IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Техномаркет - пазете се!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
    Според мен не си прав тук. Акционерите са едни хора с пари, които купуват даден бизнес/фирма. Фирмата си работи и може да има най-различни акционери. Има разлиа. За хората с пари е важо къде ще вложат парите си, за да им носят печалби. Като дадена фирма носи печалба влагат в нея. Конкретно за Техномаркет, той до сега беше собственост на Цветан Василев, сега ще е при Шиши. Има ли промяна в работата му? И двамата са един дол дренки. Само че докато беше на Мустака, си работеше добре. Аз съм доволна от качеството и обслужването. Явно фирмата може да работи без да се подава на спорните действия на акционерите си.
    Каквито са акционерите такава е и фирмата, на мен не ми харесва да бъда клиент на фирма собственост на тази свиня. За съжаление никой не го интересува произхода на парите. В Мексико има милиардер затворник, тук такива притежават всичко, стават премиери, банкери, филантропи, собственици на големите местни компании и тн.
    ''Нещата не са такива, каквито изглеждат, нито пък е обратното.''

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
      Напротив, има много голямо значение кои са акционерите. Аз, например, досега не съм оставил и 1 ст. в т.н. "Лафка". Вече няма да оставя и 1 ст. в Техномаркет. Ако 50% от българите направят като мен, белким поразкараме малко олигарсите, заради, които в България не щат да дойдат почти никакви читави инвеститори. Така, че пълен бойкот на Техномаркет и на Лафка.
      Според мен не си прав тук. Акционерите са едни хора с пари, които купуват даден бизнес/фирма. Фирмата си работи и може да има най-различни акционери. Има разлиа. За хората с пари е важо къде ще вложат парите си, за да им носят печалби. Като дадена фирма носи печалба влагат в нея. Конкретно за Техномаркет, той до сега беше собственост на Цветан Василев, сега ще е при Шиши. Има ли промяна в работата му? И двамата са един дол дренки. Само че докато беше на Мустака, си работеше добре. Аз съм доволна от качеството и обслужването. Явно фирмата може да работи без да се подава на спорните действия на акционерите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
        Напротив, има много голямо значение кои са акционерите. Аз, например, досега не съм оставил и 1 ст. в т.н. "Лафка". Вече няма да оставя и 1 ст. в Техномаркет. Ако 50% от българите направят като мен, белким поразкараме малко олигарсите, заради, които в България не щат да дойдат почти никакви читави инвеститори. Така, че пълен бойкот на Техномаркет и на Лафка.
        +1

Коментар

• Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнение
          И само искам да вметна друго. Ще се изненадам, ако почнете да ми обяснявате за Техномаркет как косвено ни е бръкнато от джоба. Всичките сделки, които се извършиха за законово определени или по-точно законово неопределени, т.е. разрешени.
          Техномаркета няма какво да го коментираме, той си е заминал пазарно освен ако не спретнат някой специален закон и за него или не притиснат другите им конкуренти по не пазарен начин ! Ще ти кажа и за Лафката защото и там си много заблуден ! Може би не знаеш,че са монополисти в почти цяла България, търговете за павилионите и местата за тях навсякъде са играни и писани по техните изисквания ! А знаеш ли, че искаха да си приемат закон цигари да се продават само в специализирани обекти/демек техните/ ! А да знаеш, че чрез Лафка почти са затворили монополен медиен кръг ? Прасето и семейство освен, че контролират голяма част от медиите контролират и разпространението им, а чрез Лафка и продажбата им !

Коментар

• И само искам да вметна друго. Ще се изненадам, ако почнете да ми обяснявате за Техномаркет как косвено ни е бръкнато от джоба. Всичките сделки, които се извършиха за законово определени или по-точно законово неопределени, т.е. разрешени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
              Ами то и на нас ни е интересно отношението на такива като теб пък ? Вземи ти тогава коментирай цитираните от теб фирми тук ? Ако вземем и тях да нищим само схеми и измами ще излезнат и от там ! Повечето търгове и поръчки как мислиш ,че ги печелят ? Да не говорим и какво източване и надуване на цените правят, а това се отразява на всички нас, чрез бюджета и данъците ни ! А за монопола,който създават в някои бизнеси фирмите около прасето там да не говорим въобще !
              Аз за това ги изключих тях, защото печелят силно манипулирани обществени поръчки. Истината е, че тези две фирми извършват всички ключови проекти в България. СЛО4АЕНОС? И все това, което исках да кажа е, че фирмите като Лафка, Техномаркет и т.н. не ми бъркат от джоба и ми е все тая от къде ще си купувам цигарите, семките, уискито. За другите неща съм съгласен, че на никой не му е приятно да се ремонтират повече от некачествено магистралите и да се откриват недовършени пътни участъци.

