Първоначално изпратено от 4ervenasgan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да приемаме ли бежанци ?
Collapse
X
-
Last edited by mibova; 02.10.2015, 11:33.
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМите само руснака е мачкал Европа как си требе.И пак ще мачкаLast edited by mibova; 02.10.2015, 11:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеТурците са вече немско поколение - чалми може да видиш в селото при тебе, не тукаПо-бели са от теб, по-богати са от теб че за капак и по-образовани от теб.
Да, бройката всеки ден расте. В Б-стан.Last edited by mibova; 02.10.2015, 11:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеНямат нищо общо с анадолските - както и бай ти Пешко няма общо с българин, като живее сред роми - става си бял ама ромLast edited by mibova; 02.10.2015, 11:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНека пробват да му вземат децата, пък да видим.
Ако немецът не се надигне, французинът ще се. Жана Д`арк льо Пен хич не е за подценяване - а и французите доста повече са се напатили от арапи и негъри. Не забравяй, че и французинът както немецът е мачкал цяла Европа. И точно французите, а не немците са преоткрили важността на военната дисциплина в боят. Как беше?
- Един арапин-мамелюк винаги надвива един французин, двама мамелюци превъзхождат трима французи, сто мамелюци са горе долу равностойни на сто французи, 1000 французи винаги попиляват 1500 мамелюци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеТочно щото аз знам - а ти не знаеш, не ме учи кое какво е
Гледай си мангустите в двора по-добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеПак ти казвам, всички, които милеем за България, Европа и прочие искаме немеца да се надигне, но аз си оставам скептичен.
Ако немецът не се надигне, французинът ще се. Жана Д`арк льо Пен хич не е за подценяване - а и французите доста повече са се напатили от арапи и негъри. Не забравяй, че и французинът както немецът е мачкал цяла Европа. И точно французите, а не немците са преоткрили важността на военната дисциплина в боят. Как беше?
- Един арапин-мамелюк винаги надвива един французин, двама мамелюци превъзхождат трима французи, сто мамелюци са горе долу равностойни на сто французи, 1000 французи винаги попиляват 1500 мамелюци.Last edited by Императорът; 01.10.2015, 23:59.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеДрън дрън та пляс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение...работата е там че аз зная ти какво знаеш , а ти нямаш идея аз какво знам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеТочно щото аз знам - а ти не знаеш, не ме учи кое какво е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнениеВъобще не е вярно и ти го знаеш много добре...зад входната врата на турчина все едно си в Бурса или Диарбекир , не се прави на луд...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЯ си припомни за кмета на Лондон. Не знам още ли е. Внук на последния вътрешен министър на последния султан в Стамбул. Не мяза много на турчин. Въпрос на смесване с местните, на приемане от тях, на понасаждане на култура со книжки и песнички и малце налагане... по гърбината. Важното е да се откъснат от собствената среда. После, пази Боже сляпо да прогледа. Така се прави интеграция. Но кога са много на едно място, обратното. те атакуват средата и я превземат. Разпръскване му е майката, ама любимият ви либерализъм не предполага това, което ще доведе до отрицание на отрицанията му. Той сам си слага въжето. Диалектика!Last edited by mibova; 02.10.2015, 11:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнениеТурците и стотно пколение в Германия си остават турци ! Не го забравяй.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеНямат нищо общо с анадолските - както и бай ти Пешко няма общо с българин, като живее сред мангусти - става си бял ама мангал
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеАз съм го казал какъв е единствения вариант!
Разпад на ЕС. Никакви глупости за реформиране. Това е невъзможно!
Те шотланците искат да се отделят от англичаните, които са като братя, един език, една култура, една религия. Каталунците от Испания по същия начин.
Ние сме в някаква псевдодържава наречена ЕС, плюли сме си на националния суверинитет. Самото ЕС тръгва като организация за свободна търговия и се изражда до това, което е днес!
Кажи ми смяташ ли, че може да има ЕС без мулти-култи!
Кажи ми ако нямаше ЕС, а имаше национални държави, както преди ЕС да се изроди щеше ли да има мулти-култи?
Аз ти отговарям и в двата случая, твърдо НЕ!
.......
То ЕС върви към естествения си разпад....
След това обаче какво? - като предния разпад, 25+ години възстановяване с мноооого спорни рузултати ли???
Виж Германия през 17-ти век. Харесва ли ти?
Има потенциал всяка страна в ЕС да се разпарчетоса така....
На мен ми е останала мъничката надежда, че като ножа съвсем опре до кокъла, в ЕС може да се случи нещо подобно като написването на новата исландска конституция.
Мечтая си да се обединят обикновените хора от европейските народи и сами да напишат конституцията си, а не кукловодите да им я спускат отгоре.
След това - референдум във всяка страна за приемането и.
Който народ приеме - приеме.
Който не, не.
А относно мулти - култито.
Може и да е хубаво нещо ако се забранят някой неща - ПРИМЕР
Представи си, дори само на Балканския полуостров, ако се премахне възможността войнстващия ислямизъм да вирее, ако загърбим историческите разпри, ако развиваме заедно и в общ интерес региона....
Еххх, мечти...Last edited by 77; 01.10.2015, 22:48.Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.
Коментар
Коментар