IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• verimg, не се притеснявай за лекенца като това - много бързо ще се стопят в една месомелачка на една скорошна война - пушечно месо винаги трябва . А за НПО и продажниците имам решение - децата вече отраснаха, така че скоро ми приключва ангажимента към тях, и докато ми е все още здрав хвата на ръката, доста зелки мога да нацепя със сапьорна лопатка - така де - "в ползу роду"

Коментар

• Импе,
      просто игнорирай мултиник трола, не си заслужава. Благодаря за историята. Това са неща, които остават.
      Трябва да си даваме сметка обаче, че сме заобиколени от младо поколение, което не съм видял на други места, в нито една страна. Изключително арогантно, пребиващо възрастни хора по рейсовете, изключително просто, все недоволно от нещо. Аз незнам за кого ще се борим, след като те не искат да се борим за тях, няма никакъв респект, мислят си, че ще хванат самолета и ще отидат някъде си и ще си джиткат и вечно ще е така. С един такъв летях миналата седмица. Дойде , изсумтя нещо, предположих, че иска да му направя място, седна. Не носеше никакъв багаж, Всички хора седят спокойно в самолета само тоя като шугав, върти се качва си краката по седалките, върти разни копчета, къде каквото види пипа. Изключете си мобилните телефони? - абе коя си ти та ще ми казваш, едни злобни погледи. А един келеш - да му отвъртиш шамар ще отлети, не можеш да го догониш. Молех се да не е българин, че голям резил, ама не , кацаме на летище София и тоя в момента, в който самолета докосна земята извади телефона и се обади на някакъв друг гей -и му разправя в самолета съм още. И това му го каза около 5 пъти. Страшно важен разговор беше. Та ако трябва за тия да правим нещо, направо събирам багажа и отивам в друга държава. Та доста такъв ненужен материал има в България, поразложени сме отвътре. Имаме поне една генерация, която е много зле. Това са продукти на мултикултурата, И готованковци.

Коментар

• Пфф, тези спомени са твърде смотани, елементарни и сълзливи и изобщо не ме впечатляват, но си е твое право да ги съхраняваш, като едни от най-паметните и съкровени събития в живота си

След като си припознаваш братушките, няма защо да се сърдиш на препоръката да ги навестиш за дълго ...
        Yeah

Коментар

• Малко за "средностатистическия руснак" козяшко глашатайче - защото аз съм ходил в Русия, а за теб се съмнявам - разказвам историята:

Имаме роднини в днешна Белорусь, отиваме на гости около например 87-а. Близки - приемат ни, настаняват ни - обяснимо е - гостоприемство един вид. Обаче: казваме, че искаме да видим Петербург (тогава му викаха Ленинград), че ще идем на хотел и т.н. Нашите роднини скачат - НИКАКЪВ хотел. Братовчед ми вдига телефона и звъни на негов приятел от Петербург - човекът веднага му казва: Да заповядат братушките у дома. Ние се дърпаме - как така - човекът не ни е никакъв, ще ни настанява у тях си - бретчедът не дава дума да се издума - Володя - вика - ще се обиди, ако не отидете.
          Хващаме влакът - отиваме у тоя човек, дето не ни е никакъв. Той, жена му - посрещат ни като отдавна невидени братя. Нагостяват, настаняват... казваме, че на другия ден ще се мотаем, разглеждаме - домакините да не се безпокоят. Володя: Ка-а-ак - АЗ ще ви разведа из нашия град !!! Човекът, като разбрал, че идват "братушки" веднага взел неплатен отпуск, зарязал си работата, за да ни развежда из града !!! И така - три дена - води ни навсякъде, хранят ни, поят ни - НЕПОЗНАТИ ХОРА, дето не са ни никакви !!!
          Тръгваме си - на гарата ни казват: влакът тръгва след 3 минути - другият е чак утре - ще се пробвате ли? Ние: ще се пробваме. Грабваме билетите и тичаме като хахави през линиите. След сто метра дръжката на най-големият куфар, който аз носех се къса. Някакъв случаен руснак, разхождащ се наоколо видя това: тича, грабва куфарът, грабва и една от чантите на майка ми - и хуква да тича с нас към влакът - и така: цял километър !!! Стигнахме когато влакът вече отлепяше, непознатият ни помогна да се качим, помаха ни, тръгна си обратно.... ти ще тичаш ли един километър с непознати хора, чужденци - натоварен с куфарите им, еврогейтаче?

...ей-такива са руснаците - дето им викаш "дриплювци и пияндурници", палячо !!! Аз ги опознах, като учтиви, отзивчиви, добри хора. Но-о-о-о... ако на руснакът му посегнеш на жената, не дай боже на детето, ако му посегнеш на Родината - тогава е друго - тоя мил и любезен човек става ЗВЯР !!!! И така и трябва да бъде, краставите арапи, дето пробваха да се правят на мъже в Мурманск най-добре го разбраха !!! Семейство, близки, приятели, любими, род, Родина не се бранят с разтворени анални бузи, нито с лакействане пред чужди посолства !!!
          Last edited by Императорът; 10.03.2016, 01:00.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Хора" привлича - викаш, а? Хубави хора, дума да няма.

