Първоначално изпратено от Babbitt
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бързи 8000лв. на БФБ
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеМаце, объркващо ми се стори заданието - тук казваш слабоволатилни акции, но пишеш, че операцията е умножение на въпросните мизерни 8 хил. ... Това мене ме обърква - едните са едно, другото - друго. Ако гледаш слабоволатилни дивидентни освен атера и чез - жабока, трейдинга. Ако искаш умножения (но те никак не са слабоволатилни)- гледай категориите при батката. Там обаче в зависимост от интервала време освен умножения може да има и деления. Изобщо колко е волатилно нещото се определя от т.нар. коеф. Beta. Виж им бетите в един сайт на всички, подреди ги по бети и може да си избереш неволатилни, неизбушеняци. Истинктивно обаче почти го добутваме до т.нар. коеф. на Шарп - показва как да изберем максималния капиталов растеж, срещу минимална волатилностЪ, т.е. може да си направиш отношението бета/растеж за 1 г. и пак да ги подредиш. Е, това са все пак данни от миналото, бъдещето дори хаосът не го знае 100%, но му е разрешено да го програмира, за радост на всички, които ще ти изпратят различни портфейли Според Бъфет трябва да се гледат и перспективите, сектора и пазарния дял - в държавата, региона, света, в това отношение може да се посочи биовет и мцх, ... но казват биовет има конфликт с фактора "мажовец", а мцх с фактора "много добре предварително оценено" и т.н. изобщо и за мен е въпрос, къде е хем евтино, хем ще умножи едни бързи пари, хем не е волатилно, хем дивидентско, хем моноплист в сектора и т.н. Ако става сложно за избор на 1 дружество - разбий ги в 2 или 3. Цялата хубост на едно място никъде я няма И сега ако кажа, че не е препоръка ще е много яко
Ако ги нямаше политическите ти залитания, щях да направя плах опит да ми станеш финансов консултант.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеНе бих злоупотребила с доверието на човека.
Жена с ремарке съм-голям син. Оправям се сама. Интересува ме не личния живот на накого, а как да умножа тези мизерни 8 хиляди лева. Давайте съвети за слабоволатилни акции, не избушеняци, ако може! Благодаря на коректните мъже!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТук има нещо сбъркано!
Значи имаш акции, но не знаеш къде да инвестираш дадена сума пари Ами тези акции дето ги имаш как ги подбра?
Интересува ме депозита на тази стойност как да влея единствено в БФБ, като диверсификация на портфейла с изключение на 4ЕS и атера. Много малко искам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТук има нещо сбъркано!
Значи имаш акции, но не знаеш къде да инвестираш дадена сума пари Ами тези акции дето ги имаш как ги подбра?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеСпонтанно исках да Ви благодаря. Но и чичо като ник звучи много секси за жена на всяка възраст. Едипов комплекс, какво да се прави. Добре, вземам си забележка, никакво умножение, само запазване на актива ако може в дългосрочен план.
Задаваш въпрос или правиш съждение.....?
Попитай за да ти бъде отговорено, поискай за да ти бъде дадено....
пп Хората са изтъкани от комплекси...Имаме си тема за секс и преживявания.....Тук май става въпрос за пари....
пп Ужасен комплексар съм и мразя да ме оценяват.....( смооценявам се - 3 + )
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеИмам акции на БФБ сър. Знам, че може и да загубя. Вие сте опитен играч на тази борса, споделете вашият опит ако губите или печелите, това ми е молбата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМнение оценено с 5.Доколкото разбирам се интересуваш от силно ерекцитивни акции .....
Преобладаващата част от форума се интересува от същите жиуотни......
За жалост попадаме на дълбоки дупки и голяма част от съдържанието се изпразва....
пп Напълно добронамерен и коректен съм.....но идеята ти за умножение на финансите е силно амбициозна и не води до никъде....
пп Поправи си въпроса и молбата ...Ще ти пише всеки за 4-5 акции , които смята за сигурни с нормална доходност и като събереш мнения, ще си направиш собствена статистика.....
пп Ако искаш нещо наготово ще се допиташ до Голямата мечка и той ще ти прати извадка от форума....
пп И не ми благодари, че ми става.... хубаво на душата.... 3 -
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение......... а как да умножа тези мизерни 8 хиляди лева. Давайте съвети за слабоволатилни акции, не избушеняци, ако може! Благодаря на коректните мъже!
Преобладаващата част от форума се интересува от същите жиуотни......
За жалост попадаме на дълбоки дупки и голяма част от съдържанието се изпразва....
пп Напълно добронамерен и коректен съм.....но идеята ти за умножение на финансите е силно амбициозна и не води до никъде....
пп Поправи си въпроса и молбата ...Ще ти пише всеки за 4-5 акции , които смята за сигурни с нормална доходност и като събереш мнения, ще си направиш собствена статистика.....
пп Ако искаш нещо наготово ще се допиташ до Голямата мечка и той ще ти прати извадка от форума....
пп И не ми благодари, че ми става.... хубаво на душата.... 3 -
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМнение оценено с 5,1/2.Ами ако не ги умножиш тези пари, а ги загубиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАми ако не ги умножиш тези пари, а ги загубиш?
Коментар
Коментар