Първоначално изпратено от Mammita
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Техномаркет - пазете се!
Collapse
X
-
''Нещата не са такива, каквито изглеждат, нито пък е обратното.''
-
Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнениеНапротив, има много голямо значение кои са акционерите. Аз, например, досега не съм оставил и 1 ст. в т.н. "Лафка". Вече няма да оставя и 1 ст. в Техномаркет. Ако 50% от българите направят като мен, белким поразкараме малко олигарсите, заради, които в България не щат да дойдат почти никакви читави инвеститори. Така, че пълен бойкот на Техномаркет и на Лафка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнениеНапротив, има много голямо значение кои са акционерите. Аз, например, досега не съм оставил и 1 ст. в т.н. "Лафка". Вече няма да оставя и 1 ст. в Техномаркет. Ако 50% от българите направят като мен, белким поразкараме малко олигарсите, заради, които в България не щат да дойдат почти никакви читави инвеститори. Така, че пълен бойкот на Техномаркет и на Лафка.''Нещата не са такива, каквито изглеждат, нито пък е обратното.''
Коментар
-
Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнениеИ само искам да вметна друго. Ще се изненадам, ако почнете да ми обяснявате за Техномаркет как косвено ни е бръкнато от джоба. Всичките сделки, които се извършиха за законово определени или по-точно законово неопределени, т.е. разрешени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеАми то и на нас ни е интересно отношението на такива като теб пък ? Вземи ти тогава коментирай цитираните от теб фирми тук ? Ако вземем и тях да нищим само схеми и измами ще излезнат и от там ! Повечето търгове и поръчки как мислиш ,че ги печелят ? Да не говорим и какво източване и надуване на цените правят, а това се отразява на всички нас, чрез бюджета и данъците ни ! А за монопола,който създават в някои бизнеси фирмите около прасето там да не говорим въобще !
Коментар
-
Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнениеНе знам, но гледам едно интересно отношение на хората към "прасето"(използвам "прасе" и в икономически, и във физически смисъл). Не ми е приятен, дори бих казал, че ми е противен, но въпреки това докато не ми вземе пари от джоба не ми пречи. Човекът прави бизнес благодарение на миналото на майка си. Има възможност прави и аз да имах възможност и аз щях да съм същия, с разликата, че щях да съм -100кг. . Та така де, исках да споделя, това което гледам от хората и по точно лицемерността им. Когато направи Лафка, всички плюха, псуваха, "бойкотираха","протестираха" и в крайна сметка излезе, че всяко чудо е за 3 дни. Като гледам какви опашки се извиват пред Лафка и ми става ясно хората как мразят олигархията. Навсякъде има олигархия и не виждам нищо лошо в това, стига да се развива пазара, а тъжната истина е, че Пеевски успешно развива пазара, поне с някой неща, не коментират Водстрой-98, Хидрострой и т.н., а фирмите с "комерсиална" цел.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнениеКакво значение кои са акционерите , всъщност ? Ако има проблем с произхода на средствата на акционерите, то това е проблем на прокуратура и т.н., не на дружеството.
По същата логика , със сигурност, акции на много известни международни компании се притежават и от открито бандитски структури и лица, но това не рефлектира върху юридическите и търговските субекти ! Нали ?
Само в тази продънена държавица , всичко се асоциира с физическите лица и техните качества.
Скотомислие, така да се каже !
Коментар
-
Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнениеНе знам, но гледам едно интересно отношение на хората към "прасето"(използвам "прасе" и в икономически, и във физически смисъл). Не ми е приятен, дори бих казал, че ми е противен, но въпреки това докато не ми вземе пари от джоба не ми пречи. Човекът прави бизнес благодарение на миналото на майка си. Има възможност прави и аз да имах възможност и аз щях да съм същия, с разликата, че щях да съм -100кг. . Та така де, исках да споделя, това което гледам от хората и по точно лицемерността им. Когато направи Лафка, всички плюха, псуваха, "бойкотираха","протестираха" и в крайна сметка излезе, че всяко чудо е за 3 дни. Като гледам какви опашки се извиват пред Лафка и ми става ясно хората как мразят олигархията. Навсякъде има олигархия и не виждам нищо лошо в това, стига да се развива пазара, а тъжната истина е, че Пеевски успешно развива пазара, поне с някой неща, не коментират Водстрой-98, Хидрострой и т.н., а фирмите с "комерсиална" цел.
Коментар
-
Първоначално изпратено от g@rga Разгледай мнениеЧети преди да пишеш! Къде съм казал да се пазим от маркета? Моята може да куца но твоята е пълен инвалид! Естествено, че макар и да съм нямал проблеми с маркета ще ми е наприятно да пазарувам от тях като знам, че тази свиня им е собственик.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеПак ти издиша тезата?! Теб какво ти пука, че свинята им бил собственик? Свинята лично на теб какво ти е направил? Да ти е изял закуската, да краде от твоите пари, да те е уволнил от работа?
Робуваш на схващания, налагани в публичното пространство от кръгът Капитал!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеПак ти издиша тезата?! Теб какво ти пука, че свинята им бил собственик? Свинята лично на теб какво ти е направил? Да ти е изял закуската, да краде от твоите пари, да те е уволнил от работа?
Робуваш на схващания, налагани в публичното пространство от кръгът Капитал!''Нещата не са такива, каквито изглеждат, нито пък е обратното.''
Коментар
-
Първоначално изпратено от g@rga Разгледай мнениеЧети преди да пишеш! Къде съм казал да се пазим от маркета? Моята може да куца но твоята е пълен инвалид! Естествено, че макар и да съм нямал проблеми с маркета ще ми е наприятно да пазарувам от тях като знам, че тази свиня им е собственик.
Робуваш на схващания, налагани в публичното пространство от кръгът Капитал!
Коментар
-
"Да се пазим ли от "Петрол", защото там е поставения човек на престъпника Цветан Василев - Гриша Ганчев?
Да се пазим ли от Тексимбанк, защото зад тях са варненци?"
Много ясно, че няма да стъпваме там. И не само това. И български цигари няма да пушим. И жълти вестници няма да четем. Да гласуваш с парите си е много по-важно от гласуването на изборите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеГарга ли си, сврака ли си, но логиката ти малко куца да ти кажа! Да сме се били пазили от Техномаркет, защото Едрото момче щяло да купува 50% процента от тях?!
То по тази логика ние не можем да си купим нищо свестно в България! Да се пазим ли от "Петрол", защото там е поставения човек на престъпника Цветан Василев - Гриша Ганчев?
Да се пазим ли от Тексимбанк, защото зад тях са варненци?
А защо да не се пазим и в момента от Техномаркет, които съмнително смениха собствеността и минаха в ръцете на един... Миролио, който дори не искам да го коментирам?!''Нещата не са такива, каквито изглеждат, нито пък е обратното.''
Коментар
Коментар