IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да набутам КЕШ-а?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от krasinet Разгледай мнение
    Кажи какво те интересува?Ще ти обясня всичко.
    Ами варианта за дестилация на твърд алкохол за домашно ползване колко ще струва и каква себестойност ще докарва на литър ракия примерно?

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      моят скромен кеш, ще го набутам 2000лв. в онова под мивката, 3000лв. в един самовар. Само чакам авторите - изобретатели да ме убедят с още малко аргументи.
      Кажи какво те интересува?Ще ти обясня всичко.
      Търся сериозен инвеститор за моя проект.
      Каквото и да ти говорят, знай че става въпрос за пари !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        набутайте го в самовара за бира !
        Не е самовар.а автомат за майшуване на малц или озахаряване на пивна мъст.
        Търся сериозен инвеститор за моя проект.
        Каквото и да ти говорят, знай че става въпрос за пари !!!

Коментар

• Купувай ги и двете. Като си свариш бирата, горещото съдържание от самовара го изливаш върху това под мивката и бойлера е стоплен. Баси далаверата, хем бира, хем топла вода за къпане.

Коментар

моят скромен кеш, ще го набутам 2000лв. в онова под мивката, 3000лв. в един самовар. Само чакам авторите - изобретатели да ме убедят с още малко аргументи.

Коментар

'плодисменти!

Коментар

• набутайте го в самовара за бира !
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Краудфъндинг

Давайте да првим от идеи и краудфъндинг, нов бизнес!

http://www.investor.bg/imenata-na-bi...eshteto,88791/
                  Предоставяме списъци на акционери от АД, събираме пакети-акции от малки акционери.

Коментар

• Всъщност, прав си, falafel. ТОЗИ продукт тук, аз развивам след първия, с който се провалих през 2005-2007-ма. И нещата, сега, са доста по-напред и по-прецизни.
                    Е той лордът може всякакви да ги приказва, ама то при него си е традиция...

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                      Не ми се струваш онемял, най-малкото опитваш да лансираш обречен продукт!
                      За да имаш успешен продукт, първата стъпка е да имаш продукт. Ако с първия не успееш, ще има втори - натрупания опит не се губи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                        Аха. И т'ва ти го обрече, нали? Голям кеф.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                          - Направо онемявам, кога Лордът открива каквото няма. "Балдю", както казват братушките

Коментар

• - Направо онемявам, кога Лордът открива каквото няма. "Балдю", както казват братушките

Коментар

• Къде видя извити?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                                ...и внимавай, да не глътнат след тебе английска сол, че току-виж, си се загубил из тръбите без време
                                Ако са извитите тръби на твоето изделие - проблем на 19-ти век, аре нема нужда!

Коментар

Working...
                                X