IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да набутам КЕШ-а?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Набутай го кеша на мойта сметка в ццб. Ще го поема целия
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Аз,не желая да хуля никой,напротив,искренно желая успех на krasinet,обадих се,че две теми пълни само с един уникален апарат са много.
      НИ и акциите е нормално да имат повече теми,отделно е това,че тук наистина са много.Така е защото един човек пуска поне по една нова на седмица за НИ
      В България,основен проблем е бюрокрацията,монополите и "приятелските" кръгове,затова и свободният капитал е насочен в НИ,акции или за жалост депозити.
      Дали ми харесва тази ситуация,не не ми харесва,но това за съжаление е действителността.
      Истината е,че всички поне трябва да мечтаем.
      Извинявам се,ако писанието ми е било обидно за някой,не е нарочно.
      Пожелавам успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от krasinet Разгледай мнение
        Не знам кой е ръб между нас двамата. Ама още от начало всички ме почнаха да ме критикуват без право и явно некомпетентни по техниката хора започнаха да ми дават технически съвети. Еее каквото повикало такова се е обадило е казал народа.Щом към мене са агресивни и аз съм агресивен към същите хора.А това че е уникален апарат за България, тоест няма подобен апарат който се произвежда тук а и освен в Германия няма никъде в Европа, по това две мнения няма. Който не е съгласен с това да качи тук линк на производител на подобен продукт. Само тогава ще престана да го наричам уникален за България. И мисля че всички разумни и интелигентни хора в този форум ще се съгласят с мен.
        Аз ли пропускам нещо, или пък ти се самонавиваш, Краси? Да критикува има право всеки - кого ще слушаш, решаваш ти.
        Обаче, има ред забележки, които ти бяха направени напълно основателно. Бъди мъж, мамка му, и не се хващай на тънки уловки. Освен това, да отвръщаш всеки път на агресия и грубост означава, че самоконтролът ти е слаб. Те и по това те преценяват и, възможно е, така да отблъснещ и някой напълно добронамерен.
        Та, пийни му една, освободи напрежението, и се постарай да се вслушаш малко повече. Няма особено да ти навреди.

