IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
    Турците и стотно пколение в Германия си остават турци ! Не го забравяй.
    Нямат нищо общо с анадолските - както и бай ти Пешко няма общо с българин, като живее сред роми - става си бял ама ром
    Last edited by mibova; 02.10.2015, 11:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
      Турците са вече немско поколение - чалми може да видиш в селото при тебе, не тука По-бели са от теб, по-богати са от теб че за капак и по-образовани от теб.

Да, бройката всеки ден расте. В Б-стан.
      Пак объркахме желаното с реалното.Така е когато човек е далече от Родината акъла му отслабва.А и си първо поколение 100% индиец нов внос малко грамотен и голтак

Коментар

Турците са вече немско поколение - чалми може да видиш в селото при тебе, не тука По-бели са от теб, по-богати са от теб че за капак и по-образовани от теб.

Турците и стотно пколение в Германия си остават турци ! Не го забравяй.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Ми то бройката всеки ден расте.Ти кат си отишъл си ги увеличил с един.Пет милиона са само турските чалми.Та къде са повече мисля е излишно да се спори

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Точно за такива случаи - за нещастие вече реалност - пускам постът по-долу. При това положение немският народ има абсолютното право на революция.

Говорим за еничарство... къде ти? Свирепите османлии са били ангелчета просто - ако българският селянин е имал 5-6 деца (нещо обичайно) те са му вземали само едно, за да го направят еничар - а не всичките !!!
            Пак ти казвам, всички, които милеем за България, Европа и прочие искаме немеца да се надигне, но аз си оставам скептичен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
              Да, и то забележи! Не някой да провокира към насилие, да се хваща шмайзера, газови камери или бесилки, а просто да изрази нормално мнение за развитието на страната като гражданин!

Ако просто кажеш, че това са икономически емигранти, а не бежанци. Ако кажеш, че има опасност от ислямизация и промяна на генофонда. Просто да го заявиш!
              То държавната машина се задейства и почват репресиите!
              А ти ми кажи сега това каква демокрация е???
              Точно за такива случаи - за нещастие вече реалност - пускам постът по-долу. При това положение немският народ има абсолютното право на революция.

Говорим за еничарство... къде ти? Свирепите османлии са били ангелчета просто - ако българският селянин е имал 5-6 деца (нещо обичайно) те са му вземали само едно, за да го направят еничар - а не всичките !!!
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнение
                В сегашната ситуация с мигрантите в Европа, ако истинската идеологията на Брейвик представена в защитната му реч, а също и решението му да действа точно по този начин станат достояние на повече европейци, е възможно той да стане знаме на хората които са срещу европейското мулти-култи.
                Виж коментар №22:
                отишъл е при източника на проблема, а не при следствието... острова където ги е трепал е частен и управляващата партия, която поощрява емиграцията е правила младежки семинар на свой активисти, половината от които са чернилки???
                ....
                Коментар 30 също е много интересен:
                "Този млад човек е членувал в различни организации, но е стигнал до извода, че те не вършат работа. Тогава той решава да действа сам. В дневника му, в един от последните му постинги, има една таблица, която отразява процентът от риск на разкриваемост, когато един човек провежда някаква опасна акция, двама, трима и т.н. Когато е сам - процентът е 30%, за двама - 60%, трима - 85%, четирима - 90% и т.н."
                .....
                А по нашите медии по това време.... но комент.
                Аз съм го казал какъв е единствения вариант!

Разпад на ЕС. Никакви глупости за реформиране. Това е невъзможно!

Те шотланците искат да се отделят от англичаните, които са като братя, един език, една култура, една религия. Каталунците от Испания по същия начин.

Ние сме в някаква псевдодържава наречена ЕС, плюли сме си на националния суверинитет. Самото ЕС тръгва като организация за свободна търговия и се изражда до това, което е днес!

Кажи ми смяташ ли, че може да има ЕС без мулти-култи!
                Кажи ми ако нямаше ЕС, а имаше национални държави, както преди ЕС да се изроди щеше ли да има мулти-култи?

Аз ти отговарям и в двата случая, твърдо НЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                  Като четох това че се сетих за речта на брайвик пред съда, доколко е истина не знам

http://lyubomircholakov.blog.bg/poli...samiia-.946066

Чел съм я и на англииски и руски, имаше някой неточности в превода , но общо взето си е това

Всички хора са създадени равни и техният Създател ги е дарил с определени неотменими права, сред които са животът, свободата и стремежът към щастие. За осигуряването на тези права сред хората започва да действа управление, което черпи справедливите си правомощия от съгласието на управляваните. Винаги, когато една форма на управление стане разрушителна за споменатите цели, право на хората е да я променят или да я забранят, и да създадат ново управление, полагайки неговите основи върху такива принципи, които според тях в най-голяма степен ще повлияят върху тяхната безопасност и тяхното щастие. Всъщност повеля на благоразумието е, че отдавна създаден и управления не бива да бъдат променяни заради незначителни или краткотрайни причини и – както може да се съди по досегашния опит – че човечеството е по-склонно да страда от търпими злини, отколкото да си оправи положението, премахвайки онези проявления, с които е привикнало. Но когато дълга върволица от измами и грабежи, преследващи неизменно една и съща цел, ясно говори за замисъл, предвиждащ да доведе хората до абсолютен деспотизъм, то тяхно право и техен дълг е да свалят такова управление и да потърсят нови закрилници за своята безопасност в бъдеще.

