IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Плащат ми заплата за работата, която върша за работодателя си, тук съм доброволец... впрочем грозната ти клевета е подсъдна и тъй като те познавам, срещали сме се и на живо, няма да ми е трудно да те погна по съответния ред, та да ти се наложи да продаваш облизвации, жабоци, мабоци, мискети, мавруди и квото там имаш... спокойно, не мисля да го правя, не ми се занимава...

Иначе пореден безсмислен чаршаф гледам си сътворил...
    А, ясно - ти си нещо като нашите политици - не се продаваш, просто се даваш безплатно - ясно.

Щял да ме погне... по същата логика всеки може да погне всекиго, че пише политически коментари.

Впрочем пробвай се - създай прецедент, на базата на който аз пък ще осъдя поне 10 души, дето ме изкарват "комунист", "мурзилка" и не знам какво още, само защото казвам истината или пиша това, което мисля.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Разбрал съм, че е качествен, защото чета мненията му в икономическите и инвеститорските теми. Разбира се - ти тия теми не ги четеш, а и нямаш капацитетът да оцениш мненията му. Ти тролиш единствено в политическите теми.
      Ма ти сериозно ли? Пет коментара общи приказки на кръст в темите на Атерата и Хима, впрочем и там го разкриха, че е трол... и реши, че качествен... много ти е нисък прага, бе мен...

Коментар

Как разбра, че е качествен, еле пък човек... аз наистина настоявам, мултиакаунтното Мише да получи полагащото му се внимание от модерацията... инж. (Михаил) Петров а.к.а. Мишо Флорида, а.к.а Михаелис, а.к.а белот (Михайлов)...
        Разбрал съм, че е качествен, защото чета мненията му в икономическите и инвеститорските теми. Разбира се - ти тия теми не ги четеш, а и нямаш капацитетът да оцениш мненията му. Ти тролиш единствено в политическите теми.

Коментар

• Модератор????

Коментар

Следя няколко полски сайта и в интерес на истината леко ме разочароват, същите глупости, квито чета и у нас... което пък от друга страна е оптимистично - не сме само ние...
            Да бе,непременно требе да си у тълпата,пардон,народа!!!Е ,бил съм,видял съм го колко чини!!!Първосигнално мислене!!!Такова им е!!!Мом-че!!!

Коментар

Как ще е безсмислен, смехът е здраве!
              Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
                Леле-мале, пак те пере тока по цял ден, абе момче да не изгорят бушоните. Глей тука гадните мурзилки как вият в подкрепа на Путин, смешен си еййй...

http://www.focus-news.net/news/2015/...-v-polsha.html
                Следя няколко полски сайта и в интерес на истината леко ме разочароват, същите глупости, квито чета и у нас... което пък от друга страна е оптимистично - не сме само ние...

Коментар

Един екзистенциален, така да се каже, въпрос към тебе:

Знам, че ти плащат - но все пак не ти ли е неудобно да пишеш очевидни глупости и да ставаш за резил заради някакви (надали са големи) пари?
                  Импе,айде на него му плащат!!!Ама ти що пишеш!!!Да не пишеш пак някоя книга!!!

Коментар

Как разбра, че е качествен, еле пък човек... аз наистина настоявам, мултиакаунтното Мише да получи полагащото му се внимание от модерацията... инж. (Михаил) Петров а.к.а. Мишо Флорида, а.к.а Михаелис, а.к.а белот (Михайлов)...
                    Модератор !

Коментар

Знам, че ти плащат - но все пак не ти ли е неудобно да пишеш очевидни глупости и да ставаш за резил заради някакви (надали са големи) пари?
                      Плащат ми заплата за работата, която върша за работодателя си, тук съм доброволец... впрочем грозната ти клевета е подсъдна и тъй като те познавам, срещали сме се и на живо, няма да ми е трудно да те погна по съответния ред, та да ти се наложи да продаваш облизвации, жабоци, мабоци, мискети, мавруди и квото там имаш... спокойно, не мисля да го правя, не ми се занимава...

