IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    Знам, че ти се иска да бъдеш мачкан. Т
    Аз мачкан никога не съм бил.И никога не съм имал проблеми.Мога да си изгоня работниците да си взема стадото и да ида в Балкана.Но никога да позволя някой да ми нарежда.За всеки нормален българин е ясно че ние трябва да излезем от ЕС и НАТО и да отнемем паспортите на такива като тебе.За да се скитате по света без жени без дом и деца.
    Last edited by mibova; 02.10.2015, 11:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Мите само руснака е мачкал Европа как си требе.И пак ще мачка
      Знам, че ти се иска да бъдеш мачкан.
      Last edited by mibova; 02.10.2015, 11:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
        Турците са вече немско поколение - чалми може да видиш в селото при тебе, не тука По-бели са от теб, по-богати са от теб че за капак и по-образовани от теб.

Да, бройката всеки ден расте. В Б-стан.
        Огледай се още веднъж за немското поколение. По богати да, по образовани не, само за справка започват да учат квадратни уравнения в 10 клас. Погледни в България в кой започват да се изучават
        Last edited by mibova; 02.10.2015, 11:34.

Коментар

Нямат нищо общо с анадолските - както и бай ти Пешко няма общо с българин, като живее сред роми - става си бял ама ром
          А нямали това са кюрди турски роми.Аз може да съм българин сред роми ама ти си ром сред немци.Сега като спрат социала ще видим как посран си идваш тука.На такива като тебе требе се отнеме българското гражданство.Продажници не трябват на България
          Last edited by mibova; 02.10.2015, 11:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Нека пробват да му вземат децата, пък да видим.

Ако немецът не се надигне, французинът ще се. Жана Д`арк льо Пен хич не е за подценяване - а и французите доста повече са се напатили от арапи и негъри. Не забравяй, че и французинът както немецът е мачкал цяла Европа. И точно французите, а не немците са преоткрили важността на военната дисциплина в боят. Как беше?
            - Един арапин-мамелюк винаги надвива един французин, двама мамелюци превъзхождат трима французи, сто мамелюци са горе долу равностойни на сто французи, 1000 французи винаги попиляват 1500 мамелюци.
            Мите само руснака е мачкал Европа как си требе.И пак ще мачка

Коментар

Точно щото аз знам - а ти не знаеш, не ме учи кое какво е
              Гледай си мангустите в двора по-добре.
              То тука от НПО всезнайковци е писнало на всички.Голтаци и миячи на немски каруци и кенефи тръгнали да се изкарват тука богаташи.Някакъв лольо тръгнал тука да казва кой какви доходи има.А в Германия не плащал данъци щото дохода му е такъв че за него не се плащат данъци.Голтак дето тука се големее като си мисли че другите не са ходили в Германия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                Пак ти казвам, всички, които милеем за България, Европа и прочие искаме немеца да се надигне, но аз си оставам скептичен.
                Нека пробват да му вземат децата, пък да видим.

Ако немецът не се надигне, французинът ще се. Жана Д`арк льо Пен хич не е за подценяване - а и французите доста повече са се напатили от арапи и негъри. Не забравяй, че и французинът както немецът е мачкал цяла Европа. И точно французите, а не немците са преоткрили важността на военната дисциплина в боят. Как беше?
                - Един арапин-мамелюк винаги надвива един французин, двама мамелюци превъзхождат трима французи, сто мамелюци са горе долу равностойни на сто французи, 1000 французи винаги попиляват 1500 мамелюци.
                Last edited by Императорът; 01.10.2015, 23:59.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Дрън дрън та пляс
                  Естествено , друго няма какво да кажеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
                    ...работата е там че аз зная ти какво знаеш , а ти нямаш идея аз какво знам.
                    Дрън дрън та пляс

Коментар

...работата е там че аз зная ти какво знаеш , а ти нямаш идея аз какво знам.

