IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да набутам КЕШ-а?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ето ги повечето видове:http://thebeermongers.com/beers/
    Търся сериозен инвеститор за моя проект.
    Каквото и да ти говорят, знай че става въпрос за пари !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
      Прав си. Извинявай! Аз пия къде 120л. месечно, жена ми 20л., щерката 0л. гОрчи и!
      Има и белгийски тип бира с плодове Аламбик ако не греша името.

Коментар

• Първоначално изпратено от krasinet Разгледай мнение
        Моля цитирайте ме коректно, и не слагайте своя редакция на моите думи.
        Като казах 300 литра месечно, казах че го изпива семейство а не сам човек.Да уточня че семейството се състои от 6 човека.
        Прав си. Извинявай! Аз пия къде 120л. месечно, жена ми 20л., щерката 0л. гОрчи и!

Коментар

• Първоначално изпратено от falafel Разгледай мнение
          Добре звучи , но да знаеш - за JEREMIE искат пълно покритие - ипотека на недвижим имот. За 2 милиона, ще трябва Лорда да се намеси с малко недвижимост
          За онова грозното под мивката? Едва ли! Само ако поеме поръчки от държавата за общежитията на сирийските бежанци!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
            Той ще продава и други артикули но, ще си изплаща и инвестицията, и разходите по приготвянето на бирата от НЕЙНИТЕ продажби. Не бъди наивен: Резултатът от ОБщите продажби е общ но, всеки артикул е сам за себе си. А това, че може да опиташ и в Румъния, е чудесно но, дали си го включил с /някакви / разчети в собствения си бизнесплан? Защото, инвеститорът е цинцар по душа, лазерен лъч не можеш му прекара между задните бузи.
            Освен това, за война, дори и в медиите, си на милиони левове след конкурентите си. По-добре, направи нещата така, че, да вкараш И техния вятър в своите платна, вместо да хабиш сили, енергия и пари да се надиграваш с тях.
            Много съм далеч от война в медиите. така че не се притеснявам от това а и не ми се мисли за това. Ако някой ден се случи , тогава ще му мисля. Колко трябва да е разликата между цената на дребно и присъщите разходи за да има печалба, 10 пъти ли? Все пак говорим за хранителен продукт със сравнително голям оборот а не за производство на космическа совалка или самолет изтребител.

Коментар

Чакай сега, ако говориш за ресторант в който се предлага тази бира.Няма да се продава само тя и да избива горепосочените от теб разходи.Нали ще продава и други артикули.
              Той ще продава и други артикули но, ще си изплаща и инвестицията, и разходите по приготвянето на бирата от НЕЙНИТЕ продажби. Не бъди наивен: Резултатът от ОБщите продажби е общ но, всеки артикул е сам за себе си. А това, че може да опиташ и в Румъния, е чудесно но, дали си го включил с /някакви / разчети в собствения си бизнесплан? Защото, инвеститорът е цинцар по душа, лазерен лъч не можеш му прекара между задните бузи.
              Освен това, за война, дори и в медиите, си на милиони левове след конкурентите си. По-добре, направи нещата така, че, да вкараш И техния вятър в своите платна, вместо да хабиш сили, енергия и пари да се надиграваш с тях.

Коментар

• Гледам че в Румъния акциза на бирата е почти колкото в България. Даже по-малък. Ако не се получи тук там може да се опита. Или в другите ни съседки. Макар че в Турция е може би един от най-високите в Европа.

Коментар

Не бъркай възможности, желание с действителен капацитет "за контраудари". Китайците от преди 4 хиляди години са го казали:
                  От войната печели на-много този, който...не участва в нея.
                  Под "контра удари" имах в предвид словесни в медиите .

Коментар

Ето, че грешиш:
                    В себестойността /за клиента/ влизат, още:
                    1.Твоята ПАЗАРНА цена, заедно с твоята печалба
                    2.Разходи : печалба на доставчик, куриер, транспортна фирма,
                    3.Разходи за поддръжка /разбирай, ВСИЧКО - от резервни части, сервиз, консумативи -за апарата, не за бира/, за сградата и т.н.
                    4.Акцизи, данъци, такси - ако ще, и за мръсен канал
                    5.Има и други, ама и тези не са малко.
                    И, накрая, за клиента - каквото остане. Една хубава бира и една студено вОда по останалите параграфи.
                    Казвам ти всичко това, да не те изненадат неприятно накрая. Тогава, е супер тъпо.

Ала за руснаците...ако ги знаеш, как / И ЗАЩО, И КОГА/ пият и с какви условия разполагат, да не ахнеш. Те са като танковете си - гори всичко, претенции - никакви, алкахал да е...
                    Чакай сега, ако говориш за ресторант в който се предлага тази бира.Няма да се продава само тя и да избива горепосочените от теб разходи.Нали ще продава и други артикули.

Коментар

Сигурно ще има "удари под кръста". Но както казвам "всичко е в Божиите ръце". Ако стана толкова голям че да съм им "трън" в очите , то означава че и аз ще имам възможности за контраудари.
                      Не бъркай възможности, желание с действителен капацитет "за контраудари". Китайците от преди 4 хиляди години са го казали:
                      От войната печели на-много този, който...не участва в нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        А този дето джурка смесите и мие уреда, ангария ли ще бачка?
                        Говориш за персонала на съответното заведение. Нали се сещаш че за по-малко от 4 лева литъра почти никъде не се продава бира. Е при такава добавена стойност дори да извадим ДДС 20% , акциз 0,09 лева на литър Сам си сметни печалбата.

Коментар

Без.Само разходите за материал,вода ток.
                          Ето, че грешиш:
                          В себестойността /за клиента/ влизат, още:
                          1.Твоята ПАЗАРНА цена, заедно с твоята печалба
                          2.Разходи : печалба на доставчик, куриер, транспортна фирма,
                          3.Разходи за поддръжка /разбирай, ВСИЧКО - от резервни части, сервиз, консумативи -за апарата, не за бира/, за сградата и т.н.
                          4.Акцизи, данъци, такси - ако ще, и за мръсен канал
                          5.Има и други, ама и тези не са малко.
                          И, накрая, за клиента - каквото остане. Една хубава бира и една студено вОда по останалите параграфи.
                          Казвам ти всичко това, да не те изненадат неприятно накрая. Тогава, е супер тъпо.

Ала за руснаците...ако ги знаеш, как / И ЗАЩО, И КОГА/ пият и с какви условия разполагат, да не ахнеш. Те са като танковете си - гори всичко, претенции - никакви, алкахал да е...

Коментар

То не е толкова до какви най-високи цени си видял някъде, а как, наистина, обосноваваш СВОЯТА, прокламирана за възможно най-ниска, себестойност. После, не те ли притесняват атаките на големите бирени играчи? Докато не си изкарал няколко /десетки?/ хиляди апарата на българския пазар, може и да се повъртат но, усетят ли, че им прибираш от клиентелата и парите се отклоняват от тях /друг въпрос, че за почтения пияница, това са си чисти спестявания за ред други неща/, ще сторят всичко, за да те съсипят. Завист, оправдания всякакви.Трябва да си готов за мръсна игра /поне от тяхна страна/, щото, дупе по-лесно се дава от пари, а, именно там, боли най-много...
                            Сигурно ще има "удари под кръста". Но както казвам "всичко е в Божиите ръце". Ако стана толкова голям че да съм им "трън" в очите , то означава че и аз ще имам възможности за контраудари.

Коментар

А този дето джурка смесите и мие уреда, ангария ли ще бачка?

Коментар

"БЕЗ" или "СЛЕД"?
                                - МНОГО е важно.

Коментар

Working...
                                X