Първоначално изпратено от hamorphis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да набутам КЕШ-а?
Collapse
X
-
Мнението е лично - не препоръчвам нищо.
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениедепозит Портфолио - ето едно предложение с лихва на депозита 4,55%
Коментар
-
Точно толкова, 4,55%, носи и едногодишния свободен (в лева), с тази разлика, че е на 100% "гарантиран".
Та, защо да избера портфолио?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеЕ, аз вече от няколко години имам и Skrill.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеAmazon credit card. Идва комплект с разплащателна сметка в Германия да речем
http://www.amazon.com/Credit-Cards/b?node=1266766011
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеПросто ми трябва IBAN на банка, която не е българска, за да мога да отида там в случай, че нещата започнат да се вмирисват в БГ, Не ме интересуват лихвите -- да го наречем онлайн трезор един вид докато реша какво да правя след това.
Идеи?
http://www.amazon.com/Credit-Cards/b?node=1266766011
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pachoползвам 6 банки - 15.30 е сетълмента , теб ако те мотат нещо - твой проблем
http://www.bobs.bg/sites/default/fil...ik_BISERA6.pdf
Коментар
-
Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнениеАми аз ходих още юли месец, понеже тогава мислех, че КТБ ще отвори на 21-ви. Тогава ми искаха да кажа къде работя, омъжена ли съм и други неща, които не им трябват и да подпиша, че могат да ми разследват доходите и парите и финансовото състояние. Аз им заявих, че това е подходящо за някой, който кандидатства за кредит, а не за вложител и си заминах. Това е интересно, което казваш. Може да са променили политиката. Тогава се изумих.
А трябваше ли да откриеш и разплащателна сметка? Защото за самоспестовната сметка имаше някакви изисквания да се внасят пари всеки месец. Не ми е ясно точно как работи.
И мене ме питаха дали съм женен. Странно. Ако се разведа, сигурно трябва първо при тях да отида да има кажа -- да ми предложат по изгодна лихва за излишните от тук на сетне средства, с които ще разполагам. Шегувам се.
В БНП Париба, ако си направя мижав депозит за 500 Евро, мога ли да довнеса сума по него (не искам олихвяване, не ме интерсува) просто, за да си избягам парите от БГ? Някой има ли идея? Писах им и чакам отговор.
Просто ми трябва IBAN на банка, която не е българска, за да мога да отида там в случай, че нещата започнат да се вмирисват в БГ, Не ме интересуват лихвите -- да го наречем онлайн трезор един вид докато реша какво да правя след това.
Идеи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеМоже ли да поясниш какво е това разрешение да ме разследват? На 26-ти Ноември т.г. си направих депозит Прогрес в Societe Generale + спестовни сметки в лева и евро. Нищо подобно не съм подписвал. Ти подписвала ли си нещо подобно и ако да -- то кога и какво пише в него? Благодаря.
А трябваше ли да откриеш и разплащателна сметка? Защото за самоспестовната сметка имаше някакви изисквания да се внасят пари всеки месец. Не ми е ясно точно как работи.Last edited by Cleo; 03.12.2014, 22:41.Мнението е лично - не препоръчвам нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Musa Разгледай мнениеВъпрос към всички: В нормални времена междубанковите преводи в левове ставаха до 2 часа (разбрах че през 2 часа си ъпдейтват трансакциите). Как ще бъде утре другиден? Същото, час по късно...два? По моята логика (небългарска) 100-200,000 допълнителни операции в бизнес'ден не би трябвало да забавят системата (едва ли всичките 250,000 екс'клиенти на КТБ ще успеят да се вредят в първия ден, нали)? ]
Коментар
-
Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнениеВ Париба са срочни депозити, не можеш да разполагаш с парите. В СЖ те карат да даваш лична информация и да подписваш разрешение да те разследват, с което би могло да се злоупотреби. Не ми харесва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Musa Разгледай мнениеВъпрос към всички: В нормални времена междубанковите преводи в левове ставаха до 2 часа (разбрах че през 2 часа си ъпдейтват трансакциите). Как ще бъде утре другиден? Същото, час по късно...два? По моята логика (небългарска) 100-200,000 допълнителни операции в бизнес'ден не би трябвало да забавят системата (едва ли всичките 250,000 екс'клиенти на КТБ ще успеят да се вредят в първия ден, нали)? ]Мнението е лично - не препоръчвам нищо.
Коментар
-
'Бе да питам и тук:
Въпрос към всички: В нормални времена междубанковите преводи в левове ставаха до 2 часа (разбрах че през 2 часа си ъпдейтват трансакциите). Как ще бъде утре другиден? Същото, час по късно...два? По моята логика (небългарска) 100-200,000 допълнителни операции в бизнес'ден не би трябвало да забавят системата (едва ли всичките 250,000 екс'клиенти на КТБ ще успеят да се вредят в първия ден, нали)? ]Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)
Коментар
Коментар