Първоначално изпратено от krasinet
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да набутам КЕШ-а?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениемоят скромен кеш, ще го набутам 2000лв. в онова под мивката, 3000лв. в един самовар. Само чакам авторите - изобретатели да ме убедят с още малко аргументи.Търся сериозен инвеститор за моя проект.
Каквото и да ти говорят, знай че става въпрос за пари !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениенабутайте го в самовара за бира !Търся сериозен инвеститор за моя проект.
Каквото и да ти говорят, знай че става въпрос за пари !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениенабутайте го в самовара за бира !
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениенабутайте го в самовара за бира !
Коментар
-
Краудфъндинг
Давайте да првим от идеи и краудфъндинг, нов бизнес!
http://www.investor.bg/imenata-na-bi...eshteto,88791/Предоставяме списъци на акционери от АД, събираме пакети-акции от малки акционери.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеНе ми се струваш онемял, най-малкото опитваш да лансираш обречен продукт!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеНе ми се струваш онемял, най-малкото опитваш да лансираш обречен продукт!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение- Направо онемявам, кога Лордът открива каквото няма. "Балдю", както казват братушките
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение...и внимавай, да не глътнат след тебе английска сол, че току-виж, си се загубил из тръбите без време
Коментар
Коментар