел, ще намериш много хора които искат да вложат пари в подобно нещо.

Няма нужда да е перпетум мобиле, стига да е по добро от съществуващите генератори. Има разни "венчър капиталисти", които са готови да подкрепят почти всякакви луди проекти.

Не смяташ ли, че ако наистина може да има полза от него, ще е малко глупаво да си го запазиш в тайна, завинаги. Нашите от БАН, може да не разбират достатъчно, но съм сигурен, че има хора по света които са с много по големи познания от тези в БАН.

Коментар

• Първоначално изпратено от nikola66 Разгледай мнение
                            На тези ТЕГ трябва да се гледа като на едни недобри (в сравнение с класическите климатици) термопомпи. На 100 % "изпомпена" от тях топлина ще имаме 5 % ток и 95 % излязла от топлата стая топлина
                            Имат си и приложения ... Машинки за вода, хладилни чанти, автомобилни хладилници ,,
                            Дори се ползват в комплекти за оцеляване да захранват малки радиостанции.......

Коментар

• supertrader

Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Например преобразува ни 5% в ток и имаме на входа 100% топлина а на изхода 5% ток и 95% топлина. .
                              На тези ТЕГ трябва да се гледа като на едни недобри (в сравнение с класическите климатици) термопомпи. На 100 % "изпомпена" от тях топлина ще имаме 5 % ток и 95 % излязла от топлата стая топлина
                              Last edited by nikola66; 20.10.2014, 01:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от magi208 Разгледай мнение
                                Ако дълго време стои в главата ти има опасност да произведе твърде много енергия !

Съвременната наука не е в състояние да предвиди резултата от едно такова натрупване
                                Мда ,вярно е ..... но и не прави нищо за да промени това си състояние
                                Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

Working...
                                X