Първоначално изпратено от bate Goiko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бързи 8000лв. на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеМного е важно да се диверсифицира!
Разпределяш по равно в Мостстрой, Холдинг Пътища, Меком, Полимери и Кремиковци!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеДайте идея едни готови 8 каймета как най-правилно според вас да разпределя на БФБ.
Моля да не ми давате други идеи за харчене на сумата освен на БФБ!
Благодаря предварително за всички находчиви отговори. Интересува ме разпределението на сумата в проценти или крайни числа в дадени акции.
1. Колко време смяташ да държиш акциите?
2. Каква доходност търсиш като % - имай предвид, че голям %= голям риск от загуба.
3. Има ли вероятност парите да ти потрябват спешно и да се наложи да го продаваш на пожар.
4............
5...........Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеааааааа вярно че имаше такива
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЗначи си от скоро във форума...
Имаше - какво да купя за 40 К, 200 К, какви коли кара, какви часовници носи ...преуспелият инвеститор....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЕ само такава тема нямаше във форума!
Имаше - какво да купя за 40 К, 200 К, какви коли кара, какви часовници носи ...преуспелият инвеститор....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеДайте идея едни готови 8 каймета как най-правилно според вас да разпределя на БФБ.
Благодаря предварително за всички находчиви отговори. Интересува ме разпределението на сумата в проценти или крайни числа в дадени акции.
Коментар
-
Бързи 8000лв. на БФБ
Дайте идея едни готови 8 каймета как най-правилно според вас да разпределя на БФБ.
Благодаря предварително за всички находчиви отговори. Интересува ме разпределението на сумата в проценти или крайни числа в дадени акции.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар