Първоначално изпратено от pepimili
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Техномаркет - пазете се!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pepimili Разгледай мнениеИ аз съм имала проблем с гаранциите в Техномаркет, но с доста разправии успях да си извоювам сервиз на закупената стока.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеКогато държавата ти съдейства и те подкрепя да създаваш монопол едва ли има много какво да направим срещу това освен да не купуваме от там ! Ще те посъветвам да не гледаш само центъра на София, виж в другите градове какво става ! Такава "успешна политика" е лесно да имаш когато си покровителстван на най-високо ниво !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнениеСмях !
1. как точно " Техномаркета " си е заминал ?
2. само в " Лафка " ли се разпространяват печатни медийни материали ?
3. каква е разликата между разпространение и продажба ? Освен финансовият измерител , естествено ? Или искаш да кажеш , че по принцип се подаряват , но в Лафка се и продават ?
4. как се затваря един медиен кръг и що за животно е това ?
Ейййййй, доматите с колците , а ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнениеНе е напълно така, както го описваш, защото веднага давам пример с центъра на София и по-точно до СУ, където има Лафка, а срещу него аналогично павилионче за цигари, алкохол и вестници. Въпреки, че са на 20м. разстояние пак има опашка пред Лафка. Т.е. има успешна политика. Не искам да ме разбирате погрешно. Не харесвам свинята и начина му на водене на бизнес, но ме дразни лицемерието на българския народ. Като искаха толкова унищожат монополиста сред павилионите, да се редяха на опашка пред другия неизвестен обект, а не да си купуват билетчета за Националната лотария, където наградните фондове са по 17-18млн. лв., а 40% от него са награди по 2-3лв. т.е. нищо не можеш да спечелиш. Но народонаселението няма акъл и се продава лесно и евтино и не визирам само българите, а всички. Не е тайна за никой здравомислещ, че лотариите са направени да манипулират народа(пролите). За това тук във форума може да има и 100 човека, които не купуват от Лафка, но една птичка пролет не прави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеТехномаркета няма какво да го коментираме, той си е заминал пазарно освен ако не спретнат някой специален закон и за него или не притиснат другите им конкуренти по не пазарен начин ! Ще ти кажа и за Лафката защото и там си много заблуден ! Може би не знаеш,че са монополисти в почти цяла България, търговете за павилионите и местата за тях навсякъде са играни и писани по техните изисквания ! А знаеш ли, че искаха да си приемат закон цигари да се продават само в специализирани обекти/демек техните/ ! А да знаеш, че чрез Лафка почти са затворили монополен медиен кръг ? Прасето и семейство освен, че контролират голяма част от медиите контролират и разпространението им, а чрез Лафка и продажбата им !
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеНикога не пазарувам от "Лавка". Не пазарувам от "Техно" вече седма година.
Причините са изброени от предишните съфорумци.
...........
Годишно пазарувам за десетина бона пури, цигари и напитки и за двайсетина/не само за мен/ - техника.
https://www.google.com.tr/search?q=%...G8OwswGPo66gAg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнениеНапротив, има много голямо значение кои са акционерите. Аз, например, досега не съм оставил и 1 ст. в т.н. "Лафка". Вече няма да оставя и 1 ст. в Техномаркет. Ако 50% от българите направят като мен, белким поразкараме малко олигарсите, заради, които в България не щат да дойдат почти никакви читави инвеститори. Така, че пълен бойкот на Техномаркет и на Лафка.
Никога не пазарувам от "Лавка". Не пазарувам от "Техно" вече седма година.
Причините са изброени от предишните съфорумци.
...........
Годишно пазарувам за десетина бона пури, цигари и напитки и за двайсетина/не само за мен/ - техника.
https://www.google.com.tr/search?q=%...G8OwswGPo66gAg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнениеНапротив, има много голямо значение кои са акционерите. Аз, например, досега не съм оставил и 1 ст. в т.н. "Лафка". Вече няма да оставя и 1 ст. в Техномаркет. Ако 50% от българите направят като мен, белким поразкараме малко олигарсите, заради, които в България не щат да дойдат почти никакви читави инвеститори. Така, че пълен бойкот на Техномаркет и на Лафка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от g@rga Разгледай мнение, на мен не ми харесва да бъда клиент на фирма собственост на тази свиня. За съжаление никой не го интересува произхода на парите. В Мексико има милиардер затворник, тук такива притежават всичко, стават премиери, банкери, филантропи, собственици на големите местни компании и тн.
Разбрах, телевизорите вече няма да са телевизори, след като Пеевски си даде парите !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеТехномаркета няма какво да го коментираме, той си е заминал пазарно освен ако не спретнат някой специален закон и за него или не притиснат другите им конкуренти по не пазарен начин ! Ще ти кажа и за Лафката защото и там си много заблуден ! Може би не знаеш,че са монополисти в почти цяла България, търговете за павилионите и местата за тях навсякъде са играни и писани по техните изисквания ! А знаеш ли, че искаха да си приемат закон цигари да се продават само в специализирани обекти/демек техните/ ! А да знаеш, че чрез Лафка почти са затворили монополен медиен кръг ? Прасето и семейство освен, че контролират голяма част от медиите контролират и разпространението им, а чрез Лафка и продажбата им !
1. как точно " Техномаркета " си е заминал ?
2. само в " Лафка " ли се разпространяват печатни медийни материали ?
3. каква е разликата между разпространение и продажба ? Освен финансовият измерител , естествено ? Или искаш да кажеш , че по принцип се подаряват , но в Лафка се и продават ?
4. как се затваря един медиен кръг и що за животно е това ?
Ейййййй, доматите с колците , а ?
Коментар
Коментар