Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да приемаме ли бежанци ?
Collapse
X
-
Mike Florida
Всичкое цирк, Китай тръгна надолу и ще"излъчва" инвестиции, естественно САЩ ги устрайва Европа да е в лоша кондиция и с новоизбили проблеми. Германия е проводник и мястото и не е в ЕС, те много добре знаят че тяхната икономика помпена с инвестиции - бягащи пари от периферните европейски държави ще почне и тя да потъва. Цикъла на възход на немската икономика не в корелация с този на останалите държави в ЕС, а в обратна.Въобще са циркаджии че дрънка. Ще си намерят майстора но след година и половина - две. Жалко за джихадистите дето си мислят че ще им дават по 600 евро поне за да кротуват, просто не им е ясно какъв ароматен сапун са - екстракачество. Шабите ще ги смелят за загрявка и старт.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеКато четох това че се сетих за речта на брайвик пред съда, доколко е истина не знам
http://lyubomircholakov.blog.bg/poli...samiia-.946066
Чел съм я и на англииски и руски, имаше някой неточности в превода , но общо взето си е това
Каквито и послания да е имал, колкото и правдиви да са, НЕ ТОВА Е НАЧИНА!
Истината е, че просто 70 младежи загубиха безмислено живота си!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеДа, и то забележи! Не някой да провокира към насилие, да се хваща шмайзера, газови камери или бесилки, а просто да изрази нормално мнение за развитието на страната като гражданин!
Ако просто кажеш, че това са икономически емигранти, а не бежанци. Ако кажеш, че има опасност от ислямизация и промяна на генофонда. Просто да го заявиш!
То държавната машина се задейства и почват репресиите!
А ти ми кажи сега това каква демокрация е???
Предлагам да приемаме в България политически бежанци от Германия!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеДа, и то забележи! Не някой да провокира към насилие, да се хваща шмайзера, газови камери или бесилки, а просто да изрази нормално мнение за развитието на страната като гражданин!
Ако просто кажеш, че това са икономически емигранти, а не бежанци. Ако кажеш, че има опасност от ислямизация и промяна на генофонда. Просто да го заявиш!
http://lyubomircholakov.blog.bg/poli...samiia-.946066
Чел съм я и на англииски и руски, имаше някой неточности в превода , но общо взето си е това
Коментар
-
Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнениеА само преди няколко месеца се говореше, че българинът бил много кекав и не се борел за правата си и неговите политици го мамели. Каква стана тя.
Германците с тяхната плановост и организираност - организирано се затриват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеТОВА ЛИ Е НОВАТА СЕВЕРНА КОРЕЯ???
В Германия отнемат децата от родители, коментирали срещу мигрантите във FB?
http://news.ibox.bg/news/id_1811135945
Германците с тяхната плановост и организираност - организирано се затриват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеДържат я за хвърчилото те ! Какво ще правят с тези огромни дългове, ще връщат парите ли ? Китай все повече пропада като пазар, за къде ще произвеждат - за Марс ли ? Все едно китайците да са ок..всички инвестираха там като полудели и сега си искат вече парите обратно. Германия ще я подпалят от четирите и края и по улиците ще се появят едни шваби с вериги и пушки.
Коментар
-
redcretin
Държат я за хвърчилото те ! Какво ще правят с тези огромни дългове, ще връщат парите ли ? Китай все повече пропада като пазар, за къде ще произвеждат - за Марс ли ? Все едно китайците да са ок..всички инвестираха там като полудели и сега си искат вече парите обратно. Германия ще я подпалят от четирите и края и по улиците ще се появят едни шваби с вериги и пушки.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеГермания е една затънала в дългове държава и се прави всичко възможно да пламне, за да не връщат парите !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТоест отнемат ти детето, само защото протестираш срещу това, че в бъдеще неговите човешки права ще бъдат погазвани в собствената му държава ?!?!?И какво - на кой ще дадат тия деца - сигурно на нахлуващите талибани, за да ги учат да се дупят към Аллах ???
Еничарство по германски !!!
Очевидно ножът опира в кокълът и само кървава революция може да спаси Германия и цяла Европа !!!
Коментар
-
Т.нар. "Комисия по граждански свободи":
СЪД ЗА ДЪРЖАВИТЕ, ОТКАЗВАЩИ ДА ПРИЕМАТ АРАПСКИ НАШЕСТВЕНИЦИ !!!
http://www.blitz.bg/news/article/364774
Интересно - къде са гражданските свободи на европейските народи, които не желаят неканени арапски агресори в своите суверенни държави? Днес ни заповядват да ги приемаме в държавите си - утре ще ни заповядат да ги пуснем и в домовете си, а ние да се изнесем на палатки !!!
ОТ ДЕН НА ДЕН СЕ УБЕЖДАВАМ ВСЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ ЕВРОПА МОЖЕ ДА ОЦЕЛЕЕ САМО АКО ЕС БЪДЕ УНИЩОЖЕН !!!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеТОВА ЛИ Е НОВАТА СЕВЕРНА КОРЕЯ???
В Германия отнемат децата от родители, коментирали срещу мигрантите във FB?
http://news.ibox.bg/news/id_1811135945И какво - на кой ще дадат тия деца - сигурно на нахлуващите талибани, за да ги учат да се дупят към Аллах ???
Еничарство по германски !!!
Очевидно ножът опира в кокълът и само кървава революция може да спаси Германия и цяла Европа !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар