Набутай го кеша на мойта сметка в ццб. Ще го поема целия
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да набутам КЕШ-а?
Collapse
X
-
Аз,не желая да хуля никой,напротив,искренно желая успех на krasinet,обадих се,че две теми пълни само с един уникален апарат са много.
НИ и акциите е нормално да имат повече теми,отделно е това,че тук наистина са много.Така е защото един човек пуска поне по една нова на седмица за НИ
В България,основен проблем е бюрокрацията,монополите и "приятелските" кръгове,затова и свободният капитал е насочен в НИ,акции или за жалост депозити.
Дали ми харесва тази ситуация,не не ми харесва,но това за съжаление е действителността.
Истината е,че всички поне трябва да мечтаем.
Извинявам се,ако писанието ми е било обидно за някой,не е нарочно.
Пожелавам успех на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от krasinet Разгледай мнениеНе знам кой е ръб между нас двамата. Ама още от начало всички ме почнаха да ме критикуват без право и явно некомпетентни по техниката хора започнаха да ми дават технически съвети. Еее каквото повикало такова се е обадило е казал народа.Щом към мене са агресивни и аз съм агресивен към същите хора.А това че е уникален апарат за България, тоест няма подобен апарат който се произвежда тук а и освен в Германия няма никъде в Европа, по това две мнения няма. Който не е съгласен с това да качи тук линк на производител на подобен продукт. Само тогава ще престана да го наричам уникален за България. И мисля че всички разумни и интелигентни хора в този форум ще се съгласят с мен.
Обаче, има ред забележки, които ти бяха направени напълно основателно. Бъди мъж, мамка му, и не се хващай на тънки уловки. Освен това, да отвръщаш всеки път на агресия и грубост означава, че самоконтролът ти е слаб. Те и по това те преценяват и, възможно е, така да отблъснещ и някой напълно добронамерен.
Та, пийни му една, освободи напрежението, и се постарай да се вслушаш малко повече. Няма особено да ти навреди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеАз писах в другата тема по този въпрос, но да повторя - неговият проблем е, че се държи много нагло. Светът е пълен хора, конструирали нещо изключително според собствените им разбирания, които търсят финансиране. Самият факт, че има повече търсене, отколкото предлагане на финансиране, би трябвало да го е навел на мисълта, че поведението на ръб не е най-правилното. Обаче не - той се пени, обижда, първи вкарва агресия.
Въпрос на комуникация и на връзка с реалността.Търся сериозен инвеститор за моя проект.
Каквото и да ти говорят, знай че става въпрос за пари !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение... АКО някой някому не помага или го отхвърля, значи ли това, че човек трябва да се откаже? Ами пък постави се на негово място: Вложил старание, труд, средства, и среща основно плювки. Ден-два-седмица, месец...и човек току издивее. Мен ако знаеш, на какъв огън ме пекат сега разни бюроклати - да идеш, да им отвъртиш главите - ала трябва да си възпитан, културен, да кимаш и да казваш "да, така е" или "не Ви разбрах, повторете за стонет път" на хора, дето не умеят да обясняват... Много добре го разбирам и му съчувствам на Краси.
...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеА не мислиш ли, че е по-добре да си получи анонимното оплюване и посочване на грешките, вместо да отиде при реален инвеститор и да му зададат почти същите въпроси, с повече конкретика?
Аз писах в другата тема по този въпрос, но да повторя - неговият проблем е, че се държи много нагло. Светът е пълен хора, конструирали нещо изключително според собствените им разбирания, които търсят финансиране. Самият факт, че има повече търсене, отколкото предлагане на финансиране, би трябвало да го е навел на мисълта, че поведението на ръб не е най-правилното. Обаче не - той се пени, обижда, първи вкарва агресия.
Въпрос на комуникация и на връзка с реалността.
Нека си говорим истината: В България инвеститорското мислене е силно закърняло, подходът е архаичен, предприемчивостта на инвеститорите - парализирана , т.к. сами си знаят, как са се оплесквали но, ако пред себе си не го признават, пред другите, го избиват като комплекс, с надуване, фалшиви приказки и нула внимание, какво се обсъжда - важното е, САМО те да си рекат, а другата страна-кучета я яли.
