Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кирил Домусчиев
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Morqka Разгледай мнениеНаправил е на баба ти хвърчилото
На Прасчиев преепоръчвам да намали кокаина.
регистрирал се е съвсем скоро, явно с проектна задача
праща ме при Кирил Домусчиве да ми плащал за писането тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеСериозно - Кирил Домусчиев успя да направи Биовет компания от световен ранг. БМФ - в тази трудна ситуация работи, незнам как, но работи.
Явно си разбира от бизнеса !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Morqka Разгледай мнениеНаправил е на баба ти хвърчилото
Коментар
-
Първоначално изпратено от DeBeers Разгледай мнениеЕто какво намерих в нета и за Телерик:
1. До 2006-та година компанията е част от Кимкооп Холдиг продаващ военна техника (собственост на бащата на един от основателите на Телерик).
2. От 2008 година Американски Venture Capital фонд (Summit Partners) инвестира в компанията, като в момента държи 81%. Всъщност, цялото развитие за последните 4 години се базира на наливане на огромни средства от този фонд (за всичките им сливания, с които толкова се гордеят).Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнениеВече твърдо и непоколебимо вярвам,че бизнесмени в България няма.Много е банално наистина и изтрито това клише но си е самата истина.И уверено слагам всички под общ знаменател,макар че изхождам от преките си наблюдения и контакти.
Имам честа да познавам няколко доста богати господа,почтенни бизнесмени,които в момента никой с пръст не може да ги пипне,но като погледна ретроспективно назад във времето и се сетя с какви прийоми стигнаха до сегашния си статут - си викам:абе тия хора сега трябваше да ги пускат от затвора,и щяха да са пълни дрипльовци,ако това което бяха направили беше в Германия или Белгия....
Ама после пък се сещам- там те тия неща нямаше да могат да ги направят,щото ТАМ благоприятна почва за това няма.Има я единственно в България,и то за строго определена прослойка.
Това е ,и никой на света не може да ме убеди в противното.
Тук се краде...
Кражбата във всичките и форми е национален спорт..
От зарзаватчията,през шофьора та чак до министъра.
Така е било,и така ще бъде .
да не би след Мустака да е дошъл реда на Домусчиев?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеНе сърсете кой зад кого стои!!!
Зад Телерик кой стои????
Същия този стои и зад Домусчиев, т.е. никой, той сам си стои човека и си движи бизнеса.
1. До 2006-та година компанията е част от Кимкооп Холдиг продаващ военна техника (собственост на бащата на един от основателите на Телерик).
2. От 2008 година Американски Venture Capital фонд (Summit Partners) инвестира в компанията, като в момента държи 81%. Всъщност, цялото развитие за последните 4 години се базира на наливане на огромни средства от този фонд (за всичките им сливания, с които толкова се гордеят).
Коментар
-
Вече твърдо и непоколебимо вярвам,че бизнесмени в България няма.Много е банално наистина и изтрито това клише но си е самата истина.И уверено слагам всички под общ знаменател,макар че изхождам от преките си наблюдения и контакти.
Имам честа да познавам няколко доста богати господа,почтенни бизнесмени,които в момента никой с пръст не може да ги пипне,но като погледна ретроспективно назад във времето и се сетя с какви прийоми стигнаха до сегашния си статут - си викам:абе тия хора сега трябваше да ги пускат от затвора,и щяха да са пълни дрипльовци,ако това което бяха направили беше в Германия или Белгия....
Ама после пък се сещам- там те тия неща нямаше да могат да ги направят,щото ТАМ благоприятна почва за това няма.Има я единственно в България,и то за строго определена прослойка.
Това е ,и никой на света не може да ме убеди в противното.
Тук се краде...
Кражбата във всичките и форми е национален спорт..
От зарзаватчията,през шофьора та чак до министъра.
Така е било,и така ще бъде .Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеСериозно - Кирил Домусчиев успя да направи Биовет компания от световен ранг. БМФ - в тази трудна ситуация работи, незнам как, но работи.
колко са сега
и ще ти стане ясно колко велик бизнесмен еhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеНе сърсете кой зад кого стои!!!
Зад Телерик кой стои????
Същия този стои и зад Домусчиев, т.е. никой, той сам си стои човека и си движи бизнеса.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеЗащо в България все търсим кой седи зад някой?
Със сигурност някой му е помогнал в началото, но ако този човек не е имал поне бизнес нюх - сега нямаше да е там, където е!
Евала на Домусчиев затова, което прави с Лудогорец!За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Коментар
Коментар