IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    Жалко. Винаги така става - обонговските и путинските платени тролове омърсяват всяка тема. Всеизвестни са.
    Модераторите естествено не ги закачат ....ясно е защо.

Между другото има една функция в контролния панел която много помага - нарича се игнор.
    Слагаш ги такива там и преставаш да им виждаш простотиите...
    Споко бе, оттегля се само този профил, останалите Мишета продължават...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
      Аз бях до тук в тази тема!
      Сигурно има хора, които съм дразнел с написаното, може и да има и такива, които са припознали нещо за себе си от това, което съм постнал, но това не мога да го нарека форум и не си струва да се продължава със следенето на темата за мен!
      Довиждане!
      Жалко. Винаги така става - обонговските и путинските платени тролове омърсяват всяка тема. Всеизвестни са.
      Модераторите естествено не ги закачат ....ясно е защо.

Между другото има една функция в контролния панел която много помага - нарича се игнор.
      Слагаш ги такива там и преставаш да им виждаш простотиите...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
        Не е ли време да поговорим и затова как темата за бежанците се ползва и за отвличане на вниманието от темата за продължаващата руска агресия в Украйна, окупацията на Крим, кървавия режим на Путин.....
        Може бе!

Само дето НЯМА руска агресия в Украйна. Хунтата сама започна гражданска война срещу руснаците в Донбас.
        Няма и "окупация" на Крим. В автономната република Крим беше проведен референдум, на който кримските граждани с ОГРОМНО мнозинство решиха да се присъединят към Руската федерация. Каква окупация?
        А "кървавият" режим на Путин е само с приказките на платените американски тролове.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
          Това ("оттеглянето") за всички Мишета ли важи?
          Модератор !

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            Давай мутко, все ще намериш някой да ти се хване.
            А всеки, който е отдавна в този форум знае кой е gigow, и че не е празноглава тъпа мутка.
            Не знам, никога не се е случвало някой да се отнася към теб като към непразноглава и умна ... фитка
            Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
              Аз бях до тук в тази тема!
              Сигурно има хора, които съм дразнел с написаното, може и да има и такива, които са припознали нещо за себе си от това, което съм постнал, но това не мога да го нарека форум и не си струва да се продължава със следенето на темата за мен!
              Довиждане!
              Това ("оттеглянето") за всички Мишета ли важи?

Коментар

• Аз бях до тук в тази тема!
                Довиждане!

Коментар

• Не е ли време да поговорим и затова как темата за бежанците се ползва и за отвличане на вниманието от темата за продължаващата руска агресия в Украйна, окупацията на Крим, кървавия режим на Путин... някак последният се надява, допълнително раздухвайки един реален проблем, какъвто е бежанската вълна, европейците да забравят затова, какви ги върши джуджо на изток...

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                    Абе, гигълчо, на теб кой ти е внушил, че в gigow пък се допуска имането на мозъчно вещество
                    Давай мутко, все ще намериш някой да ти се хване.
                    А всеки, който е отдавна в този форум знае кой е gigow, и че не е празноглава тъпа мутка.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                      То в руслямистан скоро изобщо няма да има папу, не само безплатно, та по тая точка си прав.
                      Виж, за това, че не обичат муслитата съвсем си се объркал. Все пак Великият Везир кадъйров е башбакан на област в която рушнак не мое да стъпи, без негово позволение. Има си и въоръжена армия главорези, точно от ти дето се плашиш.
                      По точка три си прав, асад е просто бизнес за императорчето и ще го зареже веднага, след като го използва за извиване ръце на западняците.
                      Нищо не мога да ти кажа!
                      Ако изречеш едно твърдение без аргументи! Си е просто твърдение. Лозунг!

Проблемът е, че хора като теб пишат някакви негативни неща за Русия без значение каква е темата! Те трябва да се изпразнят!
                      Те са като другите идиоти, които без значение, отново на темата плюят САЩ и те само и само да се изпразнят!

Хора като теб и тези, които наистина може би са тролове, а може и да не са, не знам, в тези тема конкретно определят всеки против бежанското нашествие за русофил!
                      Дали е случайно или не не знам, ако изразя мнение без факти, ще е спекулация!