ДА, ама докато другата страна не бъде изслушана ВНИМАТЕЛНО, и техните представи се разминават с реалностите на момента, и тяхната възвръщаемост ще си остане посредствена.
Затуй - въпреки, че имам забележки към колегата - не съм почнал и аз да го хуля.
- Нали вас ви има
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеКато гледам, колко теми има за НИ, за акции на чужди компании, и т.н., две теми не са кой знае какво. Друг въприс, че някои ги втриса, как един "сополанко" е тръгнал да набира пари. Не може така, ама-ха! И, съответно, на негому били "много". Огледай се в целия форум, и ще се убедиш, че съм прав. Старае се човекът, опитва. Ала, вместо да го насърчи, публиката негодува.
- Къде и е чувството за справедливост?
Въпрос на комуникация и на връзка с реалността.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеКато гледам, колко теми има за НИ, за акции на чужди компании, и т.н., две теми не са кой знае какво. Друг въприс, че някои ги втриса, как един "сополанко" е тръгнал да набира пари. Не може така, ама-ха! И, съответно, на негому били "много". Огледай се в целия форум, и ще се убедиш, че съм прав. Старае се човекът, опитва. Ала, вместо да го насърчи, публиката негодува.
- Къде и е чувството за справедливост?Last edited by razbiratel; 26.09.2013, 12:56.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеkrasinet,не смяташ ли,че две теми са прекалено много за твоя проект ?
Тази тема е какво да правим с парите си.Тук много малко хора,биха инвестирали в проект,които се осланя на пиенето на 300 литра бира от семейство за месец.
За да не спамя темата и аз,при свободен капитал,мисля,че закупуването на морски имот е добра алтернатива.Ще се обоснова,имотите на първа линия поскъпват,за тях криза от 2008 год.няма,рентват се добре,отделно може да се ползват от притежателите.
Истината е,че дори и аз се учудвам от това,но е факт и то не преразказан,а от личният ми живот.
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеkrasinet,не смяташ ли,че две теми са прекалено много за твоя проект ?
Тази тема е какво да правим с парите си.Тук много малко хора,биха инвестирали в проект,които се осланя на пиенето на 300 литра бира от семейство за месец.
За да не спамя темата и аз,при свободен капитал,мисля,че закупуването на морски имот е добра алтернатива.Ще се обоснова,имотите на първа линия поскъпват,за тях криза от 2008 год.няма,рентват се добре,отделно може да се ползват от притежателите.Истината е,че дори и аз се учудвам от това,но е факт и то не преразказан,а от личният ми живот.
ПоздравиLast edited by razbiratel; 26.09.2013, 12:26.
Коментар
-
krasinet,не смяташ ли,че две теми са прекалено много за твоя проект ?
За да не спамя темата и аз,при свободен капитал,мисля,че закупуването на морски имот е добра алтернатива.Ще се обоснова,имотите на първа линия поскъпват,за тях криза от 2008 год.няма,рентват се добре,отделно може да се ползват от притежателите.
Истината е,че дори и аз се учудвам от това,но е факт и то не преразказан,а от личният ми живот.
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеНе те разбрах, ще ме шибаш ли, аз ли трябва да те шибам, но аз не съм инвеститороеб, яз съм инвеститорин! Хищна птица съм и си сакам своето. Оно де си сака, оно си требе!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеТо, онова, под мивката, е грозно на снимката, че е прототип, има си дизайн, къде по-красив. И, занапред, ще става все по-красиво. Виж, теб не те знам, що за птица си, Лорде. Ама, все ми е тая. С изключение, ако вземеш да ми се пускаш. Тогава, може да трябва нафтовата пушка да вадя и тамян да кадя, с/у Уроки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеЗа онова грозното под мивката? Едва ли! Само ако поеме поръчки от държавата за общежитията на сирийските бежанци!
Коментар
Коментар