IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да набутам КЕШ-а?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Определено някъде по Гърция или дори Испания. Там имоти колкото искаш.....
    I dream

Коментар

• http://gorno-altaysk.domex.ru/cottage/sell/878518.html

За една скована барака на Алтай искат милиони

Коментар

• Стотачките на фунийка и отзад.
        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
          Къде ги намирате тези евтини имоти в чужбина?
          Единствено в Пирот съм намирал къщи по около 10 000 лева!
          В Щатите, къща с двор 2 декара и половина, в курортен град на океана, 350 000 USD.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
            ++++++++
            особено имоти!
            Къде ги намирате тези евтини имоти в чужбина?
            Единствено в Пирот съм намирал къщи по около 10 000 лева!

Коментар

• Първоначално изпратено от finty Разгледай мнение
              По въпроса за кеша винаги има повече мнения отколкото събеседници За мен - най-разумно е кеша да се харчи извън БГ. По-евтино се купуват дрешки, бижута, а и имоти. За огромно съжаление, но е така. Виж, що се отнася до забавления, ресторанти и кръчми мястото е БГ.
              ++++++++
              особено имоти!
              Yeah

Коментар

• Всичкия кеш в злато..злато...и само злато....

Коментар

• По въпроса за кеша винаги има повече мнения отколкото събеседници За мен - най-разумно е кеша да се харчи извън БГ. По-евтино се купуват дрешки, бижута, а и имоти. За огромно съжаление, но е така. Виж, що се отнася до забавления, ресторанти и кръчми мястото е БГ.
                  Портал за интернет пазаруване

Коментар

• Първоначално изпратено от ivancholak
                    Мильо аз не лентяйствам кат тебе на милиционерската пенсия а бачакам на 100 места с акъла си и злато не съм продавал не си спомням от кога може би от преди 10 години нещастен шлосер и затова винаги МОГА да извадя достатъчно злато да те купя заедно с всичките ти курници....

Веднъш вече показах на кратуни като тебе какво значи да ИМАШ злато...
                    Интересно ми е как бачкаш с акъла си, като нямаш акъл. Единствено обяснимо е, че бачкаш на 100 места. За хора без акъл е разбираемо за да наваксат стандарта.
                    Не знам, колко злато можеш да извадиш, но то е доста поевтиняло твоето злато от 2011-та насам, така, че колкото и да извадиш, все едно месинг вадиш

П.П. Обиди или квалификации по-скоро като мильо и шлосер, ще оставя на интелигентната публика да ти види колко ти е акъла!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                      Още ли ви държат модераторите да пишете качествени глупости
                      А, той Иван Чолаков винаги си пише глупости! Особено като злото стане заразно ниско.
                      Не му се връзвай, а инвестирай в зло, точно когато иван продава ронейки крокодилски сълзи. Аз съм си направил перфектен индикатор за това кога трябва да се купува злато, когато в темата за балона на златото от почти месец се умълчат Иванчолак, и БАЦЕ

Коментар

• свободния кеш трябва да се даде за благотворителност за коледа на другите участници в форома

Коментар

• Първоначално изпратено от ivancholak
                          разбира се излишния кеш задължително в злато. Единственно качественно сварената ракия се доближава до параметрите на златото с единственния недостатък, че трудно се складира и пренася. Иначе всички други свойства на златото ги притежава.
                          Още ли ви държат модераторите да пишете качествени глупости
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от krasinet Разгледай мнение
                            Просто освен моя апарат за варене на бира ще трябва да си купиш дестилатор колко голям от теб зависи. Има и дестилатори с които нямаш нужда от втора преварка за да отделиш качествения алкохол от така наречената "глава" която представлява ацетон. метилов алкохол и др. дестилати които не ти препоръчвам да пиеш ако не бързаш да се срещнеш със Създателя. И така наречените в моя край патоки което са алкохоли с по-висока температура на кипене и съответно са по тежки от етиловия алкохол и които също не са за предпочитане да се консумират. Има и обикновенни дестилатори при които ще трябва да направищ втора дестилация на получения първичен дестилат за да отделиш "главата" и патокито.
                            Какъв ще си купиш ти ще решиш .Просто трябва предварително да знаеш какви количества ще искаш да дестилираш. Срещал съм в нета дестилатор с обем 100 литра неръждаем под 1000 лв но медните с по-голям обем са доста по скъпи.
                            Колкото до цената на литър зърнен алкохол зависи колко стриктно ще спазваш технологията. Литър спирт можеш да получиш от около 3 кг зърно. Но има и загуби.В случая говорим за етилов спирт с аромат на зърно. Мога да ти пращам смес от която можеш да си свариш качествено малцово уиски. Но ще ти излиза малко по-скъпо от първия вариант но и качеството ще е далеч по-добро като вкус и аромат. Говорим все пак за уиски.
                            1л. чист етилов спирт от 3кг. зърно ме урежда идеално, но спирта с какъв градус ще е за да знам с колко дестилирана вода да си го разреждам за да си получа добра водка? Освен това си пропуснал да ми напишеш каква ще е себестойността на този 1л.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                              Ами варианта за дестилация на твърд алкохол за домашно ползване колко ще струва и каква себестойност ще докарва на литър ракия примерно?
                              Просто освен моя апарат за варене на бира ще трябва да си купиш дестилатор колко голям от теб зависи. Има и дестилатори с които нямаш нужда от втора преварка за да отделиш качествения алкохол от така наречената "глава" която представлява ацетон. метилов алкохол и др. дестилати които не ти препоръчвам да пиеш ако не бързаш да се срещнеш със Създателя. И така наречените в моя край патоки което са алкохоли с по-висока температура на кипене и съответно са по тежки от етиловия алкохол и които също не са за предпочитане да се консумират. Има и обикновенни дестилатори при които ще трябва да направищ втора дестилация на получения първичен дестилат за да отделиш "главата" и патокито.
                              Какъв ще си купиш ти ще решиш .Просто трябва предварително да знаеш какви количества ще искаш да дестилираш. Срещал съм в нета дестилатор с обем 100 литра неръждаем под 1000 лв но медните с по-голям обем са доста по скъпи.
                              Колкото до цената на литър зърнен алкохол зависи колко стриктно ще спазваш технологията. Литър спирт можеш да получиш от около 3 кг зърно. Но има и загуби.В случая говорим за етилов спирт с аромат на зърно. Мога да ти пращам смес от която можеш да си свариш качествено малцово уиски. Но ще ти излиза малко по-скъпо от първия вариант но и качеството ще е далеч по-добро като вкус и аромат. Говорим все пак за уиски.
                              Търся сериозен инвеститор за моя проект.
                              Каквото и да ти говорят, знай че става въпрос за пари !!!

Коментар

• ...Клуб на алкохолика

Коментар

Working...
                                X