IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Техномаркет - пазете се!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от roomd53 Разгледай мнение
    Действително продават пълни боклуци. Закупих смартфон SONY XPERIA за "скромната" сума от 300 лева. До този момент има 3 гаранционни ремонта и ми го връщат отново, за четвърти път, "отремонтиран". Дефектите започнаха от самото начало. Магазинът е НЕКОРЕКТЕН,наистина предлага боклуци на високи цени. Подозирам, че пробутва и рециклирани стоки. НЕ ПАЗАРУВАЙТЕ В ТЕХНОМАРКЕТ- ще си хвърлите парите буквално на вятъря.
    След третият ремонт може и си в правото си да поискаш възстановяване на сумата, без право да ти предлагат замяна по чл.114 ал.3.
    Това съчинение сам ли го измисли или някой ти помогна?
    ''Нещата не са такива, каквито изглеждат, нито пък е обратното.''

Коментар

• Click image for larger version

Name:	De aarde.jpg
Views:	1
Size:	13.3 КБ
ID:	3040846

Коментар

• Първоначално изпратено от gsg9 Разгледай мнение
        Много ми се иска да имаме магазин bestbuy.com

Имат евтини apple продукти и огромен избор на техника

Какво мислите вие за bestbuy.com?
        Като гледам цените, са си същите като в БГ, да не казвам и че някои стоки тук ги има и на по-изгодни цени. Примерно за телевизорите е така със сигурност, защото на скоро купувахме нов и прегледах доста оферти във всички магазини. А като сложиш от този сайт и разноските за доставка и цената става много над тази в България. Не мисля, че е оферта според мен.

Коментар

• НЕ ПАЗАРУВАЙТЕ В ТЕХНОМАРКЕТ!

Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
          Това щеше да е много добре, ако се случваше веднъж, но при Техномаркет си е "фирмена политика", да продават дефектни боклуци (които после да заменят или отремонтират).

Ти ако си удовлетворен, другите не са, след като пусна нещо в къщи и не работи си искам парите обратно, не ме интересуват гаранции франции, искам си парите обратно, не искам по скъпа стока и тн... не искам "алтернативи".

Аз не считам за нормално продукт който е минал изпитание на качеството да не работи при включване, има два варианта, нарочно продават дефектни стоки... или някаква случайност 1 на 1000. При Техномаркет обаче е традиция, да продават връщани и дефектни стоки.
          Действително продават пълни боклуци. Закупих смартфон SONY XPERIA за "скромната" сума от 300 лева. До този момент има 3 гаранционни ремонта и ми го връщат отново, за четвърти път, "отремонтиран". Дефектите започнаха от самото начало. Магазинът е НЕКОРЕКТЕН,наистина предлага боклуци на високи цени. Подозирам, че пробутва и рециклирани стоки. НЕ ПАЗАРУВАЙТЕ В ТЕХНОМАРКЕТ- ще си хвърлите парите буквално на вятъря.

Коментар

• Сервизът на техномаркет е изключително безполезен и некачествен. Много съм ядосана печката ми все още е в гаранция, връщат я в сервиза им за ремонт и 3 дни след като я получих обратно, отново не работи...

Коментар

• Чували ли сте за bestbuy.com?

Много ми се иска да имаме магазин bestbuy.com

Имат евтини apple продукти и огромен избор на техника

Какво мислите вие за bestbuy.com?

Коментар

• Написаното в линка е абсолютна глупост !
                А това, че Вие вярвате на кръчмарски истарии .............

Първоначално изпратено от gsg9 Разгледай мнение
                Пазете се и от ваучерите на Технополис. Случва се, така че после хората нищо не могат да си купят. Аз исках да подъря ваучер на приятел за рожден ден, но се отказах.

