Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да набутам КЕШ-а?
Collapse
X
-
Къде да набутам КЕШ-а?
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеКъде да набутам КЕШ-а?
....
Имам към 7 хил. свободни в момента и като че ли, не виждам удачна все още небалонирана експозиия
Попитай Батката на лични. Няма начин да не ти даде идея за някой нов избушеняк. Предполагам, че синергон може да го е разлюбил отчасти, но все ще извади някой заяк от шапкатаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Аналог, аз съм известен в Европа с това, че не продавам.
Димитър, не следвам подписа си, щото КЕШ-а е недостатъчен за да купя имот какъвто желая в момента. Наивник, към 5000К лева е от два депозита.
ВанкУ, в случая не става въпрос за имоти въобще, нещо си се объркал, както казва Бате Пешо, ама вече не се обажда, щото разбра, че всички изчисления са ми точни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеМоже да има подобна тема някъде, но не я намирам, ПЪК и може мненията да не са актуални, затова започвам с нова свежест.
Давайте точни и конкретни отговори, без общи лафове или обобщения на цели интрументи. Примерно: "Набутвай само в "Софарма"! или от сорта..........
До довечера докато съм се прибрал в 8 от работа, да имам яснота, къде да набутам кеша.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Къде да набутам КЕШ-а?
Може да има подобна тема някъде, но не я намирам, ПЪК и може мненията да не са актуални, затова започвам с нова свежест.
Давайте точни и конкретни отговори, без общи лафове или обобщения на цели интрументи. Примерно: "Набутвай само в "Софарма"! или от сорта..........
До довечера докато съм се прибрал в 8 от работа, да имам яснота, къде да набутам кеша.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар