IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Георги Марков:

48 000 чаавета захвърлили "бежанците" в Унгария !!!

http://www.blitz.bg/news/article/361631

Вярно ли е това? И ако да - с какво тия т.нар. "бежанци" се различават от циганорите? - За момента с абсолютно нищо !!! Диви, арогантни, нагли - не се грижат за децата си, а ги използват като щит или ги оставят да се давят в морето !!!
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Първо - т.нар. "клевета" не е срещу името ти, а срещу някакъв безименен ник, зад който никой не знае кой стои. Второ - "клевета" е да обвиниш някого в престъпление.... къде в НК е определено като "престъпление" да пишеш някакви мнения в някакъв форум, срещу заплащане или без?

То ако беше така, съдилищата 20 години само с такива дела щяха да се занимават.

Хубаво - щом твърдиш, че пишеш глупости безплатно - така да е - моите извинения, оттеглям терминът "платен", щом така ще ти е по-комфортно.

Игнор.

.
      Разигнор. Това противоречи на принципите ми - да отказвам правото на мнение на някого, само защото е различно от моето - дори когато отказът важи само за мен. Съжалявам, ако вчера съм бил малко по-остър.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
        Импе, таз титла "Баща на българите". Пък Дучето само вожд. Бъди по патриархално настроен.
        п.п. Вчера, чета, яко сте се изпокарали, Омешали сте Сирия с Украйна. Ньедейте така! Ще затворят и тази тема. Добре че идват празници, та дано спадне малко патоса.
        Леле, човек, ти си патологичен оптимист: Та нали, остане ли свободно време, те всичкото ще вземат и ще го "инвестират" тук? Да не говорим за енергията...

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
          Ако някой е писал по този въпрос, моля да бъда извинен - нямам време за четене.
          Та седя си аз, гледам новини или чета за сирийските бежанци, представям си мислено географската карта на света. Сирия се намира под Източна Турция, т.е. на юг от нея. От Сирия до Грузия, по груба преценка са около 450-500 км. А от там до Русия са максимум 150 км. Равносметката: изминавайки не повече от 650 км. сирийските бежанци биха стигнали до Великата Русия, най-добрата за живеене страна, най-демократичната, най-богатата и всичко, останало "най" в света. Освен това Москва и Дамаск са приятели.
          Тогава защо сирийците не бягат в Русия, не търсят убежище в нея? По официални данни на руската Федерална служба по миграция от началото на конфликта са постъпили около 3300 молби за убежище от сирийци, а статут на бежанци са получили само половината от тях. А сирийските бежанци са няколко милиона и търсят убежище в Европа /главно западна/, Турция, Ливан, Йордания, дори и в Ирак и Египет.
          Та не мога да се начудя, защо сирийските бежанци не предпочитат една доказано приятелска, братска страна, най-малкото заради близките приятелски отношения между Путин и Башар Асад. /Виждали ли сте ги на снимка един до друг? На мене много ми приличат на известните герои от епохата на нямото кино Крачун и Малчо, но това е друга тема./
          Та дали някой може да ми помогне да си отговоря на въпроса за странното поведение на сирийските бежанци?
          Благодаря предварително!

ПП. Този пост май ще бъде номер 2000 за мене. Ура! Ей, все пак за 13 години и кусур, успях да ги направя 2000!
          Аз пък както си седя у тоалетната си мисля защо най богатата и най демократична страна не вземе да ги приеме.Нали преди това ги бомбардира с демократични бомби.Дончо бе ти нали си там кво ти пука за Европа?А за Русия има много да се чудиш.Не Русия хвърля бомбите в Близкия изток.Който предизвика проблема сега ще му сърба последствията.Господ си знае работата и не го интересува ти какво мислиш.Иде края американо бритаската простотия.Ще бъдете ликвидирани.....
          Last edited by power grid; 17.09.2015, 09:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
            Не е ли време да поговорим и затова как темата за бежанците се ползва и за отвличане на вниманието от темата за продължаващата руска агресия в Украйна, окупацията на Крим, кървавия режим на Путин... някак последният се надява, допълнително раздухвайки един реален проблем, какъвто е бежанската вълна, европейците да забравят затова, какви ги върши джуджо на изток...
            Не няма да говорим.Съжалявам ама няма да ти плащат повече за писане на простотии тука

Коментар

Следя няколко полски сайта и в интерес на истината леко ме разочароват, същите глупости, квито чета и у нас... което пък от друга страна е оптимистично - не сме само ние...
              Това само доказва умствения ти капацитет.То и в Полша има такива като тебе и не само там а по целия свят.

Коментар

Не искам да съм такова, камо ли там - по-добре ме турете Дуче тук, за да не стават сакатлъци.
                Импе, таз титла "Баща на българите". Пък Дучето само вожд. Бъди по патриархално настроен.
                п.п. Вчера, чета, яко сте се изпокарали, Омешали сте Сирия с Украйна. Ньедейте така! Ще затворят и тази тема. Добре че идват празници, та дано спадне малко патоса.