Коментар

Въобще не е вярно и ти го знаеш много добре...зад входната врата на турчина все едно си в Бурса или Диарбекир , не се прави на луд...

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                          Я си припомни за кмета на Лондон. Не знам още ли е. Внук на последния вътрешен министър на последния султан в Стамбул. Не мяза много на турчин. Въпрос на смесване с местните, на приемане от тях, на понасаждане на култура со книжки и песнички и малце налагане... по гърбината. Важното е да се откъснат от собствената среда. После, пази Боже сляпо да прогледа. Така се прави интеграция. Но кога са много на едно място, обратното. те атакуват средата и я превземат. Разпръскване му е майката, ама любимият ви либерализъм не предполага това, което ще доведе до отрицание на отрицанията му. Той сам си слага въжето. Диалектика!
                          Веднъж вече го писах...докат интегрира ромите , Германия може да въведе шериата.
                          Last edited by mibova; 02.10.2015, 11:37.

Коментар

Турците и стотно пколение в Германия си остават турци ! Не го забравяй.
                            Я си припомни за кмета на Лондон. Не знам още ли е. Внук на последния вътрешен министър на последния султан в Стамбул. Не мяза много на турчин. Въпрос на смесване с местните, на приемане от тях, на понасаждане на култура со книжки и песнички и малце налагане... по гърбината. Важното е да се откъснат от собствената среда. После, пази Боже сляпо да прогледа. Така се прави интеграция. Но кога са много на едно място, обратното. те атакуват средата и я превземат. Разпръскване му е майката, ама любимият ви либерализъм не предполага това, което ще доведе до отрицание на отрицанията му. Той сам си слага въжето. Диалектика!

Коментар

Нямат нищо общо с анадолските - както и бай ти Пешко няма общо с българин, като живее сред мангусти - става си бял ама мангал
                              Въобще не е вярно и ти го знаеш много добре...зад входната врата на турчина все едно си в Бурса или Диарбекир , не се прави на луд...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                                Аз съм го казал какъв е единствения вариант!

Разпад на ЕС. Никакви глупости за реформиране. Това е невъзможно!

Те шотланците искат да се отделят от англичаните, които са като братя, един език, една култура, една религия. Каталунците от Испания по същия начин.

Ние сме в някаква псевдодържава наречена ЕС, плюли сме си на националния суверинитет. Самото ЕС тръгва като организация за свободна търговия и се изражда до това, което е днес!

Кажи ми смяташ ли, че може да има ЕС без мулти-култи!
                                Кажи ми ако нямаше ЕС, а имаше национални държави, както преди ЕС да се изроди щеше ли да има мулти-култи?

Аз ти отговарям и в двата случая, твърдо НЕ!
                                Споделям размислите ти.
                                .......
                                То ЕС върви към естествения си разпад....
                                След това обаче какво? - като предния разпад, 25+ години възстановяване с мноооого спорни рузултати ли???
                                Виж Германия през 17-ти век. Харесва ли ти?
                                Има потенциал всяка страна в ЕС да се разпарчетоса така....
                                На мен ми е останала мъничката надежда, че като ножа съвсем опре до кокъла, в ЕС може да се случи нещо подобно като написването на новата исландска конституция.
                                Мечтая си да се обединят обикновените хора от европейските народи и сами да напишат конституцията си, а не кукловодите да им я спускат отгоре.
                                След това - референдум във всяка страна за приемането и.
                                Който народ приеме - приеме.
                                Който не, не.
                                А относно мулти - култито.
                                Може и да е хубаво нещо ако се забранят някой неща - ПРИМЕР
                                Представи си, дори само на Балканския полуостров, ако се премахне възможността войнстващия ислямизъм да вирее, ако загърбим историческите разпри, ако развиваме заедно и в общ интерес региона....
                                Еххх, мечти...
                                Last edited by 77; 01.10.2015, 22:48.
                                Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

Working...
                                X