Първоначално изпратено от van05
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да набутам КЕШ-а?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПо добре такъв роб, отколкото фиксиран жълтурковски маняк
.
Фиксирания (вързания) ако го пуснат, зеленио ша иде у ряката.А това ще стане.Въпроса е: не дали ,а кога?
И за финал -не забравяй исторически се хващаме винаги на губещ влак и то на финала.
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениекупувайте долари.30% очаквам да скочи долареско а може и 35% за година и половина
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениекупувайте долари.30% очаквам да скочи долареско а може и 35% за година и половина
При този печатарски ентусиазъм QE, може да се движи само по надоле.
Коментар
-
Аз съм го отиграл по мой си начин - скъсявайки БФБ и пренасочвайки 1/3 от портфейла в евтини $ деноминирани артии.
Отделно $ кеш в бойна готовност за пазарна корекция.
Зеленото е царя, все още....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнениеЕвала. 6*.75*.95 = 4.28
След още един дивидент и вече изцяло си прибрал "главницата" Останалото ще е чист профит
То аз пазарувах Жаби до миналата година, ама и тях - след един дивидент, ги продадох на доста повече, отколкото покупната цена.
Дори продадох повече бройка, отколкото си мислех - бях пуснал една поръчка на цена, за мен почти абсурдно висока, ама и тях ми ги зеха преди около седмица. Но въпреки това, по-голямата част от пакетът си го запазих, за да продължа да си папкам дивидентченца... с повечето от паричките от останалите - някоя и друга облизвациика.Last edited by Императорът; 16.09.2013, 21:04.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеНякой да ме ощипеОт как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЕй така, като ви гледам, за Н-ти път ми светква, защо някои пророчества, предсказания, нашепвания, имат свойството да се самосбъдват: Трябва, само, да се пуснат в подходящата група вярващи...
Тъжна гледка.
Да ви е честита новата учебна година!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение...шеста година си печеля сосно от тях и съм се убедил в тяхната коректност.
След още един дивидент и вече изцяло си прибрал "главницата" Останалото ще е чист профитРеалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа, депозитите - не са опция. При имотите - напротив - има известно раздвижване. Акциите: оборотите малки, ама и ти надали си Бъфет, та да наливаш милиарди. Ако инвеститорите се разбягат, качествените акции ще поевтинеят, което ще увеличи доходността им. Това, че като цяло икономиката е зле, не означава, че няма силни и печеливши компании. Аз примерно нямам против да си купя още малко Трейдинги на 1.78. За облизвациите - някои компании предпочитат тоя начин на финансиране и в това няма нищо лошо. Тези, за които говорим: аз от Шеста година слушам колко са "съмнителни" Жабоците, ама от шеста година си печеля сосно от тях и съм се убедил в тяхната коректност.
Така че всеки си преценява - ти какво предлагаш като алтернатива?
Нямам наблюдения върху конкретни акции и облигации на БФБ, по-скоро имам притеснения за цялостното представяне на борсата. От статистика за седмичния оборот за 26-30 август 2013, Сегмент акции Standard - 303 хиляди лв. среднодневен оборот. Извинявай, ама... не е нужно да наливам милиарди, едни 10к ако превъртя ще направя 3% от дневния оборот на цялата борса. За облигациите е още по-зле, 243к.
Какво предлагам - инвестиция на международните пазари. Кеф ти EU, кеф ти Азия, кеф ти USA.
Коментар
Коментар