Определено някъде по Гърция или дори Испания. Там имоти колкото искаш.....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да набутам КЕШ-а?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеКъде ги намирате тези евтини имоти в чужбина?
Единствено в Пирот съм намирал къщи по около 10 000 лева!
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение++++++++
особено имоти!
Единствено в Пирот съм намирал къщи по около 10 000 лева!
Коментар
-
Първоначално изпратено от finty Разгледай мнениеПо въпроса за кеша винаги има повече мнения отколкото събеседници За мен - най-разумно е кеша да се харчи извън БГ. По-евтино се купуват дрешки, бижута, а и имоти. За огромно съжаление, но е така. Виж, що се отнася до забавления, ресторанти и кръчми мястото е БГ.
особено имоти!
Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivancholakМильо аз не лентяйствам кат тебе на милиционерската пенсия а бачакам на 100 места с акъла си и злато не съм продавал не си спомням от кога може би от преди 10 години нещастен шлосер и затова винаги МОГА да извадя достатъчно злато да те купя заедно с всичките ти курници....
Веднъш вече показах на кратуни като тебе какво значи да ИМАШ злато...
Не знам, колко злато можеш да извадиш, но то е доста поевтиняло твоето злато от 2011-та насам, така, че колкото и да извадиш, все едно месинг вадиш
П.П. Обиди или квалификации по-скоро като мильо и шлосер, ще оставя на интелигентната публика да ти види колко ти е акъла!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеОще ли ви държат модераторите да пишете качествени глупости
Не му се връзвай, а инвестирай в зло, точно когато иван продава ронейки крокодилски сълзи. Аз съм си направил перфектен индикатор за това кога трябва да се купува злато, когато в темата за балона на златото от почти месец се умълчат Иванчолак, и БАЦЕ
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivancholakразбира се излишния кеш задължително в злато. Единственно качественно сварената ракия се доближава до параметрите на златото с единственния недостатък, че трудно се складира и пренася. Иначе всички други свойства на златото ги притежава.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от krasinet Разгледай мнениеПросто освен моя апарат за варене на бира ще трябва да си купиш дестилатор колко голям от теб зависи. Има и дестилатори с които нямаш нужда от втора преварка за да отделиш качествения алкохол от така наречената "глава" която представлява ацетон. метилов алкохол и др. дестилати които не ти препоръчвам да пиеш ако не бързаш да се срещнеш със Създателя. И така наречените в моя край патоки което са алкохоли с по-висока температура на кипене и съответно са по тежки от етиловия алкохол и които също не са за предпочитане да се консумират. Има и обикновенни дестилатори при които ще трябва да направищ втора дестилация на получения първичен дестилат за да отделиш "главата" и патокито.
Какъв ще си купиш ти ще решиш .Просто трябва предварително да знаеш какви количества ще искаш да дестилираш. Срещал съм в нета дестилатор с обем 100 литра неръждаем под 1000 лв но медните с по-голям обем са доста по скъпи.
Колкото до цената на литър зърнен алкохол зависи колко стриктно ще спазваш технологията. Литър спирт можеш да получиш от около 3 кг зърно. Но има и загуби.В случая говорим за етилов спирт с аромат на зърно. Мога да ти пращам смес от която можеш да си свариш качествено малцово уиски. Но ще ти излиза малко по-скъпо от първия вариант но и качеството ще е далеч по-добро като вкус и аромат. Говорим все пак за уиски.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеАми варианта за дестилация на твърд алкохол за домашно ползване колко ще струва и каква себестойност ще докарва на литър ракия примерно?
Какъв ще си купиш ти ще решиш .Просто трябва предварително да знаеш какви количества ще искаш да дестилираш. Срещал съм в нета дестилатор с обем 100 литра неръждаем под 1000 лв но медните с по-голям обем са доста по скъпи.
Колкото до цената на литър зърнен алкохол зависи колко стриктно ще спазваш технологията. Литър спирт можеш да получиш от около 3 кг зърно. Но има и загуби.В случая говорим за етилов спирт с аромат на зърно. Мога да ти пращам смес от която можеш да си свариш качествено малцово уиски. Но ще ти излиза малко по-скъпо от първия вариант но и качеството ще е далеч по-добро като вкус и аромат. Говорим все пак за уиски.Търся сериозен инвеститор за моя проект.
Каквото и да ти говорят, знай че става въпрос за пари !!!
Коментар
Коментар