IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Техномаркет - пазете се!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Никой не защитавам. Но, няма как и да подмина глупостите написани от теб.
    Процентът на дефектност е напълно приемлив предвид количеството продадена стока. Броят на рекламациите - също. Следва да отбележа и , че въпреки нормативните актове голяма част от стоката се подменя директно.
    Техномаркет е и най-големият ритейлър на домакинска техника в Булгаристан, съответно е и нормарлно да приема по-голям брой рекламации от конкурентите.

Относно повдигнатото в червено , аз го интерпретирам така - имал съм проблеми, но въпреки тях съм се връщал отново в Техномаркет ! Защо ? Нали са много лоши ?

Пак повтарям - мислете преди да плюете / пишете / !

Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
    Не ги защитавай, те първо продават дефектна техника и после чакат да я върнеш. След това я продават на следващия и ако мине номера.

Това са много проклети хора, няма едно нещо което да съм взел от тях и да не е имало някакъв проблем. Освен това те искат да ти заменят боклука който са ти продали, а аз си искам парите обратно при такива изпълнения.

Не знам какво правят, но това е много масово при тях, няма как да е случайно. Не може чисто нови телефони, телевизори, монитори, да се развалят. До сега съм имал само един случай, на подобно нещо закупено от други места, всички останали случаи са ми при Техномаркет, а и познавам един куп хора със същите проблеми. Техномаркет или да си оправят работите или да фалират. Стига вече с тия "Български" изпълнения, че станахме нарицателни в целия свят за мошеничество. Малко достойнство имайте и не ги оправдавайте. Много добре ги знам как работят и вие също ги знаете.

Ако искаш мога и конкретни примери да ти дам... дори мисля че имам снимки, за един от боклуците им, от преди няколко години. Не са се променили, кой работи там?!? Кой е тоя Бай Ганьо, който ги е научил да работят така???

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
      Доколкото ми е известно , телефонът ви бе заменен.

Обаче, първо трябва да се оплюе всичко наоколо, нали ?
      Първо плюем, после мислим ?
      Народопсихология, така да се каже !
      Не ги защитавай, те първо продават дефектна техника и после чакат да я върнеш. След това я продават на следващия и ако мине номера.

Това са много проклети хора, няма едно нещо което да съм взел от тях и да не е имало някакъв проблем. Освен това те искат да ти заменят боклука който са ти продали, а аз си искам парите обратно при такива изпълнения.

Не знам какво правят, но това е много масово при тях, няма как да е случайно. Не може чисто нови телефони, телевизори, монитори, да се развалят. До сега съм имал само един случай, на подобно нещо закупено от други места, всички останали случаи са ми при Техномаркет, а и познавам един куп хора със същите проблеми. Техномаркет или да си оправят работите или да фалират. Стига вече с тия "Български" изпълнения, че станахме нарицателни в целия свят за мошеничество. Малко достойнство имайте и не ги оправдавайте. Много добре ги знам как работят и вие също ги знаете.

Ако искаш мога и конкретни примери да ти дам... дори мисля че имам снимки, за един от боклуците им, от преди няколко години. Не са се променили, кой работи там?!? Кой е тоя Бай Ганьо, който ги е научил да работят така???
      Last edited by Xman1; 06.01.2016, 08:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
        Гарга ли си, сврака ли си, но логиката ти малко куца да ти кажа! Да сме се били пазили от Техномаркет, защото Едрото момче щяло да купува 50% процента от тях?!
        То по тази логика ние не можем да си купим нищо свестно в България! Да се пазим ли от "Петрол", защото там е поставения човек на престъпника Цветан Василев - Гриша Ганчев?
        Да се пазим ли от Тексимбанк, защото зад тях са варненци?
        А защо да не се пазим и в момента от Техномаркет, които съмнително смениха собствеността и минаха в ръцете на един... Миролио, който дори не искам да го коментирам?!
        Какво значение кои са акционерите , всъщност ? Ако има проблем с произхода на средствата на акционерите, то това е проблем на прокуратура и т.н., не на дружеството.
        По същата логика , със сигурност, акции на много известни международни компании се притежават и от открито бандитски структури и лица, но това не рефлектира върху юридическите и търговските субекти ! Нали ?
        Само в тази продънена държавица , всичко се асоциира с физическите лица и техните качества.
        Скотомислие, така да се каже !

Коментар

• Гарга ли си, сврака ли си, но логиката ти малко куца да ти кажа! Да сме се били пазили от Техномаркет, защото Едрото момче щяло да купува 50% процента от тях?!
          То по тази логика ние не можем да си купим нищо свестно в България! Да се пазим ли от "Петрол", защото там е поставения човек на престъпника Цветан Василев - Гриша Ганчев?
          Да се пазим ли от Тексимбанк, защото зад тях са варненци?
          А защо да не се пазим и в момента от Техномаркет, които съмнително смениха собствеността и минаха в ръцете на един... Миролио, който дори не искам да го коментирам?!

Коментар

• Доколкото ми е известно , телефонът ви бе заменен.

Обаче, първо трябва да се оплюе всичко наоколо, нали ?
            Първо плюем, после мислим ?
            Народопсихология, така да се каже !