Това е част от Декларацията за независимост, измислена от Томас Джеферсън още през 1776 година, която е и една от основите на днешното право. Правото на бунт и въстание като последна мярка за самозащита на един народ, е заложена и в преамбюлът на Всеобщата декларация на човешките права.

Пълните текстове тук:

http://photos.state.gov/libraries/bu...ion_bg_001.pdf

и тук:

https://www.cpdp.bg/?p=element&aid=32

Прочетете особено пръвият документ - който не е чел - нима европейските народи не са докарани до положение в което имат право дори насилствено - чрез бунт и революция да свалят от власт управляващите ги? Нима хората са длъжни да търпят тирания? Нима трябва да търпят да бъдат тероризирани в собствената си страна и безропотно да чакат да ги превърнат в малцинство на собствената им земя?

Прав е Брайвик, за всичко е прав !!! Да - не е бил може би това начинът за действие - но КАК по друг начин е можел да действа - в страна, на континент, в който управляващите тирани отнемат дори естественото право на свобода на словото - уж гарантирана от Всеобщата декларация? как стигнахме до тук - Европа да е управлявана от мегадиктатура, открито целяща заробването, подтискането и дори унищожаването на европейските народи?

Коментар

• Trakatrak

Да така е - съвършенна глупост при положение че сам казва че са виновни техните политици и нито един от тях не е убил.
                    D.Y.F-091066

Коментар

Предвид че в Б-стан има повече мангусти отколкото в Жърмани - и аз съм скептичен че скоро немец ще иска да става българин
                      Я се огледайте малко, на кого сте тръгнали да давате акъл?
                      Ми то бройката всеки ден расте.Ти кат си отишъл си ги увеличил с един.Пет милиона са само турските чалми.Та къде са повече мисля е излишно да се спори

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                        Като четох това че се сетих за речта на брайвик пред съда, доколко е истина не знам

http://lyubomircholakov.blog.bg/poli...samiia-.946066

Чел съм я и на англииски и руски, имаше някой неточности в превода , но общо взето си е това
                        Нали не го издигаш като актуална програма. Тия трябваше да ги реди пред да утепа подрастващите на острова, та били те и по тъмнолики. Трудно може да се даде характеристика на такъв психопат, но според мен си е обикновен луд с кауза. Много такива има, но не стават масови убийци все пак. И слава Богу.

Коментар

Това, което направи този господин, не постигна нищо!
                          Каквито и послания да е имал, колкото и правдиви да са, НЕ ТОВА Е НАЧИНА!
                          Истината е, че просто 70 младежи загубиха безмислено живота си!
                          В сегашната ситуация с мигрантите в Европа, ако истинската идеологията на Брейвик представена в защитната му реч, а също и решението му да действа точно по този начин станат достояние на повече европейци, е възможно той да стане знаме на хората които са срещу европейското мулти-култи.
                          Виж коментар №22:
                          отишъл е при източника на проблема, а не при следствието... острова където ги е трепал е частен и управляващата партия, която поощрява емиграцията е правила младежки семинар на свой активисти, половината от които са чернилки???
                          ....
                          Коментар 30 също е много интересен:
                          "Този млад човек е членувал в различни организации, но е стигнал до извода, че те не вършат работа. Тогава той решава да действа сам. В дневника му, в един от последните му постинги, има една таблица, която отразява процентът от риск на разкриваемост, когато един човек провежда някаква опасна акция, двама, трима и т.н. Когато е сам - процентът е 30%, за двама - 60%, трима - 85%, четирима - 90% и т.н."
                          .....
                          А по нашите медии по това време.... но комент.
                          Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

• Предвид че в Б-стан има повече мангусти отколкото в Жърмани - и аз съм скептичен че скоро немец ще иска да става българин
                            Я се огледайте малко, на кого сте тръгнали да давате акъл?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Немецът е немец. Нещо като руснак е - дисциплиниран и търпи като вол, ама кипне ли - бЕгай направо в Патагония, а и там се моли да не те спипа за вратлето.

Надявам се, че меркел, юнкер и останалите изроди няма да успеят да избягат, но светът ще види по ТВ ужасната им смърт.
                              Скептичен съм!

Коментар

Днешния немец не е оня немец....
                                Немецът е немец. Нещо като руснак е - дисциплиниран и търпи като вол, ама кипне ли - бЕгай направо в Патагония, а и там се моли да не те спипа за вратлето.

Надявам се, че меркел, юнкер и останалите изроди няма да успеят да избягат, но светът ще види по ТВ ужасната им смърт.

Коментар

Working...
                                X