Коментар

Не е ли време да поговорим и затова как темата за бежанците се ползва и за отвличане на вниманието от темата за продължаващата руска агресия в Украйна, окупацията на Крим, кървавия режим на Путин... някак последният се надява, допълнително раздухвайки един реален проблем, какъвто е бежанската вълна, европейците да забравят затова, какви ги върши джуджо на изток...
                        Леле-мале, пак те пере тока по цял ден, абе момче да не изгорят бушоните. Глей тука гадните мурзилки как вият в подкрепа на Путин, смешен си еййй...

http://www.focus-news.net/news/2015/...-v-polsha.html

Коментар

Стой, бе. Когато качествен човек напусне, значи троловете са победили отново.

Коментар

Не е ли време да поговорим и затова как темата за бежанците се ползва и за отвличане на вниманието от темата за продължаващата руска агресия в Украйна, окупацията на Крим, кървавия режим на Путин... някак последният се надява, допълнително раздухвайки един реален проблем, какъвто е бежанската вълна, европейците да забравят затова, какви ги върши джуджо на изток...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                              Аз бях до тук в тази тема!
                              Сигурно има хора, които съм дразнел с написаното, може и да има и такива, които са припознали нещо за себе си от това, което съм постнал, но това не мога да го нарека форум и не си струва да се продължава със следенето на темата за мен!
                              Довиждане!
                              Стой, бе. Когато качествен човек напусне, значи троловете са победили отново.

Коментар

• Никой не обръща внимание ли на статията, пейстната от Бобанов - а вместо това се дърляте за някакви глупости... абе, вий малки деца сте ли?

Върнете се и прочетете - защото това очаква Европа, ако политиците ни продължат да лакейничат на мръсната маймуна обонго !!! И ако цифрата 100 000 000 нашественици ви се вижда ного - знайте, че това е само около 7% от населението на Арапия и Негрия !!!

Карлосов - сирийците не бягат в "братска" Русия - защото Русия все още е държава - пръво: тя охранява границите си и ако талибанците пробват да нахлуват така, граничарите ще ги посрещат не с хляб и сол, а с шмайзери и картечници, второ - дори и да допусне някакви арапи, Русия няма да си губи времето да ги "интегрира" цял живот, но ще трябва да работят (а те това май не го обичат), трето - няма да им плаща цял живот социални помощи и най-вече - четвърто - няма да им позволява да нарушават законите както си искат, защото такива им били "етнокултурните особености и традициите", защото Русия е държава със ЗАКОНИ и който не ги спазва, си носи последствията. Или - както каза Владимир Путин:

В Русия живеят руснаци. Всяко малцинство, независимо от къде е, което иска да живее, работи и яде в Русия трябва да говори руски език и трябва да уважава и спазва руските закони. Ако някой иска Шериат, съветвам ги да отидат в държавите, където това е държавен закон. Русия не се нуждае от малцинствата. Малцинствата се нуждаят от Русия и ние няма да им предоставим специални привилегии или да редактираме законодателството си спрямо техните желания, независимо колко силно крещят думата „дискриминация“.

Това е. Кратко, просто, ясно и категорическо. Това е казано в държава със стотици малцинства, които обаче не съм чул да се възмутят от това изказване и да писнат: "дискриминация-я-я-я !!!" - защото там просто такива не минават. Там, ако си от някакво малцинство, нещата са прости - работиш, спазваш законите, владееш официалният език на държавата - и в замяна Русия те третира както всеки етнически руснак с всичките права и задължения. Нещо неясно?

Да - Русия не е от най-богатите страни - но има и по-важни неща от това. Например в Русия няма опасност банда ислямисти да отвлекат детето ти, да го изнасилват до смърт - и още стотици деца като него, а полицаите да не смеят да ги арестуват, та да не би да ги "дискриминират". В Русия няма опасност орда цигани да се самонастанят на твоята земя, да започнат да те тероризират, да те окрадат 50 пъти и накрая да те пребият до смърт, а властите да не смеят да ги прогонят, защото от Страсбург не позволявали... защото Страсбург вече не играе там - руснаците не искат някакви п.д.рунгели отвън да им казват какво да правят в тяхната си държава.

Затуй - ако положението туканка стане нетърпимо - по-скоро ще бягам на изток - не заради някакво русофилство, но просто - от здрав разум, защото искам да живея в нормална държава, а не в катун.

Коментар

Working...
                                X