IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да набутам КЕШ-а?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
    който е сериозен мое да си набута кеша в sudrujjie с мен.спечелих по ОП"Конкурентно-sposobnost" пари за CNC машини и ще произвеждам алуминиеви детайли за двиганели на строителна техника и коли.

vasko7zara@gmail.com
    Успех!

Коментар

който е сериозен мое да си набута кеша в sudrujjie с мен.спечелих по ОП"Конкурентно-sposobnost" пари за CNC машини и ще произвеждам алуминиеви детайли за двиганели на строителна техника и коли.

vasko7zara@gmail.com
      Късмет

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Имотчето по-трудно се кешира: с него не можеш да бягаш, ако те погнат.

Друго си са златцето, сребърцето, елмазите. Гълташ елмазът и драсваш.

Акциите носят най-сосна доходност, то се знай.

Въобще - трябва си и акцийка и златце и елмаз и дом и земица.
        Все пак от тези инвестиции трябва и да се печели
        мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

vasko7zara@gmail.com
          Аплодисменти.
          А сега - т.е., от тук нататък - дупе да ти е яко с тази оперативна програма.
          Щото нещо не е оперативна и ще ти погуби 90% от времето да се занимаваш с бумащини. Пък и се обръщаш не към правилната аудитория.
          Тук много се приказва и не се инвестира. Най-много да те нарочат /и теб ?/ за ..."комплексар"? - и да почнат да ти обясняват, колко си неправилен...
          Накратко:
          Дръж се яко, концентрирай се върху това, за което си спечелил проекта...и не се хаби да каниш, кандардисваш, обясняваш. Само нерви те чакат от това.
          Късмет, колега !
          Last edited by Pyramid; 29.09.2013, 00:43.

Коментар

• който е сериозен мое да си набута кеша в sudrujjie с мен.спечелих по ОП"Конкурентно-sposobnost" пари за CNC машини и ще произвеждам алуминиеви детайли за двиганели на строителна техника и коли.

vasko7zara@gmail.com
            в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
              absolutely!

But swallowed diamond!
              ...и внимавай, да не глътнат след тебе английска сол, че току-виж, си се загубил из тръбите без време

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

absolutely!

But swallowed diamond!

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                  Абе малко са темите за недвижимостите! Та това е най-консервативната и уникална инвестиция! Златото е свързано с куп рискове, акциите също, депозита е пълен гьон. Какво остава ?
                  Темите за НИ са малко щото повечето не желаят да пишат от злоба в тях и само скърцат със зАби.
                  Та затова трябва да се повдигат овреме, щото много ги подтискат изкуствено разни лузъри-комплексари и изтрещели изпосняци.

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ами има лесно:Пускаш още една, и още една, и още една, и още една...Накрая се объркваш но, не ТОВА е важното. Важното е, че си създал достатъчно теми за НИ, да се радва душицата ти.
                    Давай, лорде. ти можеш Ъ !

Ах, да:
                    ПОКЛОН пред моралния стожерЪ X_Y.
                    Само тя/той/то ще спаси светът от лични наПАТки.
                    Last edited by Pyramid; 28.09.2013, 22:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
                      krasinet,не смяташ ли,че две теми са прекалено много за твоя проект ?
                      Тази тема е какво да правим с парите си.Тук много малко хора,биха инвестирали в проект,които се осланя на пиенето на 300 литра бира от семейство за месец.
                      За да не спамя темата и аз,при свободен капитал,мисля,че закупуването на морски имот е добра алтернатива.Ще се обоснова,имотите на първа линия поскъпват,за тях криза от 2008 год.няма,рентват се добре,отделно може да се ползват от притежателите.
                      Истината е,че дори и аз се учудвам от това,но е факт и то не преразказан,а от личният ми живот.
                      Поздрави
                      Абе малко са темите за недвижимостите! Та това е най-консервативната и уникална инвестиция! Златото е свързано с куп рискове, акциите също, депозита е пълен гьон. Какво остава ?
                      Темите за НИ са малко щото повечето не желаят да пишат от злоба в тях и само скърцат със зАби.
                      Та затова трябва да се повдигат овреме, щото много ги подтискат изкуствено разни лузъри-комплексари и изтрещели изпосняци.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ned Разгледай мнение
                        Всеки да си набутва кеш-a, както сметне за добре! Набутването е лично действие и би трябвало да е продиктувано от лични мотиви!
                        Набутването най-често, се диктува от съвсем правилни мотиви да правиш пачка. Ти си мислиш, че правиш пачка а, на практика, се набутваш. Ще рече, мотивите са едно, последствията от действията-друго. И, най-често, виновни няма или са всички други но, не и хинвесторът.

Коментар

• Всеки да си набутва кеш-a, както сметне за добре! Набутването е лично действие и би трябвало да е продиктувано от лични мотиви!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                            Аз ли пропускам нещо, или пък ти се самонавиваш, Краси? Да критикува има право всеки - кого ще слушаш, решаваш ти.
                            Обаче, има ред забележки, които ти бяха направени напълно основателно. Бъди мъж, мамка му, и не се хващай на тънки уловки. Освен това, да отвръщаш всеки път на агресия и грубост означава, че самоконтролът ти е слаб. Те и по това те преценяват и, възможно е, така да отблъснещ и някой напълно добронамерен.
                            Та, пийни му една, освободи напрежението, и се постарай да се вслушаш малко повече. Няма особено да ти навреди.
                            Аз не се ядосвам макар че така изглежда. Иначе който ме познава от близо знае че имам непоклатимо спокойствие. Думите са едно а емоциите съвсем друго.
                            Търся сериозен инвеститор за моя проект.
                            Каквото и да ти говорят, знай че става въпрос за пари !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                              Кеша - имаше един знаменит руски папагал с това име. Бяха го набутали в клетка, той друса клетката и крещи " СВОБОДУ ПОПУГАЯМ! СВОБОДУ ПОПУГАЯМ !"
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Кеша - имаше един знаменит руски папагал с това име. Бяха го набутали в клетка, той друса клетката и крещи " СВОБОДУ ПОПУГАЯМ! СВОБОДУ ПОПУГАЯМ !"
                                Last edited by Pyramid; 27.09.2013, 14:29.

Коментар

Working...
                                X