IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да набутам КЕШ-а?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не четете внимателно, колега. Не съм казал, че проекта ми струва 15 К, а че са необходими за довършването му толкова ! Казах също, че проекта е без аналог в света и за първи път се прави нещо подобно в човешката история ! Продуктът е нетрадиционен и не е в категорията на масово известните и популярни начинания и бизнеси. За продажба на продукта като цяло БГ слабо ме интересува, интересува ме Имперска Русия.
    Last edited by Писар; 25.09.2013, 20:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от Писар Разгледай мнение
      Инвестирайте в моя проект, той е отразен от много национални медии, преди 2 дни бях гост и в "Шоуто на Слави". Създавам уникален продукт без аналог в света. За да го завърша са необходими 15 000 лв. В завършен вид ще струва между 500 000 и 1 милион, зависи в коя държава ще се продаде !!! Който инвестира в проекта необходимата сума ще получи 10 процента от продажбата. Който се интересува повече да ми пише на e-mail - a, ще изпратя директни линкове и прочие.

E-mail: sos8@abv.bg
      Няма такъв продукт който да е със себестойност 15000 пък да може да се продава от 500К до 1000К.Освен да си изобретил антигравитационен автомобил или cold fusion реактор.Което не ми се вярва.Виж моя проект има голям потенциал но явно тук няма подходящи инвеститори с достатъчно КЕШ които да го оценят подобаващо.
      Търся сериозен инвеститор за моя проект.
      Каквото и да ти говорят, знай че става въпрос за пари !!!

Коментар

• Инвестирайте в моя проект, той е отразен от много национални медии, преди 2 дни бях гост и в "Шоуто на Слави". Създавам уникален продукт без аналог в света. За да го завърша са необходими 15 000 лв. В завършен вид ще струва между 500 000 и 1 милион, зависи в коя държава ще се продаде !!! Който инвестира в проекта необходимата сума ще получи 10 процента от продажбата. Който се интересува повече да ми пише на e-mail - a, ще изпратя директни линкове и прочие.

E-mail: sos8@abv.bg
        Last edited by Писар; 25.09.2013, 19:50.

Коментар

• Така формулиран въпроса /особено толкова дълго висящ във форума/ предполага един единствен отговор, асоцииращ се с място, характерно с липса на светлина и намиращо се в задната част на домашен любимец.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
            ЕЕЕЕЕЙ все претенции и....
            Като за без пари не ти ли уйдисва това шоу?
            Вземи и ти се включи - може да го направим и по добро
            Авджи, а, Авджи, що му е на човек да се излага, кат в цирка има достатъчно шебеци?
            Ама си и ти един загрижен...

Коментар

• Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение
              …. От два три дни все една и съща, нищо любопитно и днес за съжаление, мдааа, айде сипвам си едно последно и полягвам, дано утре се появи нещо по смислено, лека на всички …
              -Май няма такава опасност. Спи спокойно, пич.

Коментар

• …. От два три дни все една и съща, нищо любопитно и днес за съжаление, мдааа, айде сипвам си едно последно и полягвам, дано утре се появи нещо по смислено, лека на всички …

Коментар

С какво те надърви този?
                  Нещо изпуснах...
                  Формалист е де го еВа! Винаги може да ме надърВи де да го еВа! Специалист!

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                    Яд ли те е нещо Какво ще ми го ? И най-вече - с какво ще ми го Нали знаеш, че путката не е женски полов орган, а вид мъжки характер
                    Ами ще ти го в досадната п----ка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                      Абе, модератори, къв е тоя комплексар дето сте му допуснали повече от 800 мнения на пияна глава. Ами дайте ми го с личните му данни като е толкова ербаб да му го!

Яд ли те е нещо Какво ще ми го ? И най-вече - с какво ще ми го Нали знаеш, че путката не е женски полов орган, а вид мъжки характер

Коментар

• Абе, модератори, къв е тоя комплексар дето сте му допуснали повече от 800 мнения на пияна глава. Ами дайте ми го с личните му данни като е толкова ербаб да му го!

Коментар

• Хмм, е щом според админите "в ануса" е нецензурно и са го изтрили, ще го кажа по друг начин:

Набутай си го в гъза

http://www.youtube.com/watch?v=MvVEoCDuBII

Коментар

Айде,бе!
                            Имах едни "приятели" от твоята порода - малииииииииииииииииииииии какво изпиваха на аванта!!!!!!!!!
                            Та не на мен тези
                            Бяха от Сапарева баня и Дупница..............
                            20 бири на ден! Звучи колкото нормално и готино, толкова и невъзможно и неприемливо... в зависимост от място, време и задължения

Коментар

• Първоначално изпратено от krasinet Разгледай мнение
                              Пазара е девствен откъм този продукт и най-вече от това което той произвежда -живата бира.Ако във всеки Технополис или Техномаркет или която и да е друга търговска верига се предлагаха такива евтини машини. както се предлагат машини за печене на хляб, фритюрници и др. Нямаше и да помисля да правя такава машина. Но истината е друга.
                              Пазарът ще си остане девствен завинаги като стара монахиня. Давайте други идеи за КЕШ-а, щото вече ми се повръща от тази машинка за бира обсебила цели 2 теми.
                              Дори аз не мога да изпия 300л. месечно, ако и да е безплатно

Коментар

• Първоначално изпратено от falafel Разгледай мнение
                                Всичко това, което пишеш е възможно и наистина, първата стъпка е да оцениш текущото състояние на пазара. Това, за което не си подготвен са разходите, за да постигнеш целта си. Тъй като до момента не си се занимавал с продажби, на теб ти се струва, че трудното е да измислиш и произведеш продукта, а след това - ако той е качествен - няма начин пазара да не го приеме.

Давай, пробвай се, това е ценен опит - следващия път ще си много по-наясно за механизмите на пазара и в частност - на БГ пазара.
                                Пазара е девствен откъм този продукт и най-вече от това което той произвежда -живата бира.Ако във всеки Технополис или Техномаркет или която и да е друга търговска верига се предлагаха такива евтини машини. както се предлагат машини за печене на хляб, фритюрници и др. Нямаше и да помисля да правя такава машина. Но истината е друга.
                                Търся сериозен инвеститор за моя проект.
                                Каквото и да ти говорят, знай че става въпрос за пари !!!

Коментар

Working...
                                X