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
          Аз писах в другата тема по този въпрос, но да повторя - неговият проблем е, че се държи много нагло. Светът е пълен хора, конструирали нещо изключително според собствените им разбирания, които търсят финансиране. Самият факт, че има повече търсене, отколкото предлагане на финансиране, би трябвало да го е навел на мисълта, че поведението на ръб не е най-правилното. Обаче не - той се пени, обижда, първи вкарва агресия.
          Въпрос на комуникация и на връзка с реалността.
          Не знам кой е ръб между нас двамата. Ама още от начало всички ме почнаха да ме критикуват без право и явно некомпетентни по техниката хора започнаха да ми дават технически съвети. Еее каквото повикало такова се е обадило е казал народа.Щом към мене са агресивни и аз съм агресивен към същите хора.А това че е уникален апарат за България, тоест няма подобен апарат който се произвежда тук а и освен в Германия няма никъде в Европа, по това две мнения няма. Който не е съгласен с това да качи тук линк на производител на подобен продукт. Само тогава ще престана да го наричам уникален за България. И мисля че всички разумни и интелигентни хора в този форум ще се съгласят с мен.
          Търся сериозен инвеститор за моя проект.
          Каквото и да ти говорят, знай че става въпрос за пари !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
            ... АКО някой някому не помага или го отхвърля, значи ли това, че човек трябва да се откаже? Ами пък постави се на негово място: Вложил старание, труд, средства, и среща основно плювки. Ден-два-седмица, месец...и човек току издивее. Мен ако знаеш, на какъв огън ме пекат сега разни бюроклати - да идеш, да им отвъртиш главите - ала трябва да си възпитан, културен, да кимаш и да казваш "да, така е" или "не Ви разбрах, повторете за стонет път" на хора, дето не умеят да обясняват... Много добре го разбирам и му съчувствам на Краси.
            ...
            Да, трябва да си възпитан. Има една мисъл, че дори да слезеш на нивото на простака, там той ще те бие с опит. Хубаво е, че си правиш труда и си слагаш някакви спирачки, дори когато не ти харесва това, което чуваш - в твоя случай затрудненията с бюрокрацията. Но както виждаш не всеки си прави труда, а е възможно и изобщо да му липсват основни социални умения. За което аз пък няма как да му съчувствам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              А не мислиш ли, че е по-добре да си получи анонимното оплюване и посочване на грешките, вместо да отиде при реален инвеститор и да му зададат почти същите въпроси, с повече конкретика?
              Коментарът ми беше по конкретен случай, за "многото" теми. Иначеу тек си прав: Тъкмо, ще е много по-подготвен.
              Аз писах в другата тема по този въпрос, но да повторя - неговият проблем е, че се държи много нагло. Светът е пълен хора, конструирали нещо изключително според собствените им разбирания, които търсят финансиране. Самият факт, че има повече търсене, отколкото предлагане на финансиране, би трябвало да го е навел на мисълта, че поведението на ръб не е най-правилното. Обаче не - той се пени, обижда, първи вкарва агресия.
              Трябва да съм пропуснал нещо. АКО някой някому не помага или го отхвърля, значи ли това, че човек трябва да се откаже? Ами пък постави се на негово място: Вложил старание, труд, средства, и среща основно плювки. Ден-два-седмица, месец...и човек току издивее. Мен ако знаеш, на какъв огън ме пекат сега разни бюроклати - да идеш, да им отвъртиш главите - ала трябва да си възпитан, културен, да кимаш и да казваш "да, така е" или "не Ви разбрах, повторете за стонет път" на хора, дето не умеят да обясняват... Много добре го разбирам и му съчувствам на Краси.
              Нека си говорим истината: В България инвеститорското мислене е силно закърняло, подходът е архаичен, предприемчивостта на инвеститорите - парализирана , т.к. сами си знаят, как са се оплесквали но, ако пред себе си не го признават, пред другите, го избиват като комплекс, с надуване, фалшиви приказки и нула внимание, какво се обсъжда - важното е, САМО те да си рекат, а другата страна-кучета я яли.
              ДА, ама докато другата страна не бъде изслушана ВНИМАТЕЛНО, и техните представи се разминават с реалностите на момента, и тяхната възвръщаемост ще си остане посредствена.
              Затуй - въпреки, че имам забележки към колегата - не съм почнал и аз да го хуля.
              - Нали вас ви има

Коментар

Като гледам, колко теми има за НИ, за акции на чужди компании, и т.н., две теми не са кой знае какво. Друг въприс, че някои ги втриса, как един "сополанко" е тръгнал да набира пари. Не може така, ама-ха! И, съответно, на негому били "много". Огледай се в целия форум, и ще се убедиш, че съм прав. Старае се човекът, опитва. Ала, вместо да го насърчи, публиката негодува.
                - Къде и е чувството за справедливост?

Коментар

Като гледам, колко теми има за НИ, за акции на чужди компании, и т.н., две теми не са кой знае какво. Друг въприс, че някои ги втриса, как един "сополанко" е тръгнал да набира пари. Не може така, ама-ха! И, съответно, на негому били "много". Огледай се в целия форум, и ще се убедиш, че съм прав. Старае се човекът, опитва. Ала, вместо да го насърчи, публиката негодува.
                  …… няма лошо, нека си пробва човека, ако не му провърви с партньори може и към банките да се пробва – все ще има няколко имота родата му за залагане, щото за подобен проект трудно ще се пребори … аз съм дърпал още далечната 2001г от Райфайзен за бизнес идея която експлоатирах 3 години и продадох когато беше на върха … та тогава освен че банката кредитира не повече от 60% от инвестицията ами поиска да и заложим и имотец … та така, нищо не започва от днес, всеки е свободен да се пробва ама и риска да си носи … тъй знам аз … тогава си най внимателен, инак лесно се харчат чужди кинти… нали
                  Last edited by razbiratel; 26.09.2013, 12:56.

Коментар

А не мислиш ли, че е по-добре да си получи анонимното оплюване и посочване на грешките, вместо да отиде при реален инвеститор и да му зададат почти същите въпроси, с повече конкретика?

