Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да набутам КЕШ-а?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от krasinet Разгледай мнениеПроекта ми има както съм казвал неведнъж огромен потенциал за да се задоволя само с малки серии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеЗабрави ли как вече два пъти каза, че имаш инвеститори - единия път бяха в множествено число даже.Търся сериозен инвеститор за моя проект.
Каквото и да ти говорят, знай че става въпрос за пари !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнениеkrasinet,
falafel е дал линк, две мнения по твоето.Търся сериозен инвеститор за моя проект.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Писар Разгледай мнениеНе четете внимателно, колега. Не съм казал, че проекта ми струва 15 К, а че са необходими за довършването му толкова ! Казах също, че проекта е без аналог в света и за първи път се прави нещо подобно в човешката история ! Продуктът е нетрадиционен и не е в категорията на масово известните и популярни начинания и бизнеси. За продажба на продукта като цяло БГ слабо ме интересува, интересува ме Имперска Русия.
ПП - не било това, пардон.Last edited by tea_cup; 25.09.2013, 20:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от krasinet Разгледай мнениеНяма такъв продукт който да е със себестойност 15000 пък да може да се продава от 500К до 1000К.Освен да си изобретил антигравитационен автомобил или cold fusion реактор.Което не ми се вярва.Виж моя проект има голям потенциал но явно тук няма подходящи инвеститори с достатъчно КЕШ които да го оценят подобаващо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от falafel Разгледай мнениеЗащо бе Краси, нали каза, че си намерил? И че ще си говорите за производство на малки серииТърся сериозен инвеститор за моя проект.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Писар Разгледай мнениеНе четете внимателно, колега. Не съм казал, че проекта ми струва 15 К, а че са необходими за довършването му толкова ! Казах също, че проекта е без аналог в света и за първи път се прави нещо подобно в човешката история ! Продуктът е нетрадиционен и не е в категорията на масово известните и популярни начинания и бизнеси. За продажба на продукта като цяло БГ слабо ме интересува, интересува ме Имперска Русия.Търся сериозен инвеститор за моя проект.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Писар Разгледай мнениеНе четете внимателно, колега. Не съм казал, че проекта ми струва 15 К, а че са необходими за довършването му толкова ! Казах също, че проекта е без аналог в света и за първи път се прави нещо подобно в човешката история ! Продуктът е нетрадиционен и не е в категорията на масово известните и популярни начинания и бизнеси. За продажба на продукта като цяло БГ слабо ме интересува, интересува ме Имперска Русия.
Туй ли ще да ти е изобретението?
Коментар
-
Първоначално изпратено от krasinet Разгледай мнениеНяма такъв продукт който да е със себестойност 15000 пък да може да се продава от 500К до 1000К.Освен да си изобретил антигравитационен автомобил или cold fusion реактор.Което не ми се вярва.Виж моя проект има голям потенциал но явно тук няма подходящи инвеститори с достатъчно КЕШ които да го оценят подобаващо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Писар Разгледай мнениеНе четете внимателно, колега. Не съм казал, че проекта ми струва 15 К, а че са необходими за довършването му толкова ! Казах също, че проекта е без аналог в света и за първи път се прави нещо подобно в човешката история ! Продуктът е нетрадиционен и не е в категорията на масово известните и популярни начинания и бизнеси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеПазарът ще си остане девствен завинаги като стара монахиня. Давайте други идеи за КЕШ-а, щото вече ми се повръща от тази машинка за бира обсебила цели 2 теми.
Дори аз не мога да изпия 300л. месечно, ако и да е безплатно
Като казах 300 литра месечно, казах че го изпива семейство а не сам човек.Да уточня че семейството се състои от 6 човека.Търся сериозен инвеститор за моя проект.
Коментар
Коментар