Коментар

Не е ли време да поговорим и затова как темата за бежанците се ползва и за отвличане на вниманието от темата за продължаващата руска агресия в Украйна, окупацията на Крим, кървавия режим на Путин... някак последният се надява, допълнително раздухвайки един реален проблем, какъвто е бежанската вълна, европейците да забравят затова, какви ги върши джуджо на изток...
                  Да, да, за отвличане на вниманието е, доколкото самите бежанци....бягат сами от нашите земи
                  Но вниманието на местна почва се отвлича от проблема с мизерното съществуване на милиони българи, проблемите със здравеопазването, липсата на адекватна съдебна система и ...
                  ... донякъде във връзка с бедстващите бежанци - липсата на каквато и да е политика за районите, пострадали от наводнения ... и бедстващите българи ... вкл. и от цигански нападения

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                    Много просто Дон Карлос,
                    Отговора е елементарен!
                    Първо в Русия няма толкова безплатно "папу" колкото в Германия!
                    И второ в Русия не само, че не обичат арабите, а и никога няма да им дадат да си развяват коня подобно на това, което западноевропейската толерастия им позволява!
                    На трето място Башар Асад не е "брат" на Путин, а стратегически партньор. При партньрите не е необходимо да има обич, а е просто бизнес!

Ние към днешна дата сме партньор на САЩ, но това, че сме такива, мислиш ли, че кара американците да ни обичат?
                    Болднатият въпрос е особено интересен на фона...на отказваните визи и още повече липсата им за един куп страни в ЕС, но не и за послушния приятел - БГ

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                      Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                      Абе МишЕ Чукотката и Индженера все едно по един калъп са правени... а и имат обща биография - и двамата започнаха кариерата си в коментарите под статиите и леко, леко се примъкнаха в темите на форума...
                      Сънчето/То/ беше по същият начин.Сега за други не си спомням!!Явно е заучено положение!!!Да прецакат стената!!!
                      Кефалче, жалко...съвсем започна да преминаваш границите на елементарната култура, била тя и форумна
                      Сега те виждам и с кофти внушения
                      А добре си спомняш годините, когато си пишехме основно за компании и борса, а политиката я следяхме доколкото ... имахме надежда, че нещата могат да минат в нормалните рамки, познати от западния свят...
                      Това беше 2006та-2007ма ... Та, как съм започнала???
                      Сподели, ако имаш грам достойнство и не следваш ...вече, само партийни поръчения

Коментар

Митенце, клеветата "платен" е черно на бяло... при това квалифицирания състав - изречена е публично (в публичен форум)... такъв рип оф мога да ти спретна, майко смятай, заминаха жабоците и облизвациите...
                        Първо - т.нар. "клевета" не е срещу името ти, а срещу някакъв безименен ник, зад който никой не знае кой стои. Второ - "клевета" е да обвиниш някого в престъпление.... къде в НК е определено като "престъпление" да пишеш някакви мнения в някакъв форум, срещу заплащане или без?

То ако беше така, съдилищата 20 години само с такива дела щяха да се занимават.

Хубаво - щом твърдиш, че пишеш глупости безплатно - така да е - моите извинения, оттеглям терминът "платен", щом така ще ти е по-комфортно.

Игнор.

.

Коментар

Аз от тебе и толкова не съм видял.

Говоря за статиите в самият сайт - а не в темите за коментари.
                          Всъщност колегата кандид е от нашите. Абсурдно крайния му либерализъм постига точно обратния ефект. Ако преди тея коментари, човек е бил умерен, след текстовете изписани от него - ти идва да прегърнеш свастиката. Услуга ни прави, насъсква обществото още повече против циганските пришълци. Дали нарочно го прави или не- не знам, но ефекта е на лице, следователно съм доволен.
                          #dagoduhatbednite

Коментар

• Тази тема заприлича на резултатите от Гугъл - трябва да пропуснеш първите пет резултата, защото са продукт на SEO, а не на смислена информация.
                            Умът ми не го побира защо я държите отгоре с безсмислените си дърляния.
                            Последните две страници не съдържат нищо сериозно. Пука им на читателите за русия и америка, това е български форум. И за българска икономика.

Като си търся аспирин от аптеката - не очаквам аптекарката да ми обяснява, че китайските авточасти са по-качествени от турските.

Коментар

А, ясно - ти си нещо като нашите политици - не се продаваш, просто се даваш безплатно - ясно.

Щял да ме погне... по същата логика всеки може да погне всекиго, че пише политически коментари.

Впрочем пробвай се - създай прецедент, на базата на който аз пък ще осъдя поне 10 души, дето ме изкарват "комунист", "мурзилка" и не знам какво още, само защото казвам истината или пиша това, което мисля.
                              Митенце, клеветата "платен" е черно на бяло... при това квалифицирания състав - изречена е публично (в публичен форум)... такъв рип оф мога да ти спретна, майко смятай, заминаха жабоците и облизвациите...

Коментар

Ма ти сериозно ли? Пет коментара общи приказки на кръст в темите на Атерата и Хима, впрочем и там го разкриха, че е трол... и реши, че качествен... много ти е нисък прага, бе мен...
                                Аз от тебе и толкова не съм видял.

Говоря за статиите в самият сайт - а не в темите за коментари.

Коментар

Working...
                                X