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
                      krasinet,не смяташ ли,че две теми са прекалено много за твоя проект ?
                      Тази тема е какво да правим с парите си.Тук много малко хора,биха инвестирали в проект,които се осланя на пиенето на 300 литра бира от семейство за месец.
                      За да не спамя темата и аз,при свободен капитал,мисля,че закупуването на морски имот е добра алтернатива.Ще се обоснова,имотите на първа линия поскъпват,за тях криза от 2008 год.няма,рентват се добре,отделно може да се ползват от притежателите.
                      Истината е,че дори и аз се учудвам от това,но е факт и то не преразказан,а от личният ми живот.
                      Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
                        krasinet,не смяташ ли,че две теми са прекалено много за твоя проект ?
                        Тази тема е какво да правим с парите си.Тук много малко хора,биха инвестирали в проект,които се осланя на пиенето на 300 литра бира от семейство за месец.
                        За да не спамя темата и аз,при свободен капитал,мисля,че закупуването на морски имот е добра алтернатива.Ще се обоснова,имотите на първа линия поскъпват,за тях криза от 2008 год.няма,рентват се добре,отделно може да се ползват от притежателите.Истината е,че дори и аз се учудвам от това,но е факт и то не преразказан,а от личният ми живот.
                        Поздрави
                        …. И аз това обяснявах преди известно време, преведох и няколко примера от лични инвестиции в имоти, аргументирах се но както и да е … та подкрепям те напълно, те руснаците не са глупави за да купуват имоти с точно тези параметри – глупака няма пари … да не изпадам в детайли колко пари лично изброих именно на такива собственици от управлението на апартаментите им с което се занимавам професионално ( срещу 25% от брутото разбира се ) … когато нещо си струва и работи, има за всички, всички са доволни ... ама всеки да си мисли и решава в какво да си дерзае…. може и в бира-апарати да е разковничето
                        Last edited by razbiratel; 26.09.2013, 12:26.

Коментар

• krasinet,не смяташ ли,че две теми са прекалено много за твоя проект ?
                          За да не спамя темата и аз,при свободен капитал,мисля,че закупуването на морски имот е добра алтернатива.Ще се обоснова,имотите на първа линия поскъпват,за тях криза от 2008 год.няма,рентват се добре,отделно може да се ползват от притежателите.
                          Истината е,че дори и аз се учудвам от това,но е факт и то не преразказан,а от личният ми живот.
                          Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                            Не те разбрах, ще ме шибаш ли, аз ли трябва да те шибам, но аз не съм инвеститороеб, яз съм инвеститорин! Хищна птица съм и си сакам своето. Оно де си сака, оно си требе!
                            Ше шибаш ти, таратанци. Нито мен ми требе нечий задник, я, какви убави мОмета има! Пък за инвеститор те разбрахме, колко ти е светогледот - колко на хищна птица. От човката, до отзад, сещаш се. И съответните реЦУЛтати, ама дай сега, няма да те дъвча и изплювам постоянно, я. Ще си остана джентълменин и, най-много, да те будалкам за великата възвращаемост от...колко беше? - 1000% годишно ?

Коментар

То, онова, под мивката, е грозно на снимката, че е прототип, има си дизайн, къде по-красив. И, занапред, ще става все по-красиво. Виж, теб не те знам, що за птица си, Лорде. Ама, все ми е тая. С изключение, ако вземеш да ми се пускаш. Тогава, може да трябва нафтовата пушка да вадя и тамян да кадя, с/у Уроки
                              Не те разбрах, ще ме шибаш ли, аз ли трябва да те шибам, но аз не съм инвеститороеб, яз съм инвеститорин! Хищна птица съм и си сакам своето. Оно де си сака, оно си требе!

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                                За онова грозното под мивката? Едва ли! Само ако поеме поръчки от държавата за общежитията на сирийските бежанци!
                                То, онова, под мивката, е грозно на снимката, че е прототип, има си дизайн, къде по-красив. И, занапред, ще става все по-красиво. Виж, теб не те знам, що за птица си, Лорде. Ама, все ми е тая. С изключение, ако вземеш да ми се пускаш. Тогава, може да трябва нафтовата пушка да вадя и тамян да кадя, с/у Уроки

Коментар

Working...
                                X