Това го казвам най-сериозно и отговорно!
                      Пиша в темата, защото съм българин, християнин и се опасявам от ислямизацията на България и Европа и това е моята мотивация. За съжаление много от хората във форума нямат чисто морална мотивация, а някаква друга!

Прочети отново какво си написал! Какво ми пишеш на мен! Прочети ми мненията в темата! Има ли някъде да съм писал в тази тема от многобройните ми мнения нещо против САЩ? Има ли нещо да съм писал за Русия, има ли подкрепа за Путин някъде?

Очакваш ли нещо да ти напиша на твоя коментар! Пълен нонсенс??? Като изключим закачките и хапливостта си мисля, че все пак не целия форум е от тролове! Нядавам се, че има и хора от чисто принципна позиция тук! Тва е искрен съм, за това си напрвих труда да пиша тоя отговор! Или България и българите ще ги има или няма да ги има!

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                        Айдее, гъргойлите михайлови хванаха михаля
                        Плачкат за модератор, за да не правят нови профили.
                        Трябва да давате всичко от себе си, гаспада!
                        0 лева засега!
                        МОДЕРАТОРИ !!!

Коментар

Ненапразно си избрал ник на безмозъчно същество.
                          Абе, гигълчо, на теб кой ти е внушил, че в gigow пък се допуска имането на мозъчно вещество
                          Yeah

Коментар

Като гледам с каква плява си станал заслужил инвеститор, направо си мисля да започна с друг никнейм, поне няма да съм в твойта група.
                            Ти си най-идиотския нищонеказващ трол тука.
                            Ненапразно си избрал ник на безмозъчно същество.
                            Лапаш директно бе шапкар!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                              Ако някой е писал по този въпрос, моля да бъда извинен - нямам време за четене.
                              Та седя си аз, гледам новини или чета за сирийските бежанци, представям си мислено географската карта на света. Сирия се намира под Източна Турция, т.е. на юг от нея. От Сирия до Грузия, по груба преценка са около 450-500 км. А от там до Русия са максимум 150 км. Равносметката: изминавайки не повече от 650 км. сирийските бежанци биха стигнали до Великата Русия, най-добрата за живеене страна, най-демократичната, най-богатата и всичко, останало "най" в света. Освен това Москва и Дамаск са приятели.
                              Тогава защо сирийците не бягат в Русия, не търсят убежище в нея? По официални данни на руската Федерална служба по миграция от началото на конфликта са постъпили около 3300 молби за убежище от сирийци, а статут на бежанци са получили само половината от тях. А сирийските бежанци са няколко милиона и търсят убежище в Европа /главно западна/, Турция, Ливан, Йордания, дори и в Ирак и Египет.
                              Та не мога да се начудя, защо сирийските бежанци не предпочитат една доказано приятелска, братска страна, най-малкото заради близките приятелски отношения между Путин и Башар Асад. /Виждали ли сте ги на снимка един до друг? На мене много ми приличат на известните герои от епохата на нямото кино Крачун и Малчо, но това е друга тема./
                              Та дали някой може да ми помогне да си отговоря на въпроса за странното поведение на сирийските бежанци?
                              Благодаря предварително!

ПП. Този пост май ще бъде номер 2000 за мене. Ура! Ей, все пак за 13 години и кусур, успях да ги направя 2000!
                              Именно!

Оказва се, че в целия сценарий с бежанците има голяма доза лъжа, театър и кино (типичната путинска пропаганда)...

Ето например ситуацията на унгарската граница, където оказва се бежанци и мигранти минават от 50 различни места, но "храбрата" унгарска армия брани с водни оръдия и солзотворен газ само пробива при Рьозке, където по една случайност са струпани множество телевизионни екипи (включително случката с оная мърша дето спъваше бащи с деца и риташе малки момиченца)...

Или пък "затворената" германска граница (тук по-скоро швабите решиха леко да забавят потока)...

В същото време другарят Асад сипе лъжи от... руски ефир...

А Михайловската линия се тръшка и реве за затритата Европа...

Коментар

• Айдее, гъргойлите михайлови хванаха михаля
                                Плачкат за модератор, за да не правят нови профили.
                                Трябва да давате всичко от себе си, гаспада!
                                0 лева засега!
                                Yeah

Коментар

Working...
                                X