IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да набутам КЕШ-а?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от falafel Разгледай мнение
    Значи си отказал на потенциалния инвеститор, защото не е могъл да ти осигури достатъчно средства за масовото производство? Защото нали писа, че не ти е задал никакви въпроси, а направо сте се уговорили за среща - как мина, какво се случи?
    Не съм отказал!!!

А за другото Not comment
    Търся сериозен инвеститор за моя проект.
    Каквото и да ти говорят, знай че става въпрос за пари !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
      Он в милиони мисли,бе!
      Аз като ви разправям.........
      Веднъж и ти да си прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от krasinet Разгледай мнение
        Проекта ми има както съм казвал неведнъж огромен потенциал за да се задоволя само с малки серии.
        Значи си отказал на потенциалния инвеститор, защото не е могъл да ти осигури достатъчно средства за масовото производство? Защото нали писа, че не ти е задал никакви въпроси, а направо сте се уговорили за среща - как мина, какво се случи?

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
          Забрави ли как вече два пъти каза, че имаш инвеститори - единия път бяха в множествено число даже.
          Пак поредната лъжа.Кога съм казал че са повече от един?

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
            krasinet,
            falafel е дал линк, две мнения по твоето.
            Ок значи става въпрос за художествен препис на Новия Завет.Чел съм го много пъти, може би не този който ти предлагаш.Но нали Новия Завет е един как може да има православна редакция?

Коментар

• Първоначално изпратено от Писар Разгледай мнение
              Не четете внимателно, колега. Не съм казал, че проекта ми струва 15 К, а че са необходими за довършването му толкова ! Казах също, че проекта е без аналог в света и за първи път се прави нещо подобно в човешката история ! Продуктът е нетрадиционен и не е в категорията на масово известните и популярни начинания и бизнеси. За продажба на продукта като цяло БГ слабо ме интересува, интересува ме Имперска Русия.
              И ти алкохол, а? Обаче явно си по-сериозен щом се целиш направо в Русия.

ПП - не било това, пардон.
              Last edited by tea_cup; 25.09.2013, 20:50.

Коментар

Няма такъв продукт който да е със себестойност 15000 пък да може да се продава от 500К до 1000К.Освен да си изобретил антигравитационен автомобил или cold fusion реактор.Което не ми се вярва.Виж моя проект има голям потенциал но явно тук няма подходящи инвеститори с достатъчно КЕШ които да го оценят подобаващо.
                Забрави ли как вече два пъти каза, че имаш инвеститори - единия път бяха в множествено число даже.

Коментар

• Първоначално изпратено от falafel Разгледай мнение
                  Защо бе Краси, нали каза, че си намерил? И че ще си говорите за производство на малки серии
                  Проекта ми има както съм казвал неведнъж огромен потенциал за да се задоволя само с малки серии.

Коментар

• krasinet,
                    falafel е дал линк, две мнения по твоето.

Коментар

Не четете внимателно, колега. Не съм казал, че проекта ми струва 15 К, а че са необходими за довършването му толкова ! Казах също, че проекта е без аналог в света и за първи път се прави нещо подобно в човешката история ! Продуктът е нетрадиционен и не е в категорията на масово известните и популярни начинания и бизнеси. За продажба на продукта като цяло БГ слабо ме интересува, интересува ме Имперска Русия.
                      Добре още 15К ти трябват.Щом си бил при Слави значи си разказал за какво става дума пред цяла България? Би ли разказал за какво става дума тук и сега?

Коментар

http://www.ezoterikabg.com/sabitiya/...na-novia-zavet

Туй ли ще да ти е изобретението?

Коментар

Няма такъв продукт който да е със себестойност 15000 пък да може да се продава от 500К до 1000К.Освен да си изобретил антигравитационен автомобил или cold fusion реактор.Което не ми се вярва.Виж моя проект има голям потенциал но явно тук няма подходящи инвеститори с достатъчно КЕШ които да го оценят подобаващо.
                          Защо бе Краси, нали каза, че си намерил? И че ще си говорите за производство на малки серии

Коментар

• Е това е откритие.
                            От вода прави руска водка 87 гр.

Коментар

Не четете внимателно, колега. Не съм казал, че проекта ми струва 15 К, а че са необходими за довършването му толкова ! Казах също, че проекта е без аналог в света и за първи път се прави нещо подобно в човешката история ! Продуктът е нетрадиционен и не е в категорията на масово известните и популярни начинания и бизнеси.
                              Да не си измислил начин за обръщане на шунда на 90 градуса???

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                                Пазарът ще си остане девствен завинаги като стара монахиня. Давайте други идеи за КЕШ-а, щото вече ми се повръща от тази машинка за бира обсебила цели 2 теми.
                                Дори аз не мога да изпия 300л. месечно, ако и да е безплатно
                                Моля цитирайте ме коректно, и не слагайте своя редакция на моите думи.
                                Като казах 300 литра месечно, казах че го изпива семейство а не сам човек.Да уточня че семейството се състои от 6 човека.

Коментар

Working...
                                X