Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кирил Домусчиев
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТе на Банев, Захариев и Божков дадоха много по-вече,но както е казал народът от
всяко дърво свирка не става.
И не си дава парите за глупости - преди 2 години точно преди пробива в Европа и КИНТИТЕ беше им ядосан и насмалко да им спре кранчето, буквалните думи, ебал съм ги 50к давам на месец да се оправят.
За масовата приватизация - аз близо 4млн - още си спомням - взех 500 акции от Полимери и 500 от Ямболен. Продадох само 250 от Полимери по 15000лв стари пари 1996г.Веднага си купих долари по 420, продадох ги после за 2200. Искаха ми и другите по 16500 след месец + ямболена по 11 000. Аз да са е в глупака вместо да ги продам взех да купувам. Толкова пари в живота си не бях виждал.
Хората нямаше какво да ядът - аз милионер го раздавах .
Ех какви хубави времена бяха - имах нюх, бях млад и зелен и се пропих ....Last edited by bota156; 25.10.2014, 15:06.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от houlta Разгледай мнениеНякой знае ли кой е истинския собственик на Биовет и БМФ или кой седи за Домусчиев. Според едни седят ТИМ, според други Първанов, Боко-тиквата или Нора Ананиева. За мен е по-вероятно Нора Ананиева. За всички ни е известно, че майка му е била директор на завод Балкан в Ловеч. А на времето без разрешението на баба Нора никой не е заемал подобна длъжност в Ловеч.
Тогава купи компанията точно по цените на които бе желязото на самите кораби. После, есента цената на желязото се срути. Тъй като точно тогава започна криза, с един познат корабен брокер смятахме, че няма да успее да се оправи с компанията и че скоро корабите ще са закотвени завинаги в езерото, но той взе, че оцеля, с което доста ни се издигна в очите!
Какъвто и да е, на когото и да е човек, явно си разбира от това което прави, за разлика от много други които са прашутисти. Не разбирам интереса му към футбола и това, че харчи пари за ритнитопковци и подобни плебейски простотии, но всеки си има слабости.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЕ кой , кой ....аз бе , признавам си.
значи ти си съдружникът ми??? защо се криеш???
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеКакто и много други по времето на Костов започва възхода на Домусчиев.
И е мнооого високо в йерархията - не случайно са му е дадени едни от най-готините хапки - фармацията
всяко дърво свирка не става.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеКирил Домусчиев сам си е създал и управлява бизнеса, колкото и невероятно да ти звучи.
Коментар
-
Бързи, смели, сръчни...
21.04.2000 г / “Напредък холдинг” е купувачът на “Биовет” - Пещера...
26.04.2000 г / Конкурент оспорва приватизацията на "Биовет"
Така стават нещата. С 1 млн в левия джоб и 9.7 млн. в десния получени "експресно" за 7 дена от "Булбанк", срещу залог на дяловете в предприятието и ставаш велик предприемач, милионер, инвеститор, спортен бос и т.н. Ако трябва да сме честни, май Домусчиеви са спечелили първия си мач в Шампионската лига баш тогава, през 2000 г. А ние лапахме мухите. От масовата приватизация си пазя скъп спомен. Срещу всичките си 25 000 инвестиционни бона получих около 40 и кусур лева с които си купих една флашка от 512МВ. Бяха доста скъпи в навремето. Това ми остана на мене от МП.Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнениепитайте Google..
Приватизацията на "Биовет" разгоря пореден скандалVanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЕ кой , кой ....аз бе , признавам си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от houlta Разгледай мнениеНякой знае ли кой е истинския собственик на Биовет и БМФ или кой седи за Домусчиев. Според едни седят ТИМ, според други Първанов, Боко-тиквата или Нора Ананиева. За мен е по-вероятно Нора Ананиева. За всички ни е известно, че майка му е била директор на завод Балкан в Ловеч. А на времето без разрешението на баба Нора никой не е заемал подобна длъжност в Ловеч.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеКирил Домусчиев сам си е създал и управлява бизнеса, колкото и невероятно да ти звучи.мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от houlta Разгледай мнениеНякой знае ли кой е истинския собственик на Биовет и БМФ или кой седи за Домусчиев. Според едни седят ТИМ, според други Първанов, Боко-тиквата или Нора Ананиева. За мен е по-вероятно Нора Ананиева. За всички ни е известно, че майка му е била директор на завод Балкан в Ловеч. А на времето без разрешението на баба Нора никой не е заемал подобна длъжност в Ловеч.
Коментар
-
Кирил Домусчиев
Някой знае ли кой е истинския собственик на Биовет и БМФ или кой седи за Домусчиев. Според едни седят ТИМ, според други Първанов, Боко-тиквата или Нора Ананиева. За мен е по-вероятно Нора Ананиева. За всички ни е известно, че майка му е била директор на завод Балкан в Ловеч. А на времето без разрешението на баба Нора никой не е заемал подобна длъжност в Ловеч.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар