Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да набутам КЕШ-а?
Collapse
X
-
Last edited by precakanoto; 14.09.2013, 12:54.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеАналог, аз съм известен в Европа с това, че не продавам.
Димитър, не следвам подписа си, щото КЕШ-а е недостатъчен за да купя имот какъвто желая в момента. Наивник, към 5000К лева е от два депозита.
ВанкУ, в случая не става въпрос за имоти въобще, нещо си се объркал, както казва Бате Пешо, ама вече не се обажда, щото разбра, че всички изчисления са ми точни.
Ти знаеш ли какво означава това К дето си го пляснал зад 5-те хиляди? Или си видял някъде, че хората го слагат и ти барабар Петко с мъжете...Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДа не си платят таксите нали Единственият начин за делистване
Tочно - за таксата става дума
Държа да подчертая, че не е истинско делистване. Дори и делистването на бфб е измекярско - хартиите не са "абсолютно" делистнати и ИП прибиращи попечителкси такси ги включват в таксуването по последна ценаНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКакто казваше и храбрия Симов - Следващите които очаквам да не платят догодина са Фонд Имоти, ОЦК и Енергони!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнениеА какво мислите за IPO-то на ЕЛАНА Агрокредит? да се инвестират в него?
Не виждам удачна инвестиция, която може да направи борсов удар или дабъл. Почти всичко се оцени доволно към момента.
Все пак милионите които се изляха от еларга, као, дивиденти и т.н. си казаха думата. За ужас на геко (и на батката) логично избушеняците на бедо не успяха да привлекат сериозна част от спекулантския фри-капитал.
То комай и това е идеята на ipo-то агрокредит - да заловят неорентирания фен-капитал останал от еларг, атера и сие.
Както казал хераклит - всичkо тече всичко се променя - не мисля, че му е времето, а и спекулантите се понаучиха. Естествено винаги има свежо попълнение, което да се излъже, което дава шанс и на такива алчни стари спекуланти като батката да се измъкнат на тънка лайсна от избушеняците им
Според мен предстои тъпчене на място догодина до аминаLast edited by precakanoto; 14.09.2013, 12:15.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеТи едни загорки не щеш да ми ги дадеш на цена та да ми носят над 7,5% годишно от цената, пък камо ли да ми капитализираш КЕШ-а
Искаш да ти носят над 7.5% - ок - сичките ми бройки (около 10) ти ги шитвам за 1 Б.
Аре, нека са 938 кинта.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСтава дума за пет бимберици от депозит ли?
Набутай бимбериците на мен - Императорът: аз ще ти давам 8% годишно доходност.
Добре - 8.8% да са.
Коментар
-
Къде да набутам КЕШ-а?
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеКъде да набутам КЕШ-а?
....
Имам към 7 хил. свободни в момента и като че ли, не виждам удачна все още небалонирана експозиия
Попитай Батката на лични. Няма начин да не ти даде идея за някой нов избушеняк. Предполагам, че синергон може да го е разлюбил отчасти, но все ще извади някой заяк от шапкатаНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Аналог, аз съм известен в Европа с това, че не продавам.
Димитър, не следвам подписа си, щото КЕШ-а е недостатъчен за да купя имот какъвто желая в момента. Наивник, към 5000К лева е от два депозита.
ВанкУ, в случая не става въпрос за имоти въобще, нещо си се объркал, както казва Бате Пешо, ама вече не се обажда, щото разбра, че всички изчисления са ми точни.
Коментар
Коментар