If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Видях в ценоразписа на тези че Гинеса 330 е 6лв.Ако не се. лъжа имам някъде рецептата му както и на немската бира 'октобер фест' която се прави точно за това събитие.
То не е толкова до какви най-високи цени си видял някъде, а как, наистина, обосноваваш СВОЯТА, прокламирана за възможно най-ниска, себестойност. После, не те ли притесняват атаките на големите бирени играчи? Докато не си изкарал няколко /десетки?/ хиляди апарата на българския пазар, може и да се повъртат но, усетят ли, че им прибираш от клиентелата и парите се отклоняват от тях /друг въпрос, че за почтения пияница, това са си чисти спестявания за ред други неща/, ще сторят всичко, за да те съсипят. Завист, оправдания всякакви.Трябва да си готов за мръсна игра /поне от тяхна страна/, щото, дупе по-лесно се дава от пари, а, именно там, боли най-много...
Е добре де, а...абе, дали не грешиш някъде при сметките с това "доста под левче"? Да допуснем, твоето оборудване, вода /най-евтината съ ставка/, ечемик, хмел, разните там джаджи, ВРЕМЕ, /също, пари/, акцизи, сертификати, и още, и още, и още...Освен това, и ти не трябва да си без печалба, та...наистина ли ВСИЧКО е добре проверено? Щото, ако рипне някой голям, вкара няколко десетки бона, и после, почне да те дири с псета и пушка по нощите...Обичам оптимизма, ценя го, но, като се изтръска някаква държавна бюроклатична изненада, как ще спасяваш кожата? Щото, вярвай, тегави са нещата там, ох, колко са тегави...
Под себестойност имам в предвид главните разходи без печалба и данъци.
Търся сериозен инвеститор за моя проект.
Каквото и да ти говорят, знай че става въпрос за пари !!!
Видях в ценоразписа на тези че Гинеса 330 е 6лв.Ако не се. лъжа имам някъде рецептата му както и на немската бира 'октобер фест' която се прави точно за това събитие.
Jeremie не ми върши работа.Проверявал съм почти всички възможни варианти свързани с европейските фондове.Дори писах на стартъп компании като eleven но резултат нулев.:
Ами, тези , като eleven, така са си структурирали интересите, че, друго не чакай от тях. Големи им приказките, ама всичко при тях е виртуално, да не дава Господ...
цената е 5.99 .Иначе не е проблем и по 2 лв литъра да се продава.Зависи от ресторантьора.Поне с моя апарат може да се произвжда на себестойност доста под левче на литър .
Е добре де, а...абе, дали не грешиш някъде при сметките с това "доста под левче"? Да допуснем, твоето оборудване, вода /най-евтината съ ставка/, ечемик, хмел, разните там джаджи, ВРЕМЕ, /също, пари/, акцизи, сертификати, и още, и още, и още...Освен това, и ти не трябва да си без печалба, та...наистина ли ВСИЧКО е добре проверено? Щото, ако рипне някой голям, вкара няколко десетки бона, и после, почне да те дири с псета и пушка по нощите...Обичам оптимизма, ценя го, но, като се изтръска някаква държавна бюроклатична изненада, как ще спасяваш кожата? Щото, вярвай, тегави са нещата там, ох, колко са тегави...
Jeremie не ми върши работа.Проверявал съм почти всички възможни варианти свързани с европейските фондове.Дори писах на стартъп компании като eleven но резултат нулев.:
цената е 5.99 .Иначе не е проблем и по 2 лв литъра да се продава.Зависи от ресторантьора.Поне с моя апарат може да се произвжда на себестойност доста под левче на литър .
Добре звучи , но да знаеш - за JEREMIE искат пълно покритие - ипотека на недвижим имот. За 2 милиона, ще трябва Лорда да се намеси с малко недвижимост
Те искат поне 6 м. продажби и да видят реален отчет и баланс, след това. После вече, дали ще има ипотека, някак, няма така да ги тревожи. Особено, като видят, как се харчи нещото.
Е, това са надежди-говежди, знаем си се ние, ама все пакъ
Извинявам се, че малко късно, ама..."Малки серии" - какво разбираш под "малки"? За моето изделие, "малка" е серия от 10-20 000 /десет-двайсет хиляди/ бр., като на 4000-та бройка, инвестицията изцяло се е възвърнала, а, на 7-мия месец от старта на продажбите, според рекламите за кредитиране по JEREMIE , може да вкарам до 2 милиона лв на половин лихва и така, инвеститорът при мен, печели и процента от тях, като свой, да го ева.
'ма нА - нищЪт!
Добре звучи , но да знаеш - за JEREMIE искат пълно покритие - ипотека на недвижим имот. За 2 милиона, ще трябва Лорда да се намеси с малко недвижимост
Добре, значи нещата се движат? Аз бих пийнал биричка, ако има кой да ми я произведе. Между другото, цената в заведение в София е 5 лв. литъра, а не 6 лв., както пишеш.
Добре, значи нещата се движат? Аз бих пийнал биричка, ако има кой да ми я произведе. Между другото, цената в заведение в София е 5 лв. литъра, а не 6 лв., както пишеш.
Проекта ми има както съм казвал неведнъж огромен потенциал за да се задоволя само с малки серии.
Извинявам се, че малко късно, ама..."Малки серии" - какво разбираш под "малки"? За моето изделие, "малка" е серия от 10-20 000 /десет-двайсет хиляди/ бр., като на 4000-та бройка, инвестицията изцяло се е възвърнала, а, на 7-мия месец от старта на продажбите, според рекламите за кредитиране по JEREMIE , може да вкарам до 2 милиона лв на половин лихва и така, инвеститорът при мен, печели и процента от тях, като свой, да го ева. .. ; Заплюл съм си, още от първата бройка, чиста печалба по поне 50 лв, че да се види, наистина, е евтино и ефикасно но, нА - хинвесторите нИщЪт...
Коментар