Случайно попаднах на тази страница и прочетох мненията за ваучерите...

http://www.uznai.bg/company/технополис/

Коментар

• Ваучери

Не виждам какъв е проблема с ваучерите - те вече са получили парите, така че е съвсем нормално да се разпореждат с тях както намерят за добре. Всъщност би трябвало да предлагат единствено връщана и дефектирала стока срещу ваучери. Или може би вече го правят?

Коментар

• Пазете се от ваучерите на Технополис

Пазете се и от ваучерите на Технополис. Случва се, така че после хората нищо не могат да си купят. Аз исках да подъря ваучер на приятел за рожден ден, но се отказах.

Случайно попаднах на тази страница и прочетох мненията за ваучерите...

http://www.uznai.bg/company/технополис/

Коментар

• и аз така. и дано не се налага да разбирам какво е гаранция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                        Това щеше да е много добре, ако се случваше веднъж, но при Техномаркет си е "фирмена политика", да продават дефектни боклуци (които после да заменят или отремонтират).

Ти ако си удовлетворен, другите не са, след като пусна нещо в къщи и не работи си искам парите обратно, не ме интересуват гаранции франции, искам си парите обратно, не искам по скъпа стока и тн... не искам "алтернативи".

Аз не считам за нормално продукт който е минал изпитание на качеството да не работи при включване, има два варианта, нарочно продават дефектни стоки... или някаква случайност 1 на 1000. При Техномаркет обаче е традиция, да продават връщани и дефектни стоки.
                        Да чукна на дърво, явно се оказвам от късметлиите, на които всичко им работи нормално и никога не се е стигало до ползване на гаранцията им.

Коментар

• Първоначално изпратено от metodib Разгледай мнение
                          преди 2 седмици си купух от ТМ аудиоплейър, наложи се да го върна 2 пъти поради различни причини, като и 2-та пъти го заменях с друг малко по-скъп модел, като си доплащах разликата. Така и двете страни са удовлетворени.

Коментар

• преди 2 седмици си купух от ТМ аудиоплейър, наложи се да го върна 2 пъти поради различни причини, като и 2-та пъти го заменях с друг малко по-скъп модел, като си доплащах разликата. Така и двете страни са удовлетворени.

Коментар

• НЕ КУПУВАЙТЕ ОТ ТЕХНОМАРКЕТ!!! Там са лъжци и измамници!!!
                              Купих на сестрата стойка за телевизор и антена за него! Антената не работеше, а стойката закриваше всички изходи! А ми я препоръча човек от магазина и каза, че нямало да има проблем!!! След ТРИ дена отидох да им ги върна и ми казаха, че могат да ми издадат валчер на стойността но НЕ МОГАТ ДА МИ ВЪРНАТ ПАРИТЕ!!! Имаше оферта за принтер и скенер в едно - http://postimg.org/image/jf8okj15p/ търсих го сумати време тоя техномаркет и като отидох този принтер го НЯМАШЕ!!! Въпреки, че в сайта им пише, че го има! Попитах консултантите и човека ми каза, че СИГУРНО БИЛИ ИМАЛИ В СКАДА ЕДНА БРОЙКА, НО ЕДВА ЛИ СТАВАЛА ЗА РАБОТА и ми каза да си избера друг принтер!Попитах го за дригия, който си бях харесал - http://postimg.org/image/d9tf01mlb/ - човека ми каза, че по същия начин сигурно БИЛИ ИМАЛИ ЕДНА БРОЙКА В СКЛАДА ... Тоест да обобщя - НЕ ВРЪЩАТ ПАРИ, НЕ ДАВАТ СТОКА, КОЯТО СА ОБЯВИЛИ - Т.Е. адски НЕКОРЕКТНО отношение!!! Ако смятате да купите нещо оттам - НЕ КУПУВАЙТЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                                То на екраните обикновено му стават едни пукнатини. При изтърване....
                                Та ако е такъв случая, каква гаранция да чакаш.
                                Е, не е изтърване или нарочно беше ударен. Въпросът е в политиката и отношението на служители към клиенти, което е под всякаква критика.

Коментар

Working...
                                X