Западното общество НЕ е здраво, общество, което не смее или не може да защити собствените си граждани и дори собствените си ДЕЦА, е тежко и може би дори нелечимо болно !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              OMG - тъжната ирония е, че такива като тебе ще си го получат рано или късно - или от изметта, която защитават, или от своите, които ще си разчистят сметките с предателите. Казвам ти го, за да си го знаеш !!! И хич не говори за задунайци и руслямци - 10 000 такива плужека като тебе и еврогейташката ви дружинка в тоя форум да събере човек, няма да може може да направи един средностатистически руснак.
              Нефелни дрънканици, императорчо ...

Ценностите на западния свят, срещу които рубашките виете, раждат и привличат хора тук в Европа. а вашият свят на мразещите не е привлекателен за никого в изключителната си мисия да въздава правда чрез средствата на омразата. Живеещите като роби така и не осъзнавате, че тази омраза е смъртен враг на всеки успех. Затова ще си кретате на опашката сковани, неразбиращи и отхвърлени от успешните среди.

Пак казвам - в условията на свирепа информационна война, водена от кремълските клоуни, здравото западно общество успява да се съхрани и да оцени лидери, личности, отдадени на страната си. Видимите и невидимите опити на проруслямските имбецили не могат да пробият крепостта.

А средностатистическият руснак е обикновен дрипльо и пияндурник, без съмнение никой европеец не би желал да се идентифицира с такъв.
              Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida
                Пипбелец, всеки има право на възгледи! Това е исконно, демократично и неотменимо право на всеки човек!

Ако приемем, че аз съм расист и ксенофоб! Нетолерантен, анти-мултикултурен субект и расовопредубеден "примат"!

То НПО помиярите, също така имат право да вярват в съществуването на трети пол, да вярват, че гейовете трябва да се женят и да осиновяват деца, да вярват, че не трябва да има расово деление или расова предубеденост, да вярват, че брадат мангал е равно на нуждаещ се, "клет" бежанец!
                Днес сутринта по БТВ соросоидният изрод, гаврещ се с Динко Вълев директно и в прав текст тури знак за равенство между патриотизмът и неофашизмът !!! Значи аз, който както всеки мъж от моето поколение, съм се клел пред знамето да защитавам своята Родина при нужда с оръжие в ръка, съм НЕОФАШИСТ? Моят подпис под тази клетва още се пази там, където трябва, никой не ме е освобождавал от тая клетва, нито аз съм се отказал от нея, защото тя е вписана и в Конституцията !!!! Там е вписано и че измяната към Родината е най-тежко престъпление - ДОКОГА ще търпим соросоидната сган?

Коментар

• Mike Florida

Исляма е религия която работи, знаеш ли това ? Неговата агресия се спира много лесно - силовите структури, полиция и армия просто трябва да са въоръжени с куршуми намазани със свинска кръв. Ако вярващия бъде убит с такъв куршум той наистина ще отиде в ада, той вярва че ще отиде в ада и куршума точно там ще го прати - това е така и е вярно.
                  Та какъв им е проблема да си обработят куршумите и с агресивния ислям бързо ще се приключи, защото изхода от свещенната война ще са отворените врати на ада за тоз който дръзне да убива или провокира употебата на сила срещу него от силовите структури.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                    Мдаа, не е по силите на тъп задунаец да проумее едно гражданско общество, механизмите, коректорите и мотивите му. И руслямци в немско се гърчат за раси като теб, ама това ги поставя в микро-обществото на лузърите и тъпаците и никой не се хаби да се занимава с тях, подминаваме ги като вехта разпоретина.

Слабо ме интересува дали си предобеден или предвечерен, ама докато поредният ганьо ръси акъл за немската държава и нейния канцлер, вече излезе най-неприятната новина за всички евро-епилептици - успехът на Меркел, изречен чрез подкрепата на германците ... И това не е просто една немска новина, а е новина за за света, защото чрез нея се доказва отлагането на провала на Европейския проект, дето всякакви разпенени кауни го бленувате, предричате и се молите от години. Отлага се! Релакс малко, чакайте някои следващи новини за края на Европа и на света ...

OMG - тъжната ирония е, че такива като тебе ще си го получат рано или късно - или от изметта, която защитават, или от своите, които ще си разчистят сметките с предателите. Казвам ти го, за да си го знаеш !!! И хич не говори за задунайци и руслямци - 10 000 такива плужека като тебе и еврогейташката ви дружинка в тоя форум да събере човек, няма да може може да направи един средностатистически руснак.