Коментар

Не знам, но гледам едно интересно отношение на хората към "прасето"(използвам "прасе" и в икономически, и във физически смисъл). Не ми е приятен, дори бих казал, че ми е противен, но въпреки това докато не ми вземе пари от джоба не ми пречи. Човекът прави бизнес благодарение на миналото на майка си. Има възможност прави и аз да имах възможност и аз щях да съм същия, с разликата, че щях да съм -100кг. . Та така де, исках да споделя, това което гледам от хората и по точно лицемерността им. Когато направи Лафка, всички плюха, псуваха, "бойкотираха","протестираха" и в крайна сметка излезе, че всяко чудо е за 3 дни. Като гледам какви опашки се извиват пред Лафка и ми става ясно хората как мразят олигархията. Навсякъде има олигархия и не виждам нищо лошо в това, стига да се развива пазара, а тъжната истина е, че Пеевски успешно развива пазара, поне с някой неща, не коментират Водстрой-98, Хидрострой и т.н., а фирмите с "комерсиална" цел.
                Сори пич, ама мнението ти е доста късогледо. Това, че прасето не ти бърка пряко в джоба не означава, че не ти бърка косвено, посредством срастването му с властта и тоталното отравяне на бизнес средата в България. А отравянето на бизнес средата, повярвай ми, много сериозно ти бърка в джоба.

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
                  Какво значение кои са акционерите , всъщност ? Ако има проблем с произхода на средствата на акционерите, то това е проблем на прокуратура и т.н., не на дружеството.
                  По същата логика , със сигурност, акции на много известни международни компании се притежават и от открито бандитски структури и лица, но това не рефлектира върху юридическите и търговските субекти ! Нали ?
                  Само в тази продънена държавица , всичко се асоциира с физическите лица и техните качества.
                  Скотомислие, така да се каже !

Коментар

Не знам, но гледам едно интересно отношение на хората към "прасето"(използвам "прасе" и в икономически, и във физически смисъл). Не ми е приятен, дори бих казал, че ми е противен, но въпреки това докато не ми вземе пари от джоба не ми пречи. Човекът прави бизнес благодарение на миналото на майка си. Има възможност прави и аз да имах възможност и аз щях да съм същия, с разликата, че щях да съм -100кг. . Та така де, исках да споделя, това което гледам от хората и по точно лицемерността им. Когато направи Лафка, всички плюха, псуваха, "бойкотираха","протестираха" и в крайна сметка излезе, че всяко чудо е за 3 дни. Като гледам какви опашки се извиват пред Лафка и ми става ясно хората как мразят олигархията. Навсякъде има олигархия и не виждам нищо лошо в това, стига да се развива пазара, а тъжната истина е, че Пеевски успешно развива пазара, поне с някой неща, не коментират Водстрой-98, Хидрострой и т.н., а фирмите с "комерсиална" цел.
                    Ами то и на нас ни е интересно отношението на такива като теб пък ? Вземи ти тогава коментирай цитираните от теб фирми тук ? Ако вземем и тях да нищим само схеми и измами ще излезнат и от там ! Повечето търгове и поръчки как мислиш ,че ги печелят ? Да не говорим и какво източване и надуване на цените правят, а това се отразява на всички нас, чрез бюджета и данъците ни ! А за монопола,който създават в някои бизнеси фирмите около прасето там да не говорим въобще !

Коментар

• Първоначално изпратено от g@rga Разгледай мнение
                      Чети преди да пишеш! Къде съм казал да се пазим от маркета? Моята може да куца но твоята е пълен инвалид! Естествено, че макар и да съм нямал проблеми с маркета ще ми е наприятно да пазарувам от тях като знам, че тази свиня им е собственик.

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
                        Пак ти издиша тезата?! Теб какво ти пука, че свинята им бил собственик? Свинята лично на теб какво ти е направил? Да ти е изял закуската, да краде от твоите пари, да те е уволнил от работа?
                        Робуваш на схващания, налагани в публичното пространство от кръгът Капитал!
                        Извинявай, че се намесвам и не те знам ти от кои кръгове си, но прасето прави точно това ,което изброяваш ! Ако се замислиш сам ще се сетиш защо !

Коментар

Пак ти издиша тезата?! Теб какво ти пука, че свинята им бил собственик? Свинята лично на теб какво ти е направил? Да ти е изял закуската, да краде от твоите пари, да те е уволнил от работа?
                          Когато нещо ми е противно и неприятно го избягвам. Ти ако нямаш проблеми с това си е твоя работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от g@rga Разгледай мнение
                            Чети преди да пишеш! Къде съм казал да се пазим от маркета? Моята може да куца но твоята е пълен инвалид! Естествено, че макар и да съм нямал проблеми с маркета ще ми е наприятно да пазарувам от тях като знам, че тази свиня им е собственик.

Коментар

• "Да се пазим ли от "Петрол", защото там е поставения човек на престъпника Цветан Василев - Гриша Ганчев?
                              Да се пазим ли от Тексимбанк, защото зад тях са варненци?"

Много ясно, че няма да стъпваме там. И не само това. И български цигари няма да пушим. И жълти вестници няма да четем. Да гласуваш с парите си е много по-важно от гласуването на изборите.

Коментар

Гарга ли си, сврака ли си, но логиката ти малко куца да ти кажа! Да сме се били пазили от Техномаркет, защото Едрото момче щяло да купува 50% процента от тях?!
                                То по тази логика ние не можем да си купим нищо свестно в България! Да се пазим ли от "Петрол", защото там е поставения човек на престъпника Цветан Василев - Гриша Ганчев?
                                Да се пазим ли от Тексимбанк, защото зад тях са варненци?
                                А защо да не се пазим и в момента от Техномаркет, които съмнително смениха собствеността и минаха в ръцете на един... Миролио, който дори не искам да го коментирам?!

Коментар

Working...
                                X