Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бързи 8000лв. на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеДайте идея едни готови 8 каймета как най-правилно според вас да разпределя на БФБ.
Моля да не ми давате други идеи за харчене на сумата освен на БФБ!
Благодаря предварително за всички находчиви отговори. Интересува ме разпределението на сумата в проценти или крайни числа в дадени акции.
Докато чуруликат, ще ти трябват и конкретни знания за изкарване на пари от тази дейност
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеМного е важно да се диверсифицира!
Разпределяш по равно в Мостстрой, Холдинг Пътища, Меком, Полимери и Кремиковци!Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНе съм любопитен , но все пак какво предпочиташ през....?
Гугутка с осанка на лебед или обратно.....Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеИли си мосю Поаро, или нещо шикалкавиш
Както и да, все ми е през .... лебед ли е, гугудка ли е
Гугутка с осанка на лебед или обратно.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеЕййй,големи сте бъзикни...Бабитката иска да си трансформира депозита от КТБ в акции,а вие..к"во..,е"гати и съветите...
За риба и тиган говоря!!! Не за депозити и за банки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕ кой мъж би го интересувало разпределението на сумата в проценти или крайни числа
Както и да, все ми е през .... лебед ли е, гугудка ли еПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАбе вие сте голяма мафия тука - от къде знаеш, че е момиче
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАбе вие сте голяма мафия тука - от къде знаеш, че е момиче
Лебед е ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнениеами химко и оцк ??
Нека има и за другите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЛъжеш момичетоПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеМного е важно да се диверсифицира!
Разпределяш по равно в Мостстрой, Холдинг Пътища, Меком, Полимери и Кремиковци!
Коментар
-
Разпределяш по равно в Мостстрой, Холдинг Пътища, Меком, Полимери и Кремиковци!
Никва препоръка не е!!!! Вече 100 пъти съм препоръчвал, че не може само неплащане на такса да е възможност за нетъргуване, ама никой не ме слуша
Коментар
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнениеСлед ръстовете от последните дни не мисля че моментът е добър за влизане на БФБ.
Нека да чака Софикс 700....
Коментар
Коментар