Ето докъде докараха толерастите Европа:

Шведско градче в ужас - жените и дори децата не смеят да излязат на улицата:

ДОРИ НА 10-ГОДИШНИ МОМИЧЕНЦА НАЛИТАЛИ ТАЛИБАНСКИТЕ ИЗРОДИ И ПОДЧОВЕЦИ !!!!

http://www.blitz.bg/news/article/398066

Обърнете внимание - "полицията" казва на жените да се заключват в къщи и да не излизат, вместо да смажат дивашката престъпна сган !?!?!? Полицаи ли са въобще тия гейтаци, мъже ли са, хора ли са? А ние мислехме, че нашите полицаи нищо не струват !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                      Въпросът е да имаш политическото право да избираш, в какво общество да живееш! В последните години масово се промиват мозъците с кухи понятия като РАСИЗЪМ И КСЕНОФОБИЯ!

++++++++++++++++

Е, аз за себе си, мога да кажа, че искам да живея в общество, в което преобладават представители на моя етнос и на моята раса! Това е исконното ми правото на свободен и демократичен избор! Ако това означава, че съм ксенофоб и расист, значи съм такъв!
                      Да, расово предобеден съм и не съм толерантен, на пук на толерастите!

Гаден расист такъв, те БХК, чичко шорош и сие ще ти дадат да разбереш...

Едни от най-проспериращите нации са японците и южно корейците, на тях простоии за расизъм и ксенофобия не им минават! Убеден съм, че няма да им минат простотии и за "клети" 25 годишни, брадати "бежанци"! Тия шитни минават при западноевропейските идиоти, затова и ще си платят цената!

+++++++++++++++++++

По-точно децата им ще платят истинската цена!

.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                        Мдаа, не е по силите на тъп задунаец да проумее едно гражданско общество, механизмите, коректорите и мотивите му. И руслямци в немско се гърчат за раси като теб, ама това ги поставя в микро-обществото на лузърите и тъпаците и никой не се хаби да се занимава с тях, подминаваме ги като вехта разпоретина.

Слабо ме интересува дали си предобеден или предвечерен, ама докато поредният ганьо ръси акъл за немската държава и нейния канцлер, вече излезе най-неприятната новина за всички евро-епилептици - успехът на Меркел, изречен чрез подкрепата на германците ... И това не е просто една немска новина, а е новина за за света, защото чрез нея се доказва отлагането на провала на Европейския проект, дето всякакви разпенени кауни го бленувате, предричате и се молите от години. Отлага се! Релакс малко, чакайте някои следващи новини за края на Европа и на света ...
                        Ама може ли така, дай оптимистично: отвориха нова магистрала до Камчатка, за мераклиите да бягат от демокрациите

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

Е, аз за себе си, мога да кажа, че искам да живея в общество, в което преобладават представители на моя етнос и на моята раса! Това е исконното ми правото на свободен и демократичен избор! Ако това означава, че съм ксенофоб и расист, значи съм такъв!

Статията е права за Германия!

Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                            Ненужните европейци http://investments.dir.bg/_wm/librar...ite-evropeytsi
                            Не мога да се съглася с написаното в статията, в по-голямата част!

Не е въпросът само в парите, които в случая са акцент, под формата на "беден бял"!

Въпросът е да имаш политическото право да избираш, в какво общество да живееш! В последните години масово се промиват мозъците с кухи понятия като РАСИЗЪМ И КСЕНОФОБИЯ!
                            В които ако се впишеш, си един вид някакъв лош човек!

Статията е права за Германия! Там основната вина е на полицията, защото 500 полицая с палки и щитове, дори и без бой, можеха да разгонят тая сган и да предодвратят ужаса на жените! Нищо, че изметта са били 2000 примерно, 4 пъти повече! Германските мъже, които са били на групи по 3-4 да речем, не могат да се впускат да се бия с орди по 20 или 50 човека, клкото и слаботелесни и рахитични да са арабите! Вината е изцяло на полицията и олигофрените, които са им били началници!

Белите мъже няма да ходят в Кения или където и да е, за да основават колонии, просто вече се вижда, че който от белите иска да е в рамките на християнски свят и да живее предимно само сред своята раса, ще бъде в Източна Европа!
                            Западна Европа, всички си мислят, че винаги едва ли не ще е богата и просперираща, но света се променя! Скоро елита ще се пресели на Изток, а Запада и останалите там, ще проверят що за "стока" е расовия-мултикултурен бълвоч, който създадоха!

Едни от най-проспериращите нации са японците и южно корейците, на тях простоии за расизъм и ксенофобия не им минават! Убеден съм, че няма да им минат простотии и за "клети" 25 годишни, брадати "бежанци"! Тия шитни минават при западноевропейските идиоти, затова и ще си платят цената!
                            По-точно децата им ще платят истинската цена!

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                              При 2-3 Орбановци Европа щеше да умре както е в момента Унгария, не пиши глупотевини
                              Аман от НПО-та,соросоиди и либерасти

Коментар

• Да приемем обратно Цветан Василев! Той в момента си е истински бежанец! И едва след него, можем да приемем още някой заблуден сириец и афганистанец!

Коментар

Working...
                                X