Първоначално изпратено от Aнечлия Разгледай мнение
            Здрaвейте,и aз ще се оплaчa от въпроснaтa веригa мaгaзини "Техномaркет"Нa 16.12.2015 си зaкупих смaртфон Леново с60 зa скромнaтa сумa от 350лев,и точно след 2 дни нa 18.12.2015 го върнaх зa реклaмaция,той просто зaби дори не се изключвaПРИЗОВAВAМ ВСИЧКИ,КОИТО СA ПОСТРAДAЛИ ОТ ТAЗИ ВЕРИГA В ОБЛAСТ ПЛЕВЕН МОЛЯ ПИШЕТЕ МИ,AЗ ЛИЧНО ЩЕ СИ ТЪРСЯ ПРAВAТA И ЩЕ ВИКAМ ГОСПОДAРИ НA ЕФИРA,ЗAЩОТО НЕМОЖЕ НЯКОЙ ДA Е ИГРAЧ НA НAШ ГРЪБ!!!

Коментар

• А малко обосновка ?

Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
              Някои фирми са увредени по рождение, нещо като да се роди дете олигофрен. На каквито и родители да попадне, все ще си е олигофрен. В този смисъл Техномаркет е типичен пример. Няма значение кой им е собственик - няма да станат по-добри, а и по-лоши няма да станат, щото отдавна са стигнали дъното. Такава генетично увредена фирма трябва на практика да бъде създадена наново. Уволняваш всички - от чистачката до изпълнителния директор и назначаваш нови хора. Техномаркет са наистина корпоративно увредени.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                Някои фирми са увредени по рождение, нещо като да се роди дете олигофрен. На каквито и родители да попадне, все ще си е олигофрен. В този смисъл Техномаркет е типичен пример. Няма значение кой им е собственик - няма да станат по-добри, а и по-лоши няма да станат, щото отдавна са стигнали дъното. Такава генетично увредена фирма трябва на практика да бъде създадена наново. Уволняваш всички - от чистачката до изпълнителния директор и назначаваш нови хора. Техномаркет са наистина корпоративно увредени.

С този увреден родител колкото и нови деца да създава няма значение. Иначе маркета не беше и не мисля, че е толкова лоша компания, но с тази тлъста и увредена фамилия със сигурност ще стане, независимо какъв екип ще има.
                Last edited by g@rga; 05.01.2016, 11:55.
                ''Нещата не са такива, каквито изглеждат, нито пък е обратното.''

Коментар

• Първоначално изпратено от g@rga Разгледай мнение
                  Днес излезе новината, че Пеевски купува до 50% от Техномаркет. По този начин вече няма значение какви са и колко са коректни, като си представя свинската муцуна на лоената тапка.
                  He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Днес излезе новината, че Пеевски купува до 50% от Техномаркет. По този начин вече няма значение какви са и колко са коректни, като си представя свинската муцуна на лоената тапка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Aнечлия Разгледай мнение
                      Здрaвейте,и aз ще се оплaчa от въпроснaтa веригa мaгaзини "Техномaркет"Нa 16.12.2015 си зaкупих смaртфон Леново с60 зa скромнaтa сумa от 350лев,и точно след 2 дни нa 18.12.2015 го върнaх зa реклaмaция,той просто зaби дори не се изключвaПРИЗОВAВAМ ВСИЧКИ,КОИТО СA ПОСТРAДAЛИ ОТ ТAЗИ ВЕРИГA В ОБЛAСТ ПЛЕВЕН МОЛЯ ПИШЕТЕ МИ,AЗ ЛИЧНО ЩЕ СИ ТЪРСЯ ПРAВAТA И ЩЕ ВИКAМ ГОСПОДAРИ НA ЕФИРA,ЗAЩОТО НЕМОЖЕ НЯКОЙ ДA Е ИГРAЧ НA НAШ ГРЪБ!!!
                      А всъщност какъв точно е проблемът? В смисъл Техномаркет не са ти приели рекламацията ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Aнечлия Разгледай мнение
                        Като му махнеш батерията не се ли изключва?!
                        Случва се стоките да дават дефекти за съжаление, затова има ЗЗП. Случвало ми се е да имам подобни проблеми със техника и ми е била сменяна или са ми връщани парите. Трябва първо да се запознаеш с правата си и да ги потърсиш в съответните срокове преди да крещиш толкова. Още повече те са търговци, а не производители. Обади се в Леново БГ и се оплачи ако мислиш, че имаш това право и са постъпили некоректно към теб. Хората са коректни. Другият въпрос е дали ти не си причината телефона ти да не работи като си го използвала неправилно.

Коментар

• Аз пък призовава администраторите да имат едно на ум в подобни теми, защото част от коментарите направо миришат. Като елемента по-долу, който първо плюе едната фирма, а след това се чуди какво сме мислили за бестбай....
                          Г-жата Анелия не виждам какъв и е проблемът - телефонът се е счупил, върнала го е за рекламация и вече овиква света. Всяка електроника, дори и новата дава дефект.

Коментар

• Боклуци

Коментар

• Два пъти връщам телевизор (чисто нов), който не работи...но не съм сигурен дали не е нещо в моето енергийно поле, защото напоследък всякаквата техника дава фира в моите ръце.

Коментар

• Първоначално изпратено от roomd53 Разгледай мнение
                                Действително продават пълни боклуци. Закупих смартфон SONY XPERIA за "скромната" сума от 300 лева. До този момент има 3 гаранционни ремонта и ми го връщат отново, за четвърти път, "отремонтиран". Дефектите започнаха от самото начало. Магазинът е НЕКОРЕКТЕН,наистина предлага боклуци на високи цени. Подозирам, че пробутва и рециклирани стоки. НЕ ПАЗАРУВАЙТЕ В ТЕХНОМАРКЕТ- ще си хвърлите парите буквално на вятъря.
                                Аз лично съм си купувала много неща от тях и никога не ми се е налагало да ползвам гаранцията. Но явно си е до късмет на каквото попаднеш.

Коментар

Working...
                                X