Не четете внимателно, колега. Не съм казал, че проекта ми струва 15 К, а че са необходими за довършването му толкова ! Казах също, че проекта е без аналог в света и за първи път се прави нещо подобно в човешката история ! Продуктът е нетрадиционен и не е в категорията на масово известните и популярни начинания и бизнеси. За продажба на продукта като цяло БГ слабо ме интересува, интересува ме Имперска Русия.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да набутам КЕШ-а?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Писар Разгледай мнениеИнвестирайте в моя проект, той е отразен от много национални медии, преди 2 дни бях гост и в "Шоуто на Слави". Създавам уникален продукт без аналог в света. За да го завърша са необходими 15 000 лв. В завършен вид ще струва между 500 000 и 1 милион, зависи в коя държава ще се продаде !!! Който инвестира в проекта необходимата сума ще получи 10 процента от продажбата. Който се интересува повече да ми пише на e-mail - a, ще изпратя директни линкове и прочие.
E-mail: sos8@abv.bgТърся сериозен инвеститор за моя проект.
Каквото и да ти говорят, знай че става въпрос за пари !!!
Коментар
-
Инвестирайте в моя проект, той е отразен от много национални медии, преди 2 дни бях гост и в "Шоуто на Слави". Създавам уникален продукт без аналог в света. За да го завърша са необходими 15 000 лв. В завършен вид ще струва между 500 000 и 1 милион, зависи в коя държава ще се продаде !!! Който инвестира в проекта необходимата сума ще получи 10 процента от продажбата. Който се интересува повече да ми пише на e-mail - a, ще изпратя директни линкове и прочие.
E-mail: sos8@abv.bgLast edited by Писар; 25.09.2013, 19:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение…. От два три дни все една и съща, нищо любопитно и днес за съжаление, мдааа, айде сипвам си едно последно и полягвам, дано утре се появи нещо по смислено, лека на всички …
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеЯд ли те е нещо Какво ще ми го ? И най-вече - с какво ще ми го Нали знаеш, че путката не е женски полов орган, а вид мъжки характер
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеАбе, модератори, къв е тоя комплексар дето сте му допуснали повече от 800 мнения на пияна глава. Ами дайте ми го с личните му данни като е толкова ербаб да му го!
Яд ли те е нещо Какво ще ми го ? И най-вече - с какво ще ми го Нали знаеш, че путката не е женски полов орган, а вид мъжки характер
Коментар
-
Хмм, е щом според админите "в ануса" е нецензурно и са го изтрили, ще го кажа по друг начин:
Набутай си го в гъза
http://www.youtube.com/watch?v=MvVEoCDuBII
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of foolsАйде,бе!
Имах едни "приятели" от твоята порода - малииииииииииииииииииииии какво изпиваха на аванта!!!!!!!!!
Та не на мен тези
Бяха от Сапарева баня и Дупница..............
Коментар
-
Първоначално изпратено от krasinet Разгледай мнениеПазара е девствен откъм този продукт и най-вече от това което той произвежда -живата бира.Ако във всеки Технополис или Техномаркет или която и да е друга търговска верига се предлагаха такива евтини машини. както се предлагат машини за печене на хляб, фритюрници и др. Нямаше и да помисля да правя такава машина. Но истината е друга.
Дори аз не мога да изпия 300л. месечно, ако и да е безплатно
Коментар
-
Първоначално изпратено от falafel Разгледай мнениеВсичко това, което пишеш е възможно и наистина, първата стъпка е да оцениш текущото състояние на пазара. Това, за което не си подготвен са разходите, за да постигнеш целта си. Тъй като до момента не си се занимавал с продажби, на теб ти се струва, че трудното е да измислиш и произведеш продукта, а след това - ако той е качествен - няма начин пазара да не го приеме.
Давай, пробвай се, това е ценен опит - следващия път ще си много по-наясно за механизмите на пазара и в частност - на БГ пазара.Търся сериозен инвеститор за моя проект.
Каквото и да ти говорят, знай че става въпрос за пари !!!
Коментар
Коментар